13357
Miért pont így és erre...
-
Piszke01 #10453 Ez is ide tartozhat:
http://youtu.be/OM7PO6apGRA -
Katalizátor #10452 Jah. Valóban! Az is kemény állítás, hogy valójában Adolf Hitler fia vagyok. -
Elég kemény állítások. -
steweee #10450 http://pcworld.hu/tudomany/atirhatja-az-evoluciotortenetet-egy-most-felfedezett-capakovulet.html -
Piszke01 #10449 "Tehát nem a bántásod a célom:)"
http://youtu.be/v9AFhLn7ynU -
hihy #10448 Háááát, hogy őszinte legyek te valamely okból nem akarsz, nem mersz színt vallani.
Szerinted én milyen célokra gondolok?
Figyelj, ne érts félre. Amiket másik topicokban írtál, sokban hasonlóan vallok. Tehát nem a bántásod a célom:) -
hihy #10447 Akkor mely jogon jössz ezzel a bejegyzéssel?: #10437
Beszélgetni pedig csak oda-vissza lehet. Nem?? -
steweee #10446 :)
egy atomvillanás kellene ezekbe a fejekbe a megvilágosodáshoz -
Piszke01 #10445 Nem vagyok szcientológus. -
Piszke01 #10444 Nincsenek olyan céljaim amikre gondolhatsz. Senkit sem akarok meggyőzni semmiről sem. Csak beszélgetek, amíg még lehet. -
Piszke01 #10443 A hitem csak rám tartozik. Ezt a jogot az Alkotmány biztosítja nekem. -
steweee #10442 ezzel egyetértek, ugyanígy fel volt téve ez a kérdés korábban is. a válaszom is ugyanaz, természetesen lehetett így is, és sztem sem elengedhetetlen feltétele az életnek vmi felsőbb akarat, vagy isteni lény hozzájárulása a létrejöttéhez
de a kettő nem ugyanaz amit mondok. a fenti tétel még nem zárja ki, hogy a földi életbe valamilyen módon beavatkozhattak idegen lények, még akkor is ha az evolúció önmagában is létrehozhatta őket vagy minket is
és akkor egy újdonság :
http://www.haziallat.hu/kedvencem/hol-nem-volt/novenyevo-allatok-ose/5645/ -
hihy #10441 Ez is egyfajta evo :
Az azért biztos alapnak tűnik, hogy 65 millió évvel ezelőtt élt gonosz űrlény, Xenu fontos szerepet kap benne. Meg az akkor elrabolt űrlények, akiket végül egy vulkánba zárt a gonosz űrlény, amit felrobbantott egy hidrogénbombával, agyukból meg mindenféle más megtévedt lények lettek, amikből aztán kialakult az ember. -
hihy #10440 Netán szcientológus vagy??
No problem. Megtárgyaljuk azt is.:)) -
hihy #10439 Azonkívül gondolom, van valamilyen célod amivel kóborogsz itt a topicokon.
Elő a farbával!! -
hihy #10438 Na mégegyszer nekifutok.
Tárd elénk a te meggyőződésed, mert így az az érzésem, hogy csak üres frázisokat puffogtatsz.
Van itt több emberke, akik nyíltan vállalják hitüket, még akkor is, ha néha többet kapnak szegények, mint illene.
Te sem legyél gyávább. -
Piszke01 #10437 Nem érdekel, hogy ti mit fogadtok el és mit nem. A valóság az, ami nem múlik el, ha nem hiszel benne. Amit írtam, az valóság. Hogy le vagytok maradva néhány brosúrával, az a ti bajotok. Ne tőlem várd a megoldást, nem én hozom a szádba a sültgalambot. -
hihy #10436 Na ez a válasz aztán nesze semmi fogd meg jól.
