1049
Windows Vista 64 bites rendszereken
  • KranaZoli #689
    A Daemon Tools alkalmazás 64bit-es változatát használja vki közületek?!
    Érdeklődnék, hogy rendben fel lehet-e tenni a 64 bit-es verziót?!

Jelenleg a 32bit-es van fent és semmi gondom vele, csak látom, hogy van 64 bit-es verzió is...

Köszi!
  • Zsoltika 007
    Ez nem a win lesz, inkább valami hardver probléma. Vettél valamiből újat vagy változtattál valamit mostanában? Ha hármat pittyen akkor a bios hibakódoknál olvass utána az alaplap kézikönyvében. Ott elvileg le van írva hogy mire vezethető vissza. Ha húzva van esetleg a ram vagy a proci akkor mindent vissza gyárira. Meg lehet érdemes lenne megnézni minden jól be van-e rakva pl ram modulokat, bővítő kártyákat ellenőrizni hogy be vannak-e pattintva rendesen. Meg egy memtestet is lehet neki adni.
  • dolfy #687
    Sziasztok!

Nagyon kellene egy kis segítség a hozzáértőktől!
    Tegnap megjött az új gépem minden tökéletesen működött(játékok,benchmarkok,programok). Reggel azonban mikor bekapcsoltam fekete képernyő és semmi más, resetelés után 3 kis pittyenés aztán kidog megint egy fekete hátteret egy oldal szöveggel.
    Valami ilyesmiket írt: valami probléma lépett fel valami hardver digitális aláírásával, vagy esetleg kártevő van a gépen stb... A végefelé meg azt javasolja, hogy tegyem be a telepítőlemezt és javítsam a rendszert, beteszem a lemezt újraindul aztán működik minden..
    Nem minden kikapcs meg bekapcs után jelentkezik de valami gond van és nagyon zavar!
    Eredeti Vista Ultimate 64bitem van!
    Előre is nagyon köszönöm a segítséget!!!
  • [HUN]FaTaL
    Van.
  • andrew1988
    64bites vistából van magyar?
  • Zsoltika 007
  • Solt
    Ha nem tűnne fel ez egy fórum, amit nem ketten látogattok! Nem elég, hogy ostobaságokat beszélsz, de még neveletlen is vagy. Mondom, zsibbadj el légy oly kedves!
  • Zsoltika 007
    Te a kis rajongója vagy? Vagy együtt háltok? Mit zavar?
  • [HUN]FaTaL
    Jókat röhögök rajtad tényleg, kicsit olvasgass a témában plz, mert látszik hogy gőzöd sincs az egészről :D
  • Solt
    "csak NEM azon akire Te gondolsz"
  • Solt
    Nem szeretnék az érzékeny lelkedbe gázolni, de nincs igazad... röhögünk, csak azon akire Te gondolsz...

Ha Te is kiröhögted magad, akkor légy szíves zsibbadj el! Unalmas már...
  • Zsoltika 007
    Hallod egyre viccesebb vagy :)
    De tényleg sok embernek örömet szereztél ezekkel a beírásaiddal :D
    Amúgy baromira nem vagy képben az egésszel kapcsolatban. Aki kicsit is ért hozzá röhög rajtad. Végül is magadat járatod le ezzel hát hajrá!
  • [HUN]FaTaL
    Még annyit hogy azért használja valamennyire mind a 4 magot, mert az OS is többszálasít, már amennyire tud, ha rendesen kihasználnák a programok a 4 magot akkor mind a 4 mag minimum 80-90%on járna játék közben.
  • [HUN]FaTaL
    Jó hagyjuk látom vágod a témát, akkor olvassgass egy picit. Egyébként meg játékoknál már csak azért is mindegy a négy mag mert vga limitbe ütközöl :)
  • Zsoltika 007
    Ha elosztja akkor használja! Ha csak az egyik mag 100% a másik meg csak van akkor nem. Látom nincs sok közöd a témához..
  • Zsoltika 007
    Igen.
  • [HUN]FaTaL
    Minden BOXos procihoz adnak, OEMhez nem jár.
  • andrew1988
    q6600hoz adnak hűtöt?
  • [HUN]FaTaL
    Ez az hogy elosztva :D Tehát nem használja ki :) 120 magot is szétosztja 10% terhelésre lol:D Nem használ négy magot :)

#669: Így már értem :)
  • Zsoltika 007
    Akkor meg egyértelmű. :)
  • andrew1988
    a vga már megvan:

