Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bassz!
Egy másik nemtelenül el akarja hitetni, hogy csaj(?!), te pedig aki jelzi, hogy csaj, ezt kétségbe vonatja???
Te mind a kettõvel rendelkezel? Bár mondjuk szamár vágyott egy kis kukira tõled.
Te valóban nem vagy eszes.
Egy másik nemtelenül el akarja hitetni, hogy csaj(?!), te pedig aki jelzi, hogy csaj, ezt kétségbe vonatja???
Te mind a kettõvel rendelkezel? Bár mondjuk szamár vágyott egy kis kukira tõled.
Te valóban nem vagy eszes.
Kit érdekel a kamélenod az csak egy példa volt amit el is ismertél ,nem tudatos... ja bocsánat az emberen kívül nincs is tudat... lol sõt az embenek sincs tudata mert a nap barnít nem a tudat ,haha fogjuk rá a természetre a lényeg hogy soha ne arra fogjuk rá akit vizsgállunk . Mindenki biogépezet ,ti meg frissítsetek szoftvert mert elavult az okoskodó scriptetek .
Strepsils, én még mindig a kaméleonra reagáltam, örülnék ha te is arra tennéd....
"bármilyen más növény alakját is képes utánozni" ezt honnan a francból szedted? Bizonyos növényekét tudja csak, honnnan a vérbõl szedted, hoyg bármit? Még értelmezni se tudod a cikket, akkor mit vársz? Össze kéne kötni téged richadrkával..... az is ilyen. Azt a szöveget amit linkelt mér azt se tudta értelmezni. Mondjuk ezt pont õ linkelte 😊 Mindegy értelmezni te sem tudod.... bármit utánoz... jézus.... ilyen marhaságot.
Baszki értsd már meg hogy a nap nem azért barnít le mert ez neked jó hanem mert ezt váltja ki a bõrben ,de az a kurva virág bármilyen más növény alakját is képes utánozni hogy életben maradjon ,ezt a tehetséget meg valahonnan szerezte nem?
Minden tudás a dns be van kódolva ez is , ja hogy most lebuktatok ,nem is kell agy a tudáshoz mert a virág leleplezte a dolgokat ,ugye milyen szar amikor a természet felfedi a titkait most lehet okoskodni hogy mi szándékos meg mi nem de akkor kérdezd meg magadtól neked mi a faszé van agyad ha a virág agy nélkül is képes arra amire az ember . Vagy az egész világnak semmi értelme mi? csak az embernek van tudata ,az a virág nem is tud magáról ,de akkor minek akarja kijátszani a többi élõlényt ? Vagy csak az ember szemszögébõl van értelme a többi élõlénynek ? És mi van azokkal a földrészekkel ahol nincsenek emberek csak virágok ,akkor õk ott minek vannak ,hisz nem is tudják hogy vannak . Miért van ez a tudás belekódolva a dns é be? Vagy ez is csak a káoszbol alakult ki ? A legelsõ sejtnek milyen volt a dns e?
Minden tudás a dns be van kódolva ez is , ja hogy most lebuktatok ,nem is kell agy a tudáshoz mert a virág leleplezte a dolgokat ,ugye milyen szar amikor a természet felfedi a titkait most lehet okoskodni hogy mi szándékos meg mi nem de akkor kérdezd meg magadtól neked mi a faszé van agyad ha a virág agy nélkül is képes arra amire az ember . Vagy az egész világnak semmi értelme mi? csak az embernek van tudata ,az a virág nem is tud magáról ,de akkor minek akarja kijátszani a többi élõlényt ? Vagy csak az ember szemszögébõl van értelme a többi élõlénynek ? És mi van azokkal a földrészekkel ahol nincsenek emberek csak virágok ,akkor õk ott minek vannak ,hisz nem is tudják hogy vannak . Miért van ez a tudás belekódolva a dns é be? Vagy ez is csak a káoszbol alakult ki ? A legelsõ sejtnek milyen volt a dns e?
De, de de Sterpsils, te mondtad, idézlek: "meg kaméleonnál is dettó ,a teste anyaga alakul át ,márpedig a test formája a dns láncba van kódolva ,ha csak nem úgy alakul át ahogy egy ember az eszével lemásolja és a két kezével legyártja a mintát ,ott magának a testnek kell belülrõl tudattalanul átírni a sejtek formáját azaz a dns t ,azaz ott egy dinamikus dns szekvenciáról beszélünk."
