Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
#1757<#eljen>#eljen>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
VERSENYRE!!!

Pain is inevitable. Suffering is optional.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Szarok a configodra! :|
help
felettemlévõre: akkor jelentenem kell a hatóságoknak! persze némi csúszópénzért bármire képes vagyok szemethunyni ^^
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
(irtam a 1737-ik hsz-emben is😊
Szarok a configodra! :|
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
már ne haragudj nem akarok beléd kötni de neked az a bajod hogy nem lettél elsõ?
mer ha nevetségesnek találod a pontozást meg ienek max ez lehet.. 😉
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Japep! Következõ versenyben szívesen zsûriznék (nekem kicsit alternatív látásmósom van ezekszerint mert sztem ez a pontozás... hát nc <#hehe>#hehe> )
(a fele vicc mindenki döntse el melyik.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BlackShadow ötletét támogatom, ha nem terheli le Japepet, van ideje összedobni a honlapot stb... (Jóa lenne úgy 😄)
lehessen "közönségszavazást" is csinálni 😊 regelni kelljen, azon a neven ill emailcímen amit itt sg-n használnak illetõk, h lehessen szûrni a "csalókat"! sztem jólenne, mert nem csak 3 ember véleménye lenne a meghatározó <#idiota>#idiota> (no offense)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
4. vagyok😊 még bármi lehet😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is gratulálok mindenkinek<#eljen>#eljen>
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
FRISSÍTVE:
- 1.forduló
- 2.forduló
- Összesített
CHELSEA FOOTBALL CLUB