1049
Windows Vista 64 bites rendszereken
-
#809 Nem lehet hogy az a szabad memória? Majdnem biztos vagyok benne :D -
#808 hi!
miért lát a vista 64 csak 3326MB ramot a 4GB-ból?
telepítéskor mintha látta volna, vkiek vmi ötlet? -
#807 start->msconfig -
#806 szasztok!
hol tudom beállítani a vezérlőpultba, hogy melyik program induljon el és melyik nem, ugyanis a registry mechanic mindig elindul, pedig nincs is beállítva. -
#805 De ha hozzá adom a C. meghajtóhoz akkor , nagy valószínűséggel nem fog elindulni , azt olvastam! -
#804 Paragon Partition Manager és a CDről bootolj. -
#803 hali!
tudtok egy jó particionálót 64 bitre! én nem találtam! :S
ezaz
Annyi hogy ott van levegőben 33 giga és azt szeretném a C:-hez hozzá adni! Ne kérdezzétek hogy történt hosszú!
Ebbe tudtok segíteni!
köszi -
#802 -
RolandX #801 A Prohardver még vodafone netes korszakomban Firefox alatt csinált olyat, hogy a jobb oldai keretbe tette magát a fórum topicot. a középső pedig üres volt, természetesen igy használhatatlan, értsd olvashatatlan volt az egész, akkor tértem át az Operára, a mai mapig azt használom. Ezzel tökéletes. -
#800 Jé! Most meg jó!
Mitől?!
Passz.... -
#799 Sziasztok!
Egy elég hülye hibával találkoztam.
Először Firefox-ra gyanakodtam, de többszöri újratelepítés után sem változik a helyzet.
prohardver.hu oldalról van szó. Konkrétan erről:
link
Sehova máshova nem enged kattintani a firefox, csak a fő ablakban megjelenő hirdetésekre. Nem tudok bejelentkezni, de se a bal, se a jobb, se a felső banner-ban nem tudok sehova kattintani :o
Ezért arra gyanakszom, hogy a portálhoz nyúltak hozzá.
Nektek jó?!
Du-n még jó volt, most estére meghülyült. IE alól jó. -
#798 Nem baj, ha Én erre azt mondom, hogy enyje-bejnye MS Vista ;)
Hibernálni, hogy egy Gadget ne veszítse el azt, amiben Én zéró logikát látok, hogy miért is nem őrzi meg?!
-
#797 pakold újra -
#796 Hibernáld a géped és nem veszti el. -
#795 Pontosan, talált. Mobil NET-em van.
Na, azt a jó édes anyámat, hogy mindegyik Weather Gadget elveszti az infókat :(
Ez is :(
Én, logikusan gondolkozva azt nem értem, hogy mennyi a valószínűsége annak, hogy pl. egy 3 napos időjárás előrejelzés változik?! Szerintem nagyon kevés, ezért nem értem, hogy miért nem cache-elnek ezek a Gadget-ek?! :o
Yahoo Widget-ben az volt a jó, hogy legalább eltárolta az adatokat.
DE! Szerintem ez nem egyedi perverzitásom :) ugyanis pl. Windows Seven-ben ezt már orvosolták. Ott ha nem csatlakoztam a NET-re még azt is kiírta, hogy mennyi ideje volt az utolsó előrejelzés. Azt még nem néztem, de 3 nap után lenne értelme annak, hogy pl. törölje a cache-t, mert Windows Gadget-ek 3 napot jelenítenek meg.
Próbálgattam volna így-úgy WinSeven időjárás gadget-jét áttenni Vista-ra, működött is, de ugyanúgy, rosszul :(
Mind1, Vista alatt ez már csak így marad ;)
Vagy Yahoo Widget. A Google-é az meg nem akar 64 bitre felmenni :(
Itt is találtok pár jó Gadget-et:
Thoosje -
#794 -
#793 A proci meg a hálózatgadget az addgadget.com-on fent van. -
#792 Az MS-től jött az összes, de már régen leszedtem, keresgéltem őket. Adj egy MSN címet és átküldöm őket. -
#791 nekem belinkelnéd azokat amik fent vannak az oldalsávodon, honnan szedted le -
#790 Sikerült, uninstall Service Pack 2 beta és a vista újra aktív, ne rakjátok fel, mert 1 hét után elveszi a kulcsot !!! -
#789 Ha már így belejöttünk , akkor egy angol magyar/magyar angol szótár gadget nincs véletlenül! Néha jól jönne!
köszönöm -
#788 Van nagy accuweather gadget is asszem ami hasonlít a yahoosra hogy folyamatosan látszik. Amúgy net nélkül miért érdekes? Modemes neted van?:D -
#787 Jah, rájöttem :)
Csak egyik sem hagyja kint a Desktop-on.
Megnyitja, aztán visszacsuk.
Mind1, ha adatokat megőrzi NET nélkül is, akkor jó lesz. -
#786 -
#785 Vallási témák. Veszélyes vizek, hagyjuk!
(ha nem kellenek a feature-ök kilövöd, de alapból benne....)
Accuweather, feltettem. Semmi pár napos előrejelzést nem látok :o
:(
A napi időjáráshoz kinézek az ablakon ;) -
#784 Mondom nem a gyári hanem az accuweather gadget.. Tudod kb 200000 gadgetet lehet letölteni a sidebarhoz. A KDE csak sok csicsával van telibaszva aminek semmi értelme (többek között remegő ablakok és egyéb faszságok), bár ez már szubjektív. Az Aero is tudja mindazt, programozható, csak semmi értelme. -
#783 Mert Nekem a Vista Gadget az nem cache-el, például.
