5367
-
#1160 Dehát az oldalon kint lennének a képek , mint számok pölö: 1. kép , 2. kép , és a pontozás után lesznek csak a nevek ott. -
#1159 De ennek a hátránya is meglenne pl ugyan arrol a dologról több kép is mehetne az meg nem lenne túl szerencsés -
#1158 Úgy gondoltam , h mindenki elküldi neked priviben azt a linket , ahol meg lehet tekinteni a képet. Te megmutatod a zsűri többi tagjának , lepontozzátok név nélkül és a pontozás után derülnek ki a nevek. -
#1157 Ne OFFOLJ és ne idegelj -.- -
#1156 Ez nem rossz ötlet, de mivel a zsűrik is látogatják a topikot, látják, ki mit csinált...sőt, ha érdekli, vissza is nézi! -
#1155 Jajj ne szórakozzál már , biztos volt benned abból is , h ki is vagyok =P -
ktomi22 #1154 VERSENYRE:(2.témakör - országok)
England - Stonehenge -
#1153 Szerintem , ha névtelenül lennének kirakva a képek , talán igazságosabbnak találná mindenki a pontozást. Mindenki elküldi a házigazdának (Bocsi Japep :D) és ő felrakja az oldalra. Ott lepontozzák és csak a pontozás után jön az eredményhirdetés , a nevekkel együtt. Így az egyedüli ember aki mind1ik kép készítőjét ismeri az Japep lenne.
Javaslom ezt a megoldást a 3. fordulóra. -
#1152 azért adtam annyit mert ugy értékelem az acsikozás nem kellet vna meg vmi keretet is csináltam vna a helyedben ^^ -.- -
#1151 VERSENYRE:
-
#1150 Köszönöm a pontokat , bár biztos vagyok , h Pheaper , csakis azért adott 3 pontot mert nem bírja a búrámat. Mind1 , köszönöm azért a 4 pontot =) -
#1149 Frissítve !!! -
#1148 Max. 5 perc múlva fent leszel a listán. -
#1147 Oké , oké. Köszönöm szépen , h még nevezhettem. Remélem jó lett az eredményem ^^ -
#1146 Végül is elfogadható horrornak, csak ezért ne csinálj újat, már egyébként is le van pontozva.
-
kis kocka #1144 nah akkor várj egy pillát azt adok linket amit nekem is úgy adtak mert nem nagyon volt ötletem -
#1143 Jójó , értem én. Csak tudod ti már minden 'ismertebb' horror filmhez csináltatok képet. Lopni pedig nem akarok. -
#1142 Nézd meg BB logóját :/ Csodálkozni fogsz. -
kis kocka #1141 hát akkor nem sikerült úgy kifejeznem magam mint reméltem
szal again: én nem vettem komolyan csak megjegyzés ként írtam mint eleöző kommentemben is írtam nekem mind1 hogy milyen kat. jó és ezzel nem azt akartam mondani hogy : júúúj ez nem is abba a ketegóriába tartozik úgyhogy most azonnal lincseljék meg!!!!
:P:) -
#1140 Apropó : Minden általam készített MSN kép ami a verseny alatt keletkezik , használható saját MSNhez :) Csak annyit kérek , hogyha valaki megkérdezi , h te csináltad? Akkor mondjátok azt , őszintén , h nem egy srác az SG.hu-ról Checkerboy a neve.
Köcce. -
#1139 Szerintem azért ezt nem kéne olyan komolyan venni :/ Azért ez nem olyan mint a Micimackó , vagy most akkor a Star Wars Oo -
#1138 Egyébként az országos képemtől nem várok sok pontot :D Poén céljából készült , szóval ne tessék engem besorolni a pontok alapján. -
kis kocka #1137 őőőő én megnéztem cinematrixon ott sci-fi kategóriába sorolják, de nekem nagyon mind1 lényeg hogy jó -
#1136 Köszi -
#1135 Köszönöm szépen ,és bocsánat a sok HSZért , VIP nélkül olyan nehéz írni :/ -
#1134 Szerintem azért nem az akció kategóriába csoportosítható. -
#1133 Ez szép , nagyon jó ötlet. -
kis kocka #1132 bocs hogy szőrözök, de sztem nem az
amúgy jó lett nekem tetszik -
#1131 Hát baromira remélem.
-
kis kocka #1130 az AVP horror???? -
#1129 13 vagyok , mielőtt még vki más elképzeléseket folytatna :)
Pheaper úgy gondolta , h ez vicces , ezért is a "haverom" =P -
#1128 #1127 ^^ -
#1127 Köszönöm , h még nevezhetek az első fordulóra , ezért sokat is dolgoztam ezen a képen.
VERSENY 1. FORDULÓJÁRA (Pheapernek szeretettel :P ):
-
#1126 Elsőre csinálsz ? -
#1125 Gondoltam azok akik tudják miről van szó , majd megértik , h ez csak irónia. -
#1124 Lista frissítve, ellenőrizzétek le, rajta vagytok-e, és az van-e ott, ami kell! -
#1123 VERSENYRE 2. forduló
Kanadai világítótorony -
#1122 Mert nemrég jöttem haza, majd most fogom... -
#1121 ez a "Pheaper barátom is zsűrizik " kifejezés kicsit erős volt :D -
#1120 miaz?
ja és Checkerboy téged miért csúfolnak a korod miatt?
én azt se tudom mennyi vagy, de sztem 10-nél nem vagy fiatalabb és ha 10nél őregebb vagy akkor nemtom mi a bajuk