1049
Windows Vista 64 bites rendszereken
  • WorldTorrent
    csak ne virusost kuldj:D
  • WorldTorrent
    [email protected]
  • Babylon56
    kérek egy e-mail címet és elküldöm
  • [HUN]FaTaL
    Neked adom ezt a Umax Scannert ha elindítod 64bites vistan :D
  • WorldTorrent
    akkor tudsz nekem adni a tv kartyamhoz drivert vista-ra?:D
  • [HUN]FaTaL
    Hogyne kéne, csak akkor ismeri fel ha benne van a drivere a vistaban :D
  • Babylon56
    Nyomtatokhoz és scenereknek nem is kell drivert telepiteni már ha usb-s a vista be épitet scenel programja alapbol felfogja ismerni!

Ha esetleg mégsem ismeri fel automatikusan akkor csak nyomtato hozzáadásnál csak hozzá kell adni

A WinFast-s tv kártyákhoz meg itt egy kis telepitési segitség
    http://www.lhsite.hu/news.php
  • [HUN]FaTaL
    Akkor verjél lelket légyszíves az Umax Astraslim 1200 Scannerembe 64bites Vista alatt (32biten úgyahogy, de működik).
  • Babylon56
    Van driver ahoz is mivel én találtam és nekem müködik is rendesen!

Minden elindul a vistán lehet az 32 vagy 64 bit-s

(gyártó honlapján ott van minden egy helyen) Egyedül arra kell figyelni manuálisan legyen minden feltelepitve ne automatikusan
  • [HUN]FaTaL
    Mert leszarják:D
  • WorldTorrent
    Jah vista:S , miert nem csinalnak?
  • WorldTorrent
    Az van, kaptam cd-t hozza :D
  • [HUN]FaTaL
    Ha jól tudom a 2000xphez még 32bites vista driver sincs.
  • WorldTorrent
    Jah es nekem az xp le szokott fagyni , nem is egyszer csak ezert akarok Vista-ra vissza menni mert az soha nem fagy!
  • WorldTorrent
    Nem tudtok adni WinFast 2000Xp WDM tv kartyahoz vista 64bit-re drivert?:S mert nem talalok sehol! Nem ertem ha gyartanak tv kartyakat miert nem birnak drivereket csinalni hozzza... legalabb windows-ra nem hogy meg mas oprendszerekre...:S
  • [HUN]FaTaL
    Itt a routereddel lehet probléma, 64bites businesst használok, router van a lakásban 2 felé megy kábel + van még egy wifi router és semmi gond se a torrenttel se a böngészéssel se a kettővel együtt.
  • Rozsomák
    Sziasztok!

Lenne egy kis gondom a Vistámmal és kéne rá valamilyen épkézláb megoldás.
    A gond a köv.: Kb december körül vettem új gépet.
    Quad proci 4Gb RAM, stb. mondom akkor Vista Ultimate x64. Fel is raktam nem volt vele semmi gondom 1 dolgot kivéve.:
    Az albiban ahol lakom 20Mbites UPC-van egy routerrel 4 felé dobva (a többi gépen XP-van). Ha fut bármilyen torrent kliens az én gépemen akkor egyszerüen behal a net, letöltés ,feltöltés van, de böngészni egyszerűen nem lehet (még akkor sem ha csak minimális a torrent forgalom tehát mondjuk még a 10%át sem teszi ki a max. sávszélnek) Ha leállítok minden torrentet rendbe jön a net. Na most elérte a dolog azt a szintet hogy ha nem fut torrent akkor sem tudok netezni mert kb 10 percet kell várnom hogy a net helyre álljon a gépemen. Ez akkor is így van ha frissen indítom a gépet. Régen XP-alatt a régi gépemmel simán tudtam netezni torrent mellett is, mint ahogy a többi gépen is lehet.
    Tud valaki bármilyen megoldást erre a problémára? Mert rohadt idegesítő hogy ha valamit megakarok nézni a neten torrent kilő 10 perc várakozás, megnéz, torrent visszakapcsol....