Gép kikapcs és bekapcs után hol a 3 napos előrejelzés?!
Ez így kaki :(
Ill. mi van, ha az indok csak annyi, hogy Én más Gadget-et akarok?! Szebbet, jobbat, mást?!?!?!
Nem tudom nézted-e a SuSE Linux legújabb KDE-jét. Na, abban van Widget, Gadget kezelés. MAC OS gadget-ek is és brutál mennyi mindent lehet formálni és alakítani rajta.
Mondjuk a KDE mindig is előbbrébb járt, mint a Win felülete. És nem utolsó sorban zéró graf kártyán is működik ;)
-
#782 Ott a sidebar az accuweather gadgettel. -
#781 megszokott időjárás widgetek miatt pl... -
#780 Vista alatt mi a töknek használnék yahoo widgetset?:D Amúgy XP-n használtam, avval sem volt semmi gond. -
#779 activatort keresek, szarakodik a vistám -
#778 2.) Nekem pl. a Yahoo Widegts már többször megtette ezt ;) -
#777 ja már közben jobban utánanéztem a dolgoknak, géppel nincs gond, max olyan értelemben, hogy a raid-sata kicsit bezavar, majd vhogy keresek rá megoldást, vagy beviszem a szervízbe hétfőn..
amúgy alapon van a bios, hardware probléma nincs, de azért egy memtestet futtatok épp. -
#776 Hát ez érdekes, szerintem Én is ezt a Warez-t töltöttem le és már többször feltettem minden hiba nélkül.
Esetleg prószálj meg vmi más release verziót. Bár ennek is jónak kellene lennie.
BIOS Deafults. Bemész BIOS-ba és ott találsz olyat, hogy Load BIOS Defaults. Esetleg még olyanokkal lehet próbálkozni, hogy tiltani mindent install idejére. Kiszedni plussz RAM-okat (ha van), plussz DVD meghajtókat, HDD-ket, sőt még USB-t is tiltani, stb...
Aztán így próbálni az installt. -
#775 gondolom mi az a bios defaults...
amúgy microsoft windows ultimate 64bit BiE-realisercsoport által,
jól írtam ki, néróval, vagy 3x eddig dvd-re képfájlból
nincs raid hdd-m, ezért nem is raktam fel eddig sem, amúgy a vinyóval talán nincs gond mert az SP3 az előbb tök jól felment szal nem értem.. a vista64 meg fel sem megy, 5ből ha 2x sikerül felraknom, de akkor is fagy mint a kurvaélet -
#774 Ha nem tudod mi az a BIOS Defaults, akkor szerintem ez nem is kell Neked :)
Érdekes. Milyen Vista ez egyébként?!
Nem vmi kiherélt verzió, ugye?!
Rendes "full" DVD-s Image-t írtál ki?!
Vezérlőpult\Rendszer és karbantartás\Problémajelentések és megoldások
RAID vezérlő akkor kellene, ha tükröznéd a HDD-d tartalmát egy másik ugyanolyan HDD-re. Nem gond, ha nincs fent driver. Én BIOS-ban is letiltanám.... -
#773 1.) Én is everest alapu gadgetet használok csak másikat, ami normálisan néz ki, nekem csak a hőfok kell.
2.) Ez az emberek hülyesége hogy zavarja ha fut valami mert eszik 10 mega ramot a 4 gigából, soha semmilyen tálcán futó alkalmazásom nem szállt még el. -
#772 1.) Jééé. Akkor nem néztem. Tulajdonképpen csak megnézni voltam kíváncsi az Everest Gadget-re. Persze Én is mást használok. Egyedül VGA-hoz nem találtam még Gagdet-et. GPU/VRAM, vagy pl. ATI-nál "full" Catalyst támogatás, stb...
2.) Nem szeretem ha háttérben futnak még plussz alkalmazások. Főképp akkor ha huzamosabb idő után elszállnak hibaüzivel.... -
#771 1. A 4.5ben is volt már gadget támogatás, de az everest gadgetje szerintem rusnya, van másik ami szebben mutatja ugyanúgy everesten keresztül.
2. És? Beállítod hogy óra mellé tegye, induljon a windowsal, ne mutassa a splash screent és a kutyát nem zavarja hogy fut. Nem serviceként fut, ezért tűnnek el az adatok a gadgetről. -
#770 milyen tuning?:)
1.) mint említettem a telepítésnél is sokszor lefagy teljesen, szó szerint megfagy
2.) ha felkúszott a rendszer akkor is
3.)igen SP1 -még csak ez van 64 bit vistából
4.)&5.) feltettem minden drivert, előtte és utána is tolta a fagyást
6.)nem néztem.. hol nézhetem meg?
mi az a bios defaults? sztem azon van, nem nagyon álítottam rajta..
új fejlemények: most épp WinXP SP3-ról írok, felraktam, ez még érdekes módon nem fagyott le, és mikor még VISTA volt fent az eszközkezelőben volt egy kis sárga felkiáltójel az NVIDIA RAID valami valaminél, gyanakszok arra, hogy vmi drivert hiényol, vagy rossz, vagy esetleg nemtom:D