381
Deszkás cuccok Kedvelőinek. Kinek mi a kedvence? (LOT 29, Ecko, Dada, Lonsdale, Circa,Vans, Osiris, stb..)
-
#181 Nah, csináltam én is egy bannert, ezen legalább már tényleg deszkás márkák vannak ;)
-
#180 gondolom azért max ?? lehet? -
#179 OK
én Loser vagyok nem csinálok mindenki berakhatja a kedvenc márkáját:) -
kisjaki #178 Csináljon Bannert az akinek nem teszik az eddigi. de szép legyen. és akkor egymás alá berakjuk öket. rendben? -
kisjaki #177 Kértem a Moderátorokat hogy a téma neveét írják át: Rapper és Deszkás Cuccok Kedvelöi-re -
kisjaki #176 Reggelt -
Ronny #175 diszkós koptatás+ mesefigurák+deszkás fazon
eddig azt hittem már hosszú évek óta kinőttem a szubkultúrák fikázásából, de ez most ledodbja az ékszíjjat:) -
Ronny #174 az a vicc, hogy még a kis ötödikeseken sem látni ilyen cuccokat:) -
#173 g-unitot ill bizsót nem csípem.. gumirepper márkák :) -
Cat #172 mi a jó ezekben a tapsi hapsis ruhákban? szerintem ultragázul néznek ki. -
#171 elkéstél..:)
-
#170 jó, talán nem minden looney toons-os jó, de van egy kettő ami jól meg van csinálva! :) -
F1re #169 nekem se jonnek be bar nem akarom meg bantani kisjakit de amiket felsoroltam markak azok a legnagyobb markak ja meg meg ted hozza az alien workshopot nem vami olcso marka de jo sk8 marka es az igazi sk8 marka -
F1re #168 sztem ezeket a markakat kene feltenni a bannera Vans,G-unit,Fundango,Etnies,E'S,Emerica,Alien Workshop,Osiris,DC,Adio,3120,Hawk
ezzel arra celzok hogy ismert jo markakat de ez a lo29 sztem eleg ovis :D azok a figurak ne tegyetek mar ra + iet se hogy fubu meg ecko mert ezek eleg gaz markak ahogy gladiator is irta kiveve a bizo vagy is 3120 az jo cipobe -
#167 szerintem marha jól néznek ki! :)
azért mert rajzfilmfigurák vannak rajta, akkor máris dedós? jézusom, milyen lelki világod van neked? :-/
nekem pl a zoknijaim azok csupa rajzfilm figurák, tazmán ördög, garfield, snoopy :P -
kisjaki #166 szerintem én simán felveszem :D nem ez az 1 lot cuccom, mellesleg az én ismerőseimnek teccenek aztán kitudja lehet h másnak nem. -
Goth #165 sztem nem ezt a looney toons pólót kéne bannerbe rakni, hanem valami jellegzetesebb, igazi deszkás márkát, de ti tudjátok. Egyébként jól néz ki a banner. -
#164 De most komolyan:ezek a looney tunes-os dedós ruhák a deszkás cuccok, és 6 éves kor felett fel is veszi azokat valaki? -
kisjaki #163 1. Messenger kép-műhely
2. Test Drive Unlimited
3. Deszkás cuccok Kedvelői <-Tiszta jól mek aludni:)
4. Logoműhely
5. F1CHL - Retro
6. '80 as évek zenéi
7. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
8. UEFA Champions League 06-07
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. XD -
kisjaki #162 de a Lot 29 jobb:) szerintem (nekem) -
kisjaki #161 tök jók. -
#160 ez a három G-unit cuccom van Gatya Pulcsi kabát -
#159 G-unit Pulcsim
G-unit Kabátom
(nekem tetszik) és ez UNISEX mielött azt mondanátok hogy lányos. -
#158 Szétcseszett jó mind a kettö -
#157 hát gondolhatod:) -
kisjaki #156 akkor ha szerzel ilyen cuccokat elég egyedi leszel a környéken :) -
SeLFisCH #155 póló nem tetszik,gatya igen
Én nyiregyi vagyok,itt nem nagyon látok ien cuccokat:| -
kisjaki #154 Ez is mekkora póló már:) Tapsi-Hapsi barátunk nagyon kemény rajta :D
9990Ft ezért a farmerért még olcsó is (G-unit)
-
kisjaki #153 tehát neked bejön ez a márka:) mint nekem:) -
SeLFisCH #152 már be van téve,amikor megláttam 1. kurvajó farmert :D
Meg egyként nekem is van deszkám garázsban,meg bmx. Majd nyáron nekiállok -
kisjaki #151 1. Messenger kép-műhely
2. Logoműhely
3. F1CHL - Retro
4. Deszkás cuccok Kedvelőiä--- ez is faja
5. Test Drive Unlimited
6. '80 as évek zenéi
7. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
8. UEFA Champions League 06-07
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. XD -
kisjaki #150 ugy értettem a neeem-et hogy nem csak akkor tetszik ha beraktad a topikot favoritnak hanem amugy is nagyon köszi:)
DE FAJA -
kisjaki #149 csak akkor tetszik ha berekted a topikot Favoritnak XD XD
neem nagyon állat lett köszike. -
SeLFisCH #148 köszönöm :) pólót középen kicsit elszúrtam,de sebaj,ha tetszik -
kisjaki #147 Dettó:) engem is hazavág NagyonJÓÓ -
#146 ez nagyon hazavág:)
Zsoleszé sem rossz de ze jobb;) -
SeLFisCH #145 [b]Hogy tetszik?
[center] -
#144 Westend City center:) Földszinten. -
#143 AZta de k..va JÓ. -
kisjaki #142 majd Elmondom a címet:)