Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tõlem is lehet kérni 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
de szerintem bannerba irjuk ki hogy 96x96os az MSN, Skype méret...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
olyan mint a logókreálás, sztem kreativitás kell, ugyse vihetsz az össszes képre uolyan keretet meg efektet.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
annak valaki irja le hogy pontosan hhogy kell ilyeneket csinálni..
mert biztos lesznek többen is akik meg fogják kérdezni
én is megkérdezem...😄
KÖSZÖNÖM!😄
FAQ-ba is mehet akár😄
Forca Barca
Ha külön méret nincs kérve akkkor 100*100?
Akinek meg kell valamelyik kép megcsinálom szívesen ,meg ah átakarja írni a szöveget azza hogy más legyen, az szóljon....

2. Messenger kép-mûhely
3. '80 as évek zenéi
4. World of Warcraft
5. Battlefield 2
6. GoW 2: Divine Retribution
7. Humoros és aranyos képek, videók
8. XBOX360
9. PlayStation 3
10. Titan Quest
nah nem baj
amúgy jók lettek Japep(Y)
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
másik:
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
grat..
Japep jók a képek!
#117 Corvette-s fontját kérhetném? thx!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?