381
Deszkás cuccok Kedvelőinek. Kinek mi a kedvence? (LOT 29, Ecko, Dada, Lonsdale, Circa,Vans, Osiris, stb..)
-
homeless #101 lol. Max olyan deszkások hordják, akik megveszik a tesco deszkát és 1 hét után már mindenkinek azzal vagánykodnak, hogy ők mekkora deszkások. Már leírtam egyszer, hogy ránézésre nem lehet megállapítani egyikről se, hogy deszkás cucc vagy nem. Csak az tudja aki ismeri a márkákat. Attól lesz valami deszkás ruha, hogy az adott cég elsősorban gördeszka alkatrészeket gyárt a ruha csak másodlagos. Nagyon kevés olyan deszkás cég van ami csak ruhákat gyárt, de nekik is van profi deszkásokból alló teamjük akiket szponzorálnak. Ennek a mikiegeres baromságnak semmi köze nincs a deszkázáshoz, csak a hozzád hasonló emberek rámondják, hogy ez deszkás cucc.
Hivatalos oldalt nem találtam. -
kisjaki #100 Miröl beszélsz?
A Tom Tailor meg a Saxoo meg a Converse azok neked mióta deszkás cuccok? :) -
#99 ezek mind rapper deszkás cuccok -
kisjaki #98 Szép gatya. csak ára is van:)
nekem most ami ilyen 3/4 edes farmer és ilyen az anyaga az nekem :Damani Dada.
nem olyan ismert márka. én azt 7000FT-ért vettem de Super jó könnyü -
kisjaki #97 de nagyon sokan vannak akik a Deszkás cuccokat divatból hordják.
pl Jagumo is:) de ez nem baj mert nagyon jól néznek ki a deszkás cuccok szetm>) -
kisjaki #96 Divat cucc: Tom Tailor, Saxoo, Gas, Converse
Deszkás: Lot 29, Ecko, Dada, Circa, Bizo, Osiris, Zoo York (Fubu már régi.) Stb.. -
F1re #95 latom neked a divatcucc meg a deszkas cucc az ket kulon fajta dolog :D
divat cucc = barmien ruha amit tobben hordanak minden markasabb vagy olyan cucc amit sokan hordanak az divat cucc ha deszkas ha raggas, ha discos, ha rockeres, sztem legalabbis de nem akarok ien fassagokon vitatkozni nem ezert van ez a topic -
#94 G-unite az egy nagyon jó márka.
nekem G-unite kabátom van de kibaszott meleg és kibaszott jól néz ki 17k volt. -
#93 :D
minek? -
F1re #92
na nekem ien rovid gatya kene amugy ez 60euro -
#91 csak ránézel a nadrágra vagy a pólóra és látod hogy üneppi nem lehet.
és Rocker sem. és Technos sem. maradt a divat cucc és a deszkás.
jó van még nagyon sok ágazat de ránézel és az es szerintem az esik le midnenkinek hogy divatruha!
és aki tudja hogy deszkások hordják a Lot 29-et az tudja hogy nem divatcucc.
meg menny fel a hivatalos oldalra.... -
#90 nekem gratulájj én flémelem tele -
#89 én viszont láttam deszkáson Lonsdale cuccot.. de még hányszor. -
#88 ezt. -
F1re #87 en nem vennek fel iet XD amin ien ke'pek vannak :D utoljara 5.es koromba hordtam ieneket -
F1re #86 meiket ? amugy a deszkas az 18ert vettem a super..-t meg 21 es a deszkas kurva eros anyagbol van a superstar meg nem nagyon birja a kikepzuest bar ahogy en banok a cipokkel :D pl most bizonyitott a deszkas mert nem hoztak meg az uj stoplisom es abba rugbyztem :D de jol birta :D -
homeless #85 Akkor magyarázd el nekem, hogy mitől deszkás cucc! Kiváncsi vagyok, hogy te mit értesz ez alatt.
