Vista (64) bit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A visszaváltás megtörtént, minden próblémám megszûnt! Szerencsére, már van az xp-re duocore procifix, ami nélkül csak fele teljesítményt adott volna le, így már viszont semmisem éheti el nállam, hogy mégegyszer ezzel a szartalicskával fertõzzem meg a gépem!!
Már csak azt az egyet bánom nagyon, hogy ez a szájbatatovált Viszta eredeti volt, és kik*rtam az ablakon érte 23e forintot!
Akkor már jobb helye lett volna annak a pénznek a máltai szeretszolgálatnál, vagy akármelyik csöves kezében... igazából mindenkinél kivéve microfost!
P.S.: Igazából egy Mac. kéne csak az meg drága.😞

| ASUS P5K | I. Core2D E8200 2660Mhz 6M | 2x2GB Geil Ultra 800Mhz | GbII Geforce 8600 GT 512Mb | K 400Gb HDD 16Mb SATA2 | Chieftec 500W |

Tirex
Sziasztok !

Valaki hallott a kb16.com-ról és beállításáról?

Üdv

ja es Celldweller, teljes mertekben egyetertek! szar az egesz vista ugy, ahogy van.
helo, volna 1 kis gondom. Ha egz mp3-at a helyerol enterrel nyitok meg, nem a winamp hanem a windows media player nyitja meg, amit en nem akarok. nem tudjatok veletlenul, mit kell ilyenkor tenni? a winampban az osszes kierjesztes ki van jelolve.
Zsoltika 007
32 bites verzióval jobban jársz. Bár a fele problémád megmarad. De ha már fent van, várd meg azt az 1 hónapot az sp1-ig!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Hát nekem mióta visztám van, csak a baj van vele, ezt most komolyan mondom! Vista home premium 64 bitem van, és egy nagy rakás bullsh.t!!!
Nincsenek hozzá driverek, vagy ha lesznek is még fejlesztés alatt állnak, mindenre 25ször kérdez rá amitõl falra mászok, mindentõl lefagy, pedig 5,5*-ot ért el a gépem a rendszerteszten.
Idegesítõ a filekezelõ rendszere, megszokhatatlan, minden driverbõl a legújabb van fent hozzá (amit be lehet szerezni already).
Nem vagyok egy lámer, de xpvel, milleniummal, 98al... stb sosem volt ilyen gondom, vagy csak nagyon ritkán.
Majdnem 2 éve kapható a vista és még most sincsenek hozzá driverek? EZ MI??? Ma döntöttem el, hogy visszaváltok xpre.😄😄
Majd ha monnyuk lesz hozzá sp2, meg minden driver, akkor talán újra ezt fogom használni, de addig csak szenvedés, sírás, és hányás az egész.
Na, nekem csak ennyi lenne róla a véleményem.

| ASUS P5K | I. Core2D E8200 2660Mhz 6M | 2x2GB Geil Ultra 800Mhz | GbII Geforce 8600 GT 512Mb | K 400Gb HDD 16Mb SATA2 | Chieftec 500W |

Tirex
Sziasztok !

Segítséget kérek, van 1 dos-os kicsi 16 bit-es prigim, nem veszi a magyar ö-á-é-í ( y és a z-t felcseréli) betûket , teljesen megzavart.

A nyelvi beáll---> magyar ( unicode ) ha magyar az sem jó ha angol az sem jó. sima dos ablakban vannak az említett betûk.

Már nem tudom hol kellene állítani és mit .-egy párat már végig jártam)

Ha valaki lenne oly szíves ha van rálátása tapasztalata...PLZ

rendszer : vista home

THX elõre is
Üdv !

mAilkaEVO3
Srácok véleményre lenen szükségem és tanácsra
Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.20Ghz, ASUS P5B, 4x1GB ram
érdemes erre 64bites rendszert feltenni hogy lássa és kezelje a 4GB ramot vagy nem ? 30 napos próba verziót feltettem most és egy olyan kérdésem lenne hogy a free ram miért fogy el egy idõ után és pl a Ventrilo kiirta hogy "out of memory"

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem szükséges a 6 giga 4 et akartam de nem megy.
A 6 giga ugy van,hogy 2db 2giga+2db 1giga.
De hogy mi lehet a gond rejtély
w77d
én 4 gigát használok és tökéletes minden!
amúgy 6 gigát milyen elosztásban raknád a gépbe? egyáltalán minek neked ennyi??

