Az evolúció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na még egy döbbenet a számodra.
Az a pöcs huzigáló nem fizikus, és feltaláló.

Ki egely??
A nagy fifkás.
egely egyik kereke hiányzik!!!

"Láthatjuk, amikor hogy védd az eszmerendszeredet minden olyan esemény ami ellene megy, kínodban nem marad más csak a hallgatás meg a logikátlan belülrõl fakadó dacolás."

Idézz már ilyet tõlem lécciiii!!
Ha valamit félreértesz,vagy nem kapsz választ ne húzz rá másra viselkedésmintázatokat, mert az nem menõ!
"hihi te a napnál is hülyébb vagy "
Ha így beszélsz, befoglak árulkodni a modi bácsiknál. be-beeeee

Na akkor lessé!
Az a faszkalap kategórikusan kijelenti, hogy emberek NEM építhették fel azokat a piramisokat. Nos az valóban igaz, hogy még ezidáig nem tudtak rájönni az építkezés mikéntjére, de ez nem azt jelenti, hogy akkor tuti, hogy az alienek voltak. Ha találnak egyszer valamiféle útmutatást, hogyan is "építhetõdött" fel az a piramis, és még a világon több tucat olyan építmény, melyeket az ember NEM építhetett fel, akkor kiállhat egy ilyen fasz a biztos tudásával. Addig azonban talány marad az egész. Igen, lehet, hogy volt közük az idegeneknek az építkezésekhez, igen lehet, hogy az emberiség volt olyan okos, hogy sajátmaga is felépíhette, sõt még az is igen lehet, hogy közösen az UFO-kkal tették. Azonban míg valamelyikre is nincs döntõ bizonyíték, addig az ilyen egelypöcsöknekéstársaiknak kuss van.
Mert kapj a buksidhoz, a tudomány elismeri, hogy egyenlõre csak találgatnak az építményeket, rajzokat stb illetõen.

"közük sincs az evo témához."---mióta itt koptatod a seggedet, hányszor böfögtél az evo-ról??? Te a csöpp csak agyaddal röpködsz a naprendszerben. Errõl ennyit.

A vénusz légycsapója. Megint vegyél mély levegõt, és tartsd vissza, nehogy hanyatt vágd magad.
A te általad linkelt elõadás tovább is van, azonban sajnos valamilyen okból levették a netrõl. Megpróbálom felidézni, de csak neked:

Egely: Most, hogy ezeket az állatkákat látták, melyek bizonyosan nem jöhettek létre holmi fejlõdés útján, bemutatok még egy állatot, mely nagyon közismert, és önökben fel sem merült gondolom ezidáig a kételkedés szikrája. Nos ez az állat a LÓ!!! Bizony barátaim a ló. Most képzeljék el, ha ez a mestermû nem tervezés által kelt volna létre, milyen óriási baklövés lett volna az evo részérõl. Nézzük miben rejlik egy ló zsenialitása. A legelsõ, hogy négy lába van. Képzeljék el, ha ez a teremtmény az evo által született volna. Hát bizonyonyára egy lába lett volna, mert honnan tudhatná a természet, hogy egy lónak négy kell belõle. Persze lehetett volna egy is, és az a hasa alatt középen, de figyeljenek micsoda óriási fájdalma lett volna a pacinak, ha én a nagy hülye fejemmel ráülök, és nyomta volna szegénynek a beleit. Persze lehetett volna átlóban is egy, avagy egy oldalon a kettõ, de akkor hogy állt volna fel. Bár lett volna egy a számomra is elfogadható evo elmélet, hogy a kettõ láb a ló közepébõl nõtt volna ki. Nos azon már lehetett is volna lovagolni, sõt már elõtte is éltek kétlábú izék, sõt most jut eszembe, hogy a csirkék is azok. Azt persze elismerem, hogy én még csak fekvõ csirkét láttam tecsoban. A legnagyobb probléma azonban abban leledzik, hogy nem tudták volna húzni a szekeret. Tehát, ismétlem önmagam, az evo kilõve. És most kapaszkodjanak, mert most jön az igazi csemege, a ló járása. Mint egy számítógéppel vezérelt hogyihijják. Már tudósok, nem olyanok mint én!!, végeztek kutatásokat, hogyan is tudja egy ló, hogy nem egyszerre kell lépnie a négy lábával, hogy többi marhaságot ne is említsem. Ugye, hogy lehetetlenség. Ez, illetve az egy igazi emberfeletti tervezés eredménye.
Na itt be is fejezem, mert érzem, hogy ez már nekem is sok

