Deszkás cuccok Kedvelõi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lckrz.try.hu
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
én Loser vagyok nem csinálok mindenki berakhatja a kedvenc márkáját:)
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
eddig azt hittem már hosszú évek óta kinõttem a szubkultúrák fikázásából, de ez most ledodbja az ékszíjjat:)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ezzel arra celzok hogy ismert jo markakat de ez a lo29 sztem eleg ovis :D azok a figurak ne tegyetek mar ra + iet se hogy fubu meg ecko mert ezek eleg gaz markak ahogy gladiator is irta kiveve a bizo vagy is 3120 az jo cipobe
azért mert rajzfilmfigurák vannak rajta, akkor máris dedós? jézusom, milyen lelki világod van neked? :-/
nekem pl a zoknijaim azok csupa rajzfilm figurák, tazmán ördög, garfield, snoopy :P
2. Test Drive Unlimited
3. Deszkás cuccok Kedvelõi <-Tiszta jól mek aludni:)
4. Logomûhely
5. F1CHL - Retro
6. '80 as évek zenéi
7. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
8. UEFA Champions League 06-07
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. XD
G-unit Kabátom
(nekem tetszik) és ez UNISEX mielött azt mondanátok hogy lányos.
Én nyiregyi vagyok,itt nem nagyon látok ien cuccokat:|
9990Ft ezért a farmerért még olcsó is (G-unit)
Meg egyként nekem is van deszkám garázsban,meg bmx. Majd nyáron nekiállok
2. Logomûhely
3. F1CHL - Retro
4. Deszkás cuccok Kedvelõiä--- ez is faja
5. Test Drive Unlimited
6. '80 as évek zenéi
7. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
8. UEFA Champions League 06-07
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. XD
DE FAJA
neem nagyon állat lett köszike.
Zsoleszé sem rossz de ze jobb;)

ideéglenesen amedig nem csinálnak jobbat ez marad:)
Kérésre csináltam, képeket is ugy kaptam, de majd megcsináljátok ti, van más dolgom is
(aki kérte az meg csak jót kart nektek, õt nem szidom)
hogy lehetnek ilyen hülye emberek akik összekeverik a repper ruhákat a "deszkás cuccokkal"
egy régóta gördeszkázó egyén
ez is jópofa