351
Kis adattömegben nagy ötletek...
-
#271 Amikor egy kis játék felér a nála jóval nagyobbnál ! -
#270 vaklárma. -
#269 Hmm, Spybot szerint "win32.bancos.zm" nevű malicious software található az indító .exe-ben. A file-t a hivatalos honlapról szedtem le.
Találkozott valaki ilyennel?
Más vírusírtó nem talált semmit.
Valószínű vaklárma. -
#268 ki kell kísérletezni.
valóban érdekes irányítása van, de meg lehet szokni, és egy idő után rááll az ember -
blackgamer #267 nekem nagy gondot okozott a navigálás, biztos nem vagyok kreatív -
#266 nem. négy. -
#265 A demóverzióban csak egy pálya van?
-
#264 maJyd megnyézem otthony -
#263 -
#262 épp ma jáccottam végig a teljes játékot hatodszorra (ha jól emlékszem) (épp ennyi slot van ahova menteni lehet benne) :)) -
#261 -
#260 nemtom beraktátok e már, de a Gish is egy nagyon állat gamma.
innen le lehet szedni a demót.
nagyon jó fizikája van :)
-
#259 -
#258 az naon jóó -
#257 de én a Lugarura gondoltam -
#256 ha sokáig akarsz élni a legnehezebb szinten nyomd fel a háromszögek valószínűségét maximumra, ott nagyon lehet aratni, meg pl a 30. level körül már 200 életed is lehet úgy, mert az jobban nő mint az easy-n:) -
#255 na mondom azért :D
egyébkén Easiest-en is alig bírtam végig vinni :D -
#254 bocs azt hittem a Spheres of Chaosra írod :) -
blackgamer #253 StuntMania! pro fizika mondjuk lehetne jobb, demo tölthető az oldalról
-
#252 Az eredeti alatt mit értesz?
Az arcade (MAME) verziót?
Vagy ha a C64-est, akkor azt itt. -
#251 Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy honnan tudom beszerezni az eredeti Wizard of wor-t? -
#250 hajó? :o -
#249 jah ez jó játék :) -
#248 a legnehezebb szinteken van olyan hogy nem látom a hajómat mert az egész képernyőn nyüzsög a káosz -
jefferson83 #247 Unalmas percekre engem le tud kötni, ajánlom mindenkinek:
Airfix Dogfighter
Kis leírás +képek -
#246 húezegyre nehezebb :o -
#245 kipróbáltam! eeeeszméletlen jó :D azok a színek :) meg amikor különböző nehézségeken megnéztem (basszus very easy-n maratoni a megpróbáltatás, mert hosszúra elhúzódik a lövöldözés), azután feltoltam a szerezhető extraháromszögek valószínűségét maxra, na ilyenkor nagyon brutál volt a játék :P :) -
#244 =) -
#243 ez nagyon jó játék! ^^ -
#242 akit érdekellnek eze a játékok az írjon privátot... -
#241 otthon kiprószálom -
kenderzen #240 KooL -
blackgamer #239 Spheres of Chaos
egy egyszerű aszteroida lövöldözős játék, de robbanásnál millió pixel szabadul el, nem csicsás a grafika de lehet beflashelni tőle :)
régen hasonló pixeles szórakozásokat (demoscene) készítettem még Dos alatt, ezért is kedves nekem a látvány
-
#238 tudnátok nekem mondani elasto mania, xmoto, motorama feelingű játékokat? :) -
#237 oké, rájöttem, kár hogy ez csak demo, nem lehet valahogy fullá tenni? -
#236 és ezt hogy lehet letölteni? -
#235 keresd a tárgyakat a zsúfolt képen, ötletes játék
G.H.O.S.T. Hunters: The Haunting of Majesty Manor
-
#234 ügyes :D -
#233 Itt a legjobb teglaleveros jatek (font a teglak, lent csuszkal az uto, kozottuk meg pattog a labda) amit talatmam, jo parat atneztem. Szebbet ugyan talalni de jobbat nemigen. A titka a remek fizikai modellezes, a valtozatos palyak stb. Van olyan palya ahol zsinoron logo karikakat kell leverni stb, nem tudom megunni.
Break Quest -
#232 Akkor már én is linkelek.
Mount and Blade
Nagyszerű kis/nagy játék, engem le tud kötni napokig. Van saját topikja is itt. A demó nem időhöz, hanem szinthez kötött, 6. szintig lehet játszani. Én megvettem, nem tudok hozzá cracket, de ezt a pénzt bőven megéri, szerintem.