Deszkás cuccok Kedvelői

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
honnan lehet szerezni ilyen jellegû pólókat? 😊
ezek tetszenek, csak, tényleg kár hogy ilyen drágák 😞

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

RaZoK
miért nem?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Szabi84
Nekem volt ilyen cipõm 3 évig nonstop hordtam, télen-nyáron! Utána meg focizásra, biciklizésre használtam (focira amúgy nem jó mert magas az orra)! Viszont minden ezrest megér ez a cipõ, legalábbis az enyém marhára bírta, még most is jó csak már szétkopott! Csak ajánlani tudom!!!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Gladiator
mar nem aze, de a BIZO, meg az Ecko egy nevetseges marka. biztos, hogy ezeket akarod ratenni? mert nem inkabb es, eties, hawk, billabong, world industries... vagy valami ilyesmik. nem tudom, regen volt mar, hogy deszkaztam, de az Ecko egy orias gaz marka, meg igy is, hogy nem vagyok markabuzi...

Gladiator
biztos le volt mar irva, de lusta vagyok, szoval valaki elmondana, hogy hol lehet ilyen lot cuccokat venni?

koszi

Jah, nem ezek a rajzfilmfigurák...

sztomy69
Sztem igazi deszkás márkák kellenének rá, amik híresek pl: Vans, Emerica, éS stb.

lckrz.try.hu

zsolesz92
bár ha megfelel akkor tõlwem maradhat

zsolesz92
Csináltam nektek kérésre egy bannert, de nem sikerült túl jól sztem, ezért kellene a ti segítségetek, ötleteitek kritikáitok.
itt van amit csináûltam :

Fido4life
wazze

RaZoK
<#eljen> hol vetted?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

joh cipo de deszkazasra nem alkalmas bar en nem is deszkazom de nem birna a strapat
Jagumo
nekem ilyen farmerem van.

igen és Divatból hordom ezeket a deszkás cuccokat. nem deszkázom de nagyon tetszenek.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

hátulja😊 de jóó😊 mért ilyen drága😞(

UUUU DE JÓL NÉZ KI DE 26000FT 😞( iylet tuti nem evszek ennyire hülye nem vok😊 de akkor is rohadt jó!!

egyetértek

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ja jól nézki csak nekem nincs ilyenem😊

Fire-nek van ilyene

szetd mért van deszkás cipÖ??
de hallod a kötöszkötsz akkor inkább menj el! és ne olvasd ezt a topikot

Azta, de jól néz ki! (Y)

Nah, ilyesmi rövidgatyám van nekem is ilyen színûben, meg van ilyen fazonú, szürkésben. Annyira kényelmes. Tudom, nem túl nõies, de szeretek ilyet hordani.<#eljen>

De nem bírjátok felfogni, hogy nincs olyan öltözködési stílus, hogy deszkás? Ez egy tévhit. Deszkások között is teljesen eltérõ stílusok vannak. Van aki punk, van aki repper, van aki rokker meg vannak akik egyik stílusba se sorolják magukat(mint pl én), mert sokféle zenét hallgatnak és teljesen hétköznapi ruhákba járnak. De f1re, lehet hogy neked van igazad és egy olyan kötött pulcsi amit egy 20 éve mûködõ gördeszkás cég csimált és semmi más nincs rajta csak egy pici cimke a cég logójával, az nem deszkás cucc, de viszont egy ilyen mikiegeres repper szar az. ok legyen igazad.

1. Messenger kép-mûhely
2. F1CHL - Retro
3. Test Drive Unlimited
4. Deszkás cuccok Kedvelõi<---Szeretik a deszkás cuccokat😊
5. XBOX360
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. '80 as évek zenéi
8. GoW 2: Divine Retribution
9. SilkRoad Online
10. World of Warcraft

Amugy meg a megáltok ott 3 percre a elméletileg hivatalos Lot29 oldalon láthatjátok a a csávó kezében 1 deszkás Sapkavan.

Fire neked igezed van😊
és amuyg meg ha Flémelni van kedvetek nyissatok 1 Deszkás cuccok VS Divet cuccok flém topikt.

hát ez mellé ment mert az nem a hivatalos oldal. elöbb legyél okos aztán ugass. a lot29 csak 1 rövidités te ....

te fasz 1 deszkas cucc nem azert deszkas mert koze van a deszkahoz <#zavart2>
nekem meg 3000 forintos ugyan ien szinu dekatlonba vettem 😄
BADE
láttam,köszi

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

D😄😄: VÁHÁHÁHÁÁ!
lot29 hivatalos oldal
Ez kb mindent elárul, hogy mennyi köze van a deszkázáshoz.😄

Ezek ilyen "én vagyok a niga yo hat kiló fux van a nyakamba" cuccok.

