381
Deszkás cuccok Kedvelőinek. Kinek mi a kedvence? (LOT 29, Ecko, Dada, Lonsdale, Circa,Vans, Osiris, stb..)
-
kisjaki #261 még én is gondolkodom rajta hogy megvegyem-e:)) -
kisjaki #260 nekem tetszik. -
#259 thx! azt a felsőt megkéne vennni:D -
#258 :DDDD!!!! -
#257 aztakurva sima farmer -
kisjaki #256 [b]6495Ft
2995Ft -
kisjaki #255 mondhatnuk ugy is:)
EverLast.hu -
#254 őőő az mit is jelent pontosan? 50%al olcsobb mint amik felvannak tüntetve árak?? vagy mi?:) mert ha igen akkor rendelek is rögtön:D -
kisjaki #253 [b]WWW.EVERLAST.HU-N 50%-os árleszálítás:) beszarok -
kisjaki #252 :D
cs? -
Balinthun #251 tudtok olyan boltot ahonnan cs-os pólót lehet venni vagy rendelni? tudom hogy nem deszkás de cucc -
#250 ugy néz ki mint a G-unit-om. csak nincs rajta hogy G-unit én biztos ugyen olyan jó:) -
kisjaki #249 ténylge jó;) -
SeLFisCH #248 [center]
-
kisjaki #247 mutass majd képet róla:) -
SeLFisCH #246 gec olyan kurvajó farmert vettem ma. Nem mondhatni,hogy igazi deszkás,de odabasz -
#245 Adid cuccot Győrben honnan? =) -
kisjaki #244 Nekem is van LonsDale Pulcsim csak nem eredeti XD -
kisjaki #243 Reggelt:) -
kisjaki #242 ezt gyosan irtam de szerintem értitek. -
kisjaki #241 Addig nem kérem hogy rakják be a BAnnert mert amig nem mondanak róla véleményt.
és ha valakinek nem tetszik és ha valaki aranyos lesz és kijavítja!
pls véleményilvánítás:)))
#219 -
kisjaki #240 ugye ugye:) Lot 29 Powaaaa -
kisjaki #239 mármint iylen Everlast meg Lonsdale itt is 8k -
kisjaki #238 de meg merem kockáztatni hogy ami nálunk van a piacon az eredeti:) -
#237 8000-ért fincsi. Annyiért eredeti van kéz alól.
Hamis az 3000-3500 a piacon. -
#236 http://www.lonsdale-london.hu/index.html
Aki a Lonsdale-t szereti az itt nézzen körül. -
#235 Azzal csak kamuztam hogy elküldöm a abátyám Everlastját:D azt használja a bátyám:) -
#234 http://www.everlast.hu/
Itt nézz körül!!!!! -
#233 Ezek Mind Olyan Jól néznek KI!!
-
#232 mennyibe,milyen méret?:P -
#231 Postázhatok neked 1 Everlast pulcsit bátyámnak van és eredeti:D -
#230 igazábóól a kettő szép Bannert kiszedtem és még a hiányzó márkákat melléraktam. amit nem raktam rá: Zoo York. nagyon hiányzik? -
#229 amugy többieknek mi a vélemény milyen márka kellene még rá??
-
#228 csak én ha photosappal csinálgatnám elkúrnám.... -
#227 Köszike:)) hogy tetszik. igazából azt én is mondtam hogy valaki csiszolhatna rajta de tényleg maradjanak rajta a márkák sztem is:) -
kisjaki #226 a Piacon lehet a hamísítotat kapni:)) de ahoz képest nagyon jűl néz ki:)
Boltban meg mégjobb!! majd leírom a címet:) csak nemigen szoktam arra járni:) majd utánanézek -
kisjaki #225 Valki tudna ezen javítani? DE a márkák mardjaknak rajta legyen minden márka ugyen igy rajta csak szebb legyen biztos meg lehet oldani:) -
kisjaki #224 Valami Photoshop mester idee:D -
kisjaki #223 ezen szinte minden rajta van:) ok ez a BAnner kellnekem csak kcsit lenne valahogy szebb:) -
kisjaki #222 PhotoShop Powaaa:D vaki:)