1049
Windows Vista 64 bites rendszereken
  • Schwarz
    Nah, Te sem láttál játékot 320x240-ben...
  • kokos
    Ja igaz!Engem is idegesit az évente új konfigok megjelenése!De valahogy megprobálom eladni a régit úgy,hogy kicsi ráfizetéssel meglegyen az új!

• Bucser
    Amikor ilyen lehúzás megy, hogy évente kell új vid kártyát venni akkor egy pár shadercsere miatt nem fogok rohanni a boltba az "új technóért".

inkább játszom régi JÓ játékokkal mint a mostani gennyedék felhozatallal. Nem véletlenül kb 4 darab játék van fent a gépemen lassan 3 éve.
  • kokos
    A másik...Nemtudsz mit csinálni....Folyamatossan nyomják az agyunkba a vistát és a dx10-et....++++rá is kényszeritenek rá,hogy használd ha érdekelnek a programok játékok stb.Persze ez sokaknak nem tetszik....nekem se tetszett(egy ideig) de rákellett jönöm hogy követnem kell őket(sajnos)mert én is szeretem az ujdonságokat.Ha nem szeretném akkor még mindig a doom2-vel játszanék.Pl:Én nem birnám ki azt,hogy mondjuk megjelenik a far cry 2 és azt nem játszhatom teljes pompában az elveim miatt!Kellenek az elvek de a számitástechnikában mindig vannak meglepik,és szerintem nem nehéz feladni őket(nem annyira komolyak)..................
  • Bucser
    Az a baj, hogy a haladás már olyan lassú, hogy lassan hátramenet...

A Marketinggépezet pedig nem ÉRTED van hanem a cégért. És a PR és a Marketing pedig arra szolgál, hogy elhitesse veled azt amit közvetíteni akarnak feléd.
  • kokos
    Jók a beköpésetek tetszik!Komolyan nevetek rajtatok!Azért válaszolok:Az apuci én vagyok..a marketingebeszopást meg szeretem mert értem van.Tegyük fel átbasznak!!!!......és akkor mi van?Egy xp-n inditsátok el a crisyst dx10-ben.Emberek értsétek már meg,hogy haladni kell.....az lehet ,hogy nem a vista -meg a dx10 a befutó de valamit csinálni kell!Most ez van.Lehet 1 év mulva Linuxom,vagy Mac-om lessz.Egyre több játékot kezelnek már ezek is!...Kakaót meg nem szeretem!
  • Zsoltika 007
    Ügyi vagy!
  • tugyiti
    na gondold át szépen az életedet igyál egy pohár kakaót aztán majd 3 év múlva gyere vissza...
  • Bucser
    Amit apu vett?

Egyébként nem tudom mitől is lenne a szánk elkenve? Jaaa hogy nem dőlünk be a marketingszarnak amit te úgy szopsz be mint újszülött az anyatejet? Azt hiszem jó ideje számítógépezek már ahhoz, hogy tudjam mire érdemes és mire nem érdemes beruházni. A Vista az amire nem érdemes. Remélem olyan hamar eltűnik mint anno a Windows ME mert egy rakás szar... kicsit tuningolt XP...
  • kokos
    Persze fiuk!Legyen úgy ahogy gondoljátok.......(majd ráébredtek)Ti még nem értetek meg a dx 10-re,meg a vistára!De majd kiváncsi leszek mikor kijön a:Brothers...Hells Highway,Far cry 2,cisys 2...stb, menyire lessz a szátok elkenve!!!Nembaj ti nyomjátok csak xp-n meg dx9-be!Én meg nyomom majd helyettetek is vista 64-en, 4gb rammal dx10.1-ben!Csövi!!!!!
  • Bucser
    Még jó, hogy a Gears of war egy az egyben DX9-en fut...

Sebaj parasztvakításnak jó az

Szerintem gőzöd sinc mit jelent a unified shader ami a lényege a Dx10-nek.
  • Zsoltika 007
    "A lényeg a dx10-ben:Ha már láttad,és megvan a konfigod hozzá akkor csak az fog kelleni."
    Akkor én vagyok a kivétel. :)
  • kokos
    A lényeg a dx10-ben:Ha már láttad,és megvan a konfigod hozzá akkor csak az fog kelleni.Mindegy mekkora a különbség!PL:Gears of war dx10-ben sokkal részletesebb,intenzivebb,kidolgozottab,másak az árnyékok...lehet picivel de nagyot emel a játékon!A pro street-ben nem sok mindent vettem észre változást....crisysben meg elég nagy a kűlönbség,másak a szinek is.Pár honap és elérünk egy olyan ponthoz mikor a dx10 olyan lessz a dx9 hez mint annakidején a dx9 a dx7-hez.
  • Zsoltika 007
    Jah! Pont ez nincs meg.
  • Bucser
    Egyébként DX 10 lényege nem az orrvérzésig erőltetett effektezés lenne hanem a gyorsabb optimalizált futás.

