1049
Windows Vista 64 bites rendszereken
-
Jocy10 #729 Adobe egy nagy fos cég! A mai napig nem voltak képesek 64 bites flash playert csinálni..... -
#728 Ha van drivered mindenhez akkor igen. -
Trickster #727 Hy all. Olyan kérdésem lenne hogy, gigabyte alaplap intel duo core E-7200 proci 4gb memória. Elfutna rajta egy vista 64bit, vagy marad az xp. Érdemes-e egyáltalán lecserélni az oprendszert? -
#726 Igazából én FF-et használok , csak segíteni próbáltam! :):)
Nincs mit! -
#725 Hát nekem sem sikerült megoldani... jó lesz a sima explorer. Azt nem értem mikor fog felnőni a szoftver piac a 64 bites rendszerekhez...
Az adobe vagánykodik, hogy a flash player10 milyen jó a 64 bites rendszerhez... lehet firefoxhoz jó de explorerhez nem....
Köszi a segítséget! -
#724 Egyáltalán nem megy! :( Azt hittem ha kézzel telepítem akkor elfogadja! :) De nem! -
#723 nekem már fent van a flash player, csak nem működik 64 bites explorernél...neked működik rendesen? megjelennek a kis flash videók? -
#722 Ha jól tudom 64 bites böngészőhöz windows alá nincs Flash Player.
( Linux alá a 64 bites firefoxhoz van valami "gnash" nevű ) -
#721 beléptem egy olyan oldalra ahol kell Flash Player! Kiírta hogy telelpítse vagy mellőzze a telepítést! A telepítésre mentem , de nem csinált semmit!
Erre mondtam hogy marad a jó öreg kézi telepítés! -
#720 hali, köszi, de nehézkes a felfogásom... milyen telepítés nem indul el? activeX vezérlő? a felső sávból??? arra gondoltál? nekem ott meg sem jelenik a telepítés, hanem egy olyan menüpot, hogy fájl letöltése: igen...és megnyit egy letöltő ablakot.... -
#719 Lehet azért van , mert most kipróbáltam én is , mikor a telepítésre megyek akkor nem csinál semmit!
Marad a kézi telepítés , és kész! :) -
#718 Ave!
Vista 64-et használom, és ennek megfelelően a 64 bites explorer 7-est szerettem volna.... Csak hát nem megy simán... Amikor olyan oldalra megyek, ahol flash playert kellene alkalmaznia az oldalnak, lőszőr blokkolja a bővítményt, aztán le akarja tölteni .swf fájlt....???? Ez amiatt van hogy nincs kimondottan 64 bites flash player?
Aztán hiába állítom be, hogy ha megnyitok egy új lapot akkor a kezdő lap legyen rajta.. csak egy üres lap jelenik meg.... Valakinek van ötlete? vagy ez ennyit tud? köszi!! -
#717 Hali!
Mára virradóra tettem fel a Vistát! (win7 behalt :D) , azt kérdezném hogy vannak-e olyan beállítások amiket tudtok javasolni nekem vagy akárkinek!
Amik jó ha be vannak állítva!
Előre is köszönöm , üdv. -
WorldTorrent #716 Nah a bios frissites megoldotta egy ideig a kekhalal-t hibernalas-nal de most meginn kikapcsoltam es ujbol kekhalal:\ -
#715 Jaaaa, értem :)
Nem használok RSS-t, be vannak rakva a topicok, amiket olvasok a kedvencekhez és mutatja hány új üzi van :)
Nem tudom, hogy kell RSS-t kezelni, utoljára IE7ben használtam :D -
Félreértettél, vagy félre értettél :)
Én arra gondoltam, hogy tudsz vmi titkot, az egyes Fórum-ok kezelésére... RSS-re gondolok.
Direkt azért tettem fel az IE8 Beta-t, mert abban lehet olyat, mint a Firefox-ban, hogy RSS könyvjelzők a Könyvjelző Eszközsorra.