A kaméleon "csak" a színét változtatja, és ezt arra írtad, ebbõl látszik, valaminek változik a színe --> változik a DNS-e. Amikor én lebarnulok megváltozik a színem --> változik a DNS-em is. Én csak azt mondom vissza amit te mondasz.... Elég ciki, hogy magaddal sem értesz egyet.... (Elolvastad a cikket amit küldtem, érted már hogy csinálja DNS változtatgatás nélkül? )
A kaméleon "csak" a színét változtatja, és ezt arra írtad, ebbõl látszik, valaminek változik a színe --> változik a DNS-e. Amikor én lebarnulok megváltozik a színem --> változik a DNS-em is. Én csak azt mondom vissza amit te mondasz.... Elég ciki, hogy magaddal sem értesz egyet.... (Elolvastad a cikket amit küldtem, érted már hogy csinálja DNS változtatgatás nélkül? )
"az arc azért lesz pirosabb mert vér megy belé ,a nap azért barnít mert minthogy benne is van a nap sugárzása váltja ki az elszinezõdést"
Jujj de aranyos! <#puszis>#puszis>
Jujj de aranyos! <#puszis>#puszis>
Gyerekek nekem az a véleményem, hogy imponál neki, hogy mi vele foglalkozunk. Mi mindannyian.
Szvsz elérte a célját.
Legszívesebben már abbahagyná, de soha az egész életében ennyi kanos nem zsongta körül.
Eszes a csaj.<#taps>#taps><#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
Szvsz elérte a célját.
Legszívesebben már abbahagyná, de soha az egész életében ennyi kanos nem zsongta körül.
Eszes a csaj.<#taps>#taps><#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
"Leveszi a másik levél dns kódját a szagon keresztül ,ennyi meg egy bambi."
Téged szaporítani kellene!
Téged szaporítani kellene!
A kaméleon se gondolkodik arról, hogy õ fûzöld akar lenni. Ez tök automatikusan megy nála, a környezeti hatásokra válaszul. Felveszi a rejtõszínt, de nem azért mert õ épp mondjuk zöld akar lenni. Ugyanúgy, ahogy te se tudsz direkt lebarnulni, hanem az a szervezeted válasza a napsütésre. Eszem megáll, hogy hogyan lehet valaki ennyire csökönyösen buta.
Annyira csodálatos, hogy nem tudod elismerni, hogy tévedsz, ezzel szemben nyomod tovább a sírásodat, gratulálok.... Amirõl én beszéltem az az volt, hogy a kaméleon nem a saját DNS-ét változtatja meg amikor színt vált, te errõl pofáztál mert hülye vagy.
Legalább azt értenéd meg, hogy mire reagálok...
Legalább azt értenéd meg, hogy mire reagálok...
Gratulálok az összes hasonlatodnak semmi köze a lemásoláshoz ,az arc azért lesz pirosabb mert vér megy belé ,a nap azért barnít mert minthogy benne is van a nap sugárzása váltja ki az elszinezõdést szó nincs tudatalatti tudatos környezetmásolásról , de a virág tudattalan teste képes tudatosan lemásolni a környezetét és nem csak a színt hanem a formát is változtatja ,márped akárhogy is fáj neked ez a tudása a növénynek a dns ébe van kódolva. Arra meg különösen kíváncsi lennék te hogyan tudnád megmagyarázni hogy nincs is gondolkodása mégis felismeri a másik levél formáját , ez csak úgy lehet ha maga a dns ismeri fel és parancsolja a mimetikus polimorfozisnak hogy alakulj át . Leveszi a másik levél dns kódját a szagon keresztül ,ennyi meg egy bambi.
Ugye te most csak szórakozol velünk? "a teste anyaga alakul át ,márpedig a test formája a dns láncba van kódolva" A DNS-e változik meg amikor változik a színe? Ezt ki mondta neked? Amikor elsápadsz vagy pirosabb lesz az arcod, akkor is megváltozik a DNS-ed. Sõt amikor lebarnulsz a napon, az aztán a mesteri DNS változtatás.... Hogy lehetsz ennyire hihetetlenül barom? Tudod mi az a DNS, tudod mi a szerepe, tudod hogyan mûködik?
Tessék egy link, amit úgyse fogsz elolvasni, mert soha nem olvasol el semmit, de ne mondhassák mások, hogy csak a levegõbe beszélek: http://www.thenakedscientists.com/HTML/questions/question/2634/
Légyszíves, legalább a középiskolát járd végig, és utána gyere vitatkozni....
Tessék egy link, amit úgyse fogsz elolvasni, mert soha nem olvasol el semmit, de ne mondhassák mások, hogy csak a levegõbe beszélek: http://www.thenakedscientists.com/HTML/questions/question/2634/
Légyszíves, legalább a középiskolát járd végig, és utána gyere vitatkozni....
Elvitték szamaragolni, most járt le.😊)
Még csak véletlenül se olvass utánna a mimetikus polimorfizmus-nak, ami a cikkben szerepel, és evolúciós magyarázatot ad erre a tulajdonságra. Maradj az Egely és hasonló szintû videóknál, nehogy valami valós képed is legyen a világról meg az evolúcióról.
Te tényleg nem vagy komplett. Az érzékelés egyrészt enm csak láttással valósul meg, másrészt bakker a polip lábának visszanövéséhez se kell varrótû, de oké, befejeztem. Igen tudományos oldal. Épp ezért nem kéne olyan nonszensz dogokat írni, hogy lemásolja a DNS-t. Innetõl kezdve lehet engem nem vesznek komolyan, de téged csak kiröhögnek.
Visszajöttél? Dejó!
