1049
Windows Vista 64 bites rendszereken
-
#649 Elképzelhető, nézd meg a vezérlőpultban az energiagazdálkodásnál a sémát, hogy a HDD leállítása mennyire van rakva (alap rendszernél azt hiszem 3 perc) és kapcsold ki. -
Solt #648 Nem talált semmi hibát rajta... teljesítmény 96% állapot 99%
Úgy csinál mintha alvó állapotból kelne fel? Nem lehet, hogy valami energiatakarékos dolgot birizgáltam el? :D -
#647 HDsentinel -
Solt #646 Először megnézni, hogy nincs-e nyűgje, mert gyanús a lelkem bogara! :) Néha eltelik - másodperc, aztán kiad valami hangot, és csak utána indul el! :D -
#645 HD sentinel tesztel, de mit értesz rendbetétel alatt? Defragot? Mert akkor az iobit smartdefragot javaslom, vagy perfect disket, utóbbi fizetős. Halál szélén lévő vinyót csak a csere és az adatmentés menti meg :D -
Inquisitor #644 HD Sentinel tudja tesztelni azt hiszem, de rendbeszedni? -
Solt #643 Tudtok ajánlani valami jó kis programot ami teszteli, és rendbe rakja a vinyómat? -
kbszt #642 Udv
Lenne par kerdesem, kaptam a vasarolt laptophoz vista 64-et ketto dvd-n dvd1 es dvd2 gondoltam majd a telepites soran szepen keri mind a kettot de csak az elsot kerte aztan a driver cd-t aztan mukodik bar a drivereket ujra kellett telepiteni. Szoval mire jo a masik vagy mit csinaltam rosszul nem vagyok valami nagy hacker ugyhogy valami egyszeru magyarazat kellene. Elore is kosz! -
#641 Tudja vki hogy hová telepíti a vista a képernyő kímélőket??? -
#640 hiába kapcsolom ki mugyanezt a hibát írja ki -
#639 Nemsok, az lesz a "kész" pista :D -
#638 Lehet, hogy reboot kell neki. Pont ma telepítettem a cégnél egy vistat, annak restart kellett, tegnap az itthoni gépemnek nem kellett :D -
#637 megprobálom -
#636 Tegnap este haldoklott az MS update szerver ( lehet az új biztonsági rés miatt !?! ), de nálam ma már megy rendesen. -
#635 Ezt csinálja mostanában, kapcsold ki a tűzfalat. Frissítsd le és kapcsold vissza. -
#634 Hi @ all
A vista nem enged frissíteni:
Kód: 8070005
-
#633 okok! -
Solt #632 A hangkártya nagyon érzékeny a porra. Fújasd ki a bemeneti csatlakozókat, nekem ez egyszer segített... ha ez kevés, akkor új driver. Nekem több ötletem nincs... :S -
#631 alaplap: ASUS M2N-SLI hangkari: C-Media CM6501 integrált -
Solt #630 Milyen hangkártya? -
#629 Szasztok!
olyan problémám van, hogy a hang serceg, semmit nem hallok tőle csak serceg. mi a probléma? egyszer már csinált ilyet de akkor magától helyreállt egyszer csak. van, vagy volt már vkinek ilyen problémája? -
valamitől megváltozott a vista betűkészlete és a mozillaban is, hogyan lehet a vista betűlészletét alap beállitásra visszarakni
hol kicsi, hol nagy, hol vastag, igen zavaró -
#627 Baromság hogy az xp nem használja ki a 2 magot. 4 giga ramot használ max. De ugye ha a vga-ban is van meg a vinyóban a cache meg a cpu-ban is meg a hangkártyán stb az lejön belőle mivel azokat is meg kell címezni. És mi ez a baromság hogy 64 biten nem futnak a programok? Ne terjessz már hülyeséget! Tedd fel és használd! Utánna leírhatod mi nem jó neked de látatlanba ne menjen már a félreinformálás!! Aztán jön majd pstike meg robika aki ugyanezt kérdez mert a te hülyeségedet elolvasta és 64 biten nem megy semmi..- és szépen így tovább. Ha segítség kell segítünk de ne csináld már ezt!
