Deszkás cuccok Kedvelői

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Sok nõ nem azt igényli, hogy márkás cucca legyen, hanem, hogy legyen minimum 86 nadrágja és 200 felsõje valamint 45 pár cipõje😊
nõknek még csak-csak van választék, de adott férfiruha kb. 2× drágább, mint a nõi megfelelõje - gondolom nem az anyagköltség miatt, így hozzák be rajtunk, hogy kevesebbet vásárlunk...

normális outdoor cipõ 30k körül van, nõiben 15-bõl simán talál a kedvesem - elégé diszkriminatív😞

http://gaborszantai.co.uk/

kas123
hát ha 1 csaj akar márkásan öltözni akkor az drágább mint ha 1 fiú akarna márkásan felöltözni...

Dynamic
Mondjuk egy normális nadrág 10k felett kezdõdik.Ez a nõknek tûnik soknak, mert nekik mindig is ezerszer könnyebb volt olcsón öltözködni.Fõleg mióta a rengeteg kínai bolt megnyílt, sok nõ 2 naponta veszi a 2-3ezer forintos nadrágokat, felsõket, cipõket stb.
[Walaki]D`Lair
Szerencsére én már kinõttem jó régen ebbõl a deszkás témából...😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

enyém is 14 volt, nem sok az egy jóminõségû, fasza gatyáért =)

cipõm, amint megláttam rögtön beleszerettem xD

http://gaborszantai.co.uk/

xy21
Szerintem tök laza az a farmer😄
De én se venném fel az tuti😄

schrank
félreértés ne essék,de mi is dolgozó emberek vagyunk tisztában vagyunk az árakkal de még ingyen se vennék fel tapsihapsis nadrágot bár egy donaldkacsást elfogadnék <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ColdFire
ovoda rulz

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

kas123
nem, én nem hordok márkás cuccokat...a legnagyobb márkám az uniform...
csak megjegyeztem h vannak ennél sokkal drágább cuccok is...

schrank
mert te keresed meg rá a lóvét mi <#ticking><#szomoru2>

schrank
szerintem is a cipõ az amiben nem szabad spórolni <#nezze> de azt nem értem hogy egy huszonéves miért vesz tapsihapsis nacit 14-ért <#hehe>

kas123
hát 14 ezer még nem is sok... nézz meg 1 D&G-s cuccot, 25 ezertõl kezdõdnek =)

14 ezer egy gatyáért?<#wilting><#wilting> Hol élsz te? Atya világ!
Amúgy nekem tetszenek az ilyen cuccok, én is régóta már oldalzsebes lógós gatyában járok, de nem 14 ezerért vettem, nem márkás. Gatyában minek a márka? Fenének kell az. Egyedül sportcipõben szoktam márkásat hordani (puma, adidas), azért abba kell, fontos a minõség egy cipõnél.

schrank

Pistike 007
Én meg deszkázom, mégsem hordok ilyen cuccot, csak cipõt. De azt is azért, mert nem vágja szét a lábam a deszka.<#eljen>

ColdFire
vicc on dö köb?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

bazs1
nekem ilyen:

schrank
ehhez hasonló cipõt láttam múltkor csak férfi változatban <#hehe>

rajtam se volt farmer vagy 20 éve 😊

ColdFire
cipõ(m)

schrank
14k egy gyerekfarmerért ami még ratyi is nem tudom minek kell a jó öreg nato gyakorló helyett holmi szir-szar farmeréletemben kétszer volt rajtam farmer egyszer amikor megkereszteltek mert fater farmerdzsekiben volt <#hehe> meg amikor de azt nem mondom mert ahhoz még korán van <#vigyor5>

Pheaper
teccik merre veted?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Jagumo
én is szeretm az ilyen tipusu ruhákat😄 de nem deszkázok😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

RaST
Én is szivesen hordok ilyen cuccokat .. Bár nem a lógós fajtáit .. DC, Vans, Eastpak, Oakley cuccokat ;]

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Frosty01
gördeszkások ruha-stílusát jelenti

practitioner of the forbidden arts of death

King of Roads
én már nem deszkázom kb 8 honapja, de attól még járhatok bennük nem? 😊

táskám

cipellõm

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

el nem udom képzelni mi 14k ezen a farmeron..

sztem a "deszkás" farmer nem itt kezdõdik..
az ülepe a térrhez vagy combközép fele van..
legalábbis én így látom..

mit jhelent a Deszkás?
mert én még nemtudom mit jelenthet..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Nekem most ez a favorit, mert tegnep vettem. 13990Ft nem is volt drága.

Deszkás cuccoknak a kedvelQis ide várom.
képek is jöhetnek. 😊

← ElőzőOldal 8 / 8