Virtua Tennis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http:// kepfeltoltes. hu/view/080223/virtuatennis_hiba_ www.kepfeltoltes.hu_.jpg
olvasgattam, és több helyen láttam hogy a virtua tennis 3 safedisc védelem alatt áll. Nemtudjátok hogyan lehet kijátszani ezt a védelmet? Mert nekem sehogy sem akar elindulni, és már jó lenne vele játszani... Elõre is köszi a választ...
Megvan a játék, de valamiért nem indul...
Crackelés elõtt kéri a cd-t, miután crackeltem valami hibát ír ki, valami alkalmazáshibát.
Most meg vagyok lõve egy kicsit, léci segítsetek, arra is gondoltam hogy a crack nem jó.
Honnan lehet jó cracket leszedni?
Ha valaki átküldené, megadnám az msn címem.
Elõre is köszi az infót és segítséget
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
csak akkor megy a multi ha van 2 kontrollerem?
http://sum41.uw.hu
Két kérdésem lenne:
1. Leszedtem a játékhoz az 1.01-es javító patchet, de az 1.1 cracket nem találom hozzá! valaki tudna adni egy mûködõ linket?
2. A multi mód csak akkor mûködik ha van minimum 2 joypadom?
Köszi
http://sum41.uw.hu
bár ennek jó,ha szim kell akkor top spin
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ReaL MaDRid x siempre
meg az, hogy mindig csak ugyanazok ellen játszom...Nadal-t úgy verem emg az elején, hogy pontot sem szerez...tudom ,hogy késöbb már nem, de engem ez akkor is idegesít...titeket nem??????
ReaL MaDRid x siempre
Tudna nekem mondani valaki egy olyan torrent oldalt ahonnan le tudom tölteni a Virtua Tennis 3-at ?
Elõre is köszi
de tennis academy módban teljesen jó, csak normálban nem mûxik, ez a fura
tud vaslaki egy cheats kodot,hogy elérhetö legyenek a cuccok karrierben?
elég idegesitö a hajos meccs!!
a többjátékos mód sehogy se sikerül..
pedig 2 gamepadot dugtam be (rumblepad2,cordless rumblepad2)
de a játékosválasztásnál csak 1-gyel tudok választani..
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Kérdés: A játék direkt olyan mint egy lassított felvétel??? Alig bírom kivárni míg átjön a térfelemre a labda...
A röhej az, hogy a tenisz akadémiás gyakorlások meg a többi gyakorlás meg normális sebességben megy. Nem értem mi a különbség. Már 640x480-as felbontást is próbáltam de az se javít a sebességen. 2 game-t kb negyed óráig játszok, aztán kiirja h 2 perc alatt nyertem...
Tudna vki dobni egy linket ahonnan az 1.1es cracket vagy patchet le tudom tölteni? Ez roppant fontos lenne.
Thx
Aki tudja milyen program kellene ehhez hogy a patch után is menjen a játék az szóljon légyszives!!
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
ReaL MaDRid x siempre
Bár valamikor én is 3 fordulot játszom!!
Akkor grand slamaken is csak3fordulot kell játszani??Az szép...
egyébként szvsz elõdöntõbõl indulsz Grand Slameken is :\ bár ez nem tudom mitõl függ,de a challengers's-eknél nekem mindig 3 fordulót kellett játszani,ha jól tudom.egyébként hányadik vagy világranglistán?én 7. vagy 9.
ReaL MaDRid x siempre
Ja, de akkor is,4game az kevés...ja, és ott hány fordulót kell játszani??(Wimbledonba) mert én ilyen Challange szarokon indulok ahol elödöntõvel kezdek...
2.Grand Slam versenyeken már 4 gamet kell nyerni, a hajón pedig 6-ot.egyébként meg very hardon majd a hajón úgyis sokat fogsz idõzni,akkor meg már azt fogod mondani,h túl hosszú.néha a 4 games is tud hosszú lenni,bár még csak hardon nyomom,de nemsokára szintet lépek.
3.hálót ütni én sem tudom h lehet.szervánál elég könnyû,de csak így simán játék közben...nekem sem,és az ellenfélnek sem sikerült még egyszer sem.
ReaL MaDRid x siempre
Mindig csak Nadal,Federer+ a többiek...azt az elsõ 3évben szarrá verem õket, pontot sem szereznek!!!
Ja, meg 2gémig megy a meccs, mivan???????Hát igen...a mozgás az király, élethõ, grafika is tuti de maga a játék, SZAR!!!! Játszom vele 5órája kb, eddig az ellenfél ütött 2hosszút...ja, hállót azt egyetsem!!!Minek van benne háló??Na mind1...Írjátok le nektek mi a véleményetek...
kapd le a ház oldalát,és nézd meg,h egyáltalán pörög-e a venti,a videókártyán.ha nem,cseréld ki,vagy cseréltesd ki hozzáértõ ismerõssel,ha ilyen sincs,akkor vidd el szervízbe.ha lassan pörög,akkor is ki kell cserélni.ha meg nem venti van rajta,hanem passzív hûtõ,akkor azt meg cseréld ki egy rendes coolerre 😊
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
de elsõ lettem!!!!!!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
a játéknak egyébként óriási hibája,hogy ha egy tornát megnyertem,és utána újra elindulok rajta,akkor nem lépek feljebb,illetve mások sem elõzhetnek meg engem,ez fura.az lett volna a legjobb,ha megcsinálják frankón a 300 nõ is férfi teniszezõt,és úgy,hogy mondjuk a világranglista elsõ 30-30-a benne lenne,a többi pedig már kitalált személyek is lehetnének.
pl fura,h nincs benne a nõi világelsõ Henin...de még rengeteg játékos nincs benne,akiknek helyük lenne...
ReaL MaDRid x siempre