strepsils
Igen Balázs egy annyira alulfoglalkoztatott ismeretlen háttér celeb hogy ezt kitalálta de még magát a szkeptikusok szkeptikusát Vágó Istvánt is úgymond megrágalmazta hogy belekeverte ebbe a nem létezõ sztoriba .Hajdú Péter itt még nem felkapott esti mûsorában egy valag pénzt adott neki hogy kitalációjival töltse ki a mûsoridõt a story négy en . Amit elõtte mond és rádióban is elmondott Balázs a magánéletérõl az is csak azért kellett mert szegény annyira ismeretlen és annyira el lehet szegényedve hogy ha nem talál ki ilyen sztorikat akkor felkopik az álla .

Láthatjuk, amikor hogy védd az eszmerendszeredet minden olyan esemény ami ellene megy, kínodban nem marad más csak a hallgatás meg a logikátlan belülrõl fakadó dacolás.

Nálad a racionális gondolkozás csak addig tart amíg az a dogmavilágodra irányul.
"Gondolod õ ezt a Vágós sztorit meg amirõl elõtte szó van csak azért találta ki mert ilyen háttérszereplõ hogy ezzel akart hírnevet és pénzt szerezni magának?"

Öööö.... Talán igen?
strepsils
"Piramist tudjuk hogyan lehetett építeni" LOL Kik azok a tudjuk?

Biomass oldalon már kikészítettem mindenkit oda már nem megyek XD

Azon kívül hogy az ostoros sejtrõl próbáltak kimagyarázkodni hogy miért lehet egyszerûsíthetetlenül összetett ,itt van még egy rakás Egely filmjében ami elkerülte e te kis figyelmedet ,azokat vajon miért nem tudod cáfolni...

Ja neked a bezárt pörgettyûk kézzel forgatása is a forró légáramlatoktól megy meg a szoba másik sarkából ,egyébként ha már a primitív meggyõzhetõ embereknél tartunk nézd meg ezt Balázs

Gondolod õ ezt a Vágós sztorit meg amirõl elõtte szó van csak azért találta ki mert ilyen háttérszereplõ hogy ezzel akart hírnevet és pénzt szerezni magának?
Balumann
A leegyszerûsíthetetlen komplexitás a kreacionisták egyik legalapvetõbb hazugsága volt mindigis, ha igaz lenne, tényleg nem jöhetett volna létre az élet véletlenszerûen. De ha igaz lenne természetesen, akkor nem is ez lenne a tudomány álláspontja, ha olvasnál tudományos oldalakat is, pl. Critical Biomass-t, ott szépen leírták több kreacionista írásra is reagálva, hogy miért faszság.
Egelynek nem vannak hülyeségei, hanem egyenesen egy csaló, sohasem a fizikusokat vagy szakértõket próbálta meggyõzni, hanem a hozzád hasonló primitív meggyõzhetõ embereket.

Piramist tudjuk hogyan lehetett építeni, és az Egely-kerék is a fizika törvényei szerint mûködik, akármilyen meglepõ.

strepsils
hihi te a napnál is hülyébb vagy de legalább ne kiabálnád a világba .Amiket itt összehordtál megint semmi köze ehhez a filmhez amiben különös állatokról volt szó ,ezekre semmilyen magyarázatot cáfolatot nem tudtál mondani helyette elkezdtél egelykerekezni és a neten található Egely lejárató cikkeket visszabüffögni amiknek jórészt még közük sincs az evo témához.

Meg nem fogom érteni a lelkületedet ,olyan módban írod ezeket a fikázásokat "hogy biztosan nem építhette ember a piramist " mintha te tudnád hogyan lehet nagypiramist építeni , te tudod azt is hogyan pörgeti meg a kéz melege a szoba másik sarkából vagy befõttes üvegbe téve az Egely whell féle forgókat ,te tudod hogy a tervszerûen mûködõ tested nem lehet tervezett ... és még sorolhatnám de felesleges neked nincs önkritikád.

