Kis nagy játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja valaki hogy honnan tudom beszerezni az eredeti Wizard of wor-t?
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
egy egyszerû aszteroida lövöldözõs játék, de robbanásnál millió pixel szabadul el, nem csicsás a grafika de lehet beflashelni tõle :)
régen hasonló pixeles szórakozásokat (demoscene) készítettem még Dos alatt, ezért is kedves nekem a látvány

Pain is inevitable. Suffering is optional.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Break Quest
Mount and Blade
Nagyszerû kis/nagy játék, engem le tud kötni napokig. Van saját topikja is itt. A demó nem idõhöz, hanem szinthez kötött, 6. szintig lehet játszani. Én megvettem, nem tudok hozzá cracket, de ezt a pénzt bõven megéri, szerintem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Aki még nem ismerné a fun-motion.com-ról, annak az orra elé teszem a játékot ajánlatomként :)

enjoy :)
Vagy még oly sok lehet! :D
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Westernes, látszik is a kezed, jönnek is az ellenfelek ;)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
naon régi játék nekem zsnes szimlátorral VOLT ( :((( ) meg .
olyan h 2.d s és lehet egy cowboyal menni neki pisztolya van és mexicoi val neki shoitja és naon nagy :D néha jön bölénycsorda és az elõl kell ugráni meg ienek
\ = Û
Kezdetben van egy meghajtód, az X:
(ha jól emléxem, mert most éppen nincsen DOS-box-om itt).
Érdemes egy külön könyvtárat létrehozni korábban azoknak a programoknak, amiket futtatni akarsz DOS-boxban.
Miután elindult a box, közlöd vele, hogy mount c <és a könyvtár teljes elérési útja>
Pl.
mount C d:\dosgames
Erre lesz egy C: meghajtód is, amiben benne van annak a könyvtárnak a tartalma.
És akkor onnét futtathatók a cuccok.
ha ez megvan akkor beírod h:
d:
utánna cd * *=a játék mappájának a neve
utánna beírod a játék exe-jének a nevét pl.: aladdin és enter... és játék =)
mert ez dosbox valami csak az amerikai billet látja, abban meg nem tom hol van \ ez
megtaláltam ezt a topikot =) és itt a dosbox nevû progit =) és azzal müxik az aladdin =)
jah, nekem el se indul! sajnos, letöltöttem, de nem indul el! :(
1ébként van vmi olyan prog h zsnes gémek pc re az qva jó :D
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
azon a rohadt japcsi anyahajón hogy lehet kilõni az ágyúkat? Én hiába próbálom nekem nem sikerül állandóan lelõnek
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"