5367
-
#757 -
#756 -
ktomi22 #755 mindenki kitörölte Messengerét ..tuti :D -
ktomi22 #754 picit kevesebben írnak mint régen :( :'( -
#753 Már gondoltam rá de nem volt hozzá kedvem ;) -
kis kocka #752 én mindjárt csinálok -
#751 azt énis kiraknám :) -
#750 Valaki tudna csinálni egy SG-s képet?(szerintem azt többen hazsnálnák:) )
bocs, hogy megint kérek képt, csak gondoltam beírok valamit, meg jó lenne egy király SG-s kép:D -
#749 nagyszerüen szuperjó :D -
kis kocka #748 nagyon jó -
#747 jaja inkább véleményezzétek a munkámat:P #721 -
ktomi22 #746 Teleport Pro progit szerezd be.. na de ne offoljuk ilyennel tovább ezt a jó topicot :) -
#745 szívesen -
#744 már írtak a modiknak ;) -
Szabi1991 #743 de már szinte mindenhova beírta.. (amiket nézegetni szoktam) -
#742 reklám ;( -
knightbali #741 http://brain.plk.hu/?BronzIsten -
JAKK #740 jó film -
domesz #739 Kösz, műkszik! -
#738 ha egy adott oldalt szeretnél, akkor beteszed kedvencek közé, és ott beállítod, hogy kapcsolat nélküli módban is menjen. így, ha nincs net akkor is tudod nézni az oldalt, de az nem fog frissülni, és nem is tudsz onnan továbbmenni másik oldalra, hacsak nem teszed be azt is kapcsolat nélküli módba. -
#737 Ha minden igaz, akkor itt helyezkedik el a te billentyűzeteden is.
Megnyomod, aztán belépsz pl. a Paint-be és ott Ctrl+V (Szerkesztés -> Beillesztés). -
domesz #736 Bocstok, h ide írok, de nem tudna nekem valaki segíteni abban, hogy egy adott oldalt hogy tudok kimenteni a gépemre, hogy az mindig megtekinthető legyen? Valaki valami print-sreen-t mondott, de nem tudom hogy kell használni. -
#735 nekem is az van 314 mega és semmi probléma nincs :D -
#734 Nekem meg mikor betölt akkor semmi és utána ha nem állítom le felmegy szerintem 2 gigáig is.... -
#733 Én is CS2-t használok, és nekem is 1 giga memóriám van...nekem nincs ilyen gondom!
Egy kicsit tényleg leterheli míg betölt, de aztán semmi. -
#732 Sziasztok! Egy kiss off problémával jövök most. Nah aza gondom hogy beszereztem a Photoshop CS2-t, de ha elindítom, kábé 5 perc használat után iszonyatos sok memóriát kezd el elvenni. 1 giga memóriám van és felmegy 1,60-ra... Nem tudjátok ez miért van?:/ -
#731 köszi szépen (Y) -
#730 kösz :) fejből nyomtam igy nemtom van e hozzá.. de nem nagy ördöngősség :)
beraksz egy képet "alá" csinálsz egy fehér fényképréteget összeolvasztod a 2 réteget, shear, h kicsit "eldőljön" majd perspective (transform), h úgynézzen ki, h az alja előrébb van.
a rajzszög meg csak 2 egymáson lévő piros kör (egyik kisebb mint a másik) és az árnyékokkal játszadozol :) -
kis kocka #729 én meg felébredtem és a másnaposság fogadott -
ktomi22 #728 hohohoooooo.. felébredtem álmaimból :) -
#727 Köszi! -
kis kocka #726 hii again emberek
milyen jó kis banner
szép és jó lett Japep!!(Y) -
#725 szívesen -
JAKK #724 köszönöm -
#723 hát, meg kell hagyni, elég kis ték :D -
#722 Grat nagyon jó lett, tudnál adni egy tutorialt ehhez? :) -
#721 megint elővettem az elit alakulatot .. így született hozzá egy kis kép is :) remélem tetszik!
-
kisték :P -
#719 -
#718 ilyet én is kérnék 'Revan' felirattal ha lehet persze.