5367
  • zsolesz92
    most én nem tok ,bocs, laptopnál vagyok.Más biztos csinál
  • Japep
    Szívesen...
  • Kicsikiraly
    Most rátok bízom a döntést egy logóban, (olyan mintha verseny lenne :D)

csak annyi az alaptémája hogy Lineage, és lehetőleg Dark Elf férfi legyen rajta. a többit teljesen rátok bízom, effektek, keret, csikozás stb, amit akartok, csak szép legyen :D
  • Matt07
    #1232 :)
  • ktomi22
    :D
  • Japep
    Óra eltűntetve...
  • Picar77
    szerintem is blokkoltam is :D
  • ktomi22
    aham.. értem..
  • Matt07
    Köszi Japep :)
  • Japep
    De alul látszik, hogy nincs középen az INFO!
  • ktomi22
    nekem alul teccik :)
  • zsolesz92
    Sztem csunya az óra, bocs
  • majerbélazsák
    229 új üzenet
  • ktomi22
    Gonosz.. :D XD.. nelt jobb helye volt szerintem.. ..szerintem
  • Kicsikiraly
    figy. nem lehet, hogyha már két topikban is kiutáltak, hogy esetleg veled van a baj? (amugy szt is end of off :D)
  • Randelz
    már nincs ott
  • Japep
    Már fehér...
  • ktomi22
    úristen ..1 naaaaagy zööööööld óra :D.. köszi Japep :)
  • zsolesz92
    Köszi
  • ktomi22
    öö.. sztem kár felhúzni magunkat rajta... tudom milyen, engem is felhúznak ilyen emberek.. de probaljunk legalabb mi nem offolni, ha már ilyen **** emberek megteszik helyettünk..
    ..amugy szerintem nagyon igazad van Zsolesz..
  • zsolesz92
    amugy TÉK :d
    mármint a nagyték :D
  • zsolesz92
    LOLL ez nagyon ugy hangzotrt mintha megsértődtél, el akarsz menni mert nem kell h osszad az észt(tahó parazst vagy)
    Meg ha mi kezdtük... mindig mi kezdjük ahányszor megjelensz. olvass már vissza. eddig nem szóltál semmi rosszat LOOOOOOOL
    legalább ne hazudozzál:
    retardált hülyegyerek mint te
    kretén hülyegyerek
    te paraszt hülyegyerek

molszt tötbbet nemvolt kedvem
  • Picar77
    végre :D
  • ktomi22
    Ugy tűnik elhúzott.. hála a jó égnek.. :)
  • ktomi22
    ez is off .. de :D :D :D
  • Japep
    Ne off-oljatok!!!

Vagy legalábbis ne ilyen sokat!
  • Picar77
    Ha még sokáig maradsz első lesz a topic :D
  • Checkerboy
    Najólvan figyelj , eddig nem szóltam semmi rosszat ,megint csak 'ti' kezdtétek el. Nem kell , h egy tahó paraszt ossza az észt.

Elég is volt ebből. Nekem nem kell már ez.
  • zsolesz92
    Akkor azt is nézd meg h itt vagy akár a logómühelyben ki áll melletted és ki mellettem, de hogy ne legyek egoista, vegyük Pheapert.
    a logómühelybe mondjuk én nem sokat tettem le mert nem értek a logó készítéshez, de sztem itt többen állnának "mellénk", mint melléd.
  • Randelz
    lol
  • ktomi22
    Grat :) igazat beszélsz :)
  • Checkerboy
    'Ezt még a fórum olvasása előtt csináltam'

Szerinted ha még soha nem láttam ezt a topikot , akkor tudom , h ott a banner alatt van az , h 96x96???

• ktomi22
    Hát szerintem mindenki így gondolja mint mi.. csak ő nem veszi észre magát..

Checkerboy:
    ennyi rővel hozzad a családi képeidet is mutogatni, mert most épp senki nem kért MSN képet.. amugy meg írjatsz már akármit.. nem veszem figyelembe.. és ha Offolni fox, akkor meg szolok valami MODnak vagy valami, mert eléggé idegesítő.. lehet nem tetszik, de ez a véleményem..
  • Checkerboy
    Szeretem a hülyegyerek szót használni .
  • Checkerboy
    Figyelj ,

Nagyon sajnálom , h egy ilyen retardált hülyegyerek mint te , már megint elkezdesz fikázni engem. Logóműhelyben azért volt a para mert a kedves Pheaper elkezdett cikizni , ami engem zavart. Utána te , kretén hülyegyerek jöttél , és elkezdtél újra fikázni. A sok hsz csakis azért volt mert mindig más-más hszre kellett válaszolni , vagy akár mást akartam mondani. Sry ezért , de már elegem van abból , h 'az a jópár ember az SGn' ami meghaladja az 5 embert (nézd meg hányan is vannak regisztrálva az SGn) , de a 10et már nem éri el , folyton azt hiszi , h most engem itt a fél SG utál. Azért mert te paraszt hülyegyerek (Pheapernek legalább van stílusa. Talán bóknak is veheted.) mersz beszólni , még nem jelenti azt , h igazad is van. Mondtam egy ötletet , senki nem mondta , h ezt MUSZÁJ bevezetni. Nem tetszik , oké.

Én is Tomi mellé állok. Ha nem tetszik , szia.

Senkivel nem vesztem össze , tök békés vagyok , rakosgatom a képeket , talán saját ötletekhez is.

Ha nem tetszik ahogy 'jellemezlek' akkor gondolj arra , h fáj az igazság.

Tisztelettel
    Checkerboy
  • Randelz
    Röviden, tömören.
  • zsolesz92
    és annak örülsz hogy egy 500*500 vagy nem tom mekkora képet tudtál csinálni, és ráirtál pár betüt?
    katt a banner alatt az infora és ott megtalálod h 96*96
    Csináltam videot, hogy hogyan kel, csikozást, keretet, meg fényszart hogy kell csinálni, visszanézel, tanulsz, ügyesd leszel szép képeket csinálsz nem offolsz, nem huzod más agyát, és még el is viselünk itt az sg-n, ha duzzogva is ;)
  • Randelz
    Ja most minek bonyolítsuk meg a versenyt 1 ember miatt. Mikor beléptem nekem is 40 új hsz abból 20off volt.Amúgymeg aki zsűri az úgyis nem abban fog pontozni hogy ki melyiket csinálta.
  • Japep
    Bocsi, de nem láttam - 1 perc...
  • Checkerboy
    És most éppen ki kért képeket? Szerintem teljesen mind1 , ha most megmutatok pár képet ami még nem is off mert Messenger képek , de ha téged zavar akkor sajna.-.-