Vista (64) bit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Anno a topic elején írtam egy problémámról, amit nem sikerült megoldanom. Türelmes voltam, visszaraktam az XP-t és vártam, hogy hagy gyûljenek a javítások a Vistához, hátha idõvel akad rá valami megoldás. Ma visszapakoltam. (64 bites magyar Home Premium OEM
"minden bekapcsolás után a hálózat csak helyi, a net korlátozott, nem érhetõ el. A diagnosztizálás és javítást választom, ahol kidobja, hogy nem sikerült megújítani az IP címet..." --> router 220-ból kihúz, vár 10 másodpercet és minden ok. 😞
Ha lenne valaki, aki ráér foglalkozni egy magamfajta szerencsétlen láma problémájával, azt nagyon szépen megköszönném. [email protected] a mail címem. Ma telepítés után csináltam fotókat a hibaüzimrõl és a routerem beállításainak oldalairól sorban. Elküldeném, ha valaki ért esetleg hozzá.
Köszönöm. 😞
Ha nagyon baja van az op.rendszerednek, akkor természetesen rakd újra, de általában ez nem megszokott dolog, hogy havonta rakunk újra op.rendszert.
Az lenne a kérdésem tom nem ide tartozik, de hallottam olyat hogy érdemes havonta újrarakni az operációs rendszert. Mert nálam mostanában nagyon sok hiba van vele. Ez igaz? Segítsetek.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
a lista megtalálható szerintem a 32 bites Vista topikjának faq-jában
Ezzel megcáfoltad a mondat elsõ felét!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
http://kromek.hu/blog/ -apu-
Elég már! - http://winfika.freeblog.hu
Lenne egy kérdésem alapvetõen a vistával kapcsolatban.
Az alábbi konfigom van: A8N-E alaplap, 3200+ athlon 64, 2x512Mb ram, 6600-as 300/550 videókártya.
Feltettem a vistát és 3d mark 2003-on 1500 pontal kevesebbet értem el mint xp-n. Ennyira lassítja a gépet a vista? Komolyan elbizonytalanított :S
Kissé szétzilált vagyok egyszerüen az alaplapi telepítõlemezemen találhato "Soundmax" driver nem kompatibilis a W. Vistával 😞 ötletek? Honnan tudnám letölteni? sajnos hiába próbálkozom nem akadok a nyomára. Help Plíííz 😄 :X
csak összegyüjtötem hogy milyen kérdések voltak eddig!
de már szegények elmentek akik a kérdéseket felrakták !(szomorúságukban)
ha megnézed a feladatkezelöben akkor láthatod hogy melyek azok!
nekem még a nvidia chipset hiányzik ami remélem mihamarabb meglesz!
innen kellene elinduljak csak nem tudom mi a típusa ????
na és milyen jellegü a hiba?
tehát felmegy a driver és nem münködik???
vagy fel se megy ???
pontosítsunk!
mert ez igy tág fogalom! 😊)
igaz az én hankártyámmal is voltak ilyen jellegü gondok ,de megoldatam!
de ez ami itt van megadva link az csak egy a sok választási lehetõségböl!
ugyanis nekem sose volt sound kártyám igy nem tudom melyik típus az amaelyik pontosan a 5,1 hangrendszert képviseli!
Creative Sound Blaster Audigy including Platinum and Platinum eX series
Creative Sound Blaster Audigy 2 including Platinum, Platinum eX, and Value series
Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS including Platinum and Platinum Pro series
Creative Sound Blaster Audigy 4 Pro and Sound Blaster Audigy 4
Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook PCMCIA
ezek közül melyik????
A vistamiért szarozik a video kártyával?
A Messenger-nél amúgy a hibakód alapján kerestem ki a prücit, de ha csak szimplán kikapcsolom a Windows-os tûzfalat, akkor se megy. :/
Derüs reggelt! Mára ismét elhalálozott a Messenger és a LimeWire is. Mindkettõ arra hivatkozik, hogy a tûzfal blokkolja. Pedig szerepelnek a kivételek listáján. :/// Végképp tanácstalan vagyok
Találtam egy eredeti 6-os Nero-t. felment, nem kötött bele. Remélem írni is fog! 😊
Na, de komolyan! Gyûjt ez a szar vmi infót a háttérben bármirõl is?
Arra nem reagált senki, hogy nektek is van 2 Program files mappa? Miért van ez?
soknak nem a 5,1 hang a legnagyobb problémájuk !!
persze tudom ezzek beugratos kérdések voltak! 😊)
légyszi pontos tipus megnevezést is adjál???
te miért indultál igy alapbol???
öszinte voltam mindenkihez és az igazság az sajnos fájdalmas szokott lennmi!
de te miért probáltad fel az inget mikor nem is jó rád????
én senkit nem beszélnék le rola sõt csak ajánlani tudom!!!!
persze inkább sok lemondással jár ez!
például vannak játékok amikröl le kell mondani vagy néhány programrol is amit ezelött használtunk!
dea driverek már nagy többségben münködnek.
a szoftverekben meg van választék és nagy a piaci verseny tehát van mivel helyetsíteni a régi kis programjainkat!
de a vista is sokkat változott csakhát az újat nehéz megszeretni föleg ha a microsoftrol van szó!
egyszerübb azt mondani rá divatosan ,hogy nagy szar !!!
neked nem kell ecsetelnem hogy egyre több a követelmény és ami az xp kezelésénél elegendõ volt az már a vistánál nem biztos hogy elég lesz!
mivel az xp egyszerü volt és nem tartalmazot annyi dolgot mint a vista igy nem kellett komyolyabb használati tájékozodás mint a vistánál!
például németországban mikor bemutaták akkor elmondták hogy egér helyet a felhasználó már többet fogja használni a billentyüzetett!
de nem akkarom és dicsérni a windows csak még hozzá kell szokni !
az õsvényt kell kitaposni még hogy a "lusta" felhasználónak is egyszerü legyen tehát szájbarágosan kell sok sok reklámmal hogy késõbb már zsigerböl menjen minden! 😊)
A másik meg nem biztos hogy mert neked minden hardver elemed és programod mûködik az majd másnak is fog. Ahány rendszer annyi lehetõség.
Nem kéne ezért lenézni másokat. Megnézném mihez kezdenél egy audigy hangkártyával ha 5.1-be akarod használni...
Ja tudom biztos buta és lusta az akinek olyanja van és nem megy neki. <#rolleyes>#rolleyes>