1049
Windows Vista 64 bites rendszereken
  • apu
    Megvan a hiba oka. A dobozon rajt van, hogy Vista alatt is fut, de sem a kézikönyv sem a honlapja nem támogatja. Úgyhogy visszavittem a teskóba.
  • apu
    Ez a hibaüzenet: Error 80040154 Cannot create Video Capture filter
  • apu
    Telepítettek már kamerát? Már a másodikkal próbálkozom, de nem jön össze.
  • apu
    Itt válaszoltam :http://forum.rajtmester.hu
  • gurubefree
    Nekem fut 64bit alatt az Ashampoo iro programja hiba nelkul , feltetelezem Magical Security is futna.
    K-Lite Codec Pack 3.5.3 Full ez nem kell !!!!!!
  • zuzu555
    A Vista (64) biten kérdezem, hogy ezek a programok futnak-e?

Total Video Converte 3.12
    WinRaR 3.51
    HyperCam v2.11.00
    FreeSoundRecorder v6.0.1
    FlashFXP v3.4
    Fraps 2.9.1
    Switch Off
    Forta 6.835
    K-Lite Codec Pack 3.5.3 Full
    Your Uninstaller! 2008 v6.0
    SwishMax
    Ashampoo Magical Security 2 v2.01
    Acoustica CD-DVD Label Maker 3.15
    RegSeeker
    FreeUndelete 2.0
    Microsoft Office 2003 és 2007
    PSP Movie Creator

És ha valakinek bármelyik program teszteltelte vagy látta, hogy le van írva, hogy fut Vista (64 bit)-en az írja le. (Ha már 1-et is teszteltél azt is!) A verzió szám is fontos lenne.
    Lécci írjatok.
    A válaszokat előre is köszönöm!

• systmatyk1985
    Hy!
    Egy kis segítségre lenne szükségem!Amikor fel akarom telepíteni a HL2 episode 2-t akkor a VISTA kivág 1 ablakot h ehhez magasabb felhasználói szint szükséges és nem engedi futtatni a setup.exe-t!De a fiókom szerint rendszergazda vagyok,ennél nincs magasabb szint!Tud valaki valamien megoldást?Én vistával még elég kezdő vagyok és nem vágom h mi van!
  • Balucsek
    Mondjuk nem toom mien harver hiba lenne hiszen alig pár hetes a gép és a 32-es vista viszont futott
  • apu
    Nem hiszem, hogy a két oprendszer az oka. Bár nem tudom hogy tetted fel. Nekem mindkettő fut. Persze kicsit csaltam mert nem biztam az elején a vistában. Az XP t egy rack be tettem kihuztam és igy telepítettem fel a Vista 64 et, majd visszadugtam az xp és azóta megy mind a kettő. Lehet, hogy mellé telepítéssel a szokásos módon nem megy. Úgy nem próbáltam. A többszörös inditásnál én valamilyen hardver hibát látok, amit az XP még tolerált, vagy nem vette észre. Szerintem úgy ahogy leírtad maga alá nyalná a Vista az XP t, de hardver hiba miatt nem tudja. (talán memória teszt kideritené)
  • Balucsek
    Valaki tudna segíteni mert lenne egy olyan gondom hogy felraktam a 32-es XP-t mert eddig is az volt a gépen aztán az új gépen miért ne lenne jó, de a 4giga ramból és az 1 giás videókártyából 3 giga ramot lát(mert nem 4 gigát Ramot tud kezelni hannem 4 giga memóriát tud megcímezni). Így most felakartam rakni a 64-es Vistat még a 32-es XP-mellé az XP tovább ra is kitűnően fut, de a Vista el sem indul, el kezd betölteni, és a betöltés végén pár tized másodpercre felvillan a kék képernyő talán van rajta valami szöveg is, és egyből újraindul a gép...
    Ez minek az oka, csak lazán a 64 bites és 32 bites rendszer nem fér meg egymás mellet, vagy esetleg a Vista igényli hogy elsődleges patríción legyen, vagy vmi más kínja lenne?
  • apu
    Szevasztok.
    A mozilla plugin forecastfox több változatával próbálkozom Vista64 en és nem tudom a lokációt beállítani (Tab) nem jeleníti meg csak Budapest és Budapest/Lorinc -et talál Magyarországon. Rálehet valahogy eröltetni a poros kisvárosom megjelenítését ? Elötte az XP alatt simán ment és Magyarul irt ki mindent. most meg csak angolul és azt is csak Budapestre.
  • lck
    Nem lehet.
  • SrAta
    és valami jobb ötlet:D
  • lck
    Beszorzod kettővel.
  • SrAta
    ugyanez vistával is
  • SrAta
    32-bites XP-ből valami "hókuszpókusszal" nem lehet 64-biteset csinálni?
    Nincs zs-m megvenni vagy leszedni a 64eset...:D
  • Fery21
    thx
  • Zsoltika 007
    Ugyanúgy kezeli. A rendszer viszont picivel gyorsabb lesz.
  • Fery21
    És meég annyira lennék kiváncsi, hogy a két magos procikat jobban kezeli mint a sima 32 bites?Ezt ugyértem, pl játék közben?
  • Fery21
    Kösz a választ!!!
  • Zsoltika 007
    Többé kevésbé igen. Pár ritka esetben nem.
  • Fery21
    Hello MIndenki!

