13357
Miért pont így és erre...
-
Katalizátor #10973 Nyugi, tök igaz amit írt! -
Richard Donkies #10972 Hazudsz, mint általában. -
ManoNegra #10971 Azt meg tudnád mondani, hogy hol találtad azt, ahol Hérodotosznak egy pap azt mondja, hogy 47.000 éves a piramis? -
Katalizátor #10970 Jah! Lássuk be, ebben nyílvánul meg a mazohizmusunk!
-
fonak #10969 Beszabadult ide néhány troll, nem kéne etetni őket, de úgysem valami pörgős az esgé... :) -
hihy #10968 Mondd már meg, mikor mondtam ilyeneket????!!!!!!
Lassan olvasd el mégegyszer. #10960
"s nem hiszed el azt sem hogy Hérodotosz kr e 400 ban megkérdezett egy egyiptomi papot mit tud a piramisról az meg azt mondta 47 000 éve ott áll már akkor ott volt amikor odamentek az ősei."
Te ebből melyik részét hiszed el?? Hpgy megkérdezte, vagy, hogy 47 ezer éves??
"mert a genetikai tudásunk még nem tart ott "---áruld már el, hol tart??
Ne haragudj, de nem akarlak hülye kötözködős picsának nevezni, mert ahogy látod, láttad megpróbálok udvarias lenni veled.
-
"hanem mélységesen tiszteld őket."
Igen én tisztelem az ókori egyiptomi papokat ,ezért nem kezelem őket 8 éves hülyegyerekként ahogy azt te csinálod.
Magyarul leírják a sci fi élettörténetüket ,mint származásuk történetét és te meg a pofájukba röhögsz hogy ez túlságosan irracionális hát gratulálok.
Nincs itt semmiféle irracionalitás ,az irracionális az lenne ha most Obamáék építenének egy emlékművet az 50e év múlva élőknek és az lenne rávésve hogy oroszlántestű emberfejűek vagyunk meg mindenféle hibrid teremtés azt közbe nem is mert a genetikai tudásunk még nem tart ott ÿ(evileg)
Szóval te kategorikusan hazugnak nevezed az ókori embereket ,mert hogy nem árulják el a hétköznapjaikat ,jelenüket ,múltjukat ,építkezésüket ,helyette legyártanak egy sci fit pedig ez csak neked sci fi 2014 ben, és nem hiszed el azt sem hogy Hérodotosz kr e 400 ban megkérdezett egy egyiptomi papot mit tud a piramisról az meg azt mondta 47 000 éve ott áll már akkor ott volt amikor odamentek az ősei.
Mindig mindenki hazudik csak az a szent tudomány a c14 ével az a szent igazság ,amúgy kíváncsi lennék hogy határozzák meg egy kő elhelyezésének idejét c14 el ??? -
gforce9 #10966 Nyugi, ezt csinálja mindig. Teljesen jó volt a kérdésed. Konkrétan jelezted, hogy neki szólt. Mindig ezt csinálja. Ha kap egy kérdést, hogy akkor: "Na, ha nincs evolúció, akkor mi van helyette?" elkezd terelni, vagy lenéző "úgyse érted" stílusra vált. Úgyhülye mindenhez ahogy van. Nem szoktam ilyet írni itt fórumon, igyekszek normális hangnemnben írni mindig, de ő tipikusan egy önmagával eltelt, felfuvalkodott, műveletlen hülyegyerek. -
Lokker #10965 Én nem válaszolni akartam neked hanem kérdezni. Alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában. Amúgy is, mire válaszoltam volna? KÉRDEZTEM, érted? -
"Tolkien meg megírta A Gyűrűk Urát ellentmondásmentesen."
Vannak azért abban is ellentmondások, de még talán így is jobban sikerült neki, mint a kreacionistáknak vagy a keresztényeknek. Egyébként úgy értettem, hogy a tudománnyal együtt ellentmondás mentesen.
A zárójelben megjegyzésed meg természetesen nem igaz, ha lenne bármi igazságtartalma, senki sem fogadná el az evolúciót még mindig. De te ezt úgysem értheted meg. -
Richard Donkies #10963 8 év kevés volt ahhoz, hogy megtanuld használni a "válasz" gombot, és azt várod, hogy bármit elmagyarázzak neked? 
Szerinted szeretem én falra hányni a borsót?
-
Richard Donkies #10962 A google alapján azt mondom, hogy inkább kamu ez, mint igaz.
Vagyis az igaz, hogy ott vannak a kőben a hieroglifák, de nem évezredekkel ezelőtt vésték bele. -
Lokker #10961 Richard Donkies: Én még nem tudom mit, higgyek. Kérlek írd le a saját véleményed, hogy most akkor van evolúció vagy minket csak kreált egy fejletted idegen faj? Ha kreáltak minket akkor őket is kreálta egy másik faj és azokat is és így tovább? Láttam egy filmet a TV-ben ahol a piramisok valójában űrhajók voltak, ez igaz? -
hihy #10960 Persze, hogy belátom, különben nem tudtak volna olyan építményeket felhúzni.