De, ha bővebben kifejtenéd, hogy elfogadhassuk, elutasíthassuk, vagy vitatkozhassunk. -
Piszke01 #10435 Abban, amit magamnak már kikutattam, abban ami biztos tudással már rendelkezem a valóságról. De ne félj, nem erőltetem rád, illetve senkire sem. -
hihy #10434 Ugyanezt mondtam én is. -
BladeW #10433 A kreó alapja a legnagyobb axióma. Innentől kezdve számomra vallási kérdés, a tudományhoz semmi köze. -
hihy #10432 Te miben "hiszel"? -
hihy #10431 De, ha más irányban indulsz (kreo) akkor a legelső a Teremtő marad.
És ez mindent megmagyaráz. Nem is kell tudomány. A kukába vele.
Egyszer valaki úgy szemléltette velem, hogy dobj egy rakás üvegcserepet egy dobozba. Fogsz látni rendezettséget? Ugye, hogy nem? Na látod, mivel a világegyetem tökéletes rendezettséggel szuperál, kellett "valaki", aki mindezt létrehozta.
Nos ennek próbálj a természet törvényeivel előjönni.
Ja persze, mert az is az Isten műve.
Olyan ez mint egy kőgolyó, melyet diónak hiszünk, feltörjük, és tökre "üres". -
BladeW #10430 Nem tudok olyanról, hogy üstökös magban komplett DNS lenne található, (szvsz nem is "élné" túl a becsapódást, és alkotóelemeire bomlana szét), bár a benne lévő szerves vegyületek valóban elősegíthették az élet létrejöttét.
Idegenek lényes elméletek meg mindig felvetik a kérdést, hogy ők hogyan jöttek létre? Ha nem volt valaki aki őket is létrehozta, akkor előbb-utóbb oda jutunk, hogy valószínűleg valamikor mégiscsak spontán jöhetett létre az élet. -
Piszke01 #10429 Ehhez még azt tenném hozzá, hogy annál rosszabb egy bizonyos elmélet, minél több benne az axióma. A evolúciós elméletben lassan már csak axiómák lesznek, semmi más. Gumielméletnek hívjuk és a tudományban, mint elrettentő példát oktatjuk. -
steweee #10428 bármilyenre. üstökösben natúr magától szállított dns, pánspermia elmélet, idegen lények ittjárta és genetika beavatkozás stb.
NYILVÁN EGYIKET SEM SZABAD BÁRMILYEN NEMŰ MEGALAPOZOTTSÁGÚNAK TEKINTENI ! de magát a kuktatási irányokat azért úgy kell csinálni, hogy esélyt kell adni hogy akadjon valami értékelhető bizonyíték is egyikre vagy másikra
már csak úgy az előbb leírtakból adódóan, nincs olyan hogy így vagy úgy volt, csak hogy nagyjából így volt vagy úgy volt, mert aztán jöhet a hopp, és egyeseknek a kopp :) -
BladeW #10427 Milyen külső beavatkozásra gondolsz? -
steweee #10426 megint csak nem vitaindítónak szúrom be, de aki az utóbbi két hónap tudományos felfedezéit figyelemmel kísérte, azok számára újfent nyilvánvalóvá vált, hogy a tudományos hipotézisek, habár elengedhetetlen feltételei a tudományos haladásnak mint gát, a csapongó fantáziálás ellenében, egyáltalán nem jelenti azt, hogy bármit is tudnánk biztosan a mindket körülvevő világról még a legalapvetőbb kérdésekben sem
(fekete lyuk, holograf univerzum stb. csak hogy a legutóbbiakat említsem) és itt van egy friss :
http://sg.hu/cikkek/104799/megkerd337jelezhet337-a-felfuvodas-bizonyitasa
szóval aki úgy kérdőjelezi meg az evolúciót, hogy egyáltalán nem biztos hogy az kizárólag magától és lineárisan zajlott le, nulla külső beavatkozás mellett, azért ne jelentsük már ki hogy őrül fentiek alapján, rendicsek ? -
Piszke01 #10425 "Tipikus tudománytalanság hogy nem valami működési elvét vezeted le hanem csak"
http://hu.wikipedia.org/wiki/Tudom%C3%A1nyos_m%C3%B3dszer -
heisenberg100a #10424
amúgy császtok gyíkok

-
Hozzád ne süllyedjen le ,hozzám pedig még növögessen ha nem jöttél volna rá... -
Sajnálom, hogy nem sikerült még ezek után sem megérteni, amit írtam. Befejeztem a magyarázkodást, te bajod. -
hihy #10421 "Próbálj meg nem lesüllyedni a hihy szintre."