Azaz Dx9-es gameknak jobban kéne futnia DX10 alatt. A gáz, hogy a Vista drivergondjai miatt ez sokszor nem valósul meg.
  • Zsoltika 007
    Hmm. Ezt még nem láttam de ebben tényleg van. Sajnos más játékokban nincs ekkora különbség.
  • Bucser
    Mondjuk a COJ-t megnézheted Dx10-ben és DX9-ben is. van különbség.
  • Zsoltika 007
    Melyik dx10 játék 1000x kidolgozottabb?! Mutass már egyet is! Mert amit én eddig láttam azokban fingilingi volt a különbség.
  • kokos
    Én nekem meg tökéletessen megfelel a vista 64 bit-es verzio!Játszok is vele és tök jó a dx10....mert a bu.i xp-n nincs dx10!És már úgy vagyok vele hogy elértem egy olyan pontot mikor már csak dx 10-es játékokkal akarok játszani!Mert ezerszer szebb és kidolgozotabb!Csak az a baj a sok emberrel hogy kapásból az ultimated-et teszi fel és bezabálja a gépét!A másik meg 1gb ram 5000 ft-ért már vásárolható!
  • Schwarz
    Feltettem nemrég én is próbaképpen a Vistát. Végülis az idegesítő szokásairól le lehet szoktatni. Még drivereket is találtam, szinte mind x64-es, kivéve a videovezérkőhöz (Gef4 Ti4200) és ez így nagyon nincs rendben :-). Valami xp-s drivert sikerült vele megetetni, windowsnak elég és megy is normálisan csak játékot nem szabad elindítani 2-3spf(!) :-(
    Mondjuk a bootmanagertől meg hánynom kell...
  • Celldweller
    A visszaváltás megtörtént, minden próblémám megszűnt! Szerencsére, már van az xp-re duocore procifix, ami nélkül csak fele teljesítményt adott volna le, így már viszont semmisem éheti el nállam, hogy mégegyszer ezzel a szartalicskával fertőzzem meg a gépem!!
    Már csak azt az egyet bánom nagyon, hogy ez a szájbatatovált Viszta eredeti volt, és kik*rtam az ablakon érte 23e forintot!
    Akkor már jobb helye lett volna annak a pénznek a máltai szeretszolgálatnál, vagy akármelyik csöves kezében... igazából mindenkinél kivéve microfost!
    P.S.: Igazából egy Mac. kéne csak az meg drága.:(
  • Tirex
    Sziasztok !

Valaki hallott a kb16.com-ról és beállításáról?

Üdv
  • perpetuum
    ja es Celldweller, teljes mertekben egyetertek! szar az egesz vista ugy, ahogy van.
  • perpetuum
    helo, volna 1 kis gondom. Ha egz mp3-at a helyerol enterrel nyitok meg, nem a winamp hanem a windows media player nyitja meg, amit en nem akarok. nem tudjatok veletlenul, mit kell ilyenkor tenni? a winampban az osszes kierjesztes ki van jelolve.
  • Zsoltika 007
    32 bites verzióval jobban jársz. Bár a fele problémád megmarad. De ha már fent van, várd meg azt az 1 hónapot az sp1-ig!
  • Celldweller
    Hát nekem mióta visztám van, csak a baj van vele, ezt most komolyan mondom! Vista home premium 64 bitem van, és egy nagy rakás bullsh.t!!!
    Nincsenek hozzá driverek, vagy ha lesznek is még fejlesztés alatt állnak, mindenre 25ször kérdez rá amitől falra mászok, mindentől lefagy, pedig 5,5*-ot ért el a gépem a rendszerteszten.
    Idegesítő a filekezelő rendszere, megszokhatatlan, minden driverből a legújabb van fent hozzá (amit be lehet szerezni already).
    Nem vagyok egy lámer, de xpvel, milleniummal, 98al... stb sosem volt ilyen gondom, vagy csak nagyon ritkán.
    Majdnem 2 éve kapható a vista és még most sincsenek hozzá driverek? EZ MI??? Ma döntöttem el, hogy visszaváltok xpre.:D:D
    Majd ha monnyuk lesz hozzá sp2, meg minden driver, akkor talán újra ezt fogom használni, de addig csak szenvedés, sírás, és hányás az egész.
    Na, nekem csak ennyi lenne róla a véleményem.
  • Tirex
    Sziasztok !