Én legalább elismerem hogy Egelynek tényleg vannak idióta húzásai ,kijelentései ,de most pont nem csinált semmit csak bemutatott néhány állatkát amik túl komplex mûködésûek ,nem egyszerûsíthetõek ,ezért érdekesen evolúciánólédtek ha nincs meg minden lépés akkor nem mûködhettek volna 500millió éve sem.
Nem, természetesen a zufók hoztak össze mindent. Az istenségek, legyen az mezopotám, görög-római, Jahve, Jézus stb. is mind zufók voltak valójában.
A zufók hozták létre az emberiséget anno, csak a hivatalos tudomány ezt váltig tagadja, hiába jönnek a megcáfolhatatlan bizonyítékokkal a rettethetetlen úttörõk, pedig még keményfedeles könyveket is kiadtak róluk, meg számtalan weboldal és youtube videó bizonyítja, hogy amit hirdetnek, az színigaz. :Ð
Az igen!!! <#taps>
Mitõl basztad így fel magad hirtelen?
Elõször is nem kezdtem el okoskodni, leírtam a véleményem. Meg miért vagyok lúzer? Azért mert engem nem sokkolt Dr Egely György?
Rekedjen benned a szó!!

az a hülye légy!!

Piramis energia
Ja, és persze szó szerint tervezett.

Egy régebbi TV-s para mûsorban bemutatott egy fekete dobozt, melybõl kettõ szál vezetéken egy égõ világított. Ezt õ találta fel, és a kozmikus energia mûködtette. Egy kisebb egyenáramú motort szintén meghajtott. Állítása szerint a dobozban semmi sem volt, hanem a méretei a piramisok méretei szerint megállapítva, mert hiszen mindenki tudja, hogy a piramisok valójában energia gyüjtõhelyek, melyeket az alienek az ûrhajóik tankolására használtak.
Amikor kérték, hogy nyissa fel a dobozt, mereven, kategórikusan elutasította.
Elhiszed amit állított.
Mert, ha nem, HÜLYE vagy!!!!!

Lélek TV: A jövõ elkezdõdött ect <#zavart2><#falbav>
<#alien2>

Meg persze az egész világegyetem "tervezett", és nem hat nap alatt keletkezett.
Pl: a Naprendszer is tervezett, mert, ha nem lenne nap, nem lenne naprendszer.
Hülye, HÜLYE!!!
Nem te!!!

Hát bizony bennem rekedt, de csak azért, hogy ilyen tökkelütött még szabadon mászkál.
Kezdve azzal, hogy õ kijelenti, hogy a piramisokat NEM emberek építették.
A pöcsnek még számtalan olyan dolgot lehetne mutatni amit biztosan<#nevetes1> nem építhetett fel az emberiség.
De a legnagyobb merénylet az ész ellen, a vénusz légycsapója, és társai BIZTOSAN "tervezettek". Mert az evo ilyent nem hozhatott létre. HÜLYE!!!
A zsiráf is tervezett, mert másképp nem érné el a fák lombozatát.
Én is tervezett vagyok, mert különben amit megeszek nem tudnám megemészteni.
Te is tervezett vagy, mert, ha nem lenne pumcid, nem tudnám a tervezett kukacom hova dugni. Bocsi, ez csak egy tervezett terv.😊)
Inkább attól rekedjen benned a szó, hogy egy ilyen átkozott észromboló hogy lehet Dr !!!

strepsils
Mér mi van a vénuzs légycsapóján ami neked nem tetszik ,mit okoskodsz itt még ezt se tudod megmagyarázni nem hogy a többit ,nézd csak végig hátha sokkot kapsz a valóságtól hogy fikát se tudsz kimagyarázni magadnak ,nem nekem hanem magadnak te lúzer.
immovable
180 millió éves az Y kromoszóma

Micsoda marhaság. Hisz mindent 6000 éve egy szakállas bácsi hozott össze 6 nap alatt, nem?
Tenyleg gaz a vidi, nem bantasbol! Mar venusz legycsapojanal lecsaptam volna! A csavo nem latja a fatol az erdot, sajna sok ilyen van.
Balumann
Aki ezt a videót 15 percnél tovább tudja hallgatni annyi hazugság után, annak csak gratulálni tudok.

