Az evolúció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit is néztem be, már megbocsáss?

Egyrészt szövegértelmezés, másrészt pedig miért ne?

Egyébként a legkevesebb reakció pont a tudományos megközelítésekre érkezik a részetekrõl. Ez is sokatmondó... (pénzrendszer, önszervezõdõ rendszerek...)

Ja és olyan nagyon azért ne erõlködj, mindketten megfogalmaztátok már uwu-val, hogy miért jártok a topikokba. Te legutóbb a védõoltások topikban fogalmaztad meg ezt... Szerintem többen is jól emlékszünk erre.

Ha megígéred, hogy normális hangnemben fogsz vitázni, válaszolok.
Na meg a kérdésre is szükségem lenne. Pontosan megfogalmazva.

Úgy mondod mintha nem lehetne. A pszichiátria foglalkozik a paranoiásokkal.
Az több éve volt. Azt kérdeztem, hogy miért csak 1x látogattál be eddig a topikba véleményt nyilvánítani, és miért csodálkozol azon, hogy az amit a maradék 99.99%-ban csinálsz, azt senki nem nézi jó szemmel?

immovable
NWO-ról tudományosan?<#nevetes1>
Nem csak nekiálltam, le is írtam. Biztos rohadt fura lehet hogy nem akarom másokra erõltetni a saját szubjektív véleményemet mint valami idióta szektás.
Igen, van olyan nálam is, hogy nem ülök non-stop a gép elõtt és/vagy nem olvasom vissza az összes addigi hsz-t.
Egyébként köszönöm a sorozatos rosszindulatot. Tõled már ennek az ellenkezõje lenne fura. <#smile>

Lehet, meg nem lehet, meg talán lehet, meg ki tudja hogy mi lehet...
Miért nem álltok tudományosan a kérdéshez? (Vagy ez lenne az?) Tessék leírni a véleményeket, aztán megnézni mi történik. A puding próbája az evés.

Egyébként téged is ismerlek már, jómadár. Egyszer nekiálltál leírni a véleményedet, jól emlékszem rád. Azóta sem. Biztos rossz emlékeid vannak ezzel kapcsolatban? Túl kevesen támogatták az elméleteidet talán? Vagy mi volt a gond? Zavar a meztelenség?

Csak azért törölni hsz-t mert mondjuk az van benne hogy valaki hazudik, nem gyengén önkényeskedés, fõleg akkor nem ha tényleg hazugságról van szó. Mégis mit kéne mondani helyette ha egyszer tényleg hazudsz?
immovable
Szokta azt is csinálni, hogy vár egy-két napot míg több új hsz lesz, majd utána törli. Kis sunyi.
<#eljen> <#smile>
Neked meg a hallgatásod.

Lehet hogy most nem törölnéd ki csak azért hogy megmutasd a világnak, de ez nem semlegesíti azt hogy mennyi hsz-t irtottál ki onnan.
immovable
Kicsit kezd kínos lenni a magyarázkodásod. :S
Látom fontos számodra, hogy a tényektõl és konkrétumoktól megfelelõ távolságot tarts. Hisz soha semmire nem reagálsz konkrétan. De attól még örülök hogy itt vagy velünk. <#eljen> <#smile>

immovable
Kicsit izzadságszagúra sikerült, de legalább hosszú. 😊
Érdekes módon akármelyik topikban kérték tõled hogy írd le, a válasz mindig az, hogy már leírtad, keressük vissza, vagy egyszerûen figyelmen kívül hagyod a kérdést. Az még érdekesebb, hogy az emberek 90%-a még soha nem látta az ominózus hozzászólást. Trollkodás helyett ha leírnád inkább mondjuk öt mondatban, hogy mit gondolsz, többre mennénk. De gondolom nem fogod most sem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Te mindig ezt csinálod. Benéztél valamit (már megint) és ezért a másik a hülye.

