Deszkás cuccok Kedvelõi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
Postázhatok neked 1 Everlast pulcsit bátyámnak van és eredeti:D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
igazábóól a kettõ szép Bannert kiszedtem és még a hiányzó márkákat melléraktam. amit nem raktam rá: Zoo York. nagyon hiányzik?

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
amugy többieknek mi a vélemény milyen márka kellene még rá??

Jagumo
csak én ha photosappal csinálgatnám elkúrnám....

Jagumo
Köszike:)) hogy tetszik. igazából azt én is mondtam hogy valaki csiszolhatna rajta de tényleg maradjanak rajta a márkák sztem is:)

a Piacon lehet a hamísítotat kapni:)) de ahoz képest nagyon jûl néz ki:)
Boltban meg mégjobb!! majd leírom a címet:) csak nemigen szoktam arra járni:) majd utánanézek

Valki tudna ezen javítani? DE a márkák mardjaknak rajta legyen minden márka ugyen igy rajta csak szebb legyen biztos meg lehet oldani:)

Valami Photoshop mester idee:D

ezen szinte minden rajta van:) ok ez a BAnner kellnekem csak kcsit lenne valahogy szebb:)

PhotoShop Powaaa:D vaki:)

nekem tetszik. bár tényleg Photosappal szebíteni lehetne rajta:) amugy jó

Jagumo
hány kerbe laksz?

nálunk a piacon olyan Everlastot kapsz 8000Ft-ért hogy meg se mondja neked senki hogy azt piacon vetted:)

Jagumo

nah ehez mit szóltok? nem a legszebb csicsásabb de minden van rajta.
ha valakinak valami effektel jobban tetszene nyomjon rá PhotoSHoppal.

NeoMaN
Itt pesten a piacon csak gagyi van. Lonsdale, Everlast, Nike, minden lófütty, de nagyon tré minõségûek. Én nem vennék...

báttyó02
hát itt felénk iylenek nincsenek a piacon,vagy csak én nem néztem szét eléggé
csak iylen nagyon ratyik vannak mint pl. osiris pulcsi,de az van ráirva h OSRIS :DD
bár ha pesten lehet kapni piacon normálisat akkor vmikor felmászok :)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Jagumo
Most mért nem rakják be a Bannert??

Jagumo
Vans az jóó!!!

Jagumo
mármint a hamisat a piacon:)

Jagumo
ja sztem is a piacon:))

NeoMaN
Hamisat a piacon, eredetit bármelyik shopping centerben.
:)

Nem vagyok deszkás, de ma vettem egy Vans csúzót, mert minden másban leszakad a lábam. 40-et meg nem adok egy Nike AIR-ért /Martensekkel meg televagyok/.
:D

báttyó02
hmm melyiket hol lehet kapni?:D

HAmis:5000Ft
Eredeti: 8000Ft-15000Ft

én tudom.
hamis is jó vagy eredeti kell?:D

báttyó02
am egy everlast pulcsira fáj már régen a fogam:) csak nemtom merre lehet kapni:D

de tényleg igy van:)

Ahj mikro rakják már be a BAnnereket?

a Lonsdale az jó

BlackShadow
én speedbe/zoneba járok cipõért.. de sajna mostanság elég szar cipõk jönnek.. mindegyik átmegy ócckúlba

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Doomista
nekem a lonsdale a kedvencem,abban is járok sokat...polo pulcsi egyaránt van ^^

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

báttyó02
hu én anno a rapper korszakomba nagyon szerettem a bizo csukákat....4cipöm is egymás után az volt
de király a converse is,mást nem nagyon probáltam

#200 :)

joooo

BlackShadow
nem illik hozzá a deszkás cuccok szöveg.. ráadásul -szerintem- a színe is gáz

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ajem kisa
Bullrot
Shop
Ez annyira nem deszkás, inkább utcai, de csak nézzétek meg...

bent lesz:)

ez: http://media.proxnet.hu/upload/20070316/09571456339.jpeg

ez: http://sgupload.uw.hu/1173991055.jpg

még jöhet banner:)

sztomy69
Tess, a "javított" változat P-)

lckrz.try.hu

Na ez kell bannernak, nem a lunitunsz =) grat

Nem muszály szeretni:)

Tök jó!

na ez faxa de fundangot is ratehetned :D
ColdFire
ez nem szeretetszolgálat h akik csináltak azt betesszük <#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

nem fogják engedni,mert túl sok idõ lenne,míg betöltõdne+sok helyet foglalna el!

hát jah :D de azért elég jó mind igy nagyon nehéz válogatni :D de 2 lesz ben az ugy jó remélem :D

sapkafej
na ezek mondjuk jók!

György

sapkafej
tök jó, hogy van ez a téma, de úgy látom, inkább a szánalompöcs vonulatból szemezgettek

György

reggelt
jaj mennyi banner van jesszusom:D

jó rendben akor még ezt bepakoljuk ha lehet és akor lesz 2 banner ha ugy megfelel

ColdFire
h én mennyire utálom a g-unitot:|

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.