5367
  • Checkerboy
    Dehát az oldalon kint lennének a képek , mint számok pölö: 1. kép , 2. kép , és a pontozás után lesznek csak a nevek ott.
  • Picar77
    De ennek a hátránya is meglenne pl ugyan arrol a dologról több kép is mehetne az meg nem lenne túl szerencsés
  • Checkerboy
    Úgy gondoltam , h mindenki elküldi neked priviben azt a linket , ahol meg lehet tekinteni a képet. Te megmutatod a zsűri többi tagjának , lepontozzátok név nélkül és a pontozás után derülnek ki a nevek.
  • Pheaper
    Ne OFFOLJ és ne idegelj -.-
  • Japep
    Ez nem rossz ötlet, de mivel a zsűrik is látogatják a topikot, látják, ki mit csinált...sőt, ha érdekli, vissza is nézi!
  • Checkerboy
    Jajj ne szórakozzál már , biztos volt benned abból is , h ki is vagyok =P
  • ktomi22
    VERSENYRE:(2.témakör - országok)

England - Stonehenge
  • Checkerboy
    Szerintem , ha névtelenül lennének kirakva a képek , talán igazságosabbnak találná mindenki a pontozást. Mindenki elküldi a házigazdának (Bocsi Japep :D) és ő felrakja az oldalra. Ott lepontozzák és csak a pontozás után jön az eredményhirdetés , a nevekkel együtt. Így az egyedüli ember aki mind1ik kép készítőjét ismeri az Japep lenne.

Javaslom ezt a megoldást a 3. fordulóra.
  • Pheaper
    azért adtam annyit mert ugy értékelem az acsikozás nem kellet vna meg vmi keretet is csináltam vna a helyedben ^^ -.-
  • Matt07
    VERSENYRE:
  • Checkerboy
    Köszönöm a pontokat , bár biztos vagyok , h Pheaper , csakis azért adott 3 pontot mert nem bírja a búrámat. Mind1 , köszönöm azért a 4 pontot =)
  • Japep
    Frissítve !!!
  • Japep
    Max. 5 perc múlva fent leszel a listán.
  • Checkerboy
    Oké , oké. Köszönöm szépen , h még nevezhettem. Remélem jó lett az eredményem ^^
  • Japep
    Végül is elfogadható horrornak, csak ezért ne csinálj újat, már egyébként is le van pontozva.
  • kis kocka
    nah akkor várj egy pillát azt adok linket amit nekem is úgy adtak mert nem nagyon volt ötletem
  • Checkerboy
    Jójó , értem én. Csak tudod ti már minden 'ismertebb' horror filmhez csináltatok képet. Lopni pedig nem akarok.
  • Checkerboy
    Nézd meg BB logóját :/ Csodálkozni fogsz.
  • kis kocka
    hát akkor nem sikerült úgy kifejeznem magam mint reméltem
    szal again: én nem vettem komolyan csak megjegyzés ként írtam mint eleöző kommentemben is írtam nekem mind1 hogy milyen kat. jó és ezzel nem azt akartam mondani hogy : júúúj ez nem is abba a ketegóriába tartozik úgyhogy most azonnal lincseljék meg!!!!

:P:)
  • Checkerboy
    Apropó : Minden általam készített MSN kép ami a verseny alatt keletkezik , használható saját MSNhez :) Csak annyit kérek , hogyha valaki megkérdezi , h te csináltad? Akkor mondjátok azt , őszintén , h nem egy srác az SG.hu-ról Checkerboy a neve.

Köcce.
  • Checkerboy
    Szerintem azért ezt nem kéne olyan komolyan venni :/ Azért ez nem olyan mint a Micimackó , vagy most akkor a Star Wars Oo
  • Checkerboy
    Egyébként az országos képemtől nem várok sok pontot :D Poén céljából készült , szóval ne tessék engem besorolni a pontok alapján.
  • kis kocka
    őőőő én megnéztem cinematrixon ott sci-fi kategóriába sorolják, de nekem nagyon mind1 lényeg hogy jó
  • Maximus4
    Köszi
  • Checkerboy
    Köszönöm szépen ,és bocsánat a sok HSZért , VIP nélkül olyan nehéz írni :/
  • Checkerboy
    Szerintem azért nem az akció kategóriába csoportosítható.
  • Checkerboy
    Ez szép , nagyon jó ötlet.
  • kis kocka
    bocs hogy szőrözök, de sztem nem az

amúgy jó lett nekem tetszik
  • Checkerboy
    Hát baromira remélem.
  • kis kocka
    az AVP horror????
  • Checkerboy
    13 vagyok , mielőtt még vki más elképzeléseket folytatna :)

Pheaper úgy gondolta , h ez vicces , ezért is a "haverom" =P
  • Checkerboy
    #1127 ^^
  • Checkerboy
    Köszönöm , h még nevezhetek az első fordulóra , ezért sokat is dolgoztam ezen a képen.

VERSENY 1. FORDULÓJÁRA (Pheapernek szeretettel :P ):
  • Japep
    Elsőre csinálsz ?
  • Checkerboy
    Gondoltam azok akik tudják miről van szó , majd megértik , h ez csak irónia.
  • Japep
    Lista frissítve, ellenőrizzétek le, rajta vagytok-e, és az van-e ott, ami kell!
  • Maximus4
    VERSENYRE 2. forduló

Kanadai világítótorony
  • Japep
    Mert nemrég jöttem haza, majd most fogom...
  • Pheaper
    ez a "Pheaper barátom is zsűrizik " kifejezés kicsit erős volt :D
  • Kamehame
    miaz?
    ja és Checkerboy téged miért csúfolnak a korod miatt?
    én azt se tudom mennyi vagy, de sztem 10-nél nem vagy fiatalabb és ha 10nél őregebb vagy akkor nemtom mi a bajuk