A conversenek van több deszkás modellje. Volt profi teamjük külföldön és volt Magyarországon is, de már megszünt. Ja és egy régebbi fedett gördeszkapályát is a Converse támogatott😛

lol. Max olyan deszkások hordják, akik megveszik a tesco deszkát és 1 hét után már mindenkinek azzal vagánykodnak, hogy õk mekkora deszkások. Már leírtam egyszer, hogy ránézésre nem lehet megállapítani egyikrõl se, hogy deszkás cucc vagy nem. Csak az tudja aki ismeri a márkákat. Attól lesz valami deszkás ruha, hogy az adott cég elsõsorban gördeszka alkatrészeket gyárt a ruha csak másodlagos. Nagyon kevés olyan deszkás cég van ami csak ruhákat gyárt, de nekik is van profi deszkásokból alló teamjük akiket szponzorálnak. Ennek a mikiegeres baromságnak semmi köze nincs a deszkázáshoz, csak a hozzád hasonló emberek rámondják, hogy ez deszkás cucc.

Hivatalos oldalt nem találtam.

Miröl beszélsz?

A Tom Tailor meg a Saxoo meg a Converse azok neked mióta deszkás cuccok? 😊

ngcsnet
ezek mind rapper deszkás cuccok<#zavart2>

Szép gatya. csak ára is van😊
nekem most ami ilyen 3/4 edes farmer és ilyen az anyaga az nekem 😄amani Dada.
nem olyan ismert márka. én azt 7000FT-ért vettem de Super jó könnyü

de nagyon sokan vannak akik a Deszkás cuccokat divatból hordják.
pl Jagumo is😊 de ez nem baj mert nagyon jól néznek ki a deszkás cuccok szetm>😉

Divat cucc: Tom Tailor, Saxoo, Gas, Converse

Deszkás: Lot 29, Ecko, Dada, Circa, Bizo, Osiris, Zoo York (Fubu már régi.) Stb..

latom neked a divatcucc meg a deszkas cucc az ket kulon fajta dolog 😄
divat cucc = barmien ruha amit tobben hordanak minden markasabb vagy olyan cucc amit sokan hordanak az divat cucc ha deszkas ha raggas, ha discos, ha rockeres, <#zavart2> sztem legalabbis de nem akarok ien fassagokon vitatkozni nem ezert van ez a topic
Jagumo
G-unite az egy nagyon jó márka.
nekem G-unite kabátom van de kibaszott meleg és kibaszott jól néz ki 17k volt.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
😄
minek?<#buck><#confused>

na nekem ien rovid gatya kene amugy ez 60euro
Jagumo
csak ránézel a nadrágra vagy a pólóra és látod hogy üneppi nem lehet.
és Rocker sem. és Technos sem. maradt a divat cucc és a deszkás.
jó van még nagyon sok ágazat de ránézel és az es szerintem az esik le midnenkinek hogy divatruha!
és aki tudja hogy deszkások hordják a Lot 29-et az tudja hogy nem divatcucc.
meg menny fel a hivatalos oldalra....

schrank
nekem gratulájj én flémelem tele <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Jagumo
én viszont láttam deszkáson Lonsdale cuccot.. de még hányszor.

Jagumo
ezt.

en nem vennek fel iet XD amin ien ke'pek vannak 😄 utoljara 5.es koromba hordtam ieneket
meiket ? amugy a deszkas az 18ert vettem a super..-t meg 21 es a deszkas kurva eros anyagbol van a superstar meg nem nagyon birja a kikepzuest bar ahogy en banok a cipokkel 😄 pl most bizonyitott a deszkas mert nem hoztak meg az uj stoplisom es abba rugbyztem 😄 de jol birta 😄
Akkor magyarázd el nekem, hogy mitõl deszkás cucc! Kiváncsi vagyok, hogy te mit értesz ez alatt.
A lonsdale elsõsorban boxfelszereléseket gyárt. A ruháit elég sokan hordják, de ha mindenképp valamelyik "stílusirányzathoz" kéne kötnöm, akkor a skinhead-ekhez vagy a futballhuligánokhoz kötném. Deszkáson talán még nem is láttam lonsdale cuccot.

Jagumo
1. Messenger kép-mûhely
2. F1CHL - Retro
3. Test Drive Unlimited
4. GoW 2: Divine Retribution
5. XBOX360
6. '80 as évek zenéi
7. World of Warcraft
8. SilkRoad Online
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. Deszkás cuccok Kedvelõi <--ma reggelt nyílt a téma😊 Grat a házigazdának😊

Jagumo
ilyet akartam venni. 20000Ft de valahogy megondoltam magam😊

most van 1 ienem
meg 1 ien uj fajta superstar kevesbe deszkas