Te keveredsz bele, mert nem a helyén kezeled a dolgot.
Úgy érzem világosan leírtam, hogyan vélekedek.
Mégis azt mondom, hogy az ember nehezen akar felnőni, nehezen akarja elfeledni a gyermekkorát, amikor viszonylagosan minden "egyszerűbb" volt.
Azért találnak ki olyan meséket, melyek a szórakoztatást szolgálják, melyek az emberi hitvilágot segítik, és még sorolhatnám, hiszen ez az egész fokozatmentes. Nincs éles határ.
Csak egy példa. Olvasok egy nagyon jó sci-fi-t, frankón bele is élem magam, de tudom, hogy mese. Egyenlőre!
Ugyanezt elolvassa más, s ő már kész tényként kezeli az egészet.
Tudom, hogy ez durva példa volt, de talán szemléltető.
Akik a fényevőket stb kreálták szintúgy megmaradtak egy szinten, de ezt fel lehet fogni jó értelemben is. Akik azért rajzoltak olyanokat, hogy valamiképp meg tudják magyarázni a megmagyarázhatatlant, vélem, hogy számíthatnak a mai modern ember megértésére. Vagyis ők NEM írtak hülyeségeket, a megoldást keresték.
DE engedd már meg, hogy most a III. évezredben ne azon filózzunk, hogy igazak voltak-e azok vagy sem, hiszen minden józan racionalitásnak ellentmondanak. Ne azt mondd, hogy a piramisokat az akkori emberek az akkori tudásukkal nem építhették fel, hanem mélységesen tiszteld őket. A régészek sem istenek, következtetnek. Ha egy piramis egy temetkezési területen épült fel, bizonyára van valamiféle köze a halálhoz, és nem egy energia készülék.
Természetesen, ha találnak akár egy csepp bizonyítékot is, hogy ezek egy alien reinkarnációs kamrák, és csak a megfelelő pillanatot várják, avagy a most regnáló fajok sutty úgy kerültek a Földre ahogy most élnek, akkor már teljesen más lesz a helyzet.
De addig míg ti csak a NEM szót tudjátok használni bármivel szemben ami tudományos illatú, mindenféle apró magyarázat nélkül. akkor az nem fair tőletek.
Mikike egy hülye fasszopó, de ti ketten donkey-val vegyetek annyi bátorságot, hogy ne csak a NEM szót használjátok, hanem indokoltok is véleményetek mellett.
Érted? Nem a mi vélemyényünk ellen, hanem a tietek mellett.
-
Richard Donkies #10959 "austrál kőrajzok"
Ez mennyire biztosan nem kamu? -
Belátod hogy értelmes emberek éltek akkor . És írsz egy ilyet "De sokkal könnyeb meséket kitalálni, ufózni, kihalt emberi fajról álmodozni."
Akkor most neked hol van a vízválasztó az emberi hülyeségben ,a jelen, az ókor vagy mikor nem írogattak hülyeségeket?
A fényevő teleportáló egymillió évig élő szörnyeket is gyártó isteni szépségű emberek íróit melyik kategóriába sorolnád ?
austrál kőrajzok -
Katalizátor #10957 Ez így van, habár engem nem igazán érdekel a katolikusok hite. Az addig rendben van, hogy a vallása az mindenkinek a magánügye, de ha a természetet ténylegesen meg akarjuk ismerni, akkor oda a tudomány kell. Eddig sok esetben ütközötek tudományos felfedezések a katolikus dogmákkal, aztán szép lassan elcsitultak a dolgok. Biztos vagyok benne, hogy az akkori katolikusokat nagyon zavarta a TÉNY, hogy nem a Föld a világ közepe, de a mai katolikusoknak már nincs bajuk vele. Egyébként is sok katolikus efogadja az evot, valami amcsi pap még dokufilmet is készített, hogy miért nem ütközik a két dolog. Szal embere válogatja, mint annyiszor leírtam, ez nem egy háború két külön csapattal. -
Miért csináljátok ezt? -
Richard Donkies #10955 Látod, jól tettem, hogy bele sem kezdem.
A gúnyról meg:
1. Közelebb volt az az igazsághoz, mint a gúnyhoz.
2. Ha meg gúnynak érezted, biztos eszedbe jutott, hogy te is szoktál becsmérelni engem erősen.
3. Ilyenkor jön a párbeszédet maximálisan szorgalmazó fórumozó imitálása, aki sajnos áldozatul esik a gúnyolódó vitapartnerének.