Tök egyszerû tesztelni az elméletedet: Írd le a véleményedet bármirõl ami NWO. Látni fogod hogy nem törlöm ki. És lásd azt is, hogy milyen bátorító vagyok: nem töröltem ki az "Ordas nagy butaság az egész. Féligazságok zagyva keveréke." szösszenetedet sem. Miért nem? Mert, mégha nulla is a tartalma a téma szempontjából ennek a két mondatnak (az ég világon semmi sem derül ki belõle, aka "nem hasznos hozzászólás"), de legalább a témára irányul, és nem a fórumozó személyére.
De ti féltek attól, hogy leteszteljétek az elméleteteket. Egyszerûen féltek attól, hogy véleményt nyilvánítsatok NWO témában. Így marad a mocskolódás. De a trágárság és személyeskedés nem véleménynyilvánítás.

A fentieket bármikor elmondtam volna akár az NWO topikban, akár privátban. De te mereven elzárkózol a kommunikáció elõl. Az NWO-ban nem nagyon foglalsz állást semmirõl, privát üzeneteket pedig letiltottad. Tarthatsz tõle, hogy valami számodra kedvezõtlen sülne ki a velünk való kommunikációból. <#smile>

"nyugalom álarca mögött"

Tisztában vagyok azzal is, hogy ez nagy szívfájdalmatok, hogy engem teljesen hidegen hagy az amit csináltok. <#smile>

Dehogy szégyellem. Már többször leírtam.
De amíg így állsz hozzá a vitához, miért fárasztanám magam?<#fejvakaras>

Nem látom értelmét a borsó falrahányásának.<#papakacsint>

"Sajnos veled nem lehet emberhez méltó módon társalogni, az egymás szidalmazása meg nem hobbim, így az ez irányú társalgást, ezennel be is fejezem."

<#eljen> Ennyi!

Tehát szégyelled leírni, értem.

immovable
Te sima cenzor vagy, aki a nyugalom álarca mögött dühödten törölsz bármit ami megingathatná azt a tudatlan téveszmerendszert amiben élsz. Néha sajnállak, de csak néha. 😊
immovable
Micsoda érvek. Ejj-ejj tau-tau, kezdesz kikészülni. 😞
Nem, én belõled indultam ki, hogy ha ilyen kis fasszopó vagy, akkor biztosan faszt szopsz. Csak hogy egy kicsit visszatérjünk a nyelvészkedésre...

Nem, idióta nézõpontra nem vagyok kíváncsi. A felhõs baszakodásod után már azt is kétlem, hogy nyelvtanilag lenne értelme annak, amit írsz. Eljátszottál mindenféle bizalmat, hogy te értelmeset fogsz mondani valaha is.

Nem ismerheted az "egészet" a részletek ismerete nélkül. És te nem ismered a részleteket, csak úgy elképzeled, hogy mit SZERETNÉL. Az meg nem a világ megismerésének módja.
Képzelõdni bárki tud.

A tudomány meg köszöni szépen, egészben is tudja értelmezni a világot. Tudod, a sok baromságot, amiket összehordtok pontosan azzal lehet kiszûrni, hogy valahol, valami tudományos ténynek ellentmond.
Ezt viszont csak akkor veszed észre, ha elég tájékozott vagy. De nem vagy, mert téged "a részletek" nem érdekelnek, csak a "nagy kép". És ezért vagy egy idióta, mert még ezt sem látod be, sõt...

Azzal is rettentõen el vagy tévedve, hogy a te szemléletedre bármi szükség lenne.

A stílusom trollszûrõ, egyelõre átcsúsztál a vizsgán, gratulálok. Tudsz a mondanivalóval is foglalkozni a stílus ellenére, ezt becsülöm.

"Csak logikából nem tudsz új információkat szerezni a világról."

Igen, ezzel egyetértek. A nyelvünkben csak már meglévõ õsi tudások szerepelnek.
Új tudás szerzéséhez nem elég a logika, megfigyelés is szükséges.

"Ja, bocs, nem gondoltam, hogy ennyire dedós a szint..."

