1049
Windows Vista 64 bites rendszereken
  • Evin
    Ezt én nem tudom megmondani, ilyen sokáig (4-5nap) még nem használtam Vistát.(ez sem fogja 30 napnál tovább húzni) De szerintem ugyanolyan stabil mind2.

Tudja vki, hogy a java miért nem akar felmenni? Tudtommal a Java x86 és x64 kompatibilis, én nincs külön verzió.
  • pitbulllll
    Rendben köszönöm. És még annyit :) vista 32-nél stabilabb a 64b verzió? vagy uo. vagy van eltérés? :)
  • Evin
    Szinte minden 32-es játék/program fut. Minél régebbi, annál kisebb az esélye, hogy fusson rajta. pl Beyond Good and Evil 2003-as és feltelepíteni sem lehet.
    Driverek terén meg nem olyan vészes a helyzet, mint Xp esetén, bár mondjuk nekem még mindig van egy ismeretlen eszközöm és nem tudom mi az.

Szóval ha nem vagy rákényszerülve a 64-re, akkor inkább ne használd. Most inkább hátrányai vannak, mint előnye a 32-vel szemben.
  • pitbulllll
    Sziasztok.

Lenne pár kérdésem így a 64b-ről :)

1. mivel még csak 32b xp,vistát próbáltam és a buhera mellett is xp volt jobb 64b verzióknál is ez a helyzet? 64b Xp vs 64b Vista?

2. 32b környezetben íródott játékok elindulnak 64b os-en?
  • HoReSz1975
    Hi @ all

Az lenne a kérdésem, hogy a C:/ meghajtón hogy a francba telik meg a meghajtó és hogy tűnik el magától

