Vista (64) bit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
az újat nem tudjátok befogadni rgaszkodtok a régihez!!! 😊))
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
51 ropi az oem belõle. :///
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Plusz most vettem észre, hogy elkezdte megint azt, hogy pl a hibamegoldó oldalon, ha talál megoldást bármi korábbi progira is, a link nem megy a netre. (szerintem az x86os Program File-ok Explorerére mutathat,m a másikkal tudok netezni. Ha a hálózati eszközöknél nyomok egy jobb klikkel a routerre, ilyenkor lehet választani, hogy menjen az eszköz weblapjára, azzal is ez van. Viszont, ha a 64 bites program file-ok mappa explorerét futtatom és beírom az ip címét, megy simán.)
Volt éjszaka vmi front, hogy megint rájött a hoppáré? 😊 Pedig tegnap boniszoltam vele vagy 5 órát, mire talpra állt. Újratelepítés hegyek, stb...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Jól használható, vagy vannak vele gondok???????????
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Más: van egy Logitech Quickcam Messenger webcamerám. A honlap szerint nem megy Vistával. Szerintetek késõbb esetleg jön ki rá driver vagy ihatok rá hidegvizet? 😞 Tavaly vettem 8ért. :/
Egyébként semmi!
Más: legális Vistám van. Mi van, ha felrakok egy feltört Nero-t? Bocsi, de nem vágom. Sosem volt még nem kalóz oprendszerem.
2 program files mappa a wow64 miatt van mint azt irták is.
Messengerbõl nekem is 8.1 van fent semmi probléma nincs vele.
A teljes jogu administratori fiokot engedelyézd magadnak sima topic faq-ba le van irva asszem.Adobe telepitõt -miután a temp mappa irás védett -a kicsomagolás után átmásoltam egy nem irásvédett mappába.
Nero 7.7.5.1 van fent stabil.
Nem tudom mirefel neked a sok hiba üzenet és service leállás nállam egyedül a bill. illesztõ dob hibaüezenetet,de az is azért mert nem vista verzió.
Csak úgy miért ne alapon. Még az egérhez se nyúltam.
Bánom már, mint a kutya, hogy kibaxtam érte 30 ropit. :/
eddig azt se tudtam, hogy ilyen van. :///
Most akartam feldobni egy Acrobat Readert, m nyomtatnom kellett volna egy munkáltatóit nagy gyorsan. Végigment a telepítõ elõkészítõje vagy mi, 100 %-ig, majd kidobta megint, hogy akarom-e telepíteni, ugyanugy, mint elsõre. Na mondom, hát persze, csak tegyed már: erre:
"Az ideiglenes temp mappa megtelt, vagy nem érhetõ el. szabadítson fel helyet a meghajtón, vagy ellenõrizze, hogy rendelkezik-e írási jogosultsággal az ideiglene mappához."
Az agyam eldobom. ://
A másik: miért van a rendszervinyón egy Program Files és egy Programfájlok (x86) mappa? Nagyjából egyforma méret. Van pl mindkettõben Explorer, de az x86-osban nem mûködik.
Más: miután felrakom a 8.1-es MSN-t és indítanám, rögtön kidobja, hogy mûködése leállt. Aztán meg, hogy a Watson client mûködése is leállt és utána meg a Windows-os hibakeresõ online bizbaszcsengõ is. Miért? :/
Nekem is 1.12 van fent semmi gond nincs vele wmp mindent játszik,de ha más nincs esetleg megpróbálhatod
ezt.Hálózatra:próbáld meg a hálókártya driverét eltávolitani device-managerbõl majd ujra rakni (ha lehetséges próbáld meg a chipset gyártó driverét beszerezni,ha nem akkor próbáld meg a nativ drivert vissza rakni)
ps:milyen chipset van? milyen lan kártya van?milyen router van?
Pont azért nem terjedt még el mert nincs szükség rá. És több a szívás mint amennyit kamatoztatni lehet vele. Ennyi és pont. Az hogy ez a jövõ tény. Ezt senki se vonta kétségbe. Akinek több ram van mint amit a 32 bites rendszer meg tud címezni akkor már kell. De ez inkább szervereknél kell vagy high end gépeknél.
Minden új konfiguráció 64 bites rendszerre alkalmas. És nem tegnap óta. Már elég régen.
Meg a legjobb az egészben hogy elolvastok egy pdf-et és azt hiszitek ti találtátok ki úgy magyaráztok. Közben meg látszik hogy a 90%nak fingja sincs hogy konkrétan mit is jelent a 64 bites rendszer. Ami még egy dolog de akkora hülyeségeket olvastok itt ott amit aranyba vésett tényként kezeltek hogy néha már a fejemet fogom. És igen én 1 éven át 64 bites windowst használtam és tudom miért jó és miért nem jó. És otthonra bizony a felhasználók 90%nak nem jó. Mi a jobb nektek? A programok 45-50%val szopni (értsd nem indul) és 2-3 program gyorsabb lesz (hiába 64 bitesnek mondott egy program azoknak a 90%-a csak elindul rajta de a kód nagyrésze ugyanaz mint a 32 bitesben. Lásd pl nod32 kernel 64 bites, a keretrendszer ugyanaz mint a 32 bites programban tehát a kompatibilitáson kívül semmi elõnyt nem kapsz.) max 20%-al vagy ha minden fut normálisan adott sebességen?
http://kromek.hu/blog/ -apu-
A 32 bites nem támogatja.
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=19935
Na és az utolsó ezt ajánlom a figyelmedbe
http://pcforum.hu/tudastar/26137/Alaplap+proci+vasarlas.htmlMit érdemes tudni a 64 bites rendszerekrõl?
Magyarországon is egyre népszerûbbek a 64 bites processzorokra épülõ számítógépes rendszerek. Bár a megfelelõ vírusvédelem még nem létezik a 64 bites rendszerekre, azonban ahogyan azt a felhasználók is érzékelik, ezek nagyban segítik a grafikus munkákat, a játékok gördülékenyebben való lefutását. Szabrai László, egy hazai internetes kereskedelmi portál vezetõje szerint a jövõt hazánkban is a 64 bit jelenti: "A karácsonyi szezon alatt erõteljesen csökkent a 32 bites rendszerek iránti érdeklõdés, miközben egyre többen kezdték el keresni a 64 bites alaplapokat és processzorokat. Az új architektúra iránti érdeklõdés az idén még tovább fokozódott."
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy