5367
-
#1200 Checkerboy ne keverj,m azért mert van egy zsűri aki nem szeret téged(meg még jópár ember itt az sg-n), nem fogunk miattad változtatni, legalábbis ha lehet ilyet, akkor én 'ellenzem' Hání kép lenne itt ha még azuokat sem lehetne betenni???
Már én is gondoltam rá, pont ebből a szempontbol, mert az én képem jobban tetzsett mind a pár hellyel előttem levő, de lusta voltam miatta irni és égett volna a pofám, mert nem lett volna igazam, sőt még ha igazam lett volna is, egy 'játék' miatt nem fogok senkivel össezveszni.
Ja amugy nézd meg milysen szépen egybe irom a szöveget nem 500 hszbe. amikor beléptem csodálkoztam is h 80 uj hsz.
Na amikor megláttam a neved, leesett h hogy is van ez.
Tomi mellé állok. ha nem tetszik, szia -
ktomi22 #1199 + most verseny :P :) -
ktomi22 #1198 jó nekem amugy édesmind1..de a topic amugy avval foglalkozik hogy kérnek MSN képeket és elkészítjük nekik... -
#1197 Bemutatom a képeket amiket eddig készítettem. Mindenkinek , akit érdekel. -
#1196 Ezeket még a fórum olvasása előtt készítettem. Próbálkoztam méretekkel. -
#1195 Ezeket most kinek mondod? -
#1194 96x96 -
#1193 Sajna túl nagy lett készítés közben , így ha beszúrom MSNbe akkor túl lekicsinyíti. -
#1192 Remélem ez már olvashatóbb:
-
#1191 MSNben könnyebb is a dolgod, amikor a nevem is Kree-C , szal mindenki keresi benne a Kree-C-t :) -
#1190 Jah ezt már látom XD -
ktomi22 #1189 remek :D -
#1188 beraksz engem is?:P
itt a kép:#1151 -
#1187 Nem , mert vannak olyan képek amik pont akkor lesznek felismerhetők ha kicsiben látod őket. -
#1186 most már jó -
#1185 Kree-C (Kriszi ami a Krisztián becézése :D) -
#1184 Melyik ? Az INFO ? Nekem bejön. -
ktomi22 #1183 milyen linkk??? -
#1182 nektek bejön a link?
nekem 404 :S -
#1181 szép XD ( de sohse olvasnám el) -
ktomi22 #1180 Nem vagy egyedül :D -
#1179 nemtom...elvileg ha kissebb a kép akkor mégolvashatatlannak kéne lennie -
#1178 VERSENYRE
-
#1177 Igen , közelről kicsit kiolvashatatlan , messziről már alakul a név :) -
#1176 hát én nemtom elolvasni azt a szöveget :D -
#1175 Sajnálom , h visszaválaszolok. Szerintem az nem lenne 'túl' igazságos , hogyha te írhatnál az én hszemre , én meg nem a tiédre. Egy rossz szót se szóltam ellened , mostmár rögtön el kell mennem? Érdekes.
...nem kell kötekedni...
...ha nem tetszik nem kell itt lenni sztem...
#1170 , én már abbahagytam , és te? -
kis kocka #1174 személy szerint én nem nagyon tudtam volna kiolvasni hogy mi is van ott ha nem mondod neved
bár most hogy így jobban megnézem talán mégis:)) -
#1173 Mostani MSN képem (Mivel Krisztián vagyok a név adódik) :
-
ktomi22 #1172 Csak te akarod.. nem mi nem akarjuk...
..ÉS én csak közöltem veled.. nem kell visszaválaszolgatni, offolgatni..
..ha nem tetszik nem kell itt lenni sztem..
..NO OFF pls.. -
#1171 Naná :D -
#1170 (Főleg mivel csak 2en nem akarjátok :D)
Teljesen mind1 , hagyjuk is a témát. -
#1169 kitalál (sory) -
#1168 Majd kitál valamit XD -
#1167 nekem tulajdonképpen tökmindegy, csak jeleztem h bonyolult lenne ^^ ezét ne sértődj meg -
ktomi22 #1166 Szerintem minden jó, ahogyan van.. ez csak 1 hobby szintű verseny..nem életre-halálra megy.. + zsűri mint mondtam megbízható szerintem.. szal nem kell a már bevált módszert bonyolítanod (főleg mivel csak te akarod).. -
#1165 Ha ez neked bonyolult...Mind1 , inkább nem szólok (többet) bele... -
#1164 bonyolultabb és lassabb megoldás nincs? :OO -
#1163 Mindenki igazságosabbnak találná , legalább tényleg semmi köze nem lesz a te személyiségedhez. -
ktomi22 #1162 Figy.. pls ne offold szét a topicot.. thx.. Amugy meg szerintem megbízhatóak a zsűri tagok.. szal nem kell ezen paráznod.. -
#1161 Hát nekem nyolc de attól szerintem nem fogsz több pontott kapni hogy ha nem tudják ki vagy (szerintem ezért akarod ):D