"Növögess még angyalom"
Most akkor süllyedjen, vagy emelkedjen?? -
Ez a hárítás nem ügyes hanem egyszerű. Most persze beláttad hogy bizony fajon belül is lehet genetikailag oltári nagy arányszám eltérés de ahelyett hogy logikailag próbálnád megmagyarázni miért nincs mégsem mérhető iq eltérés a genetikailag kisebb vagy nagyobb embereknél ,már megint ráfogod az egészet arra hogy igazából fajok közt lehet csak ezt mérhetően figyelembe venni .
Na persze már azt is kérdeztem hogy mi alapján csinálod ezt a fajok közti iq mérést de arra se tudsz más magyarázatot mint hogy az a magyarázat hogy az ember a hierarhia csúcsa tehát ott sem azt vizsgálod mi a szerepe az agytest indexnek hanem mint magyarázatként utalsz rá.
Tipikus tudománytalanság hogy nem valami működési elvét vezeted le hanem csak egy látszólagos összefüggésbe kapaszkodva azt érvként hozod fel .Láthattunk már ilyet a memória helyzetével kapcsolatban is dettó uez történt ,valaminek a létére a tudásod szerint kizárásos alapon a te logikád szerint következtetsz és tiltakozol az ellen ha valaki megköveteli a működés ismertetését ,úgymond nem a működés a fontos egy kijelentésnél hanem maga az hogy működik már elég magyarázat a feltételezésedre.
Növögess még angyalom :) -
fonak #10419 Mármint ez strepsilsnek szólt. -
fonak #10418 Kicsit sem unod már ezt a vergődést?
@uwu420 +1 -
uwu420 #10417 Egy kicsit sem érzed magad kellemetlenül?
Azért vedd már észre mit művelsz! Gyakorlatilag full hülyét csinálsz magadból, ennyire nulla az önbecsülésed?
Persze jónak tűnhet ha ignorálod a történéseket, és úgy csinálsz mintha mást jelentene amit írsz, végül is mindenki csak a nicknevedet látja, a személyed ettől gondolhatod függetlennek. De ezt te csinálod, attól még hogy nem látunk elég szánalmas amit csinálsz.
Kizárt hogy magyarázni kéne mit jelent valójában mikor fajokról beszélünk hogy kell érteni az agytérfogat/testtömeg arányt. Ennyire debil senki sem lehet. Ha azt állítod nem érted miről van szó, tutira hazudsz, csak azt nem értem miért. Még ha okosabbnak látszanál tőle megérteném, a az ilyen emberek mint te általában ezt szeretnék elérni, de te nem, te fullba nyomod a kretént. Miért? Így akarsz trollkodni? A trollkodásnak az lenne a lényege hogy felbaszda másik agyát, nem az hogy annyira szánalmasnak tűnjél mint most. -
"Volt egy tényszerű kijelentés hogy az iq az agy test tömeg indexével megmondható"
Egy ember testmagasságához mérten van egy optimális tömeg (ehhez mérjük azt, ha el van hízva, vagy túl sovány), és ehhez megállapíthatunk egy agy/test arányt. Ez jóval nagyobb, mint bármely más faj esetében, egy fajon belül nincs jelentős eltérés az arányt tekintve, akármekkora embert vagy állatot vizsgálsz. Nem tudom ezen mi olyan értehetetlen, ráadásul továbbra sem lényeges abból a szempontból, amire ezt az érvet is felhoztam.
Az agy méretét egyébként több dolog is korlátozza, nem csak a "fogyasztás", egy másik példa.
Legközelebb akkor válaszolok mostmár tényleg, ha sikerül végre értelmezni azt, amit írok/írunk... -
nem, én okos vagyok ! -
hihy #10414 Mondjuk bármelyik is vagy, adottság.:)