Azt szeretném kérdezni, hogy a 64bites Vistán ugyan ugy megy minden játék mint a sima 32 bitesen?
  • Celldweller
    Tudom, hogy ez vista topic, de az xp-t már nem nézi senki. Szal az lenne, hogy most vettem egy elég szigorú konfigot, de xp sp2 alatt a proci a referencia géphez képest fele akkora teljesítményt mutat a teszt progiban (pc wisard 2008) mint a ref.
    Minden létező frissítés fent van, még a dualcore hotfix is, de a helyzet változatlan. A tesztprogi a szar, vagy az xp szar azé, mert csak sima home és nem pro.??? Vistával gyönyörűen hibátlanul alázza a ref. gépet (dual c. 2400 4M) Nekem (2660 6M) van. Vistát nem akarok, mert idegesítő, ezért kéne xpre a megoldás.

Köszi.
  • HoReSz1975

mi lehet a gáz a sidebaron nem látszanak a képek
  • cooldoc
    Az én konfigom:

Alaplap neve Asus P5K Pro (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
    Alaplapi lapkakészlet Intel Bearlake P35
    BIOS típusa AMI (10/12/07)
    CPU típusa QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)
    Videokártya NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB)
    Rendszermemória 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
    Optikai meghajtó PLEXTOR DVDR PX-810SA ATA Device (DVD+R9:10x, DVD-R9:10x, DVD+RW:18x/8x, DVD-RW:18x/6x, DVD-RAM:12x, DVD-ROM:16x, CD:40x/32x/40x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
    Lemezes meghajtó SAMSUNG HD753LJ ATA Device (750 GB, 7200 RPM, SATA-II)
    Chieftek ház 500W-os táppal

Operációs rendszer Microsoft Windows Vista Ultimate x64
    Tökéletesen megy a konfig, apró problémáim voltak vele (http://support.microsoft.com/kb/320553/), de ezek elháríthatóak. Ha van alatta vas - akkor meghálálja a rendszer, higgyétek el. (Apám sajnos már meghalt, magam vettem a gépet).
  • HoReSz1975
    Hi @ all

Erre van valakinek valami jó ötlete:

