Virtua Tennis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én patch után felraktam a "VirtuaTennis3v1.1NoDVDFixedexeEng" és jó lett. (a patch nekem a gamepaddal való navigálásra kellett.)
viszont én sem tudom hogy kell leütni.
vki nem tudna segíteni.A probléma az, hogy nem tudom feltelepíteni az 1.1-es patchet, mert az írja ki hogy tegye be a megfelelõ dvd-t.
vki ha tud segítsen.
akármelyik tornára nem mehetsz, csak ami megfelel a szintednek
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Lenne egy kérdésem a World Tour-al kapcsolatban. Mégpedig, hogy ha nézem a versenynaptárat ( F2 ) Akkor egyes tornák alatt van egy zászló féleség, balamelyik aranyszínû, de valamelyik ezüst, és 1-4-ig vannak benne csillagok, ezek mit akarnak jelenteni? Elõre is köszi!
Üdv.
de egy gépen igen
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
rég nincs a gépemen, csak bennmaratd a kedvencekben
ellenebn az a vicc, hogy a program miatt kedveltem meg Federer-t (mindig együtt játszottunk párost) és utáltam meg Nadal-t :D
Amikor 1. leszeka ranglistán (Ergo megverem Federert a hajón) kapok egy ütõt aminek a statjainál egy nagy ? áll... miaszöszez?!!!!!
Amikor gépen elindítom a játékot, megjelenik 1 (a) fekete kép és kiírja, hogy az explorer.exe hibát észlelt és ez a hiba paraméterei:
AppName: vt3.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: ntdll.dll
ModVer: 5.1.2600.5512 Offset: 0000120e
Tudnátok segíteni??? Elõre is köszi!!! :)))
azokat csináld, ha eleinte nem mész versenyre, akkor sincs semmi
Az ellenfelek sorra elvernek és annyit tudok hogy O-el ütök normálisan X , háromszög , kocka meg megemeli
Vki lécci irja pl. hogyan lehet lecsapni , meg mien ütések javasoltak xy helyzeteknél
Elõre is kössz !
Lenne egy kérdésem: ebben a játékban hogyan kell ejteni? Még nem sikerült rájönnöm...
Hogy a francba lehet ezt ketten játszani? Eddig volt a billentyûzet amivel egyedül ok volt, beszereztem egy joy-t de a kontollersnél az istenért sem tudok +1 player-t beállítani. Hol lehet +1 játékost hozzáadni, hogy ketten lehessen nyomni?
Köszi
Megvan a játék de nem müködik nem tudom mért
Felteszem és utána kéri a cracket azt felteszem elinditom nem lesz jó feltetem a patch 1.0 akkor meg újra a cracket kéri felteszem és akkor sem jó mért van ez ???? segitséget kére mit csináljak ?
Leszedtem a patch 1.1 azal nem tudom mit kel csinálni
Segitség nagyon akkarok játszani vele !!!
H E L P
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
nekem spec az a problem, h újratettem az egész gépet... install virtua tennis 3... patch... és semmi... kéri az eredeti cd-t... vagy mit... peccselve nem indul... holott, tavaly nyáron uazzal mûködött! hlp plzz!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Helllo!
Elkeztem én is a gammeval játtszani jó meg minden de amikor elindulok a word touron megkreálom a gyereket és elkezdem az eddzéseket pár eddzés után kilép egy hibaüzenettel a windows-t is ujra raktam de ugyanaz!
Reloaded verzióm van mi lehet a hiba?
Más verziot szedjek le vagy crack?
Sziasztok!
Valaki megtudná modnani miért lép ki általában akkor amikor nyerek?
Hibát észlel és leáll. Vistam van.
köszönöm a választ elõrre is.:)
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ha valaki elküldené nekem a játék crackjét nagyon megköszönném.
e-mail: [email protected]
msn: [email protected]
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
a játékhoz shader model 2.0-át tudó videokártya kell
ha ez nincs, nem fog elindulni
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Daewoo 431x - nvidia Geforce 4 Ti 4200
help plz
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic