Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matt07
telejesen igaz!
Én is nagyon élvezem a versenyt,örülök annak hogy megrendezted Japep,remélem még sok verseny lesz^^

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Japep
Én a pontozást úgy néztem, hogy...
1) ránézésre, összhang pl. 5 pont
2) megvalósítás (nehézség, kb. mennyi idõt szánt rá...) pl. 3 pont

=4 pont
Legalábbis én e szerint pontoztam.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Bocsi...javítva!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

BlackShadow
<#eljen> egyetértek 😊 nyerhetünk betekintést néhány ref melódra? 😊

4. fordulós képemre kb ennyit is vártam 😊 nekem annyira nem tetszik, sehogy sem találtam rendes képhez illõ fontot, ill "megvalósítást".. így hagytam úgy ahogy egy hosszabb idõ után normálisabban nézett ki.. most visszanézve abszolút nem jön be a felirat. ^^
Grat viszont a többieknek! (Mondjuk elnézve a többi munkát, én eléggé eltérõen pontoztam volna, de épp ez az amirõl viizo írt, más ember más stílus)
Így az 5 bõl 4 értékelést tudva, örülök, h átlagban 5/4 et elérek, ergó a jobbak közé tartozom 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Én miért maradtam ki az eredmények közül?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

nos... ha már pontozásról esik szó, remélem meghallgatjátok a véleményem:

én napi szintem foglalkozom a grafikával (mivel grafikusként / webdesignerként dolgozom immár jópár éve), és 26 évemmel és rengeteg referenciával a hátam mögött asszem van némi rálátásom a dologra.

nos a zsûri pontozása alapvetõen nem rossz, ahogy nézegettem a munkákat és a rájuk vonatkozó pontozásokat, valóban azt a sorrendet igyexenek kialakítani, ami ténylegesen a minõséget tükrözi, DE:

mivel grafikáról beszélünk, ez teljesen szubjektív, ugyanis a grafikát nem számokban márjük, hanem ránéz valaki és vagy tetszik neki vagy nem.
ezt a legtöbb esetben a szemlélõ ízlése határoz meg, ami szoros összefüggésben van az illetõ világnézetével, érdeklõdési körével, neveltetésével, stb.
nem vagyunk egyformák.

viszont vannak bizonyos dolgok, amiket nem árt ha figyelembe vesz egy zsûri, mint pontozási szempont, egytõl egyig fontosak, felsorolok néhányat:

- egyediség és fantázia (nem mindegy, hogy egy kész képet kicsinyít le vki és csak rácsap egy szöveget, vagy több képbõl rakja össze, szûrõkkel, egyedi elképzelésekkel módosít, és kreatív ötleteket tesz bele)

- minõség (elkészítés módja, formák illesztése, precizitás)

- harmónia (színek és formák összhangja)

- felismerhetõség (sztem a zsûri itt hibázott pár esetben, mikor is olyan mûveket pontozott felül, teszem azt pl. az országok témakörben, amikrõl ha levennénk a feliratot, a készítõn kívül nem tudná senki hogy melyik országot is ábrázolja a logó, és ez komoly hiba)

- stílus: fõleg a fiatalabb generációnak van egy bizonyos stílusirányzata, amiktõl eltérõ munka már nem is nagyon tetszik neki: gondolok itt arra, hogy pl. valaki csak a graffiti stílusú munkákat szereti, valaki a dark-irányzatokat, stb stb... ez komoly hiba, el kell tudni szakadni és meglátni másban is a dolgokat.

igen összetett folyamat ez, de eddig úgy látom hogy a zsûri java része hasonló szempontok szerint ad pontokat.

bocsii a hosszú eszmefuttatásért 😊

ha páran elolvassák és megértik mit akarok mondani, már megérte 😊
Gunnersboy
csak meg kell nézni hogy az én másik regem a 3. aztán kb 1,5 hetes reg😄D szoval szerintem ez máshogy van...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
azért törekedünk majd 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kas123
Sztem tanult kollégám arra akart kijukadni h a "hírnevet" is pontozzátok =). Szal 1 Dragon, vagy 1 PJack ugyanolyan rossz munkára mint pl Chechkerboy több pontot kapnának =). (ha nem így gondoltad akk sorry 😄)