Segítséget kérek, van 1 dos-os kicsi 16 bit-es prigim, nem veszi a magyar ö-á-é-í ( y és a z-t felcseréli) betűket , teljesen megzavart.

A nyelvi beáll---> magyar ( unicode ) ha magyar az sem jó ha angol az sem jó. sima dos ablakban vannak az említett betűk.

Már nem tudom hol kellene állítani és mit .-egy párat már végig jártam)

Ha valaki lenne oly szíves ha van rálátása tapasztalata...PLZ

rendszer : vista home

THX előre is
    Üdv !
  • mAilkaEVO3
    Srácok véleményre lenen szükségem és tanácsra
    Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.20Ghz, ASUS P5B, 4x1GB ram
    érdemes erre 64bites rendszert feltenni hogy lássa és kezelje a 4GB ramot vagy nem ? 30 napos próba verziót feltettem most és egy olyan kérdésem lenne hogy a free ram miért fogy el egy idő után és pl a Ventrilo kiirta hogy "out of memory"
  • turandot
    Nem szükséges a 6 giga 4 et akartam de nem megy.
    A 6 giga ugy van,hogy 2db 2giga+2db 1giga.
    De hogy mi lehet a gond rejtély
  • w77d
    én 4 gigát használok és tökéletes minden!
    amúgy 6 gigát milyen elosztásban raknád a gépbe? egyáltalán minek neked ennyi??
  • turandot
    Hi!
    Valaki használ 3gigánál több ramot?
    4-el pörög a proci,hogy alig indul el a rendszer,6gigánál pedig el sem indul a boot.
    Mi lehet az oka?
  • kenderzen
    megoldodott
  • kenderzen
    mármint a progit a g-röl ?
  • kenderzen
    hello
    cmd-böl(keresöböl) szeretnék inditani 1 dedicated servert de nem elég a keresöbe beirhato karakter a parancsnak , igy lemarad több mint a negyede .Megprobáltam csinálni neki 1 cmd filet de ugy meg azt irja hogy a megadott nevet (g:\program) a rendszer nem ismeri fel belsö vagy külsö
    parancsként futatthato programként vagy kötegfájlként.
    de ha keresöbe másolom akkor meg elinditja a servert csak lemaradnak belöle fontos dolgok és igy szart se érek vele , megprobáltam hogy csak azt rakom cmdfileba ami a keresöbe befér hátha a linkben van a hiba de semmit nem reagál ugyanugy ... hogy inditsam ezt a parancsfájlt a g meghajorol?
  • frenkiboy80
    szisztok segitsetek 1 picit mit tudok tenni ha a vista lezárta magát és nincs netem? mert nem tudta magát regisztrálni a viszta és lezárta ugy hogy csak a netet engedné ami nincs segitsetek kérlek! elöre is köszi!!!
  • edeleny
    Hali tudtok ajánlani valami normálisan müködö TotálCommandert.
    A feltett 7-es nem igazán lát dolgokat,és beállitani se lehet,mert nem engedi irni az ini filét.
  • MnAdI
    Helló!
    Ha vki tudna segíten megköszönném!
    1 NEC DVD_RW ND-3520A ATA dvdíróm van
    és egyik pillanatról a másikra a vista nem látjha de az eszkezőlőben azt írjah h:A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
    Nah ilyenkor mivan?ha frissíteném az ilesztőt akkor ezt írja:Már telepítette a legjobb ilesztőt az eszköz és A Windows mwgállapította h az eszköz illesztője naprakész.
    Már kínómba nem tok mit csinální mingyá kivágom!
    Nagy segítség lenne ha vki segíten!!!!
  • attila46
    Na egy ujabb kérdés!Mért nem látja a vista a vinyot???.a másik
    ha sikerülne felraknom.............akkor ha fentvan a mobil racken akkor hogy tudom kiválasztani a használni kivánt oprendszert??
    Xp vagy Vista ?????
  • tyler82
    Figyi: gépet elindítod és amikor bootolsz nymsz F2őt belép biosba. Ott menézed milyen vinyók vannak fennt mi a neve (azt udnod kell melyik a rack) letiltod ami fixen van a gépben. f10el kilépsz és indítod a gépet. Ennyi. amúgy f10el beadja a bootmenüt amikor bootolod a gépet. egyszerűen kikapcs éa bekapcs és nyomkodod az f10et. ott is lehet választani a vinyók közül elvileg. ennél jobban nemtom elmondani...
  • attila46
    Az A gond ,hogy nem találtam iet,hogy atat vagy sata ! nem lehet más cimszó alatt!! szóval ha lehet részletesebben ird....a másik ha fent van akkor ha bent a bobil rack akkor ,hogy döl el hogy meik windows iduljon el???