De Nekem ez nem úgy működik, ahogyan Én azt szeretném és gondolnám :o
A firefox lebontja, az IE8 meg kiteszi és ennyi :(
Én azt hittem az RSS vmi jobb dolog ennél és gondolom az is, csak Én kezelem balfasz módon :)
IE8-ban van olyan, hogy Bold on Update, nem látok semmit. Én azt hinném ennek vmi olyan lenne a funkciója, hogy félkövér lesz a kedvenc, ha van új HSZ. Meg egy rakás dolgot még be lehet állítani, pl. hangjelzés, de Nekem még soha nem adott ki hangot :)
Hogyan kellene "értelmesen" kezelni az RSS-t?! -
#713 :D Ez jó, tetszik :D -
Solt #712 Az ilyen előfordul! :D Vegyél fel valamit a földről ha már ott vagy, azt futás tovább! :D -
#711 Nem olyan egetrengető dolog, csak engem vágott a földhöz nagyon. :D -
Solt #710 Legyen bármi is az, ha tudsz nevetni, akkor biztos megoldás is lesz! ;) Kitartás... -
#709 Nem, a robotom ír helyettem :D
Az okok nem tartoznak ide, de mostanában elég gyakran sajnos :/ -
#708 1.) Azt is leszedtem.
2.) Leszedtem és fel is tettem és működik is, úgy ahogyan írtad.
+1 :)
Úgy emléxem, hogy 32 bit-esre feltettem az IE8 BETA magyar nyelvűt és az is angol volt, csak magyarítva. Ugyanúgy, mint a 64 bit-es...
Mind1.
Köszi!!!
Más: Mi a titka, hogy ilyen hamar tudsz reagálni egy HSZ-re?!?!?!
Mindig gép előtt ülsz?!
:) -
#707 1. Ha magyarítottad a windowst akkor az angol nyelvű ie-t kell leszedned, mert a rendszer alapnyelve angol.
2. Mondtam már hogy a 64bitest telepítsd amit lejjebb linkeltem (így hogy angol a rendszered magyaritva, pont azt), mert tartalmazza a 32bitest is. A normál 32bites jövőhéten se fog feltelepülni a 64bites osedre, meg 3 év múlva sem. -
#706 Csak most volt alkalmam és időm újra próbálni. Na, következő a hiba és amit nem értek. Vista Ultimate 64 bites-t használok. Magyarítva, magyar nyelvűre állítva a megjelenést.
Letöltöm a MS honlapjáról a magyar nyelvű IE8 BETA verziót, amit lentebb is írtam.
Windows Internet Explorer 8 Beta 2 böngésző Windows Vista és Windows Server 2008 rendszerhez
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=6ef71415-646f-4279-8b6b-193435ab2d80
Támogatott operációs rendszerek: Windows Server 2008; Windows Vista; Windows Vista Service Pack 1
Következő hibaüzenet jelenik meg:
Ezt nem teljesen értem.
Én csak 32 és 64 bites Vista-t ismerek. Ez a magyar nyelvű IE8 Beta legjobb esetben is 32, vagy 64 bites lehet.
Szerintem a 32 bites Vista-n fel is tettem már. Nem értem, hogy a 64 bites alatt miért nem sikerül feltennem :o
1xűen nem értem...
Ahogyan a hibaüzenetet sem :o
-
#705 Hm? Nem ezért írtam, hanem nekem angol nyelvű és az angol oldalt linkeltem. A windows kiírja ha rossz nyelvűt akarsz telepíteni. A 64bites ievel nekem is ez a problémám egyébként azt használnám, így viszont marad a 32bites FF. -
#704 Ó! Lehetséges, hogy nem állítottam át a Vista-t magyarra ....
Mostanában sokat időzöm a Windows7-ben és fel sem tűnik, de úgy érzem igazad lesz...
Hogy ilyenkor hol marad a Windows okossága .
Köszönöm!!!