Néha 9GB a szabad hely, néha 5GB, 4GB

Mi szabályozza ezt
  • Solt
    Leszedtem driver sweeperel a most használt drivert, de mivel ez újabb volt mint amit most akarok feltenni, ezért telepítésnél kiírja, hogy a gépemen újabb verzió van, és nem engedi telepíteni! Ilyenkor mi a teendő? Minden creative-al kapcsolatos reget, mappát töröltem... :(
  • Solt
    Köszönöm, kipróbálom!
  • Zsoltika 007
    6.0.1.1304
    Ezt írja drivernek a device managerben.
  • Solt
    Melyik drivert használod hozzá? Nekem a legutolsó hivatalos oldalon lévővel serceg, recseg! :(
  • Zsoltika 007
    Jah. Nekem az van.
  • Solt
    Urak! Használ valaki X-Fi extrem gamer hangkártyát?
  • ricska
    Sziasztok!
    Működik a Sppech Recgonition!!! Köszi a segítséget, avval akartam ide írni de nem akartam betűzni. Mégegyszer kössz!
  • ricska
    Igen Ultimate verzió. Tehát ha letöltöm a csomagot(most jön lefele) akkor műxeni fog(remélem). Köszi a választ!!
  • Zsoltika 007
    Ha ultimate változatod van akkor fel kell vágni az angol nyelvi csomagot update-ről és átkapcsolni. Sajnos más módja nincs neki.
  • ricska
    sziasztok!
    Nekem az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet magyar Vistán elindítani a Speech Recognition-t? Mert nem engedi mert nem támogatott a nyelv, stb.
    Esetleg nem lehet valahogy átb**szni a vistát hogy ez angol vagy valami? Mert szívesen szórakoznék vele. Angol tudás van csak ez a köccs nem engedi.
    Köszi!!
  • Zsoltika 007
    Csökkentett mód és ott rákérdez hogy indíthatja-e a dbus.dll-t vagy akármilyen dll-t. Azt nem szabad engedni akkor be fogja tölteni. Xp-nél volt ilyen. Elvileg itt is kell. Ha meg nincs akkor legutóbbi helyes konfiguráció-t kell választani. Vagy ha nem megy akkor be bootolni install lemezről és rendszer visszaállítás.
  • bec76
    Helló!
    A következő problémára kérnék segítséget:
    A gyári Vistás Acer 7720-as laptopomra próbáltam felrakni a daemon tool-t. A telepítés után a gép mondta, hogy akkor ő most újra indul, de ez nem k..vára jött neki össze. Elkezdte a boot-ot, de a jelszókérés után előjött a kék hibaüzenetes képernyő. A hibakódot nem tudtam leírni, mert gyorsan el is kezdi magát újraindítani. Csökkentett módban sem indul el, ugyan ez a hibaképernyő jelenik meg, aztán kezdi előlről a boot-ot. (Gyári telepítő DVD/CD nincs). Mi a halál tökét csináljak? (Önmagam tökönszúrása mellett?)
  • Solt
    Akkor inkább nyomogatok! :)
  • Zsoltika 007
    Szar a gép (ha az xp ment gond nélkül akkor sanszos hogy nem az), vagy ha nem eredeti a win akkor szedjél le másik release-t. Ha meg eredeti akkor vágd a pofájába aki eladta neked. Vagy support :D Esetleg nézz utánna hogy a géped vista ready-e. És persze hogy melyik komponens szopat be. Mert lehet már van rá megoldás.
    GL HF :)
  • Zsoltika 007
    Hát bizony az leszel, mert rengeteg igen lényeges dolog kikapcsolódik még a hüye ablak feldobálás mellett.
  • nikiherceg
    Egy olyan magyar verziót keresek,ami a telepítésnél nem kell félórakát várni,hogy egy menüponton túlépj (szó szerint fél óra!) 64 bites rendszerem van,de képtelen vagyok vistát rá rakni,ugyanis még ha ki is várom a félórákat,akkor is eljutok egy olyan pontig,ahol azt írja ki,hogy nem tud betölteni egy illesztőprogramot és hogy tallózam be neki,de a tallózás gombra kattintva kell egy fél óra(igen valóban annyi) hogy megjelenjen a tallózás menü, aztán így tovább,de azt sem tudom,hogy mit kéne betallóznom,ugyanis azt nem írja ki. Valaki kérem segítsen,adjon normális verzió címet vágy bármit,persze csak magyar, mivel az ősök nem konyítanak angolul
  • Solt
    És ettől én kevesebb leszek? :)
  • Zsoltika 007
    Nem lehet. Csak ha kikapcsolod az uac-t. De akkor minden úgy fut mintha xp-n lennél admin.
  • Solt
    Ekkora butaságot kérdeztem? :)))
  • Solt
    Urak! Az megoldható, hogy ha egy programnál beállítom, hogy rendszergazdaként futtatom, akkor indításnál ne ugorjon fel az az ablak, hogy "egy programnak engedélyre van szüksége"?
  • tata21
    Segítséget kérek!

