Vista (64) bit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Ezt én nem tudom megmondani, ilyen sokáig (4-5nap) még nem használtam Vistát.(ez sem fogja 30 napnál tovább húzni) De szerintem ugyanolyan stabil mind2.

Tudja vki, hogy a java miért nem akar felmenni? Tudtommal a Java x86 és x64 kompatibilis, én nincs külön verzió.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Rendben köszönöm. És még annyit 😊 vista 32-nél stabilabb a 64b verzió? vagy uo. vagy van eltérés? 😊

Evin
Szinte minden 32-es játék/program fut. Minél régebbi, annál kisebb az esélye, hogy fusson rajta. pl Beyond Good and Evil 2003-as és feltelepíteni sem lehet.
Driverek terén meg nem olyan vészes a helyzet, mint Xp esetén, bár mondjuk nekem még mindig van egy ismeretlen eszközöm és nem tudom mi az.

Szóval ha nem vagy rákényszerülve a 64-re, akkor inkább ne használd. Most inkább hátrányai vannak, mint elõnye a 32-vel szemben.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok.

Lenne pár kérdésem így a 64b-rõl 😊

1. mivel még csak 32b xp,vistát próbáltam és a buhera mellett is xp volt jobb 64b verzióknál is ez a helyzet? 64b Xp vs 64b Vista?

2. 32b környezetben íródott játékok elindulnak 64b os-en?

HoReSz1975
Hi @ all

Az lenne a kérdésem, hogy a C:/ meghajtón hogy a francba telik meg a meghajtó és hogy tûnik el magától <#confused>

Néha 9GB a szabad hely, néha 5GB, 4GB <#confused>

Mi szabályozza ezt <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Leszedtem driver sweeperel a most használt drivert, de mivel ez újabb volt mint amit most akarok feltenni, ezért telepítésnél kiírja, hogy a gépemen újabb verzió van, és nem engedi telepíteni! Ilyenkor mi a teendõ? Minden creative-al kapcsolatos reget, mappát töröltem... 😞

www.smart-bus.hu

Köszönöm, kipróbálom!

www.smart-bus.hu

Zsoltika 007
6.0.1.1304
Ezt írja drivernek a device managerben.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Melyik drivert használod hozzá? Nekem a legutolsó hivatalos oldalon lévõvel serceg, recseg! 😞

www.smart-bus.hu

Zsoltika 007
Jah. Nekem az van.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Urak! Használ valaki X-Fi extrem gamer hangkártyát?

www.smart-bus.hu

ricska
Sziasztok!
Mûködik a Sppech Recgonition!!! Köszi a segítséget, avval akartam ide írni de nem akartam betûzni. Mégegyszer kössz!

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

ricska
Igen Ultimate verzió. Tehát ha letöltöm a csomagot(most jön lefele) akkor mûxeni fog(remélem). Köszi a választ!!

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

Zsoltika 007
Ha ultimate változatod van akkor fel kell vágni az angol nyelvi csomagot update-rõl és átkapcsolni. Sajnos más módja nincs neki.

ricska
sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet magyar Vistán elindítani a Speech Recognition-t? Mert nem engedi mert nem támogatott a nyelv, stb.
Esetleg nem lehet valahogy átb**szni a vistát hogy ez angol vagy valami? Mert szívesen szórakoznék vele. Angol tudás van csak ez a köccs nem engedi.
Köszi!!

Zsoltika 007
Csökkentett mód és ott rákérdez hogy indíthatja-e a dbus.dll-t vagy akármilyen dll-t. Azt nem szabad engedni akkor be fogja tölteni. Xp-nél volt ilyen. Elvileg itt is kell. Ha meg nincs akkor legutóbbi helyes konfiguráció-t kell választani. Vagy ha nem megy akkor be bootolni install lemezrõl és rendszer visszaállítás.

Helló!
A következõ problémára kérnék segítséget:
A gyári Vistás Acer 7720-as laptopomra próbáltam felrakni a daemon tool-t. A telepítés után a gép mondta, hogy akkor õ most újra indul, de ez nem k..vára jött neki össze. Elkezdte a boot-ot, de a jelszókérés után elõjött a kék hibaüzenetes képernyõ. A hibakódot nem tudtam leírni, mert gyorsan el is kezdi magát újraindítani. Csökkentett módban sem indul el, ugyan ez a hibaképernyõ jelenik meg, aztán kezdi elõlrõl a boot-ot. (Gyári telepítõ DVD/CD nincs). Mi a halál tökét csináljak? (Önmagam tökönszúrása mellett?)
Akkor inkább nyomogatok! 😊

www.smart-bus.hu

Zsoltika 007
Szar a gép (ha az xp ment gond nélkül akkor sanszos hogy nem az), vagy ha nem eredeti a win akkor szedjél le másik release-t. Ha meg eredeti akkor vágd a pofájába aki eladta neked. Vagy support 😄 Esetleg nézz utánna hogy a géped vista ready-e. És persze hogy melyik komponens szopat be. Mert lehet már van rá megoldás.
GL HF 😊

Zsoltika 007
Hát bizony az leszel, mert rengeteg igen lényeges dolog kikapcsolódik még a hüye ablak feldobálás mellett.