MSI Nvidia geforce 9600GT OC

amugy a 4 mag azért is lenne fontos, mert szeretek egyszerre több dolgot is futtatni + tervező progikat használni(video és képszerkesztés)
  • Zsoltika 007
    Ráadásul egy kis gondolkodás után bárki belátja hogy mivel a pc játékok igen nagy százaléka xbox360 átirat, egyértelmű hogy többmagos támogatású. (Mivel a 360 is 3 magos).
  • Zsoltika 007
    Hehh! Ide jársz hazudni? Nálam majdnem minden 1-2 évnél nem régebbi játék simán betekeri a 4 magot (Nem 100%-ig de használja szépen őket elosztva. Vistán legalábbis). Látom mert a bill lcd-jén magonként mutatja a terhelést. Láttál te már közelről 4 magos processzort vagy csak okoskodsz itt a vakvilágba?
  • [HUN]FaTaL
    Te miről beszélsz :) Szinte semmi játék nem használ kettőnél több magot, van amelyik még kettőt se...
  • Zsoltika 007
    Nehogy már egy 2 magossal mérd össze a 4 magos procit! :D Köszönő viszonyban sincsenek egymással. Ár/értékben meg bőven jobb a q6600 amilyet ő is venne mint a 45 nm-es 2 magosak.
  • Zsoltika 007
    Te miről beszélsz?
  • [HUN]FaTaL
    Olcsóbb, mint? Semmivel nem olcsóbb mint egy e8500 de a mai játékokban legalább lassabb :D (Kivéve az elcseszett GTA4et és a mindig is prociigényes flight simulatort x-et, ami nem sok embert érint és c2d-vel is játszható mindkettő)
  • Zsoltika 007
    Viszont olcsóbb, bőven gyors még mind a mai napig. És nem mindenki veszi úgy a gépét hogy jövő héten eladja az egészet.
  • [HUN]FaTaL
    Mert melegszik és nehezebb lesz eladni.
  • Zsoltika 007
    Miért is?
  • Zsoltika 007
    Simán! De vga-t nem írtál.
  • [HUN]FaTaL
    4giga ramhoz ajánlott a 64 bites:) De én már nem vennék 65 nm-s procit..
  • andrew1988
    sziasztok!

lenne 1 kérdésem...

gigabyte ga-ep43-s3l alaplap
    intel core2quad q6600 2,4 ghz
    2db geil black dragon 4096 mb ddr2 kit 1066mhz
    western digital 1000gb sata2 winchester

ezeket kívánom megvásárolni a közeljövöben.
    az érdekelne, hogy 64bites vistát megéri e erre felraknom. a gépet főleg játékra használnám: cod:waw, crysis,gta4, WOW stb...
  • [HUN]FaTaL
    SP1 létezik, linket nem tudok adni mert nekem legális. Nem kell külön böngésző, én a 32bites FF-et használom.
  • simonl #655
    Sziasztok,

Próbálkozom a hétvégén a 64 es Vistával..
    Kérdeznék pár alap dolgot, ha nektek unalmas akkor előre elnézést kérek: böngészőt kell keresen külön 64 hez?
    Ehhez létezik már SP1? ha igen dobhatnátok egy linket Activatorrl együtt.

köszönöm és BUÉK

• kbszt
    udv!
    szeretnem particionalni a merevlemezt mert telepites utan egy 500 gb-s van probaltam a sajat particionalojaval de csak egy 18 gb-s reszt enged levalasztani a paragon partition manager 9.0 sem segit nem engedi azt irja az utolso lepesnel hogy a vista 64 valtozattal nem ok GParted ugyanaz pedig azt irjak van tamogatasuk. van otlete valakinek hogyan lehene megcsinalni, vagy hogy lehetne megvaltoztatni a felajanlott particio meretet a sajat particionaloban?
  • [HUN]FaTaL
    Mentsél adatot akkor szerintem döglődik a fej, vagy a motor :/
  • Soad999
    Hi all!
    Remélem vki tud segíteni a köv lenne a bajom :)
    nvidia.com ról töltök le drivert szépen kiválasztom h 8800GT vista 64bit blabla letöltöm... aztán amikor telepíteném kicsit hosszúra nyúlik, és a végén kiírja h "A rendszer nem változott kérjük próbálja később vagy blabla" (persze angolul).
    175.19_geforce_winvista_64bit_international_whql ez a driver még felmegy de bármi amit ezután töltök le nem jó :(
    180.48_geforce_winvista_64bit_english_whql ez a legújjab de ez se...
    próbáltam ezt is felrakni: NVIDIAGPUVista64-bit(181_00) ezt felrakta viszont pl a far cry 2 kiírja h régi a 3ds kari driver frissítsem... Vkinek volt már vmi hasonló baja?:( plz help
  • Solt
    Hát basszus... 20 percre van állítva a vinyó kikapcsolása... :((

Szerintem haldoklik, mert most már egy oldal megnyitása előtt is csinálja... érdekes, hogy pl játék közben meg nem...
  • Solt
    No majd holnap, most az XP-s rendszeren bűvészkedem! :D

Köszi...