Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Logómûhely-->Bannermûhely-->Messenger kép-mûhely
Mi jön még? <#vigyor2>#vigyor2>
Semper Fidelis
(Amugy külön gondoltam a képeket <#vigyor3>#vigyor3>)
egy olyat mint a cselzi címeres elfogadnék csak milanosba 😊))
elõre is köszönöm!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
itt van még1szer: kép2
de lejárt a photoshop tudtok valami crackot vagy valamit mert aktiválni kéne,és akkor én is beszálnék...
help pls
Forca Barca
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
CHELSEA FOOTBALL CLUB

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)