5367
-
#637 megvan mi a különbség :D
az első képen beszél van a másodikon beszélj az 5ös pontban ^^
=) -
#636 Köszi !
A koponya PJack-é, a póker saját! -
ktomi22 #635 UI.: Drephis.. thx.. jól esett..
UI.: Szerintem, nem adminnak/házigazdának/főnöknek/stb. való olyan ember aki a többi emberre lenézően figyel, mivel ők nincsenek azon a rangon mint ők.. ez csak az én privát véleményem, de már töb ilyen emberrel találkoztam..
..lehet csak most telt be a pohár..mostanában összegyűltek a dolgok.. és nem bírtam szó nélkül.. szal ha valakit megbantottam bocs... -
#634 Köszi! -
#633 frankó a banner =), a koponya emg a póker kártya teccik benne a legjobban^^ -
#632 szerintem is ez a legjonn banner utána pedig következik kiskockáé:D -
#631 Sokan csináltak, én nem mondtam senkinek, mert tudtam hogy én már elkezdtem (amúgy én már csináltam vagy 15-20 bannert, mert szeretem csinálni...akkor miért kértem volna meg mást ??? )!
Sajnálom, hogy hiába dolgoztatok ! -
#630 Bocsi, de ha már itt tartunk, én már a topik megnyitásának napján elkezdtem csinálni a bannert, csak nem volt időm...ja, és én nem vagyok oda magammal, mint láthatod, igaz betettem a bannert, de nem írtam semmit hozzá (gondolok itt arra, hogy magamat dícsértem volna)!
És, mint láthatod, másoknak tetszik a banner...
Amúgy köszi ! (#620) -
#629 -
#628 term. a mostani is jó csak hiába dolgozott -
#627 hiába csinált bannert. :( -
ktomi22 #626 pontosan erről beszéltem az előbb.. na mind1.. senkinek sem fogok hianyozni.. tudom..csatok -
#625 Szép a banner grat -
-
#623 Nagyon szívesen -
#622 köszi!! nagyon jó lett! -
#621 -
ktomi22 #620 amugy jó a banner
-
#619 eh? -
ktomi22 #618 hóvan.. itt sem segítek többet.. utálom az ilyen "adminokat" akár szervereken, akár máshol.. csak a saját büszkeségét, tudását mutogatja/fitogtatja... és oda van magával..
..akinek nem inge..ne vegye magára.. -
#617 jóa banner!! -
#616 Nagyon nagy a banner. -
#615 grat jó lett a banner!(Y) -
#614 Jah, megtetszett nekem... -
#613 Köszi... -
#612 a csontvázas:) -
#611 bezony!(Y) -
#610 mé meik a tied? -
#609 hopp banner kurvajólett grat Japep -
#608 ja -
ZiP90 #607 Ok, mondom h. majdnem mindenkinek... -
#606 ez komoly? -
#605 Sziasztok! Egy haveromnak szeretnék csináltatni egy jó kis képet. Nah az a lényeg hogy imádja a rappet, főleg Eminemet, úgyhogy valamilyen Eminem-es kép kéne a nevével: Szasza
Képet szerintem nem kell Eminemről mutatnom bármilyen képmegfelel:) előre is köszönöm! -
#604 1 mb mi? nekem a 1 tized része azaz 100 kb -
ktomi22 #603 és persze nem megy tökéletesen :S :( :'( -
ktomi22 #602 csak majdnem :)...én Szlovákiai vok.. asszem.. ja..az vok.. :).. és itt naon drága a net.. csak 768Kbit/s re futja :S -
ZiP90 #601 Hmm... PSDből mented 1ből PNGbe? Fura... na mind1
amúgy meg png sem olyan nagy, főleg ha a kép ekkora :) Meg most volt sávszél emelés, mindenkinek van legalább 1 Mbites nete... majdnem mindenkinek :D -
ktomi22 #600 nincs különbség a ha abba mentem.. probaltam.. amugy meg.. weboldalakra a kis mértű kép kell, hogy hamar hozza be.. :) -
ktomi22 #599 oké..de nagyon szeretném, ha enyém lenne :) -
#598 Na, hazajöttem !!!
Látom csináltatok bannert, jó lett...de az a helyzet, hogy már elkezdtem én is, csak nem tudtam befejezni, mert el kellett mennem!
Ha kész leszek vele, majd meglátjuk mi legyen...