Hát pedig de! És szomorúan tapasztalom, hogy neked még ez is sok. Mert ha figyelmesebben elolvasod amit írtam, akkor akár észre is veheted, hogy nem az van a szóban, hogy mibõl áll a felhõ, hanem az, hogy hogyan keletkezik.
Azt a bizonyos vízpárát (mert akár ebbõl is állhat a felhõ), valaminek fel kell vinnie, és az bizony a hõ. Pl a talajfelmelegedés tudja felvinni. Esetleg egy akadály (pl. hegy) miatt felfelé irányban eltérülõ légmozgás. De a légmozgást is a hõmérséklet különbség váltja ki.
Ha nincs ami felvigye a vízpárát akkor az nem felhõ, hanem köd!

Tökön szúrás ügyben magadnak kellene gratulálni, de inkább ne tedd, mert nekem nem célom, hogy alázzalak. Sajnos veled nem lehet emberhez méltó módon társalogni, az egymás szidalmazása meg nem hobbim, így az ez irányú társalgást, ezennel be is fejezem.

"Igen, ebben teljesen igazad van. A magyar nyelv egy világleíró nyelv. Éppen ezért egy csomó mindenre rá lehet jönni pusztán azzal, hogy játszadozol a szavakkal."

Ezt egy rakás "nagy nevû" filozófus is így gondolta. Azóta kiderült, hogy ez nem így van. Csak logikából nem tudsz új információkat szerezni a világról.

"Mindenki tudja mit jelent ez a szó. Na de azt kevesen veszik észre, hogy ebben a szóban az is benne van, hogy hogyan keletkezik az a valami amit jelent. Fel hõ! 😊"

...
Ja, bocs, nem gondoltam, hogy ennyire dedós a szint...
A felhõ nem hõbõl áll, hanem vízpárából, úgyhogy ez, ahogy szokták mondani: epic fail.
Szép öntökönszúrás volt, engedd meg, hogy gratuláljak.

" ...tényleg érdekel."

Ha tényleg érdekelne, akkor nem írnál ilyet:

"Sajnos a 9200 hsz-bõl nincs idõm se kedvem kikeresni"

<#papakacsint>

Egyébként éppen elég lenne 1-2 ezer hozzászólást visszaolvasni. Ha tényleg érdekel...<#ravasz1>

Dehogy nem. <#alien>

Viccet félretéve, csak egyszer, kérlek titeket, csak egyszer írja le az ellenzék, hogy õ mit gondol, miben hisz. Elég ha a hsz-ét linkeli. Erre miért nem válaszoltok sosem? Mindig csak annyi, hogy már leírtam, keresd ki. Sajnos a 9200 hsz-bõl nincs idõm se kedvem kikeresni mindenkinek pont ezt a megnyilvánulását. Ha szégyellitek ide beírni mert kinevetnek, küldjétek el privátban, tényleg érdekel.

És milyen igaz!
Lásd még: #9200

<#unalmas>

Ja,
mivel az érveiddel nem tudsz kitûnni a tömegbõl, így marad a trágárkodás.<#nyes>

Lassan már zérót is vered. Büszke lehet rád.
Mester és tanítványa...<#hehe>

<#eljen> <#hehe>

Már vagy 1000x le lett írva:
Az a kifejezés, hogy "tévedhetetlen tudomány" egy paradoxon öreg! A tudomány az, ami KÉPES tévedni, ezáltal javulni, tehát ez az eddigi legjobb önmegismerési MÓDSZER, amit eddig az emberiség a birtokában tudhatott.

Ha te most kitaláltál egy sokkal jobbat, kérlek részletezd, hogy is mûködik és váltsd meg a világot!

Mégegyszer mondom, a tudomány az egyetlen ego nélküli rendszer, tehát képes a tévedésre (jujj dejó!), emellet max rugalmas értelmezési rendszerek találhatók (pl kereszténység egyes képviselõi, akik elfogadják az õsrobbanást, de attól még Jézus, meg a többi blabla...), emellett még megtalálható a filozófia, amely kvázi kreált algoritmusok alapján dolgozik, de kivetülései lehetnek egyes ego-rendszereknek. Tehát a legrugalmasabb talaj, viszont nem jutsz vele egyrõl a kettõre, csupán jóslatokat tehetsz. (Ezen felül kétségkívûl nagyon hasznos!)

