351
Kis adattömegben nagy ötletek...
-
Aki még nem ismerné a fun-motion.com-ról, annak az orra elé teszem a játékot ajánlatomként :)
enjoy :)
-
#230 Avagy a Tank Wars.
Vagy még oly sok lehet! :D -
#229 Vagy a Scorched Earth. -
#228 A leírtak alapján én a Pocket Tanks-ra tippelek. Szerintem ingyenes, keress rá a googleben hátha... -
#227 Solid Balance van esetleg valakinek fullban? Sehol nem találom, még torrenten sem. -
Kikoki #226 de de köszi akkor a western az már megvan:Da tankost esetleg valaki? -
Westernes, látszik is a kezed, jönnek is az ellenfelek ;) -
#224 A westernes esekeg az Outlaws? -
Kikoki #223 De lehet az de igy én se tudom:Dha van link akkor dobjad lécci:) -
Cat 02 #222 a tankos nem olyan h ilyen bogyokat lő és néha qva nagyot robban ? :D -
Kikoki #221 Kössz szépen a sok linket jokat jácottam/cok...jol jönnek ezek a játékok.Jah és eszembe jutott hogy én mien játékokat keresek:még akkor kcisi voltam és az első gépemen volt egy játék és abban egy western pályaán indultál csak a kezed láccodott ki és jöttek az ellenfelek...tudom nem sok és h sok ilyen játék van de hátha...és a másik pedig egy tankos játék amiben multizni is lehetet kb 10-20 an és ellehetett a tankokat nevezni és egy dombon vannak a tankok...köszi szépen előre is:D -
Szabi1991 #220 a suliban minden info orán Zatackázunk :DD -
#219 itt ahhoz a Peggle-hez! amikor ilyen bogyót kell lelőni a többi kis bogyó közé! ahhoz nem tudja valaki az aktiválási kódot, ööö, vagy ezt meg kell venni? :( -
#218 ezeket most nézem részletesebben, tényleg sok van belőlük:) -
Cat 02 #217 hi keresnék egy gémeT :D
naon régi játék nekem zsnes szimlátorral VOLT ( :((( ) meg .
olyan h 2.d s és lehet egy cowboyal menni neki pisztolya van és mexicoi val neki shoitja és naon nagy :D néha jön bölénycsorda és az elől kell ugráni meg ienek -
#216 itt is nézz szét =) -
#215 : = shift+é
\ = Ű
Kezdetben van egy meghajtód, az X:
(ha jól emléxem, mert most éppen nincsen DOS-box-om itt).
Érdemes egy külön könyvtárat létrehozni korábban azoknak a programoknak, amiket futtatni akarsz DOS-boxban.
Miután elindult a box, közlöd vele, hogy mount c <és a könyvtár teljes elérési útja>
Pl.
mount C d:\dosgames
Erre lesz egy C: meghajtód is, amiben benne van annak a könyvtárnak a tartalma.
És akkor onnét futtathatók a cuccok.
ha ez megvan akkor beírod h:
d:
utánna cd * *=a játék mappájának a neve
utánna beírod a játék exe-jének a nevét pl.: aladdin és enter... és játék =) -
#214 most már megvan ez \ jel (ctrl+ő) de amint beírom, új sort kezd, és mintha nem is látta volna az előző sort :-/ -
#213 jaj, nem tom hogy kell ezt használni! :( -
#212 hogyan kell \ jelet írni? :-/
mert ez dosbox valami csak az amerikai billet látja, abban meg nem tom hol van \ ez -
#211 sikerült megoldanom a problémámat =), erőt vettem magamon és kerestem...
megtaláltam ezt a topikot =) és itt a dosbox nevű progit =) és azzal müxik az aladdin =) -
#210 ami még olyan jó volt! :(
jah, nekem el se indul! sajnos, letöltöttem, de nem indul el! :( -
#209 Nem tud nekem senki se XP-n működő Aladdint adni? =) email-ba, msn-en, vagy akár linket adva pls =) valaki =) (a sima oldalnézetes aladdinra gondolok) -
#208 igen, letöltöttem mostanába nosztalgiaként :) -
Cat 02 #207 Punisher-t ismeri vki ? :D
1ébként van vmi olyan prog h zsnes gémek pc re az qva jó :D -
Gykor #206 Oké köszi csak azért kérdeztem mert a régi dos-os wings of fury-nál a rakétával kilehetet lőni az anyahajó ágyúit és így nem volt ami torpedót hatástalanítsa és célba talált. -
#205 Asszem nem azt kell, hanem meg kell torpedózni a hajót. -
Gykor #204 ja dosboxal meg állandóan kiírja hogy out of memory és nem indul el a régi wings of fury Ez a kedvenc játékom a dos-os idők óta és sehogy sem tudom működésre bírni -
Gykor #203 Lenne egy láma kérdésem aki játszik a wings of fury remake-el
azon a rohadt japcsi anyahajón hogy lehet kilőni az ágyúkat? Én hiába próbálom nekem nem sikerül állandóan lelőnek -
#202 megszereztem.ha vkinek kell privát!!! -
#201 és azt hova kell beírni?
megmondhatnád nekem is(a serialt) -
#200 ték -.- -
#199 hát a serial-ja megvan. -
#198 Egy kis Mátrixos Ragdoll
Link -
#197 ennek a ragdollsnak nincsen teljes verziója? -
#196 DosBox -
#195 hogy tudom ezeket működésre bírni Xpalattt??
olyan jó lenne nosztalgiázni 1 kicsit
vki heelp -
#194 Köszi szépen! -
#193 akkor ezt majd kipróbálom -
#192 Ehun e