Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én 1-el írom ,mert sokan 2 E-vel haználják és nem akarok összekeveredni.
Szal plz correct it.
THX
Szal nekem tetszik a megoldás,csak kicsit furcsa a tükrözés.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Amúgy THX PJack,neked is Kicsikirály.
kicsit lejjebb kéne szerintem, + a tükrözés layerébe tegyél be egy layer maskot, abba nyomj gradientet és az még élethûbb tükrözés
DFTBA ಠ_ಠ
csak általában az ifes mondatokban a will-t használják, és a nyelvtankönvy írta, hogy lehet használni a be going to-t is
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
btw nem kéne ennyit offolni
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
will, would if után nem lehet
kivéve ... amit írtam,
majd holnap keresek hozzá példát, nem akarok fejbõl, nehogy hülyeséget írjak 😊
amit én mondok elég ritka, de van ilyen
legalább ha olvasol vhol ilyet nem lepõdsz meg 😊
de használunk 😊 de csak akkor ha nagyon udvarias akarsz lenni, pl egy király társaságában vagy, stb
de a való életben nem fogsz iylennel túl sûrûn találkozni 😊
<épp 3 hete ezt tanultam (advanced grammar)>épp 3 hete ezt tanultam (advanced grammar)>
A mellékmondatban, vagyis az ifes mondatban sosem használunk will-t <#miaz>#miaz>
(nem baszogatásból, csak zavart <#zavart1>#zavart1> )
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
DFTBA ಠ_ಠ
?<#buck>#buck>
Amúgy tényleg nem lehet nagy dolgot kihozni belõle...csak ez sikerült nekem is :
CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kösz szépen!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