535
-
#495 Itt nézz körül. -
F14EVERGOKIMI #494 Hali!
Ha valaki elküldené nekem a játék crackjét nagyon megköszönném.
e-mail: [email protected]
msn: [email protected] -
#493 sztem nem tudja -
sanyiszeged #492 de én nemtudom hogy az nvidia geforce4 ti 4200-as kártyám tudja e vagy sem -
#491 a VT3 a Virtual tennis 3 röviditése
a játékhoz shader model 2.0-át tudó videokártya kell
ha ez nincs, nem fog elindulni -
sanyiszeged #490 nekem a videokártyám pedig:
Daewoo 431x - nvidia Geforce 4 Ti 4200 -
sanyiszeged #489 és van amikor ezt írja ki: "A graphics device with pixel shader 2.0 or greater is required to run Virtua tennis 3"
help plz -
sanyiszeged #488 mert ott VIRTUAL_TENNIS_3_PC.EXE vagy valami hasonlóról bestél, nekem pedig VT3.exe-m van... :( -
sanyiszeged #487 csak itt nemtudom melyik az a crack, ami jó is... -
Axl Rose #486 Mondjuk innen... -
sanyiszeged #485 Ezt a hibát írja ki... Ez miért lehet, és mit jelenthet? Ha crack hiba, léci írjatok egy pontos linket honnan tudom leszedni.
http:// kepfeltoltes. hu/view/080223/virtuatennis_hiba_ www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
sanyiszeged #484 hello
olvasgattam, és több helyen láttam hogy a virtua tennis 3 safedisc védelem alatt áll. Nemtudjátok hogyan lehet kijátszani ezt a védelmet? Mert nekem sehogy sem akar elindulni, és már jó lenne vele játszani... Előre is köszi a választ... -
#483 Hali!
Van ennek a játéknak online része?
-
sanyiszeged #482 hát én nézegettem a gamecopy-n dolgokat, de nemtudom hogy konkrétan mit kell leszednem -
#481 Gamecopyworld. -
sanyiszeged #480 Hello!
Megvan a játék, de valamiért nem indul...
Crackelés előtt kéri a cd-t, miután crackeltem valami hibát ír ki, valami alkalmazáshibát.
Most meg vagyok lőve egy kicsit, léci segítsetek, arra is gondoltam hogy a crack nem jó.
Honnan lehet jó cracket leszedni?
Ha valaki átküldené, megadnám az msn címem.
Előre is köszi az infót és segítséget -
#479 Aha az jó:XD. Amúgy elírtam nem 1 valahaynadik, hanem 100 valahanyadik:P. -
#478 én még csak most ismerkedem vele :D -
#477 Hát mivel fenn van neked a 1.1 patch, és úgy se jó, ezért nincs:P. Amúgy ki mennyi a világ ranglistán? én 1 valahanyadik:P. Nagyon tetszik a game:D. -
#476 nincs rá patch vagy vmi megoldás? :S -
#475 Jah. -
#474 nos az első problémám megoldódott, de a második még fenntáll.
csak akkor megy a multi ha van 2 kontrollerem? -
#473 Meg van a játék, és egy szerűen annyira jó, hogy hihhetetlen. Reggel 6 óta nyomom és még nem untam meg:D. Nem tudom, miért mondjátok hogy rossz. -
#472 Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Leszedtem a játékhoz az 1.01-es javító patchet, de az 1.1 cracket nem találom hozzá! valaki tudna adni egy működő linket?
2. A multi mód csak akkor működik ha van minimum 2 joypadom?
Köszi -
#471 ja hát van benne valami sajna,grafika gyönyör,de maga a játék egy durva arcade
bár ennek jó,ha szim kell akkor top spin -
#470 out van,szervánál is ki lehet ütni,meg amikor alig éred el,akkor is sokszor ki tudod ütni,hálóba ütni meg úgy tudod,hogy amikor szerválsz,és nyomod a lefele gombot,akkor ugye kisebb ívben megy a laszti(érdemes így szerválni,csak benne van,hogy a hálóba ütöd) -
peter0 #469 hát szerintem elég ratyi egy játék...a grafika az ELSŐ OSZTÁLYÚ...de maga a játék az gáz...olyan, hogy háló vagy out ááááá, semmi...
meg az, hogy mindig csak ugyanazok ellen játszom...Nadal-t úgy verem emg az elején, hogy pontot sem szerez...tudom ,hogy késöbb már nem, de engem ez akkor is idegesít...titeket nem?????? -
#468 jobb oldalt felül sztem mindig írja,Rankinget kell keresned (azért nem tudom biztosra mondani,mert már rég játszottam a játékkal) -
qaíwsyedxrfctgv #467 csá. hol lehet megnézni hogy hanyadik vagyok a ranglistán?????? előre is köszi
-
#466 http://btjunkie.org/ -
biuszka #465 Üdv
Tudna nekem mondani valaki egy olyan torrent oldalt ahonnan le tudom tölteni a Virtua Tennis 3-at ?
Előre is köszi -
#464 nincsen, semmi más nem fut csak a virusirtó meg tűzfal, ilyenek...
de tennis academy módban teljesen jó, csak normálban nem műxik, ez a fura -
#463 hello,
tud vaslaki egy cheats kodot,hogy elérhetö legyenek a cuccok karrierben?
elég idegesitö a hajos meccs!!
-
Vinsanity #462 üdv
a többjátékos mód sehogy se sikerül..
pedig 2 gamepadot dugtam be (rumblepad2,cordless rumblepad2)
de a játékosválasztásnál csak 1-gyel tudok választani.. -
#461 csipety:be van kapcsolva közben a torrent letöltés vagy msn? mert ha igen az is lehet a gond. -
#460 néha megszakad, meg ilyenek, de az a legkevesebb, mert mindig mentés után csinálja. csak h miért lassul le? -
#459 nem olyan valami hiba van a játékkal -
#458 Hali!
Kérdés: A játék direkt olyan mint egy lassított felvétel??? Alig bírom kivárni míg átjön a térfelemre a labda...
A röhej az, hogy a tenisz akadémiás gyakorlások meg a többi gyakorlás meg normális sebességben megy. Nem értem mi a különbség. Már 640x480-as felbontást is próbáltam de az se javít a sebességen. 2 game-t kb negyed óráig játszok, aztán kiirja h 2 perc alatt nyertem... -
VZoli88 #457 Sziasztok
Tudna vki dobni egy linket ahonnan az 1.1es cracket vagy patchet le tudom tölteni? Ez roppant fontos lenne.
Thx -
Sanya2007 #456 Sziasztok nekem is kéne az az egy dolog amivel elindulna a jháték a patch telepítése után is.
Aki tudja milyen program kellene ehhez hogy a patch után is menjen a játék az szóljon légyszives!!