Maximus4
Értsd már meg,hogy ez a verseny pusztán csak játék,szórakozás.Nem kapsz érte pénzt semmit.Én személy szerint nagyon élvezem persze jó érzés ha minél elõrébb végzek,de ha nem az sem baj.Szerintem senki nem lesz több vagy kevesebb attól,hogy elsõ lesz vagy utolsó.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

fsgh
én azért megprobálom😉

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Pheaper
hasonlitsd már össze mondjuk jack munkáját meg a tiedet és rájösz h mennyi pontot ér ...

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Checkerboy
Egyértelmûen tapasztalom az igazságtalanságot a versenyben , egyszerüen nem helyes a zsûrik pontozása. Tudom ,h mindenki a fejemhez fogja vágni azt , h "csak azért mondod mert kevés pontot szereztél" és azok akik mondják, igazuk van! Egyszerüen nem bírják felismerni azt a mértéket ahogyan pontozni kellene.

Ezt a versenyt abbahagyom, anyázások jöhetnek.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

kas123

can valakinek jó kis
szerelmes
Test Drive Unlimitedes
Stalkeres
msn képe?

Dragooon
😄😄 én meg így második, de ez is fasza^^ *
gratula mindenkinek!

* -> ha persze meg nem elõznek, de remélem nem 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

PJack
jaj, a végén még elsõ leszek..😄D ...<#miaz><#vigyor5>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Matt07
jah...én is jövök fel mint a talajvíz😄

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Drephis
gratula. 😊)

help

grat mindenkinek!

juppi, araszolok felfelé, második lettem ezúttal <#vigyor0>
fsgh
huu de közel a vége remélem meg lesz a dobogó😊 és 15 pont!! húú😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Maximus4
Gratulálok mindenkinek,és köszönöm a pontokat is<#integet2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

GamerAdams007
Ohh erre most elég jó pontszámot kaptam ^^

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Kicsikiraly
ilyen rosszakat csinálnék? Tanítsatok, mesterek 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Pheaper
gratula nekik (Y)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Matt07
Úristen,15 pontot kaptam 😄DDD
Grat mindenkinek!

Japep
Fennt van a 4.forduló eredménye + az összesített !!!
Grat a gyõzteseknek + azért is, mert mindhárman 15 pontot értek el...<#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Matt07
köszi 😊

DupiDani
hy all! matt jó lett sztem. elég ütõs😄

~

spainpower
VERSENYRE:

sry, csak futóverseyen voltam azért csak most tudom leadni:SS remélem még elfogadjátok :$

Wake up and SMELL the VICODIN.

Kicsikiraly
kösz mind 😄 jók ezek 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

PJack

Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

itt viszonylag hasonlók vannak így elsõre

Kicsikiraly
hmm dafonton kerestem, de nem találtam olyan betütipust, mint ami a hadihajokon van pl. vagy a sportolok mezén a szám. aza szögletes számok, amikben ilyen kis szünetek vannak. Ha valaki tudna segiteni egy ilyen betütipussal akkor légyszi 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Pheaper
nem rossz

BlackShadow
versenyre

vélemény?😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Matt07
thx^^

GamerAdams007
gaussian blur, outer glow effect, de gondolom mással is jól nézhet ki

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Matt07
mivel rakjak átmenetet?<#vigyor3>

PJack
nm.

Matt07
köszi 😊
a tanácsot is 😊

PJack
<#vigyor5>

PJack
fasza<#eljen>

(tipp: ha a hapi, és a háttér közé tennél egy kis átmenetet még jobb lenne. de ez csak egy tanács.)

Pheaper
nem a legjobb lol 😄<#eljen>

Matt07
VERSENYRE:

Maximus4
Nagyon köszönöm

Japep
<#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

PJack
😄
hát.. izé.. köszi^^ (#1760 - szintén.)

(u.i: látom te nagyon szereted a "<#vigyor3>" smileyt😄DD)

Japep
Javítva!

CHELSEA FOOTBALL CLUB