Vista Ult. 64 bit. az istennek sem akar a mikrofon működni. A rendszer látja érzékeli ha kihúzom de nem vesz fel nem lehet hallani a beszédet a mikrofonon keresztül. Ez a jelenség 2 gépen is megvan, Sound Bl. audigy és egy integrált azália realtek hangkarival. A hang egyébként van csak a miki nem üzemel. Mit kell beállítani mert ésn már feladtam. Ja SP1 van.
  • apu
    Hasonlót tapasztalok én is olyankor,....
    ha valamivel tulterhelem a gépet. Pl. Megy a net fel és le töltése, megy egy böngésző, esetleg, egy valamilyen office program, aztán egy picasa, szóval, ha túlterhelem mondjuk a hálozatot, és fut s Dream Scene akkor biztos megáll a rendszer olyan mindha fagyna, de nem fagy csak nem enged hozzáférni. Pl a hálozaton kivülről simán elérem, még filmet is nézek róla. Idővel, ha valamilyen terhelés csökkenik, akkor hozzá tudok férni.
    Én arra gondoltam, hogy kevés a memória 2 GB de lehet, hogy nem ez a gond?
  • Szabóó
    Köszi a tippet de szerintem nem ezzel elsza gopnd, de amugy megcsináltam és hibát nem irt ki a mem86 teszt!! Nem értem mi lehet a gond mivel eddig 32bites vistát használtam és iylen gondom soha nem volt még vele! csak a 64 bit-es vistával van iylen gondom!!!Volt olyan pl hogy telepítettem egy játékot és kifagyott de alatta telepítette tovább és vártam amig a vinyom nem dolgozik anniyra és nyomtam egy resetete és visszaleptem a vistaba és fent volt ajáték!szal megy alatta minden csak a kép megáll mintha fagyna! de ha a vga nem jó akkor az se4m fygna igy szerintem mert egyből fekete háttér lenne szerintem! Valakinek esetleg van valami ötlete!!????
  • Zsoltika 007
    Mem teszt
  • Szabóó
    sziasztok! nekem oylan problémám lenne hoyg feltettem a 64bit-es vistát és mindig kifagy!!! szal bekapcsolom a gépet elindul a vista és megy kb 3 percig és megáll a kép de alatta a zene megy tovább normálisan! eloszor az nvidia driverre gondoltam majd felraktam a legújabbat de akkor is ugyan ez volt!! játékoknál is sorra kifagy!! de aza pláne hogy nem mindig csak ugy kb 2 naponta csinálja ezt! a gépem intel e6600, asus p5b deluxe, 4gb kingmax ram, asus 8800gts 640! remélem tudtok segíteni nekem!! elöre is köszönöm!!!!
  • apu
    Miért lehet az CD irásnál, hogy van két ISO fájlom mongyuk ugyanazon film első másododik diskje . Kiirom a Neroval a Vistán, mindegyik szépen megy a Vistán64.
    Az XP alatt meg csak az egyik. Áthuztam az XP re az ISO t az DAEMONban megy. A DVD lejátszó ugyanugy nem látja azt amit az XP .
    Megüt a guta. Ráadásul, már többedik eset.
  • Solt
    Szóval... nálad is belassul a 3.0? Meg akad a görgetés, nem jelenik meg amit írok, csak pár másodperc késéssel... ilyenek...
  • CroftManor
    Először is bekell kapcsolnod a Windows Aerot.
    Az ablakok színe és megjelenítésében asszem. Aztán fognak mozogni az ablakok ha pl leraksz vmit tálcára meg iylesmi.
    A Dream Scene vagyis a mozgó háttér csak az Ultimate-ban használható.
  • zuzu555
    Tud valaki egy nagyon jó konverte programot, ami minden létező formátumot képes kezelni és működik 64 biten is és képes feliratot égetni a videóra!
    Előre is köszönöm
  • Zsoltika 007
    Jah
  • Solt
    Urak! Használ valaki firefoxot?
  • apu
    Most nem a vista elött ülök, de kb így néz ki: jobb egérgombal klikkelsz az asztalon asztal háttere, vagy háttérképe, utánna a lennyillóban több kütyü is van dreamscene vagy valami ilyesmi, ez mind mozog, aztán a mintavideók között, van a medve, a madarak , meg ha jól emlékszem egy lepke, de saját videót is lehet beállítani háttérképnek. Én használom nagyon jól néznek ki.

Kamerák: legalább tizet próbáltam, 64 es driverekkel nem tubom mi a baj vele nem tudok egyet sem megfelelően telepíteni.
  • zuzu555
    Valaki próbálta a CamStudio-t Vista 64 biten? Tökéletesen működött?

• rap4ever
    Sziasztok!
    Hogyan lehet bállítani a vista látványát? Mozgóháttér, meg az ablakok meg egyebek. Hogy szép látványos legyen.
  • zuzu555
    A HyperCam ver.2.14.02-et kipróbálta már valaki 64 biten? És tökéletesen ment?