A lonsdale elsősorban boxfelszereléseket gyárt. A ruháit elég sokan hordják, de ha mindenképp valamelyik "stílusirányzathoz" kéne kötnöm, akkor a skinhead-ekhez vagy a futballhuligánokhoz kötném. Deszkáson talán még nem is láttam lonsdale cuccot. -
#84 1. Messenger kép-műhely
2. F1CHL - Retro
3. Test Drive Unlimited
4. GoW 2: Divine Retribution
5. XBOX360
6. '80 as évek zenéi
7. World of Warcraft
8. SilkRoad Online
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. Deszkás cuccok Kedvelői <--ma reggelt nyílt a téma:) Grat a házigazdának:) -
#83 ilyet akartam venni. 20000Ft de valahogy megondoltam magam:) -
F1re #82 most van 1 ienem
meg 1 ien uj fajta superstar kevesbe deszkas -
F1re #81 en a fundango cuccokat is szeretem gatyam nekem 15 volt de eleg szar a varrasa nem birja a strapat amugy en nem deszkazom de teccenek ezek a cuccok bar en inkab puma adidas fundango nike :) adidasba nekem is van 1 deszkas csukam eleg fasza minnya' keresek kepet -
#80 nem tom mi a bajotok ezzekel a Lot 29-es cuccokkal. Kibaszott jók! -
kisjaki #79 leírtam a deszkás bolt címét és számát #46 -
Ronny #78 félig skin:) -
Ronny #77 ilyeneket 14 éves kor után is hordanak? -
kisjaki #76 te hallod ha csak kritizálsz meg oltasz mindenkit akkor elmehetnél.... -
kisjaki #75 amugy király a Mez. -
kisjaki #74 jaja ez igy is van.
a Lot29 már jópár éve deszkás cucc.
de viszont a Lonsdale az ilyen féig deszkás féig boxos:) -
#73 a reklámújságokban is csak xft-tól dolgokat írnak -
homeless #72 ÚÚÚÚ ez fáj. Ez a lot29 vagy mi a faszom mióta deszkás cucc? Vagy a lonsdale?:D:D:D
Én deszkázok és olyan cuccokba is járok, ami nem egyenlő a bő nadrággal meg a xxxl-es ruhákkal. Egy deszkás cucc kb annyiban különbözik a többi ruhától, hogy rá van írva hogy emerica, flip, baker, stb. Semmi más külömbség nincs. A legtöbb deszkás csak elvből veszi ezeket. Ja még annyi, hogy nem követi a divatot, szóval ilyen hipózott szarokat nem fogtok találni deszkás boltokba.
A cipőkre ez természetesen nem vonatkozik, mert deszkázáshoz speciális cipő kell. -
#71 Remélem nem nagyok:
-
kisjaki #70 mellesleg csak azokat raktam be amik sztem jól néznek ki -
kisjaki #69 nem odnotam 1 cuccra sem konkrét árat h x-be kerül se azt h hol lehet venni nehogy reklámozzak de sztem jólnéznek ki meg viccesek is, és felvilágosítás h akinek teccik és venne az kb ekkora összegekre számitson. nemtudom mi bajod van -
#68 nnn elmész most már ez mi ha nem reklám be...szod ide az összes cuccukat meg árakat -
kisjaki #67 ezek oan 13-16 körül vannak a rövidek asszem csak 10 de abban nem vok biztos -
kisjaki #66
-
kisjaki #65
-
kisjaki #64 Lot 29 Pólók 6000FT/db MÉRT ILYEN DRÁGÁK????????:) max 2 tudok venni!
-
kisjaki #63 nekem tök8. de nagyon jól néz ki a ruhájuk -
#62 a deszkásokat hogyan lehet megkülönböztetni a repperektől azon kívül hagy aki dagadt az valszeg nem deszkázik
ez egy deszkás ?
ez egy deszkás repper magyarán : mi volt előbb a tyúk vagy a tojás