Vista (64) bit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak azt az egyet bánom nagyon, hogy ez a szájbatatovált Viszta eredeti volt, és kik*rtam az ablakon érte 23e forintot!
Akkor már jobb helye lett volna annak a pénznek a máltai szeretszolgálatnál, vagy akármelyik csöves kezében... igazából mindenkinél kivéve microfost!
P.S.: Igazából egy Mac. kéne csak az meg drága.😞
| ASUS P5K | I. Core2D E8200 2660Mhz 6M | 2x2GB Geil Ultra 800Mhz | GbII Geforce 8600 GT 512Mb | K 400Gb HDD 16Mb SATA2 | Chieftec 500W |
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nincsenek hozzá driverek, vagy ha lesznek is még fejlesztés alatt állnak, mindenre 25ször kérdez rá amitõl falra mászok, mindentõl lefagy, pedig 5,5*-ot ért el a gépem a rendszerteszten.
Idegesítõ a filekezelõ rendszere, megszokhatatlan, minden driverbõl a legújabb van fent hozzá (amit be lehet szerezni already).
Nem vagyok egy lámer, de xpvel, milleniummal, 98al... stb sosem volt ilyen gondom, vagy csak nagyon ritkán.
Majdnem 2 éve kapható a vista és még most sincsenek hozzá driverek? EZ MI??? Ma döntöttem el, hogy visszaváltok xpre.😄😄
Majd ha monnyuk lesz hozzá sp2, meg minden driver, akkor talán újra ezt fogom használni, de addig csak szenvedés, sírás, és hányás az egész.
Na, nekem csak ennyi lenne róla a véleményem.
| ASUS P5K | I. Core2D E8200 2660Mhz 6M | 2x2GB Geil Ultra 800Mhz | GbII Geforce 8600 GT 512Mb | K 400Gb HDD 16Mb SATA2 | Chieftec 500W |
Segítséget kérek, van 1 dos-os kicsi 16 bit-es prigim, nem veszi a magyar ö-á-é-í ( y és a z-t felcseréli) betûket , teljesen megzavart.
A nyelvi beáll---> magyar ( unicode ) ha magyar az sem jó ha angol az sem jó. sima dos ablakban vannak az említett betûk.
Már nem tudom hol kellene állítani és mit .-egy párat már végig jártam)
Ha valaki lenne oly szíves ha van rálátása tapasztalata...PLZ
rendszer : vista home
THX elõre is
Üdv !
Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.20Ghz, ASUS P5B, 4x1GB ram
érdemes erre 64bites rendszert feltenni hogy lássa és kezelje a 4GB ramot vagy nem ? 30 napos próba verziót feltettem most és egy olyan kérdésem lenne hogy a free ram miért fogy el egy idõ után és pl a Ventrilo kiirta hogy "out of memory"

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
A 6 giga ugy van,hogy 2db 2giga+2db 1giga.
De hogy mi lehet a gond rejtély
amúgy 6 gigát milyen elosztásban raknád a gépbe? egyáltalán minek neked ennyi??
Valaki használ 3gigánál több ramot?
4-el pörög a proci,hogy alig indul el a rendszer,6gigánál pedig el sem indul a boot.
Mi lehet az oka?
cmd-böl(keresöböl) szeretnék inditani 1 dedicated servert de nem elég a keresöbe beirhato karakter a parancsnak , igy lemarad több mint a negyede .Megprobáltam csinálni neki 1 cmd filet de ugy meg azt irja hogy a megadott nevet (g:\program) a rendszer nem ismeri fel belsö vagy külsö
parancsként futatthato programként vagy kötegfájlként.
de ha keresöbe másolom akkor meg elinditja a servert csak lemaradnak belöle fontos dolgok és igy szart se érek vele , megprobáltam hogy csak azt rakom cmdfileba ami a keresöbe befér hátha a linkben van a hiba de semmit nem reagál ugyanugy ... hogy inditsam ezt a parancsfájlt a g meghajorol?
A feltett 7-es nem igazán lát dolgokat,és beállitani se lehet,mert nem engedi irni az ini filét.
Ha vki tudna segíten megköszönném!
1 NEC DVD_RW ND-3520A ATA dvdíróm van
és egyik pillanatról a másikra a vista nem látjha de az eszkezõlõben azt írjah h:A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztõprogramot. Az eszközillesztõ sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
Nah ilyenkor mivan?ha frissíteném az ilesztõt akkor ezt írja:Már telepítette a legjobb ilesztõt az eszköz és A Windows mwgállapította h az eszköz illesztõje naprakész.
Már kínómba nem tok mit csinální mingyá kivágom!
Nagy segítség lenne ha vki segíten!!!!
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
ha sikerülne felraknom.............akkor ha fentvan a mobil racken akkor hogy tudom kiválasztani a használni kivánt oprendszert??
Xp vagy Vista ?????
A smooth sea never made a skillfull sailor
Ha valaki tud segítsen hogyan lehet normálisan futtatni az Ultra FXPt 64bites Vista Ultimaten.<#conf>#conf>
Én Ultra FXPrõl beszélek, azzal van gondom.<#szomoru1>#szomoru1><#duma>#duma>
Feltenni igazából fel tudom rakni és fut is csak kikapcsolnai nem lehet...lefagy. Csak ha restart vista akkor tudom bezárni a programot.
Javasolt a frissítés, vagy a fomázás.
Tudna vlki segíteni,miután bekapcsol a gépem,de még nem lép be a vistába ezt irja ki :"VSTALDR is compressed
Press Ctrl+Alt+Del to restart" de hiába indítom újra mindig ugyan ezt az üzit kapom.Mit csináljak?Pliiz help!
Üdv Mindenkinek!
Belépek a bios-ba...
Átlövöm, hogy cdrõl bútoljon és akkor a telepítés elõtt autómatikussan formáz....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Akkor rossz a telepítõd....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Újra szeretném rakni a Vistát Vistára! 😊 Viszont nincs elég helyem hozzá,hogyan tudok felszabaditani helyet,mert formázni nem engedi (nem tudom hogyan kell rendszergazdaként bejelentkezni)a power quest part.-nál is ez a gondom!Segitségeteket elõre is köszönöm!Sorry ha tudatlan vagyok,de vlhol el kell kezdeni!
Üdv Mindenkinek!
Vista csak néhány hangkártyát ismer fel..
PL. integráltat.. egyeltalán nem...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Xpm-re tettem fel egy 32-es vistát!És nincsen hang,azt irja ki hogy nincsen hangkimeneti eszköz telepitve,hol tudom ezt beállitani?
Üdv Mindenkinek!
Igaz nekem csak a nagyobb címek vannak meg...