Deszkás cuccok Kedvelői
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek tetszenek, csak, tényleg kár hogy ilyen drágák 😞
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
koszi
itt van amit csináûltam :

igen és Divatból hordom ezeket a deszkás cuccokat. nem deszkázom de nagyon tetszenek.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Fire-nek van ilyene
de hallod a kötöszkötsz akkor inkább menj el! és ne olvasd ezt a topikot
2. F1CHL - Retro
3. Test Drive Unlimited
4. Deszkás cuccok Kedvelõi<---Szeretik a deszkás cuccokat😊
5. XBOX360
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. '80 as évek zenéi
8. GoW 2: Divine Retribution
9. SilkRoad Online
10. World of Warcraft
és amuyg meg ha Flémelni van kedvetek nyissatok 1 Deszkás cuccok VS Divet cuccok flém topikt.
lot29 hivatalos oldal
Ez kb mindent elárul, hogy mennyi köze van a deszkázáshoz.😄
Ezek ilyen "én vagyok a niga yo hat kiló fux van a nyakamba" cuccok.
Hivatalos oldalt nem találtam.
A Tom Tailor meg a Saxoo meg a Converse azok neked mióta deszkás cuccok? 😊
nekem most ami ilyen 3/4 edes farmer és ilyen az anyaga az nekem 😄amani Dada.
nem olyan ismert márka. én azt 7000FT-ért vettem de Super jó könnyü
pl Jagumo is😊 de ez nem baj mert nagyon jól néznek ki a deszkás cuccok szetm>😉
Deszkás: Lot 29, Ecko, Dada, Circa, Bizo, Osiris, Zoo York (Fubu már régi.) Stb..
divat cucc = barmien ruha amit tobben hordanak minden markasabb vagy olyan cucc amit sokan hordanak az divat cucc ha deszkas ha raggas, ha discos, ha rockeres, <#zavart2>#zavart2> sztem legalabbis de nem akarok ien fassagokon vitatkozni nem ezert van ez a topic
nekem G-unite kabátom van de kibaszott meleg és kibaszott jól néz ki 17k volt.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
minek?<#buck>#buck><#confused>#confused>
na nekem ien rovid gatya kene amugy ez 60euro
és Rocker sem. és Technos sem. maradt a divat cucc és a deszkás.
jó van még nagyon sok ágazat de ránézel és az es szerintem az esik le midnenkinek hogy divatruha!
és aki tudja hogy deszkások hordják a Lot 29-et az tudja hogy nem divatcucc.
meg menny fel a hivatalos oldalra....
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ezt.Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
A lonsdale elsõsorban boxfelszereléseket gyárt. A ruháit elég sokan hordják, de ha mindenképp valamelyik "stílusirányzathoz" kéne kötnöm, akkor a skinhead-ekhez vagy a futballhuligánokhoz kötném. Deszkáson talán még nem is láttam lonsdale cuccot.
2. F1CHL - Retro
3. Test Drive Unlimited
4. GoW 2: Divine Retribution
5. XBOX360
6. '80 as évek zenéi
7. World of Warcraft
8. SilkRoad Online
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. Deszkás cuccok Kedvelõi <--ma reggelt nyílt a téma😊 Grat a házigazdának😊
meg 1 ien uj fajta superstar kevesbe deszkas