Egy olyan magyar verziót keresek,ami a telepítésnél nem kell félórakát várni,hogy egy menüponton túlépj (szó szerint fél óra!) 64 bites rendszerem van,de képtelen vagyok vistát rá rakni,ugyanis még ha ki is várom a félórákat,akkor is eljutok egy olyan pontig,ahol azt írja ki,hogy nem tud betölteni egy illesztõprogramot és hogy tallózam be neki,de a tallózás gombra kattintva kell egy fél óra(igen valóban annyi) hogy megjelenjen a tallózás menü, aztán így tovább,de azt sem tudom,hogy mit kéne betallóznom,ugyanis azt nem írja ki. Valaki kérem segítsen,adjon normális verzió címet vágy bármit,persze csak magyar, mivel az õsök nem konyítanak angolul
És ettõl én kevesebb leszek? 😊

www.smart-bus.hu

Zsoltika 007
Nem lehet. Csak ha kikapcsolod az uac-t. De akkor minden úgy fut mintha xp-n lennél admin.

Ekkora butaságot kérdeztem? 😊))

www.smart-bus.hu

Urak! Az megoldható, hogy ha egy programnál beállítom, hogy rendszergazdaként futtatom, akkor indításnál ne ugorjon fel az az ablak, hogy "egy programnak engedélyre van szüksége"?

www.smart-bus.hu

Segítséget kérek!

Vista Ult. 64 bit. az istennek sem akar a mikrofon mûködni. A rendszer látja érzékeli ha kihúzom de nem vesz fel nem lehet hallani a beszédet a mikrofonon keresztül. Ez a jelenség 2 gépen is megvan, Sound Bl. audigy és egy integrált azália realtek hangkarival. A hang egyébként van csak a miki nem üzemel. Mit kell beállítani mert ésn már feladtam. Ja SP1 van.
apu
Hasonlót tapasztalok én is olyankor,....
ha valamivel tulterhelem a gépet. Pl. Megy a net fel és le töltése, megy egy böngészõ, esetleg, egy valamilyen office program, aztán egy picasa, szóval, ha túlterhelem mondjuk a hálozatot, és fut s Dream Scene akkor biztos megáll a rendszer olyan mindha fagyna, de nem fagy csak nem enged hozzáférni. Pl a hálozaton kivülrõl simán elérem, még filmet is nézek róla. Idõvel, ha valamilyen terhelés csökkenik, akkor hozzá tudok férni.
Én arra gondoltam, hogy kevés a memória 2 GB de lehet, hogy nem ez a gond?

http://kromek.hu/blog/ -apu-

Köszi a tippet de szerintem nem ezzel elsza gopnd, de amugy megcsináltam és hibát nem irt ki a mem86 teszt!! Nem értem mi lehet a gond mivel eddig 32bites vistát használtam és iylen gondom soha nem volt még vele! csak a 64 bit-es vistával van iylen gondom!!!Volt olyan pl hogy telepítettem egy játékot és kifagyott de alatta telepítette tovább és vártam amig a vinyom nem dolgozik anniyra és nyomtam egy resetete és visszaleptem a vistaba és fent volt ajáték!szal megy alatta minden csak a kép megáll mintha fagyna! de ha a vga nem jó akkor az se4m fygna igy szerintem mert egybõl fekete háttér lenne szerintem! Valakinek esetleg van valami ötlete!!????
Zsoltika 007
Mem teszt

sziasztok! nekem oylan problémám lenne hoyg feltettem a 64bit-es vistát és mindig kifagy!!! szal bekapcsolom a gépet elindul a vista és megy kb 3 percig és megáll a kép de alatta a zene megy tovább normálisan! eloszor az nvidia driverre gondoltam majd felraktam a legújabbat de akkor is ugyan ez volt!! játékoknál is sorra kifagy!! de aza pláne hogy nem mindig csak ugy kb 2 naponta csinálja ezt! a gépem intel e6600, asus p5b deluxe, 4gb kingmax ram, asus 8800gts 640! remélem tudtok segíteni nekem!! elöre is köszönöm!!!!
apu
Miért lehet az CD irásnál, hogy van két ISO fájlom mongyuk ugyanazon film elsõ másododik diskje . Kiirom a Neroval a Vistán, mindegyik szépen megy a Vistán64.
Az XP alatt meg csak az egyik. Áthuztam az XP re az ISO t az DAEMONban megy. A DVD lejátszó ugyanugy nem látja azt amit az XP .
Megüt a guta. Ráadásul, már többedik eset.

Szóval... nálad is belassul a 3.0? Meg akad a görgetés, nem jelenik meg amit írok, csak pár másodperc késéssel... ilyenek...

www.smart-bus.hu

CroftManor
Elõször is bekell kapcsolnod a Windows Aerot.
Az ablakok színe és megjelenítésében asszem. Aztán fognak mozogni az ablakok ha pl leraksz vmit tálcára meg iylesmi.
A Dream Scene vagyis a mozgó háttér csak az Ultimate-ban használható.