strepsils
Te tökkelütött hülye ne a nevén matyizz hanem azt a q filmet nézd a pókokat meg a virágokat . Ezzel is csak bebizonyítod hogy téged nem érdekel semmi a saját dogmarendszereden kívül ,a hitedben meg ne ingasson semmi...
immovable
Egely a megélhetési szélhámos.
ezt már láttam sokkal régebben, de most megint belefutottam. igaz, nem kifejezetten evolúciós téma, de valahjogy úgy érzem, mégis csak kapcsolodik :

https://www.youtube.com/watch?v=GBPGSVpyx3A

Igen, teljesen bennünk rekedt a szó. Egely György?! KOMOLYAN?! Az az ember teljesen megbízhatatlan forrás bármire, még a görög mitológiát is hamarabb elhiszem, mint amit az az ember állít. Egyszerûen nincsen rá jobb szó mint, hogy fanatikus bolond..... Semmilyen elméletét nem bizonyították, ezzel szemben több hibát is mutattak a különféle "tudományos" (MUAHHAHAHAH) munkáiban.

Linkelj valami mesét legközelebb (ez még annak is szar.....)!
strepsils
Ugye most bennetek rekedt a szó.
strepsils

Még keményebb állítások . tervezett virág
Bocsánat, rossz linket adtam. Ez a jó:

http://youtu.be/ZwM50h6uoNY
Ez is ide tartozhat:

http://youtu.be/OM7PO6apGRA
Jah. Valóban! Az is kemény állítás, hogy valójában Adolf Hitler fia vagyok.
strepsils

Elég kemény állítások.
http://pcworld.hu/tudomany/atirhatja-az-evoluciotortenetet-egy-most-felfedezett-capakovulet.html

"Tehát nem a bántásod a célom😊"

http://youtu.be/v9AFhLn7ynU
Háááát, hogy õszinte legyek te valamely okból nem akarsz, nem mersz színt vallani.
Szerinted én milyen célokra gondolok?

Figyelj, ne érts félre. Amiket másik topicokban írtál, sokban hasonlóan vallok. Tehát nem a bántásod a célom😊

Akkor mely jogon jössz ezzel a bejegyzéssel?: #10437

Beszélgetni pedig csak oda-vissza lehet. Nem??

😊

egy atomvillanás kellene ezekbe a fejekbe a megvilágosodáshoz

Nem vagyok szcientológus.
Nincsenek olyan céljaim amikre gondolhatsz. Senkit sem akarok meggyõzni semmirõl sem. Csak beszélgetek, amíg még lehet.
A hitem csak rám tartozik. Ezt a jogot az Alkotmány biztosítja nekem.
ezzel egyetértek, ugyanígy fel volt téve ez a kérdés korábban is. a válaszom is ugyanaz, természetesen lehetett így is, és sztem sem elengedhetetlen feltétele az életnek vmi felsõbb akarat, vagy isteni lény hozzájárulása a létrejöttéhez

de a kettõ nem ugyanaz amit mondok. a fenti tétel még nem zárja ki, hogy a földi életbe valamilyen módon beavatkozhattak idegen lények, még akkor is ha az evolúció önmagában is létrehozhatta õket vagy minket is

és akkor egy újdonság :

http://www.haziallat.hu/kedvencem/hol-nem-volt/novenyevo-allatok-ose/5645/

Netán szcientológus vagy??
No problem. Megtárgyaljuk azt is.😊)

Azonkívül gondolom, van valamilyen célod amivel kóborogsz itt a topicokon.
Elõ a farbával!!

Na mégegyszer nekifutok.
Tárd elénk a te meggyõzõdésed, mert így az az érzésem, hogy csak üres frázisokat puffogtatsz.
Van itt több emberke, akik nyíltan vállalják hitüket, még akkor is, ha néha többet kapnak szegények, mint illene.
Te sem legyél gyávább.

Nem érdekel, hogy ti mit fogadtok el és mit nem. A valóság az, ami nem múlik el, ha nem hiszel benne. Amit írtam, az valóság. Hogy le vagytok maradva néhány brosúrával, az a ti bajotok. Ne tõlem várd a megoldást, nem én hozom a szádba a sültgalambot.
Na ez a válasz aztán nesze semmi fogd meg jól.
De, ha bõvebben kifejtenéd, hogy elfogadhassuk, elutasíthassuk, vagy vitatkozhassunk.

Abban, amit magamnak már kikutattam, abban ami biztos tudással már rendelkezem a valóságról. De ne félj, nem erõltetem rád, illetve senkire sem.
Ugyanezt mondtam én is.