Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szintúgy mentve,feltöltve,használva.
Mentve,kirakva a galériába.<#worship>#worship><#worship>#worship>
Amugy én rendszeres látogatója vagyok a topiknak, minden hozzászólás után benézek de ha nincs kedvem megcsinálni (mertvagy lusta vagyok vagy nayon nem érint a téma) akkor nem csinálom meg. ha a szivemhez közeli képet kérnek, akkor zazt meg ugyis megcsinálom...
szánalom. -fav ez is<#levele>#levele>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
a csíkozás tényleg jobban néz ki horizontálisan, de ez már csak hal a tortán :ASD_SA😄AS_D😄SA_D
Pain is inevitable. Suffering is optional.
#3789 loál ezen most felkuncogtam :|
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Szted mik vagyunk mi, csicskák, hogy neked ugrálunk?!
Egyelõre szívességet teszünk neked.
Majd ha fizetsz érte, akkor megpróbálhatsz ugy beszélni mint a nagyok...
Remélem ezek után senki nem lesz hajlandó képet csinálni Mr. ZolEEE-nak
kész ígyjártál, harmadjára nincs kedvem újramékelni.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
"Ákos"
ne mr. mert kinyirlak😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
jó 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
<#idiota>#idiota>
De kinek hogy.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kijelölöd a maszkot és utána azon (alap színbeállítással: fekete-fehér vagy fordítva) "színátmenet-eszközzel" tudsz dolgozni. A fehér színûek látszódni fognak, a fekete nem. Így tudsz átmenettel törölni.
CHELSEA FOOTBALL CLUB