381
Deszkás cuccok Kedvelőinek. Kinek mi a kedvence? (LOT 29, Ecko, Dada, Lonsdale, Circa,Vans, Osiris, stb..)
  • kisjaki
    jó hogy csináltaál Bannert azért köszi. ;)
    ideéglenesen amedig nem csinálnak jobbat ez marad:)
  • kisjaki
    Pesten de azon belül nem tudom a címet
  • SeLFisCH
    csinálok én bannert
  • zsolesz92
    Bannerral kapcs: UTÁLOM a deszkás cuccokat meg a deszkát is.
    Kérésre csináltam, képeket is ugy kaptam, de majd megcsináljátok ti, van más dolgom is
    (aki kérte az meg csak jót kart nektek, őt nem szidom)
  • Krezga
    Jó topik!
    /fav
  • Kouta
    Lot29,Ecko,Dada,Lonsdale ezek mióta gyártanak gördeszkával kapcsolatos termékeket? van videójuk? van pro team-jük vagy akár amatőr team-jük? egyiknek az oldalán sincs egy gördeszka sem szal egyik se "deszkás cucc"
    hogy lehetnek ilyen hülye emberek akik összekeverik a repper ruhákat a "deszkás cuccokkal"

egy régóta gördeszkázó egyén
  • Broafka
    de ne már, mondd már meg honnan lehet ilyet kapni! :)
  • kisjaki

ez is jópofa
  • kisjaki
    amugy szerintem azért jó lett
  • kisjaki
    igazságszerint én is csak 1 helyet tudok de nem reklámozom nehogy megsértsek egyeseket...
  • Broafka
    honnan lehet szerezni ilyen jellegű pólókat? :)
    ezek tetszenek, csak, tényleg kár hogy ilyen drágák :(
  • RaZoK
    miért nem?
  • Szabi84
    Nekem volt ilyen cipőm 3 évig nonstop hordtam, télen-nyáron! Utána meg focizásra, biciklizésre használtam (focira amúgy nem jó mert magas az orra)! Viszont minden ezrest megér ez a cipő, legalábbis az enyém marhára bírta, még most is jó csak már szétkopott! Csak ajánlani tudom!!!
  • Gladiator
    mar nem aze, de a BIZO, meg az Ecko egy nevetseges marka. biztos, hogy ezeket akarod ratenni? mert nem inkabb es, eties, hawk, billabong, world industries... vagy valami ilyesmik. nem tudom, regen volt mar, hogy deszkaztam, de az Ecko egy orias gaz marka, meg igy is, hogy nem vagyok markabuzi...
  • Gladiator
    biztos le volt mar irva, de lusta vagyok, szoval valaki elmondana, hogy hol lehet ilyen lot cuccokat venni?

koszi
  • Hajnalcat
    Jah, nem ezek a rajzfilmfigurák...
  • sztomy69
    Sztem igazi deszkás márkák kellenének rá, amik híresek pl: Vans, Emerica, éS stb.
  • zsolesz92
    bár ha megfelel akkor tőlwem maradhat
  • zsolesz92
    Csináltam nektek kérésre egy bannert, de nem sikerült túl jól sztem, ezért kellene a ti segítségetek, ötleteitek kritikáitok.
    itt van amit csináűltam :
  • Fido4life
    wazze
  • RaZoK
    hol vetted?
  • F1re
    joh cipo de deszkazasra nem alkalmas bar en nem is deszkazom de nem birna a strapat
  • Jagumo
    nekem ilyen farmerem van.

igen és Divatból hordom ezeket a deszkás cuccokat. nem deszkázom de nagyon tetszenek.
  • kisjaki
    hátulja:) de jóó:) mért ilyen drága:((

• kisjaki
    UUUU DE JÓL NÉZ KI DE 26000FT :(( iylet tuti nem evszek ennyire hülye nem vok:) de akkor is rohadt jó!!

• moralosan
    egyetértek
  • kisjaki
    ja jól nézki csak nekem nincs ilyenem:)

Fire-nek van ilyene
  • kisjaki
    szetd mért van deszkás cipÖ??
    de hallod a kötöszkötsz akkor inkább menj el! és ne olvasd ezt a topikot
  • Hajnalcat
    Azta, de jól néz ki! (Y)
  • Hajnalcat
    Nah, ilyesmi rövidgatyám van nekem is ilyen színűben, meg van ilyen fazonú, szürkésben. Annyira kényelmes. Tudom, nem túl nőies, de szeretek ilyet hordani.
  • homeless
    De nem bírjátok felfogni, hogy nincs olyan öltözködési stílus, hogy deszkás? Ez egy tévhit. Deszkások között is teljesen eltérő stílusok vannak. Van aki punk, van aki repper, van aki rokker meg vannak akik egyik stílusba se sorolják magukat(mint pl én), mert sokféle zenét hallgatnak és teljesen hétköznapi ruhákba járnak. De f1re, lehet hogy neked van igazad és egy olyan kötött pulcsi amit egy 20 éve működő gördeszkás cég csimált és semmi más nincs rajta csak egy pici cimke a cég logójával, az nem deszkás cucc, de viszont egy ilyen mikiegeres repper szar az. ok legyen igazad.
  • kisjaki
    1. Messenger kép-műhely
    2. F1CHL - Retro
    3. Test Drive Unlimited
    4. Deszkás cuccok Kedvelői<---Szeretik a deszkás cuccokat:)
    5. XBOX360
    6. Humoros és aranyos képek, videók
    7. '80 as évek zenéi
    8. GoW 2: Divine Retribution
    9. SilkRoad Online
    10. World of Warcraft
  • kisjaki
    Amugy meg a megáltok ott 3 percre a elméletileg hivatalos Lot29 oldalon láthatjátok a a csávó kezében 1 deszkás Sapkavan.
  • kisjaki
    Fire neked igezed van:)
    és amuyg meg ha Flémelni van kedvetek nyissatok 1 Deszkás cuccok VS Divet cuccok flém topikt.
  • kisjaki
    hát ez mellé ment mert az nem a hivatalos oldal. elöbb legyél okos aztán ugass. a lot29 csak 1 rövidités te ....
  • F1re
    te fasz 1 deszkas cucc nem azert deszkas mert koze van a deszkahoz
  • F1re
    nekem meg 3000 forintos ugyan ien szinu dekatlonba vettem :D
  • BADE
    láttam,köszi
  • homeless
    D:D:D: VÁHÁHÁHÁÁ!
    lot29 hivatalos oldal
    Ez kb mindent elárul, hogy mennyi köze van a deszkázáshoz.:D

Ezek ilyen "én vagyok a niga yo hat kiló fux van a nyakamba" cuccok.
  • homeless
    A conversenek van több deszkás modellje. Volt profi teamjük külföldön és volt Magyarországon is, de már megszünt. Ja és egy régebbi fedett gördeszkapályát is a Converse támogatott:P