Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék kérni egy képet, a ez legyen kiírva: Haversrác
A téma meg a Heineken sör lenne, vagy Heineken üveg. Teljesen rátok hagyom. Elõre is köszi.
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
#4153:Ahogy mondod 😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Bleach foreva! ^^
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Csakhogy legyen post 😊
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
?
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
szeretnék egy msn logót + a képre valahova oda írni(valami faja betûtípusból) hogy:baaka
elõre is htx.....
Tudnátok nekem készíteni egy "V for vendetta" (V mint vérbosszú) -s képet. De most 184*184 -es felbontásba kéne, ha nem probléma.
Jöhet több is, szeretek válogatni.😊
Elõre is köszönöm!
Az operációs rendszeren is túl...
DFTBA ಠ_ಠ
Kéne nekem egy komoly munka...
2009-es bétát használok és kéne hozzá egy 3d-s gif-es kép.
Olyan kéne hogy egy Magyar gárda pajzs forogna és alulra kiírva ,hogy LT.ZOLE.
THX aki megcsinálja...
Boldog Karit

készíts a viktorrol is. ^^
ugyanaza sablon, de sztem jó <#idiota>#idiota>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^