Hi!
Valaki használ 3gigánál több ramot?
4-el pörög a proci,hogy alig indul el a rendszer,6gigánál pedig el sem indul a boot.
Mi lehet az oka?
megoldodott <#banplz>
mármint a progit a g-röl ?
hello
cmd-böl(keresöböl) szeretnék inditani 1 dedicated servert de nem elég a keresöbe beirhato karakter a parancsnak , igy lemarad több mint a negyede .Megprobáltam csinálni neki 1 cmd filet de ugy meg azt irja hogy a megadott nevet (g:\program) a rendszer nem ismeri fel belsö vagy külsö
parancsként futatthato programként vagy kötegfájlként.
de ha keresöbe másolom akkor meg elinditja a servert csak lemaradnak belöle fontos dolgok és igy szart se érek vele , megprobáltam hogy csak azt rakom cmdfileba ami a keresöbe befér hátha a linkben van a hiba de semmit nem reagál ugyanugy ... hogy inditsam ezt a parancsfájlt a g meghajorol?
szisztok segitsetek 1 picit mit tudok tenni ha a vista lezárta magát és nincs netem? mert nem tudta magát regisztrálni a viszta és lezárta ugy hogy csak a netet engedné ami nincs segitsetek kérlek! elöre is köszi!!!
Hali tudtok ajánlani valami normálisan müködö TotálCommandert.
A feltett 7-es nem igazán lát dolgokat,és beállitani se lehet,mert nem engedi irni az ini filét.
MnAdI
Helló!
Ha vki tudna segíten megköszönném!
1 NEC DVD_RW ND-3520A ATA dvdíróm van
és egyik pillanatról a másikra a vista nem látjha de az eszkezõlõben azt írjah h:A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztõprogramot. Az eszközillesztõ sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
Nah ilyenkor mivan?ha frissíteném az ilesztõt akkor ezt írja:Már telepítette a legjobb ilesztõt az eszköz és A Windows mwgállapította h az eszköz illesztõje naprakész.
Már kínómba nem tok mit csinální mingyá kivágom!
Nagy segítség lenne ha vki segíten!!!!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

Na egy ujabb kérdés!Mért nem látja a vista a vinyot???.a másik
ha sikerülne felraknom.............akkor ha fentvan a mobil racken akkor hogy tudom kiválasztani a használni kivánt oprendszert??
Xp vagy Vista ?????
tyler82
Figyi: gépet elindítod és amikor bootolsz nymsz F2õt belép biosba. Ott menézed milyen vinyók vannak fennt mi a neve (azt udnod kell melyik a rack) letiltod ami fixen van a gépben. f10el kilépsz és indítod a gépet. Ennyi. amúgy f10el beadja a bootmenüt amikor bootolod a gépet. egyszerûen kikapcs éa bekapcs és nyomkodod az f10et. ott is lehet választani a vinyók közül elvileg. ennél jobban nemtom elmondani...

A smooth sea never made a skillfull sailor

Az A gond ,hogy nem találtam iet,hogy atat vagy sata ! nem lehet más cimszó alatt!! szóval ha lehet részletesebben ird....a másik ha fent van akkor ha bent a bobil rack akkor ,hogy döl el hogy meik windows iduljon el???
tyler82
Énis mobilrackre raktam. BIOSba tiltsd le a nagy vinyó vezérlõit (ATA SATA ami van) nekem SATA van azt letiltottam disables és akkor nem látja és kénytelen a rackre pakolni a cuccost.

