Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is nagyon élvezem a versenyt,örülök annak hogy megrendezted Japep,remélem még sok verseny lesz^^
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
1) ránézésre, összhang pl. 5 pont
2) megvalósítás (nehézség, kb. mennyi idõt szánt rá...) pl. 3 pont
=4 pont
Legalábbis én e szerint pontoztam.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
4. fordulós képemre kb ennyit is vártam 😊 nekem annyira nem tetszik, sehogy sem találtam rendes képhez illõ fontot, ill "megvalósítást".. így hagytam úgy ahogy egy hosszabb idõ után normálisabban nézett ki.. most visszanézve abszolút nem jön be a felirat. ^^
Grat viszont a többieknek! (Mondjuk elnézve a többi munkát, én eléggé eltérõen pontoztam volna, de épp ez az amirõl viizo írt, más ember más stílus)
Így az 5 bõl 4 értékelést tudva, örülök, h átlagban 5/4 et elérek, ergó a jobbak közé tartozom 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
én napi szintem foglalkozom a grafikával (mivel grafikusként / webdesignerként dolgozom immár jópár éve), és 26 évemmel és rengeteg referenciával a hátam mögött asszem van némi rálátásom a dologra.
nos a zsûri pontozása alapvetõen nem rossz, ahogy nézegettem a munkákat és a rájuk vonatkozó pontozásokat, valóban azt a sorrendet igyexenek kialakítani, ami ténylegesen a minõséget tükrözi, DE:
mivel grafikáról beszélünk, ez teljesen szubjektív, ugyanis a grafikát nem számokban márjük, hanem ránéz valaki és vagy tetszik neki vagy nem.
ezt a legtöbb esetben a szemlélõ ízlése határoz meg, ami szoros összefüggésben van az illetõ világnézetével, érdeklõdési körével, neveltetésével, stb.
nem vagyunk egyformák.
viszont vannak bizonyos dolgok, amiket nem árt ha figyelembe vesz egy zsûri, mint pontozási szempont, egytõl egyig fontosak, felsorolok néhányat:
- egyediség és fantázia (nem mindegy, hogy egy kész képet kicsinyít le vki és csak rácsap egy szöveget, vagy több képbõl rakja össze, szûrõkkel, egyedi elképzelésekkel módosít, és kreatív ötleteket tesz bele)
- minõség (elkészítés módja, formák illesztése, precizitás)
- harmónia (színek és formák összhangja)
- felismerhetõség (sztem a zsûri itt hibázott pár esetben, mikor is olyan mûveket pontozott felül, teszem azt pl. az országok témakörben, amikrõl ha levennénk a feliratot, a készítõn kívül nem tudná senki hogy melyik országot is ábrázolja a logó, és ez komoly hiba)
- stílus: fõleg a fiatalabb generációnak van egy bizonyos stílusirányzata, amiktõl eltérõ munka már nem is nagyon tetszik neki: gondolok itt arra, hogy pl. valaki csak a graffiti stílusú munkákat szereti, valaki a dark-irányzatokat, stb stb... ez komoly hiba, el kell tudni szakadni és meglátni másban is a dolgokat.
igen összetett folyamat ez, de eddig úgy látom hogy a zsûri java része hasonló szempontok szerint ad pontokat.
bocsii a hosszú eszmefuttatásért 😊
ha páran elolvassák és megértik mit akarok mondani, már megérte 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Ezt a versenyt abbahagyom, anyázások jöhetnek.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
szerelmes
Test Drive Unlimitedes
Stalkeres
msn képe?
gratula mindenkinek!
* -> ha persze meg nem elõznek, de remélem nem 😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
juppi, araszolok felfelé, második lettem ezúttal <#vigyor0>#vigyor0>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Grat mindenkinek!
Grat a gyõzteseknek + azért is, mert mindhárman 15 pontot értek el...<#vigyor3>#vigyor3>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
sry, csak futóverseyen voltam azért csak most tudom leadni:SS remélem még elfogadjátok :$
Wake up and SMELL the VICODIN.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
DFTBA ಠ_ಠ
vélemény?😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
a tanácsot is 😊
(tipp: ha a hapi, és a háttér közé tennél egy kis átmenetet még jobb lenne. de ez csak egy tanács.)

hát.. izé.. köszi^^ (#1760 - szintén.)
(u.i: látom te nagyon szereted a "<#vigyor3>#vigyor3>" smileyt😄DD)