Nem bírom a játékot feltelepíteni újra !!!
  • Zsoltika 007
    delete?
  • XeroX
    Megoldást keresek.
    c:\Windows\winsxs könyvtár kipucolására.
    Jelenlegi mérete 5,2GB 30241 File van benne.
    Szerintem ebből efektív 4,5GB felesleges.
    Hogy tudom kipucolni ?
    Olyan megoldás érdekel amit már próbált valaki és biztos működik.
    Csak komoly hozzászólásokat várok.
    Thx
  • Schwarz
    Miért görcsölsz az USB-vel? 2000 HUF egy hálókártya.
  • domez128
    Tisztelt Guru Urak !
    Hátha tud valaki megoldást a problémámra , ami a következő . Van a fiamnak egy Asrock dual VSTA alaplap IntelP4 D950 proci , 2gb ram 1 ata és 1 sata vinyoval felszerelt gépe . Az ata vinyon fút az XP hibátlanul .
    A sata vinyora feldobtuk a Vista 64 bites verzióját , itt is minden klappol 1 dolog kivételével . A ruterhez egy SMC usb csatlakozású hálókártyával kapcsolódunk . Na már most , az XP alatt az SMC saját programjával szépen be is tudjuk állítani a hálózatot , nincs is semmi gond. Azonban a Vista alá nem létezik csak driver , amit fel is tudtunk telepíteni , van is hálózat , csak éppen nem a nappaliban lévő saját ruterhez csatlakozik , hanem a szomszédban lévő Gigabájt wireless rutert látja . A sajáz Planetünket vagy nem látja , vagy ha igen akkor sem
    tudom rávenni , hogy ehhez csatlakozzon . Az xp-én látom , hogy a sáját Planet ruterünk jelerősége jóval nagyobb , mint amit a szomszéd Gigabájtja sugároz , tehát a jelerőség szerinti csatlakozás beállításakor is csak a Gigabájthoz hajlandó csatlakozni . Hátha tud valaki , valamilyen beállítást , vagy trükköt a megoldásra .
    Előre is köszönöm a fáradozásotokat .
  • Alexandra888888
    sziasztok
    az a problemam van hogy fel raktam egy vista 32bites oprendszert
    feltelepitettem a hangdrivert és meg sincs hangom.cm6501 drivert raktam fel.ami a alaplap cdjén volt.

segitsetek!!
    köszi
  • Rick4U
    Hello ! Lenne egy olyan problémám h fel akarom tenni a Vista 64 bit-es változatát és miután befejezte a telepítést ,újraindul és indítaná a rendszert és a windows bootolásakor kékhalál jön be :S és nem indul el telepítés után rögtön a gép :S help please !!
  • Alexandra888888
    mert nincs hang
  • Alexandra888888
    köszönöm az aktivalos crackat.tudtok nekem adni egy olyan linket ahol le tudok vistahoz szedni egy cm6501 drivert?
    köszi
  • Schwarz
    Aktivációs útmutató midenféle Vistához
  • Alexandra888888
    sziasztok

olyan kérdesem van hozzatok hogy nekem meg van az eredeti vista bussines verzio 32bites.es azt irja hogy 30 mulva aktivalnom kell.
    tudtok nekem hozza valami crackat vagy valamit hogy ne kelljen aktivalni?
    a masik meg kellene nekem c media6501 es vista driver mert nincs hangom.
    segitsetek hol talalok hozza
  • Zsoltika 007
    Úristen...
  • Celldweller
    Jó megvan, már.... meg kellett nyomni az Alt-ot, hogy előjöjjön a file menű:D:D:D ilyet még nem basztam!!!! miért kell egyáltalán elrejteni? nem ott találom meg alapból az ilyen dolgokat?:D
  • Celldweller
    Srata:D Nekem is pont ugyanez a bajom!! Mostmár abszolút elegem van a visztából... egyaz, hogy miért nem lehet a régi megszokott módszerrel felrakni a betűtípust mint monnyuk xp-n stb.? Itt mégcsak azt se kínálja fel, hogy telepítés:D Kisujjamból szopjam, hogy mit kell csinálni? Aztmondták, felhasználóbarátabb mint a többi volt... hát nekem csak a bajom van vele:D Minden retekszar benne. bocs a szóhasználatért, de akik programozták retardáltak, majd elolvasom biztosan az 500 oldalas használati útmutatást...
  • SrAta
    hy all
    az lenne a kérdésem hogy miért nem tudok betűtípust berakni?
    Másol de nem lesz ott!
    nagyon kellene pls HELP
    SrAta