Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék kérni egy Messenger képet 😊 A lényeg, hogy valami Race Driver: Grides kép legyen rajta 😄 képet nem szúrok be, mert teljesen rátok bízom, hogy milyen lesz, csak fainan legyen megoldva 😄
A kép aljára pedig valami jó betûtípussal ezt a feliratot rakjátok: Race Driver: Grid
elõre is köszönöm 😊
cesc fábregas
kérnék egy eb-s logót, az alábbi képpel, vagy a kis figurák vagy a szöveg látszódjon és Forza Italia legyen a felirat
thx
itt a kép:
Azt meg tudjátok csinálni, hogy a "Live February..." blabla helyett ugyanolyan betûstílussal beteszitek azt, hogy "The One. The Only."
Elõre is köszi <#hawaii>#hawaii>
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Ha ez sem jó, akkor majd egyéb vállalkozó kedvû ember megcsinálja... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Background
(Azért kerültetek a kép aljára, mert ugye neked nem volt meg az állad, neki meg a könyöke vége...meg persze mindkettõtök csak melltõl felfelé... 😄 )
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Más lehet megcsinálja, én csak max holnap tudom... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
a képbõl és a jobb alsó sarokba valami fekete színû kanyargós betûtípusból ami még kiolvasható rendese azt írni hogy:baaka™
és a bal és jobb alsó sarokból az irásokat kivenni
elõre is köszi!!!
Összetevõk
Elképzelésem csak annyi hogy a két arc jelenjen meg 1 képem és a legyen alájuk írva hogy : JustBroly & Noji . Még annyit hogy egy párnak készülne.
Ezek ismeretében szabadjára lehet engedni a fantáziát. Elõre is köszönöm szépen mind2önk nevében.
ez viszont már nem lett olyan jó:
legközelebb majd ha jön az: ihlet :-dd
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
btw nembánod ha a másikat használom?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
köszie te és jack^^
btw, itt egy másik..

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Amúgy köszönöm a építõ kritikát.
DFTBA ಠ_ಠ