A 23
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez mind csak egyszerû számmisztika, attól mert így kiszámolnak valamit, attól ez még mind lehet véletlen. Bármi történhet, utána ezekkel a számolásokkal biztos tudunk valamit észrevenni, hogy ez ezt az meg azt adja ki...
dettó, én is azt hittem hirtelen...
de nem kell meglepõdni szerintem, ha hasonló gyökér címet kap, magyaroknak nagyon megy az ilyen 😊
bár szerintem ezesetben a cím vmi olyasmi lesz, hogy A 23-as szám, vagy vmi hasonló 😊
de nem kell meglepõdni szerintem, ha hasonló gyökér címet kap, magyaroknak nagyon megy az ilyen 😊
bár szerintem ezesetben a cím vmi olyasmi lesz, hogy A 23-as szám, vagy vmi hasonló 😊
azt hittem már a The Number 23 c. filmrõl lesz szó, és ilyen elbaszott magyar címet kapott <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
ezek nem véletlenek ez azt jelenti hogy mind megfogunk halni !!44û
tök jó hogy gyakorlatilag bármilyen dátumból ki lehet hozni a 23-at.
07/03/13 aszongya 0+7+3+13
ÚRISTEN MA MEGHAL VALAKI!!4
tök jó hogy gyakorlatilag bármilyen dátumból ki lehet hozni a 23-at.
07/03/13 aszongya 0+7+3+13
ÚRISTEN MA MEGHAL VALAKI!!4
http://www.lohere.net - a MagyarChan
És 2Pac-kal is sokan kapcsolatba hozták a hetes számot 😛
De sztem ezek csak véletlenek...
De sztem ezek csak véletlenek...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
WTC-nél:
2001 09 11-én volt ugye, a videón úgy számolnak, hogy
9 + 11 + 2 + 0 + 0 + 1, a 11et miért nem bontották fel a számjegyeire, mint a 2001et? Úgy lett volna logikus, ha 9 + 11 + 2001 vagy 9 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 1 lett volna, ilyen össze-vissza számolgatással én is ki tudnék hozni bármibõl 23at...
Ennél a pontnál nem is néztem tovább.
2001 09 11-én volt ugye, a videón úgy számolnak, hogy
9 + 11 + 2 + 0 + 0 + 1, a 11et miért nem bontották fel a számjegyeire, mint a 2001et? Úgy lett volna logikus, ha 9 + 11 + 2001 vagy 9 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 1 lett volna, ilyen össze-vissza számolgatással én is ki tudnék hozni bármibõl 23at...
Ennél a pontnál nem is néztem tovább.
ezek teljesen véletlenek. sok ilyen egybeesés van, de ennyi erõvel akárhogy össze kivonhatnánk meg összeadogadhatnánk az ilyen események számait és akkor is kijöhetne. lehet h hülye pl de a sok lost fan minden hülyeséget talált h az 5 számjegye a lostnak mindenhol ott van. ez is kb ilyesmi
Ez aztán a tudományos téma..😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
érdekes , de sztem ezek csak véletlenek 😄
biztos sok ien összefüggést lehetne keresni 😊
biztos sok ien összefüggést lehetne keresni 😊
Nemrégiben egy érdekes dolgot találtam a neten.
Ezt.
Kiváncsi lennék a véleményetekre ezzel a számmal kapcsolatban.
Ezt.
Kiváncsi lennék a véleményetekre ezzel a számmal kapcsolatban.
DFTBA ಠ_ಠ
← ElőzőOldal 4 / 4