-
mygmad #626 Hello,
Most újítom a gépem és lesz benne egy 2 magos processzor, 4GB ram, és egy HD4850-es 512mb rammal. Eddig csak XP-t használtam de olvastam ,hogy nem használja ki a 2 magos proceszorokat, meg 3 giga memóriánál többet.. így mindenképpen vistát szeretnék feltenni rá, csak nem tudom melyiket éri meg jobban.. Ahogy olvastam egy ördögi kör ez az egész. a 32 bites vista is 3 giga memóriát használ ki csak, és azon szépen fut minden(tehát ez szerintem szintén nem lenne jó 4,5 giga ram mellé), viszont a 64 bites már felismer 4 gigánál többet de azon meg nem futnak a programok..
Akkor ez ,hogy van most? :S megéri feltenni a 64 bitet? Nekem főképp játékok miatt kellene. Azokat ,hogy befolyásolja? :S Melyiket javasoljátok?
Előre is köszi!
Üdv. -
#625 Továbbfűztem a gondolatmenetedet, nem neked szántam, hanem annak, akinek az üzenetére te válaszoltál. -
#624 Ég és föld. -
#623 Sziasztok!
A Windows 7 és a Vista között mi a különbség? -
#622 Windows 7ről volt szó ha elolvasnád :) Vistán simán megy. -
#621 A DirectX10 jobban megy Vistán, ja. Az az alatti DirectX meg egy emulált konténerben fut vagy mi, úgyhogy nagyobb az erőforrásigénye. -
#620 Daemon Tools Lite simán megy rajta. -
#619 Nekem volt kék halál, egy héttel az install után. Azóta nem volt, de öcsém is röhögött rajtam, hogy ebből is sikerült kipréselnem rögtön. -
#618 Nem értem a kérdést. Mondom nem szaggat. -
#617 Én mondjuk leszarom hogy 60 vagy 55 fps-sel megy valami :D -
strebacom #616 "Vistan lassabbak a játékok" na ez van amire igaz van amire nem...én sokat leteszteltem...pl utoljára a COD5-öt és jobban fut vistán mint xp-n, de még jobban fut windows7-en, de természetesen sok olyan is van ami a xp-t szereti... -
#615 Azt úgy felteheted :) Az nem okoz gondot egyébként hogy a játékokat máshova teszed, nekem nem is a rendszervinyón vannak. -
Madmano #614 Úgy értettem,fizikailag ugyanaz a vinyó,de 2külön particióra az XP és a Vista. -
#613 Ha ugyanarra a meghajtóra rakod mindkét OS-t egyik se fog rendesen működni (ha egyáltalán betölt). Vistan lassabbak a játékok, ez van. -
Madmano #612 Azért bassza a csőröm ez a 64bites Vista....Lehet,adok neki még egy esélyt.Közben gondolkodtam,mit csinálhattam rosszul.Esetleg a gondot jelenthet,hogy mikor telepítettem ezt-azt,nyitott magának a vista két program files mappát.Egy x86-ost meg egy simát.Na,én pl a World in Conflict-ot,ami ha jól tudom 32bites,nem a Vista által fölajánlott x86-os program files-ba telepítettem,hanem egy másik vinyóra,ahova az adatokat,játékinstallokat pakolászom.Ez lehet gáz?Most lehet,úgy próbálom meg,hogy az XP mellé rakom megosztva a rendszermeghajtót.Ha így csinálom,mindent külön kell felraknom az "adatos"vinyóra,igaz?Külön XP,külön Vista.A két rendszer ilyen hibrid megoldás esetén teljesen el van szigetelve egymástól?Nem kavarhatnak be egymásnak? -
Solt #611 -
#610 Rosszul fogalmaztam, 5.1 működött csak Stereo Surround nem volt, így a zenék 2.1-ben mentek (kiterjesztett 5.1 jobb volna). Lehet hogy ezt meg lehetett volna oldani ha az Audio Consolet Vista módban futtatom, nem próbáltam ki mert a daemon és a logitech miatt egyelőre úgyis felejtős :)