Nothing is True, Everything is Permitted

Tud valaki egy nagyon jó konverte programot, ami minden létezõ formátumot képes kezelni és mûködik 64 biten is és képes feliratot égetni a videóra!
Elõre is köszönöm
Zsoltika 007
Jah

Urak! Használ valaki firefoxot?

www.smart-bus.hu

apu
Most nem a vista elött ülök, de kb így néz ki: jobb egérgombal klikkelsz az asztalon asztal háttere, vagy háttérképe, utánna a lennyillóban több kütyü is van dreamscene vagy valami ilyesmi, ez mind mozog, aztán a mintavideók között, van a medve, a madarak , meg ha jól emlékszem egy lepke, de saját videót is lehet beállítani háttérképnek. Én használom nagyon jól néznek ki.

Kamerák: legalább tizet próbáltam, 64 es driverekkel nem tubom mi a baj vele nem tudok egyet sem megfelelõen telepíteni.

Valaki próbálta a CamStudio-t Vista 64 biten? Tökéletesen mûködött?

Sziasztok!
Hogyan lehet bállítani a vista látványát? Mozgóháttér, meg az ablakok meg egyebek. Hogy szép látványos legyen.
A HyperCam ver.2.14.02-et kipróbálta már valaki 64 biten? És tökéletesen ment?
apu
Megvan a hiba oka. A dobozon rajt van, hogy Vista alatt is fut, de sem a kézikönyv sem a honlapja nem támogatja. Úgyhogy visszavittem a teskóba.

apu
Ez a hibaüzenet: Error 80040154 Cannot create Video Capture filter

apu
Telepítettek már kamerát? Már a másodikkal próbálkozom, de nem jön össze.

apu
Itt válaszoltam :http://forum.rajtmester.hu

gurubefree
Nekem fut 64bit alatt az Ashampoo iro programja hiba nelkul , feltetelezem Magical Security is futna.
K-Lite Codec Pack 3.5.3 Full ez nem kell !!!!!!

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

A Vista (64) biten kérdezem, hogy ezek a programok futnak-e?

Total Video Converte 3.12
WinRaR 3.51
HyperCam v2.11.00
FreeSoundRecorder v6.0.1
FlashFXP v3.4
Fraps 2.9.1
Switch Off
Forta 6.835
K-Lite Codec Pack 3.5.3 Full
Your Uninstaller! 2008 v6.0
SwishMax
Ashampoo Magical Security 2 v2.01
Acoustica CD-DVD Label Maker 3.15
RegSeeker
FreeUndelete 2.0
Microsoft Office 2003 és 2007
PSP Movie Creator

És ha valakinek bármelyik program teszteltelte vagy látta, hogy le van írva, hogy fut Vista (64 bit)-en az írja le. (Ha már 1-et is teszteltél azt is!) A verzió szám is fontos lenne.
Lécci írjatok.
A válaszokat elõre is köszönöm!

Hy!
Egy kis segítségre lenne szükségem!Amikor fel akarom telepíteni a HL2 episode 2-t akkor a VISTA kivág 1 ablakot h ehhez magasabb felhasználói szint szükséges és nem engedi futtatni a setup.exe-t!De a fiókom szerint rendszergazda vagyok,ennél nincs magasabb szint!Tud valaki valamien megoldást?Én vistával még elég kezdõ vagyok és nem vágom h mi van!

Mondjuk nem toom mien harver hiba lenne hiszen alig pár hetes a gép és a 32-es vista viszont futott
apu
Nem hiszem, hogy a két oprendszer az oka. Bár nem tudom hogy tetted fel. Nekem mindkettõ fut. Persze kicsit csaltam mert nem biztam az elején a vistában. Az XP t egy rack be tettem kihuztam és igy telepítettem fel a Vista 64 et, majd visszadugtam az xp és azóta megy mind a kettõ. Lehet, hogy mellé telepítéssel a szokásos módon nem megy. Úgy nem próbáltam. A többszörös inditásnál én valamilyen hardver hibát látok, amit az XP még tolerált, vagy nem vette észre. Szerintem úgy ahogy leírtad maga alá nyalná a Vista az XP t, de hardver hiba miatt nem tudja. (talán memória teszt kideritené)

Valaki tudna segíteni mert lenne egy olyan gondom hogy felraktam a 32-es XP-t mert eddig is az volt a gépen aztán az új gépen miért ne lenne jó, de a 4giga ramból és az 1 giás videókártyából 3 giga ramot lát(mert nem 4 gigát Ramot tud kezelni hannem 4 giga memóriát tud megcímezni). Így most felakartam rakni a 64-es Vistat még a 32-es XP-mellé az XP tovább ra is kitûnõen fut, de a Vista el sem indul, el kezd betölteni, és a betöltés végén pár tized másodpercre felvillan a kék képernyõ talán van rajta valami szöveg is, és egybõl újraindul a gép...
Ez minek az oka, csak lazán a 64 bites és 32 bites rendszer nem fér meg egymás mellet, vagy esetleg a Vista igényli hogy elsõdleges patríción legyen, vagy vmi más kínja lenne?