535
  • Maximus4
    Itt nézz körül.
  • F14EVERGOKIMI
    Hali!
    Ha valaki elküldené nekem a játék crackjét nagyon megköszönném.
    e-mail: [email protected]
    msn: [email protected]
  • Mayorpapa
    sztem nem tudja
  • sanyiszeged
    de én nemtudom hogy az nvidia geforce4 ti 4200-as kártyám tudja e vagy sem
  • Mayorpapa
    a VT3 a Virtual tennis 3 röviditése
    a játékhoz shader model 2.0-át tudó videokártya kell
    ha ez nincs, nem fog elindulni
  • sanyiszeged
    nekem a videokártyám pedig:
    Daewoo 431x - nvidia Geforce 4 Ti 4200
  • sanyiszeged
    és van amikor ezt írja ki: "A graphics device with pixel shader 2.0 or greater is required to run Virtua tennis 3"

help plz
  • sanyiszeged
    mert ott VIRTUAL_TENNIS_3_PC.EXE vagy valami hasonlóról bestél, nekem pedig VT3.exe-m van... :(
  • sanyiszeged
    csak itt nemtudom melyik az a crack, ami jó is...
  • Axl Rose
    Mondjuk innen...
  • sanyiszeged
    Ezt a hibát írja ki... Ez miért lehet, és mit jelenthet? Ha crack hiba, léci írjatok egy pontos linket honnan tudom leszedni.

http:// kepfeltoltes. hu/view/080223/virtuatennis_hiba_ www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • sanyiszeged
    hello
    olvasgattam, és több helyen láttam hogy a virtua tennis 3 safedisc védelem alatt áll. Nemtudjátok hogyan lehet kijátszani ezt a védelmet? Mert nekem sehogy sem akar elindulni, és már jó lenne vele játszani... Előre is köszi a választ...
  • Forrest Gump
    Hali!
    Van ennek a játéknak online része?
  • sanyiszeged
    hát én nézegettem a gamecopy-n dolgokat, de nemtudom hogy konkrétan mit kell leszednem
  • mama2
    Gamecopyworld.
  • sanyiszeged
    Hello!
    Megvan a játék, de valamiért nem indul...
    Crackelés előtt kéri a cd-t, miután crackeltem valami hibát ír ki, valami alkalmazáshibát.
    Most meg vagyok lőve egy kicsit, léci segítsetek, arra is gondoltam hogy a crack nem jó.
    Honnan lehet jó cracket leszedni?
    Ha valaki átküldené, megadnám az msn címem.
    Előre is köszi az infót és segítséget
  • mama2
    Aha az jó:XD. Amúgy elírtam nem 1 valahaynadik, hanem 100 valahanyadik:P.
  • drowns41
    én még csak most ismerkedem vele :D
  • mama2
    Hát mivel fenn van neked a 1.1 patch, és úgy se jó, ezért nincs:P. Amúgy ki mennyi a világ ranglistán? én 1 valahanyadik:P. Nagyon tetszik a game:D.
  • drowns41
    nincs rá patch vagy vmi megoldás? :S
  • mama2
    Jah.
  • drowns41
    nos az első problémám megoldódott, de a második még fenntáll.
    csak akkor megy a multi ha van 2 kontrollerem?
  • mama2
    Meg van a játék, és egy szerűen annyira jó, hogy hihhetetlen. Reggel 6 óta nyomom és még nem untam meg:D. Nem tudom, miért mondjátok hogy rossz.
  • drowns41
    Sziasztok!
    Két kérdésem lenne:

1. Leszedtem a játékhoz az 1.01-es javító patchet, de az 1.1 cracket nem találom hozzá! valaki tudna adni egy működő linket?

2. A multi mód csak akkor működik ha van minimum 2 joypadom?

Köszi
  • báttyó02
    ja hát van benne valami sajna,grafika gyönyör,de maga a játék egy durva arcade

bár ennek jó,ha szim kell akkor top spin
  • hunbasser
    out van,szervánál is ki lehet ütni,meg amikor alig éred el,akkor is sokszor ki tudod ütni,hálóba ütni meg úgy tudod,hogy amikor szerválsz,és nyomod a lefele gombot,akkor ugye kisebb ívben megy a laszti(érdemes így szerválni,csak benne van,hogy a hálóba ütöd)
  • peter0
    hát szerintem elég ratyi egy játék...a grafika az ELSŐ OSZTÁLYÚ...de maga a játék az gáz...olyan, hogy háló vagy out ááááá, semmi...
    meg az, hogy mindig csak ugyanazok ellen játszom...Nadal-t úgy verem emg az elején, hogy pontot sem szerez...tudom ,hogy késöbb már nem, de engem ez akkor is idegesít...titeket nem??????
  • hunbasser
    jobb oldalt felül sztem mindig írja,Rankinget kell keresned (azért nem tudom biztosra mondani,mert már rég játszottam a játékkal)
  • qaíwsyedxrfctgv
    csá. hol lehet megnézni hogy hanyadik vagyok a ranglistán?????? előre is köszi
  • fenegyerek1
    http://btjunkie.org/
  • biuszka
    Üdv
    Tudna nekem mondani valaki egy olyan torrent oldalt ahonnan le tudom tölteni a Virtua Tennis 3-at ?
    Előre is köszi
  • csipety
    nincsen, semmi más nem fut csak a virusirtó meg tűzfal, ilyenek...

de tennis academy módban teljesen jó, csak normálban nem műxik, ez a fura
  • fenegyerek1
    hello,
    tud vaslaki egy cheats kodot,hogy elérhetö legyenek a cuccok karrierben?
    elég idegesitö a hajos meccs!!
  • Vinsanity
    üdv
    a többjátékos mód sehogy se sikerül..
    pedig 2 gamepadot dugtam be (rumblepad2,cordless rumblepad2)
    de a játékosválasztásnál csak 1-gyel tudok választani..
  • akvik
    csipety:be van kapcsolva közben a torrent letöltés vagy msn? mert ha igen az is lehet a gond.
  • csipety
    néha megszakad, meg ilyenek, de az a legkevesebb, mert mindig mentés után csinálja. csak h miért lassul le?
  • tomas10
    nem olyan valami hiba van a játékkal
  • csipety
    Hali!

Kérdés: A játék direkt olyan mint egy lassított felvétel??? Alig bírom kivárni míg átjön a térfelemre a labda...

A röhej az, hogy a tenisz akadémiás gyakorlások meg a többi gyakorlás meg normális sebességben megy. Nem értem mi a különbség. Már 640x480-as felbontást is próbáltam de az se javít a sebességen. 2 game-t kb negyed óráig játszok, aztán kiirja h 2 perc alatt nyertem...
  • VZoli88
    Sziasztok
    Tudna vki dobni egy linket ahonnan az 1.1es cracket vagy patchet le tudom tölteni? Ez roppant fontos lenne.
    Thx
  • Sanya2007
    Sziasztok nekem is kéne az az egy dolog amivel elindulna a jháték a patch telepítése után is.
    Aki tudja milyen program kellene ehhez hogy a patch után is menjen a játék az szóljon légyszives!!