-
Kicsit álszent duma ez ,mert ugyan igazad van de azt ne tagadjuk már le hogy ma az evolúciót úgy rágják társadalmi norma szinten mindenki pofájába mint az ember keletkezésének történetét ,és tetszik nem tetszik ez a katolikusokkal való párbajoztatása a teremtődésnek vagy nevezd ahogy jólesik.
-
Katalizátor #10953 Csak azt ne! Nem akarok visszamenni a sötét középkorba!
-
hihy #10952 Bizony, ha így haladtok, még lehet belőle valami.
-
Katalizátor #10951 Miről akarnál meggyőzni? Azt se tudod mit csinálsz!
Gúnnyal kezdtél, aztán kértél időpontot a homo sapiens sapiens-szel kapcsolatban, benyomtam neked a wikit, ezután kicsit elbeszélgettél magaddal, majd visszatértél a gúnyhoz. Semmi értelme amit csinálsz ember, csak szaladgálsz körbe-körbe értelmetlenül!
Ha meg nem akarsz beszélni egy "agymosotthoz", ne tegyél fel neki kérdéseket! -
Richard Donkies #10950 Lesz még Darwin elmélete is a kukában.
-
Richard Donkies #10949 Szerinted mi értelme lenne, ha egy hívőt próbálnék meggyőzni a vallása valótlanságáról?
Nincs kedvem falra hányni a borsót. -
hihy #10948 -
hihy #10947
Nem az időpont a lényeges, hanem a tény. -
Katalizátor #10946 Szóval megbeszéltük a semmit!
-
hihy #10945 Így jártál, baszod:
-
Richard Donkies #10944 Kullogsz az események után. -
Richard Donkies #10943 "mert össze tudja ellentmondásmentesen, a tudomány értelmetlen tagadása nélkül (pl. evolúció) a egyeztetni vallásos hitét."
Hm...
Tolkien meg megírta A Gyűrűk Urát ellentmondásmentesen.
Tipikus esete annak, amikor egy ember saját vallást alakít magának.
(Zárójelben jegyzem meg, hogy a "tudomány (pl. evolúció)" számomra nagyon nevetségesen hangzik. Ne keverjük már az egzakt tudományokat az evolúciós fantazmagóriákkal. Mert ugye, amíg egy fizikai kísérlet ellenőrizhető, reprodukálható, addig az evolúciós lépések csak hit szinten léteznek, dokumentálatlanok.
)
-
hihy #10942 A vén Európa!!
"Egy, a közelmúltban végzett felmérés szerint az amerikai lakosság negyven százaléka semmilyen formában nem fogadja el az evolúciót. Érdekes tény, hogy ezzel szemben Kanadában az evolúció támogatottsága 59 százalékos, Európában pedig 80 százalék felett van." -
hihy #10941 haladás, fejlődés, csak így tovább -
hihy #10940 Te kb ekkor fogod kapisgálni az evo-t.
-
Richard Donkies #10939 Veled?
Sehová.
-
"Szóval mindenkit lehurrogtok, aki nem hisz az evolúciós elméletben, legyen bármilyen tájékozott tudományos kérdésekben."
Így van. Miután még nem tapasztaltam olyat, hogy úgy nem fogadná el az evolúciót, hogy azt az érvei alapján értené is, illetve reális érvet tudna mondani az evolúcióval szemben. Ez nem is fog valószínűleg változni.
Viszont most belinkelek egy befotózott, Freund Tamás interjús cikket, ami szerintem mindenki számára tanulságos lehet.
reund Tamás - Az önzés evolúciós zsákutca.
Nem azért linkelem, mert én is pontosan így gondolnék mindent, vagy meggyőzött volna Isten létezéséről vagy lehetségességéről. Hanem egyrészt azért, mert érdekes, amiket az agyról ír, másrészt mert össze tudja ellentmondásmentesen, a tudomány értelmetlen tagadása nélkül (pl. evolúció) a egyeztetni vallásos hitét.
És érdekes módon annak ellenére, hogy hívő, elismert, több díjat is kapott.
Mikike és a többiek ezt mivel magyarázzátok, miért nem ölték még meg, ha ilyeneket állít? :D -
Katalizátor #10937 És most hova akarsz kilyukadni? -
Richard Donkies #10936 Nem éppen dátum... 
Azért lenne egyszerűbb, ha leírtad volna, mert akkor nem találgatnék, hogy melyikre gondoltál a sok közül.
De egye fene, tippelek.
Ezek szerint te azt mondod, hogy az ember 200 ezer éve pont olyan intelligens volt mint a mai ember? (Vagy nem te mondod, hanem a tudomány. De akkor meg egyet értesz vele.)
Látod, ha leírsz egy számot, akkor nincs felesleges szócséplés. -
Katalizátor #10935 Gugli a barátod!
De azért segítek!
Tessék! -
Richard Donkies #10934 Nem. Nem.