Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
képbõl szeretnék egy msn-képet.Az elképzelésem hogy a középsõ figura legyen jól látható rendesen a kép közepén,....ennyi😄.
htx.
najó, abbahagyom 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
disappointment
=
dfsjakghfjkg
Bár akkor meg jobban takarja a képt, de szvsz jobban nézne ki 😄
Kösz szépen elõre is!
Az operációs rendszeren is túl...
ha estig nem csinál senki semmit majd alkotok valamit neked ^^
()() (^^)
Én ezzel szeretnék 1 msn képet.Legyen ráírva valahogy,hogy Attila.
Köszönöm elõre is.
Mi equipo favorito: Real Madrid
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
egyszerûen tökéletes<#worship>#worship>
mester vagy<#puszi>#puszi>
Szeretnék egy MSN képet, rajta a felirat: MARTINSZÍTÓ, Visitor betûtípussal.
A kép legyen ez:
és legyen rajta ilyen csíkózás vagy mi 😄
Elõre is köszi!
DFTBA ಠ_ಠ

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Am itt van a mai termés 😊 de ez már az uccsó, nem fárasztalak vele titeket.Látom utólag, jól összecsaptam, plusz elég láma lett a szöveg, de már nemvolt erõm normálisan megcsinálni, majd alkotok valami stílusosabbat, szóval v.1.0

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
extrán mert Bleach 😄
és ménem raksz rájuk keretet?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
(dont kopíí plzthx)
ui1: igen, ennyire szeretem az uga-s tv power off effektet 😄
ui2: direkt nem raktam rájuk keretet