Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.focitipp.hu/images/team_logos/_ujpest.jpg
http://logo.szuper.info.hu/pic/logo/l/lonsdale_79746.jpg
baloldalt a címer jobb oldalt a logó felváltva jönnek fel talán fehér háttér vagy kék mint a csík mellette az információkkal
nagyonagy kösz
Lényeg hogy maguk a hatszögök sima patternek.
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
hatszög effekt: Egy sima pattern és azon belül raktam 3 rublikába kisebb négyzet alakú patterneket overlay-ben.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
DFTBA ಠ_ಠ
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Nah jó munkás emberek,tudom elfoglatak vagytok,de már rég kértem képt,és újítani kell...
Nah szal a témája mint a logómnak katonai...
Kéne az a tisztelgõs smile amikor tiszteleg,vmi terepminta háttérnek, és a szöveg pedig Alulra A.N.S.F. és felülre (1st)LT.ZOLE és még egy vállap is kéne, és vmien katonás betûtipussal írott szöveg. Term. más verziót is szivesen látok...
CSináltam egy vázlatot:
Alapanyag:
Köszönöm elõre is HUA!!!
ZOLE

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Inkább ennek a képnek a tetejére legyen ráírva hogy "Zsolt" neonzöld-el vagy akár hogyan,rátok bízom.
És egy kicsit legyen a szöveg megdöntve jobbra.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Ez neon zöld akarna lenni,ehelyett ilyen sötétet tesz <#szomoru1>#szomoru1>
Szeretnék kérni egy msn képet,ha lehet egy nagy feketeségre legyen ráírva féldõlten hogy "Zsolt",olyan színnel ahogy írom a nevem is msn-en:
Elõre is köszi! 😊

<#vigyor0>#vigyor0>NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
:c
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
nagyon megköszönném ide kéne az sg-re nagyon nagyon megköszönném elõre is thx
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

A képre ne legyen ráírva semmi csak ez: Rizs
Ha lehet valami FC2 -õs betûtipussal! 😊
Elõre is köszi szépen!<#wave>#wave>
Az operációs rendszeren is túl...
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

remélem tetszik<#integet2>#integet2>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
DFTBA ಠ_ಠ
A képet belinkeltem + a nevemet kérem rá : Dzsozi valamilyen stilusba rád bizom, köszönöm
Ezt szeretném..
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

>:C
azért köszi^^
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kéne nekem egy WLM kép,ebbõl
Úgy gondoltamm ez lenne a háttér és Rá vhova írva hogy LT.ZOLE
"Adjon az Isten! Szebb Jövõt!"
THX aki megcsinálja.