előre is köszi
  • zsoca0710
    sziasztok miért van az hogy 6000+ os x2,gigabyte 8600gts 256 mb ddr 3 és egy 2004 es game kifog rajta szaggat?
  • [HUN]FaTaL
    Leszögezném, hogy dolgoztunk a fordítóirodának, ahol (legalábbis egy részét) fordítják és nem ők tehetnek a fordítás hibáiról. Csak szövegeket látnak (amolyan excel tábla módjára, persze nem teljesen), de hogy hol szerepel az adott szó / mondat milyen környezetben azt nem. Tesztelni meg minden egyes szót képtelenség, túl komplex hozzá a rendszer, és nem is tudsz minden ablakot produkálni.
  • [HUN]FaTaL
    Nem-nem, semmi ilyesmi :)
  • Solt
    Jaaa... azt hittem valami műszaki hátrány ért ezzel! :D Megnyugodtam... :)
  • [HUN]FaTaL
    Mert csomó mindent balfaszul fordítanak. Nem csak a winre igaz ez. Persze van amiből magyart használok (office, firefox, tcmd)
  • Solt
    Miért szívás a magyar win?
  • [HUN]FaTaL
    Én meg addig nem rakok win7et amíg nem lesz végleges angol (végleges magyart utána se:D). Magyar win sucks:/
  • HoReSz1975
    addig nem rakom fel a Win 7 -et, amíg nem lesz magyar verzió
  • kissadamvikt
    ahan, nekem 4 óráig élt az xp 4 giga rammal:D 64-bites 3órával továbbhúzta:D win 7 nekem gyorsabb driver nélkül mint az xp driverrel:D xD
  • HoReSz1975
    csak kár, hogy az xp -t már nem fejleszti a microsoft az idei évtől "no sp", csak a vista -hoz jönnek ki majd a cuccok, progik, játékok, stb...

legalább is ezt írták, persze a Windows 7 -el is el vannak foglalva

a laptopokkal lesznek majd gázba, mivelhogy sokat úgy adnak el, hogy az új rendszerek nem fognak rajtuk menni, ahogy szeretnénk

én már 1 éve használom a vista ultimate x64 -et, semmi gondom nincs vele, amikor xp használtam 3 hónaponta újra kellett húzni a gépet, mert mindig összeomlott, nekem ellenkező a véleményem, de mindegy
  • [HUN]FaTaL
    :D:D:D Ez a szinted öcsi. Hány éves vagy? 12?:D
  • zsoca0710
    cseréld xp re te gyagya a vista(n)toy
  • zsoca0710
    a vista 64 bit egy nagy kalap ganés szar akkor se kéne ha fizetnének az xp a legjobb és a legstabilabb na szevasztok huzátok le magatokat a budin
  • kissadamvikt
    szasztok!

feltettem a legújabb directx-et és azóta bénázik a hang.(recseg torzít) mit kell ilyenkor csinálni?
  • [HUN]FaTaL
    Nem lehet. Vliteot leszeded és egyértelmű minden.
  • Vardar
    Hát egyáltalán nem akartam 20 gigánál többet szánni a Windowsokra. Hogy működik ez a Vlite? Van a .iso-m és mit csináljak vele? Úgy nem lehet magyarítani a Home premiumot, hogy leszedem az ultimatehez a bővítményt, aztán felrakom HP-re?
  • [HUN]FaTaL
    *ultimatenek
  • [HUN]FaTaL
    Vliteal lehet. Nekem 36gigáson van a business, elég volt az ultimate is.
  • Vardar
    Hát csak én még nem használtam Vistát és az új dolgokat magyarul szeretném megismerni, ha valamit be kell állítani ne a fordítással kelljen szenvednem.
    Ultimate mennyit kér tárhelyből? Ezt lehet csökkenteni?(Hallom 1 GBnyi nyomatató drivert hoz magával, alapból)
  • [HUN]FaTaL
    Helyből ultimate több, memóriából szerintem nem, 2GB DDR rammal is használtam 32es ultimatet, nem volt vele gondom. 1 gigára nem tennék Ultimatet. Home Premiumhoz nem lehet felrakni a nyelvi csomagokat. :/ Egyébként mi a gond az angol winnel? Én azt használom és semmi pénzért nem raknám fel a magyart.
  • Vardar
    Ó, hogy az a ***********. Home premiumnál 0 esély, hogy magyarul köszöntsön? És az ultimate több helyet foglal, több memóriát igényel, mint a Home premium?
  • [HUN]FaTaL
    1. Csak az ultimate és enterprise verziókat, nyelvi fájl a windows updaten.
    2. A DX10et nem kell felrakni (nem is tudod), benne van a rendszerbe. Fognak futni, de a DX9et érdemes felrakni, mert sok balf*szul megírt játék nem látja, hogy újabb DX van a rendszerben és hiányolja a DX9 dll fájljait.
  • Vardar
    Sziasztok!
    2 súlyos kérdésem lenne a Vistához kapcsolódóan. Először is a 64 bites Vistát csak angolul tudom megszerezni, hogy lehet magyarítani? Ha felteszem a DX 10-et akkor a 8-at és 9et igénylő játékaim fognak futni?