De erõs a gyanúm, hogy te egyik jelentésével sem vagy IGAZÁN tisztában, csak szereted ezeket a szavakat használni.
"Már mégis melyik faszból szoptad, hogy félek?"

Mindenki magából indul ki. Ha te az általad említett módon szoktál információkat szerezni, az a te dolgod. Én meg erre a perverziódra nem vagyok kíváncsi.

Felajánlottam, hogy elmagyarázom az általam leírtakat, ha nem érted. Hátha bõvülsz egy nézõponttal. Nem vagy rá kíváncsi. Nem baj.
Valószínû félsz tõle, mert most nem olyan vitában vagy, amit úgy lehet megoldani, hogy az kerül elõnybe, aki kisebb részre hasítja a problémát, hanem az aki kerek egészben tudja látni. Ez meg a "tudománytól" teljesen idegen.

Csakhogy te ezt még nem fogtad fel!

Meg azt sem, hogy bizony a "te" szemléletednek, és az "én" szemléletemnek szüksége van egymásra. Mert a kettõ együtt egy egész.

Na mindegy, hátha egyszer eljut a tudatodig.... addig is szitkozódj bátran, mert attól nagyon vagánynak, és tudományosnak tûnsz ám!

Lehet, hogy nem jól figyeltem, de én határozottan úgy emlékszem, hogy nem írtam olyat, hogy tudom a végítélet napját.

Egyébként amiket én leírtam, nem kell jósnak lenni. Teljesen közönséges tudás.

"Játszadozol a szavakkal."

Igen, ebben teljesen igazad van. A magyar nyelv egy világleíró nyelv. Éppen ezért egy csomó mindenre rá lehet jönni pusztán azzal, hogy játszadozol a szavakkal.

Mondok egy példát:

Felhõ.

Mindenki tudja mit jelent ez a szó. Na de azt kevesen veszik észre, hogy ebben a szóban az is benne van, hogy hogyan keletkezik az a valami amit jelent. Fel hõ! 😊

Mindenkinek jó pihi!!

Próbálj meg te aludni "valamire". Ez a személyeskedés, már, ha érted?
Egyébként pedig én azért kérdeztem, mert te azt mondtad, hogy TUDOD.
Maga Jézus is arra kérdésre, hogy mikor lesz a végitélet napja, felelte: Azt csak az Atya tudja.

Már mégis melyik faszból szoptad, hogy félek? Csak az a helyzet, hogy hülyeséget bárki ki tud találni, én szerintem jobbat is, mint te. Úgyhogy kurvára nem ÉRDEKEL.

Ha gondolod, írd le, majd jót röhögünk rajtad...

Na, de mitõl félsz? Remélem nem hiszel abban, hogy fog rajtad ez a babona? <#nevetes1>

Játszadozol a szavakkal. Kösz, nem vagyok rá kíváncsi, amit eddig leírtál, az éppen elég baromság volt.

Nem értem miért próbálsz személyeskedésbe átmenni.
Eddig tudtunk normálisan beszélgetni.

Szerintem menj, aludj egyet a dologra.

Nem, akkor is csak megalapozatlan babona volt, ahogy most is az.

Ja, hogy TUDOD???
Mondd KIT tisztelhetek Benned?

Nem haragszom a kérdésért. Egyáltalán nem sértõ.
Én ezeket a dolgokat nem hiszem, hanem tudom. Semmi misztikus, vagy titkos nincs ezekben. Könnyen lehet, hogy az ükapád, vagy ha õ nem, akkor az õ apja nálamnál sokkal jobban tudta ezeket a dolgokat. Akkoriban még teljesen triviális dolgok voltak ezek.

Nem értelek miért álltál be a sorba.
Téged bizisti másképp ismertelek.

Melyik részét nem érted? Szívesen elmagyarázom.

<#wow1>

Egyet tisztázzunk. Te hívõ emberke vagy?
Ne haragudj a kérdésért, mert te igazából hintázol.