Deszkás cuccok Kedvelõi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztomy69
Nah, csináltam én is egy bannert, ezen legalább már tényleg deszkás márkák vannak ;)

lckrz.try.hu

Jagumo
gondolom azért max ?? lehet?

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
OK
én Loser vagyok nem csinálok mindenki berakhatja a kedvenc márkáját:)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Csináljon Bannert az akinek nem teszik az eddigi. de szép legyen. és akkor egymás alá berakjuk öket. rendben?

Kértem a Moderátorokat hogy a téma neveét írják át: Rapper és Deszkás Cuccok Kedvelöi-re

Reggelt

diszkós koptatás+ mesefigurák+deszkás fazon<#zavart2>

eddig azt hittem már hosszú évek óta kinõttem a szubkultúrák fikázásából, de ez most ledodbja az ékszíjjat:)

az a vicc, hogy még a kis ötödikeseken sem látni ilyen cuccokat:)

BlackShadow
g-unitot ill bizsót nem csípem.. gumirepper márkák :)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

mi a jó ezekben a tapsi hapsis ruhákban? <#confused> szerintem ultragázul néznek ki.

RaZoK
elkéstél..:)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Broafka
jó, talán nem minden looney toons-os jó, de van egy kettõ ami jól meg van csinálva! :)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

nekem se jonnek be bar nem akarom meg bantani kisjakit de amiket felsoroltam markak azok a legnagyobb markak ja meg meg ted hozza az alien workshopot nem vami olcso marka de jo sk8 marka es az igazi sk8 marka
sztem ezeket a markakat kene feltenni a bannera Vans,G-unit,Fundango,Etnies,E'S,Emerica,Alien Workshop,Osiris,DC,Adio,3120,Hawk
ezzel arra celzok hogy ismert jo markakat de ez a lo29 sztem eleg ovis :D azok a figurak ne tegyetek mar ra + iet se hogy fubu meg ecko mert ezek eleg gaz markak ahogy gladiator is irta kiveve a bizo vagy is 3120 az jo cipobe
Broafka
szerintem marha jól néznek ki! :)
azért mert rajzfilmfigurák vannak rajta, akkor máris dedós? jézusom, milyen lelki világod van neked? :-/

nekem pl a zoknijaim azok csupa rajzfilm figurák, tazmán ördög, garfield, snoopy :P

szerintem én simán felveszem :D nem ez az 1 lot cuccom, mellesleg az én ismerõseimnek teccenek aztán kitudja lehet h másnak nem.

sztem nem ezt a looney toons pólót kéne bannerbe rakni, hanem valami jellegzetesebb, igazi deszkás márkát, de ti tudjátok. Egyébként jól néz ki a banner.

Dynamic
De most komolyan:ezek a looney tunes-os dedós ruhák a deszkás cuccok, és 6 éves kor felett fel is veszi azokat valaki?
1. Messenger kép-mûhely
2. Test Drive Unlimited
3. Deszkás cuccok Kedvelõi <-Tiszta jól mek aludni:)
4. Logomûhely
5. F1CHL - Retro
6. '80 as évek zenéi
7. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
8. UEFA Champions League 06-07
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. XD

de a Lot 29 jobb:) szerintem (nekem)

tök jók.

Jagumo
ez a három G-unit cuccom van Gatya Pulcsi kabát

Jagumo
G-unit Pulcsim

G-unit Kabátom

(nekem tetszik) és ez UNISEX mielött azt mondanátok hogy lányos.

Jagumo
Szétcseszett jó mind a kettö<#wow1>

Jagumo
hát gondolhatod:)

akkor ha szerzel ilyen cuccokat elég egyedi leszel a környéken :)

póló nem tetszik,gatya igen

Én nyiregyi vagyok,itt nem nagyon látok ien cuccokat:|

Ez is mekkora póló már:) Tapsi-Hapsi barátunk nagyon kemény rajta :D

9990Ft ezért a farmerért még olcsó is (G-unit)

tehát neked bejön ez a márka:) mint nekem:)

már be van téve,amikor megláttam 1. kurvajó farmert :D
Meg egyként nekem is van deszkám garázsban,meg bmx. Majd nyáron nekiállok

1. Messenger kép-mûhely
2. Logomûhely
3. F1CHL - Retro
4. Deszkás cuccok Kedvelõiä--- ez is faja
5. Test Drive Unlimited
6. '80 as évek zenéi
7. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
8. UEFA Champions League 06-07
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. XD

ugy értettem a neeem-et hogy nem csak akkor tetszik ha beraktad a topikot favoritnak hanem amugy is nagyon köszi:)

DE FAJA

csak akkor tetszik ha berekted a topikot Favoritnak XD XD
neem nagyon állat lett köszike.

köszönöm :) pólót középen kicsit elszúrtam,de sebaj,ha tetszik

Dettó:) engem is hazavág NagyonJÓÓ

Jagumo
ez nagyon hazavág:)

Zsoleszé sem rossz de ze jobb;)

Hogy tetszik?

Jagumo
Westend City center:) Földszinten.

Jagumo
AZta de k..va JÓ.

majd Elmondom a címet:)

jó hogy csináltaál Bannert azért köszi. ;)
ideéglenesen amedig nem csinálnak jobbat ez marad:)

Pesten de azon belül nem tudom a címet

csinálok én bannert

zsolesz92
Bannerral kapcs: UTÁLOM a deszkás cuccokat meg a deszkát is.
Kérésre csináltam, képeket is ugy kaptam, de majd megcsináljátok ti, van más dolgom is
(aki kérte az meg csak jót kart nektek, õt nem szidom)

Krezga
Jó topik!
/fav
Lot29,Ecko,Dada,Lonsdale ezek mióta gyártanak gördeszkával kapcsolatos termékeket? van videójuk? van pro team-jük vagy akár amatõr team-jük? egyiknek az oldalán sincs egy gördeszka sem szal egyik se "deszkás cucc"
hogy lehetnek ilyen hülye emberek akik összekeverik a repper ruhákat a "deszkás cuccokkal"

egy régóta gördeszkázó egyén
Broafka
de ne már, mondd már meg honnan lehet ilyet kapni! :)

ez is jópofa

amugy szerintem azért jó lett

igazságszerint én is csak 1 helyet tudok de nem reklámozom nehogy megsértsek egyeseket...