Kis nagy játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

motyodlee
hopp...
nem baj (szerintem) ajánlóként belefér

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Gerbill
Ennek külön topikja is van itt.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

motyodlee
szervusztok!
itt egy most felfedezett
videó

nézzétek meg a vdeót, az többet mond 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Aquir
jah. Jóak a "Bjong" "Pjum" zselékocsi hangok xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Voltan
Hé, ez tök jó!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Anachronox-t játszom
<#eljen>

Aquir
egyszerû de szórakoztató játékok

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
ok arra is válaszoltam😊

Itt mia téma?
PJack
nem a videó. a játék 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Aquir
A videó most nekem is olyan hogy akkor játssza le ha végig betöltötte (nem tudom miért). A letöltés mûködik.

PJack
ez nekem mérnem indul el? 😞
ráklikkelek, 3 mp-et tölt aztán semmi.

Aquir
ugyeugye😊

Rip
Imádom ezeket az egyszerû, de baromi jó fizikával bíró játékokat! 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Aquir

Mostmár Jellycar a neve 😊
Letöltés

ez nagyon hatalmasan néz ki😊)))
Gando
nincsmit én is sokat toltam vele <#eljen>

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

ToCsEk
áhhh 1000 thx ez az a játék<#violent><#puszi><#worship><#worship>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Gando
szerintem Crimsonland

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

ToCsEk
hali, keresek egy játékot, megfelelõ topicot nem találtam ezért úgy gondoltam ide illik a legjobban. A játék max 10mb lehet, felülnézetes a talaj szürke volt, de talán volt több map, a mozgási terület meghatározott volt, ami a monitoron látszott azon kívül nem tudtál menni.. a lényege annyi volt hogy volt egy alap fegyód és foylamotosan jöttek rád zombik/szörnyek és azokat kellett ölni, volt még egy óra is ami számolta hogy mennnyi ideig bírod, közben mozoghattál is és amiket megöltél azokbol estek új fegyverek,képességek pl: Telekinézis pszichokinézis,parakinézis stb.) Ezekkel is tudtál ölni. Egy bizonyos idõ után egyre többen és erõsebb ellenek jöttek.. nah én ezt a játékot keresem aki tud róla valamit az ne habozzon és kérem ossza meg a nevét 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Aquir
remek

a második rész Overgrowth néven fog kijönni

Aquir
érdekes, a videó tetszett.

The Unfinished Swan, nem látod a környezetet amíg festéklabdát nem dobsz rá <#wow1>

ez nagy ötlet, nézzétek meg a videót

erre kiváncsi leszek: Mystic Mine

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Aquir

Hali

Itt sokféle játék van amit le lehet tölteni, 2d-sek 3d-sek, különbözõ játékok 2000-tõl 2007-ig, és rengeteg.
Pl ezek csak a 2005-ös játékok. Még nem próbáltam ki egyet sem, de nem néznek ki annyira rosszul, most töltök belõlük. Na köszöntem! 😊

PJack
már hetek óta ezzel játszok 😊
érdemes a letölteni hozzá modokat , hatalmas állatságok és királyságok vannak benne :]

Aquir
érdekes 😊

Banano007
Amikor egy kis játék felér a nála jóval nagyobbnál !

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

PJack
vaklárma.

Rip
Hmm, Spybot szerint "win32.bancos.zm" nevû malicious software található az indító .exe-ben. A file-t a hivatalos honlapról szedtem le.
Találkozott valaki ilyennel?
Más vírusírtó nem talált semmit.
Valószínû vaklárma.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

PJack
ki kell kísérletezni.
valóban érdekes irányítása van, de meg lehet szokni, és egy idõ után rááll az ember

nekem nagy gondot okozott a navigálás, biztos nem vagyok kreatív

PJack
nem. négy.

Voltan
A demóverzióban csak egy pálya van?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Aquir
maJyd megnyézem otthony <#buck>

PJack

Aquir
épp ma jáccottam végig a teljes játékot hatodszorra (ha jól emlékszem) (épp ennyi slot van ahova menteni lehet benne) 😊)

Aquir

PJack
nemtom beraktátok e már, de a Gish is egy nagyon állat gamma.<#eljen>
innen le lehet szedni a demót.
nagyon jó fizikája van 😊

PJack
<#eljen>

cicai
az naon jóó

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

PJack
de én a Lugarura gondoltam<#idiota>

Aquir
ha sokáig akarsz élni a legnehezebb szinten nyomd fel a háromszögek valószínûségét maximumra, ott nagyon lehet aratni, meg pl a 30. level körül már 200 életed is lehet úgy, mert az jobban nõ mint az easy-n😊

PJack
na mondom azért 😄
egyébkén Easiest-en is alig bírtam végig vinni 😄

Aquir
bocs azt hittem a Spheres of Chaosra írod 😊

StuntMania! pro fizika mondjuk lehetne jobb, demo tölthetõ az oldalról

Rip
Az eredeti alatt mit értesz?
Az arcade (MAME) verziót?
Vagy ha a C64-est, akkor azt itt.