Az a gondom a 64 bites IE-vel, hogy Flash nélkül nem sok értelmét látom használni... -
#703 Windows Internet Explorer 8 beta 2 for Windows Vista and Windows Server 2008 x64 Edition
Ha magyar wined van akkor állítsd a nyelvet magyarra. -
#702 Leginkább 32bitesre. -
#701 Szerintem vmit félreértettél.
Tudom, hogy Vista 64 bites alatt az IE7-ből fent van a 32/64 bites verzió is.
De Én most az IE8Beta-ról beszélek.
Windows Internet Explorer 8 Beta 2 böngésző Windows Vista és Windows Server 2008 rendszerhez
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=6ef71415-646f-4279-8b6b-193435ab2d80
Támogatott operációs rendszerek: Windows Server 2008; Windows Vista; Windows Vista Service Pack 1
Ezt milyen Vista-ra lehet feltenni?! -
#700 64 bites rendszeren fent van mind a kettő. 64 bites program csak 64 bites oprendszeren működik. Kb olyan a kérdésed hogy mé nem megy a windowsos programod doson. Talán mert nem arra készült?
-
#699 Hi!
Nem értek vmit. A Vista 64 bites-ben benne van az IE7 32 és 64 bites verziója, ha jól tudom.
A 64 bites verzió alatt Flash Player-t nem lehet használni. OK!
Bár szar :(
Az IE8 BETA-ból van olyan, hogy:
1.) IE8-WindowsVista-x86-HUN.exe
Ezt nem tudom feltenni, mert azt mondja, hogy "A telepítés nem támogatja a meglévő rendszerarchitektúrát. (32/64bit)"
Ez most akkor milyen verzió?! Ezt nem teljesen értem... Én Vista-ból még a 32 bites-t ismerem. De akkor ez most melyikre való IE8 és miért nem lehet feltenni a 64 bites Vista-ra?!
2.) Ill. lenne még a 64 bites-ből angol, de azzal semmivel sem vagyok előrébb, mert ua. nem fogom tudni a Flash Player-t használni....
64 bites Vista alá nincs olyan IE8, amit fel lehet tenni?!?!?!?!
-
#698 sziasztok !
beszereztem még 2gb rammot így most 4 gb-al rendelkezem ezért feltelepítettem egy jogtiszta 64bites vistát... minden müködik frankón egyet kivéve
sajnos az usb 2.0 eszközeim max 6ezer-el másolnak, meg se közelítik a valós vagy elvárt sebességet amit xp-n kifogástalanul produkálnak a másik gépemen
alaplapom egy intel G31 chipsettel szerelt gigabyte lap, intel chipset driver csomag fel lett telepítve ( legújabb is ), de nem segített :(
akinek van valami ötlete kérem segítsen... -
#697 szasztok!
x64-alatt hogyan tudok rendszerindító pendrive-ot csinálni? esetleg milyen progival? -
WorldTorrent #696 Nah itt a kep a kekhalalrol amikor kikapcsolom a vista-t azzal a gombal:
-
#695 Driverek és egyebek vannak benne. Kapcsold ki a rendszervisszaállítást, használd a beépített lemezkarbantartót. -
WorldTorrent #694 a C:\Windows\winsxs Mappaba fontos fileok vannak? ezek sokat foglalnak es ha nem fontosak torolnem oket , nincs helyem:/ -
#693 Van 1 érdekes hibám:
Bizonyos időközönként mindig huss... eltűnik a pipa, hogy az ablak tartalmát mozgatás közben is jelenítse meg
És fingom sincs, hogy mitől, mert mindig csak akkor veszem észre, ha pl. odébb akarok pakolni 1 ablakot és még fel is tűnik
Vkinek vmi 5lete, hogy mitől tűnhet el ez a pipa?!
Ill. van vmi lehetőség rá, hogy ezt beégesse oda az ember?!
-
#692 Ja, most látom, valóban 2in1 :)
Köszönöm Nektek!!!! -
#691 Egyben van a 64bitessel a telepítője, tehát 64bitesre azt teszi fel és semmi probléma nincs vele. -
WorldTorrent #690 siman nekem az van , ugy emlekszek a 32 bit-es nem is ment;D