Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg aki az akart lenni annak baja volt a pontozással (pedig szerintem igazságos volt)
()() (^^)
De meglátjuk... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
na mindegy, remélem nem kell sokáig várni 😛
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
De ha lesz, akkor azon már én is indulok ! <#vigyor3>#vigyor3>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
elégedett vagyok ám a 2. hellyel
gratula mindenkinek!!
mikor lesz a következõ? 😄😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Grat all ügyes volt mindenki<#taps>#taps>
()() (^^)
akkor kapok csokit?<#vigyor3>#vigyor3>
de azért grat a többieknek is! 😉
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Eredmények ---> INFO
A dobogó:
1. PJack
2. Dragooon
3. spainpower
Gratulálok a gyõztesnek, és a résztvevõknek...szép munkák voltak!
Köszönöm a munkát a zsûrinek!
Ja, és grat PJack-nek a 15 pontért ebben a fordulóban!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
2.témakör
3.témakör
4.témakör
5.témakör

CHELSEA FOOTBALL CLUB
DFTBA ಠ_ಠ
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Köszönöm a részvétel, és grat a mûvekért...az utolsó fordulóval dõl el minden, a pontozás nemsokára kész lesz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
<#vigyor>#vigyor>
#vigyor]
nem nagyon szeretnék itt honlap bemutatót tartani, de itt egy frissebb:
ezzel pl. múlt hónapban megnyertem egy pályázatot, épp most töltöm fel adatokkal és még kb 1-2 hét, mire felkerül a végleges helyére.
link
a lenti okfejtésem csak arra világít rá, hogy mondjuk profi graf-pályázatokon mit szoktak nézni, és kb. ezeket a szempontokat kellene figyelembe venni akár az egyszerû szemlélõdõnek is ahhoz, hogy szakszerû(bb)en megítéljen valamit.
jah, egyébként versenybe küldöm Trullit 😊
de ez csak egy ötlet 😊