Hy!! Xp van fent ,szivesen megnézném a Vista próba verziót ,de nem tudom ,hogy telepitesem!!!Minden áron az elsõdleges meghajtóra akarja rakni????,mit tegyek az Xp nem akarom tõrõlni! mobil reckre meg nem tudom ferlrakni,mert mint már mondtam minden áron az elsõdleges meghajtóra rakná vagy mi?? mit tegyek??
Magnum PI
próbáltad adminisztrátor módban vagy a kompatibilitást bekapcsolni?

tyler82
Igen, de Ultra FXP beállításokat nem tudom átvinni Flash FXPbe...Vagy igen?
Ha valaki tud segítsen hogyan lehet normálisan futtatni az Ultra FXPt 64bites Vista Ultimaten.<#conf>

Magnum PI
Akkor használj Flash FXP-t!

tyler82
Figyi ez egy másik kliens. Ultra FXP meg Flash FXP, két különbözõ.
Én Ultra FXPrõl beszélek, azzal van gondom.<#szomoru1><#duma>

Magnum PI
Nálam nem volt vele probléma bár én elég régi verziót használok.
FlashFXP.v3.4.Build.1140

tyler82
Valaki nem tudná megmondani hogyan lehet Vista Ultimate 64Bit re feltenni Ultra FXP FTPklienset??
Feltenni igazából fel tudom rakni és fut is csak kikapcsolnai nem lehet...lefagy. Csak ha restart vista akkor tudom bezárni a programot.

Megtörtént,az utóbbi!Az utolsó húzása volt...

Kaptár
A vista sokszor valamilyen hiba miatt nem tölt be semmilyen módon.
Javasolt a frissítés, vagy a fomázás.

Sziasztok!

Tudna vlki segíteni,miután bekapcsol a gépem,de még nem lép be a vistába ezt irja ki :"VSTALDR is compressed
Press Ctrl+Alt+Del to restart" de hiába indítom újra mindig ugyan ezt az üzit kapom.Mit csináljak?Pliiz help!

Üdv Mindenkinek!

tugyiti
igen csak aero support nincs benne az csak a 2007-be került bele
üdv mindenkinek. valaki tudja, hogy támogatja-e a DELPHI 7.0 át a vista???

Ment privi!

DarkSector
Nálam úgy van, hogy berakom a lemezt..
Belépek a bios-ba...
Átlövöm, hogy cdrõl bútoljon és akkor a telepítés elõtt autómatikussan formáz....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Akkor lehet hogy rosszúl csinálok vlmit?!Hol tudom formázni a meghajtómat?

DarkSector
Mi az, hogy nem engedi formázni...
Akkor rossz a telepítõd....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok!

Újra szeretném rakni a Vistát Vistára! 😊 Viszont nincs elég helyem hozzá,hogyan tudok felszabaditani helyet,mert formázni nem engedi (nem tudom hogyan kell rendszergazdaként bejelentkezni)a power quest part.-nál is ez a gondom!Segitségeteket elõre is köszönöm!Sorry ha tudatlan vagyok,de vlhol el kell kezdeni!

Üdv Mindenkinek!

Igen a Sound Blaster régebbi verzióira nincs megfelelö támogatás Vista alatt.Én is ezért használom az alaplapit, nekem egy SB live 5.1 van, de Vista alatt nincs 5.1.Xp alatt összevolt kötve erösitövel a digitális kimenettel, és a filmeket 5.1-ben halgattam.Most kénytelen voltam venni 10 méter optikai kábelet hogy ugyan ez megoldhato legyen.De szerencsére tökéletessen müködik.
DarkSector
Nekem valami audigy 4 van...

Realtek integrált HD audio tökéletessen szol 5.1-ben 32-64 biten vista alatt.
DarkSector
Igen...
Vista csak néhány hangkártyát ismer fel..
PL. integráltat.. egyeltalán nem...

Bucser
rossz topic....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tugyiti
-.-
Sziasztok!

Xpm-re tettem fel egy 32-es vistát!És nincsen hang,azt irja ki hogy nincsen hangkimeneti eszköz telepitve,hol tudom ezt beállitani?

Üdv Mindenkinek!

DarkSector
Nekem eddig minden ment...
Igaz nekem csak a nagyobb címek vannak meg...

LOL

A 2005-ös Colin M. Rallyt sajna nem sikerült elinditanom,de a CMR 2-öt igen.Hiba nélkül futott érdekes.
Régi mentéseket,amiket xp-n csináltam,mennének Vistán?És csak a patch miatt nem ajánlod?

Zsoltika 007
Ha régi játékokkal nyomod szvsz xp. Arra leálisabb az esély hogy csináltak már xp patchet egy több éves játékhoz mint vistához.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360