Ez hülyeség ,annak a virágnak nincs szeme nincs keze lába ,nem varr magának hasonló ruhát hanem maga a teste ölti fel a formát és a mintát ,meg kaméleonnál is dettó ,a teste anyaga alakul át ,márpedig a test formája a dns láncba van kódolva ,ha csak nem úgy alakul át ahogy egy ember az eszével lemásolja és a két kezével legyártja a mintát ,ott magának a testnek kell belülrõl tudattalanul átírni a sejtek formáját azaz a dns t ,azaz ott egy dinamikus dns szekvenciáról beszélünk.
Te nem is a mûködést vizsgálod csak a szokásos jó oka van rá formulával lepasszolod hogy hát azért lehetséges ez mintha erre amúgy nem jönne rá egy öt éves és még ragozod tovább . Figyelmeztetlek hogy ez egy szakmai oldal ,molekulárisan kell megválaszolni a történteket ha azt akarod hogy elismerjenek.
Te nem is a mûködést vizsgálod csak a szokásos jó oka van rá formulával lepasszolod hogy hát azért lehetséges ez mintha erre amúgy nem jönne rá egy öt éves és még ragozod tovább . Figyelmeztetlek hogy ez egy szakmai oldal ,molekulárisan kell megválaszolni a történteket ha azt akarod hogy elismerjenek.
Még egy próbálkozást teszek: Nem! A növény nem szerez meg semmiféle dns mintát. Bizonyos fajokhoz tud hasonlítani, mert így fejlõdött ki. Hogy miért? Mert valamiféle elõnye van ebbõl. A kaméleon se szerez DNS mintát a mögötte növõ zöldnövényzetrõl, mégis tud olyan színû lenni. A kaméleonnak oka van rá, hogy miért változtatja a színét. Ez a trükkje a túlélésre. Ugyanígy ennél a növénynél is hasonló szerepe lehet, mivel még csak most fedezték fel, kutatni fogják és rá fognak jönni elõbb utóbb. Mindenesetre semmi köze semmiféle dns másoláshoz. Az hogy valamelyik élõlény tud hasonlítani valamelyik másikhoz ez egyátalán nem ritka. Növényeknél ritkább, ez egy ilyen eset. Semmiféle ellentmondás nincs az evolúcióval. Aki szerint van, annak lövése sincs arról, hogy mirõl szól az evolúciós elmélet.
Valamit nagyon félreértettél, az evolúció nem azt mondja hogy minden élõlény mindent tud, pont ellenkezõleg...
"képes azonosítani a lemásolandó fa tulajdonságait, de valószínûleg szagok és vegyi anyagok alapján."
Engem eszettül érdekelne hogy is van ez ,egy növényrõl beszélünk nincs is agya ,egy másik növény formája a dns be van kódolva ezek szerint a vegyi anyagokból ez a növény megszerzi a dns mintát és azt valahogy lekódolja magában és ezért az õ dns e is ilyen lesz és ilyen formát ölt . Hogy létezik ilyen? egy növény ami elvileg primitívebb az embernél mégis olyan szinten képes befolyásolni a saját testét tehát a dns ét amire az ezrszer fejlettebb ember csak álmodhatna hogy ilyen transformens legyen.
Vajon mikor keletkezett ez a tulajdonság az évmilliók során hogy élõlények képesek tudat nélkül elváltozatni saját testüket és miért nem kontraszelektálódtak ki mint más növények , miért nem tudja mindezt minden élõlény ,talán mert akkor nem lehetne evolúcióról beszélni ? de ez mégis létezik hiba a mátrixban.
Engem eszettül érdekelne hogy is van ez ,egy növényrõl beszélünk nincs is agya ,egy másik növény formája a dns be van kódolva ezek szerint a vegyi anyagokból ez a növény megszerzi a dns mintát és azt valahogy lekódolja magában és ezért az õ dns e is ilyen lesz és ilyen formát ölt . Hogy létezik ilyen? egy növény ami elvileg primitívebb az embernél mégis olyan szinten képes befolyásolni a saját testét tehát a dns ét amire az ezrszer fejlettebb ember csak álmodhatna hogy ilyen transformens legyen.
Vajon mikor keletkezett ez a tulajdonság az évmilliók során hogy élõlények képesek tudat nélkül elváltozatni saját testüket és miért nem kontraszelektálódtak ki mint más növények , miért nem tudja mindezt minden élõlény ,talán mert akkor nem lehetne evolúcióról beszélni ? de ez mégis létezik hiba a mátrixban.
Tökfölsöleges bármit írni neki. Alapvetõ szövegértésre képtelen, sok esetbe a saját maga által linkelt dolgokban ott van a saját mondandójának cáfolata. Egy tájékozatlan troll csak. 12 egy tucat belõle.
Pedig igaza van. Úgyse fogjuk megérteni, hogy neki ez miért mond ellent. Valószínûleg ugyan azért, amiért a többi is. 😄
Úgysem értenéd...
Na de ki tervezte a tervezõt? 😊
Ugye most benned rekedt a szó ,magadnak se tudod megmagyarázni a film végén a pókot.
Farkasból lett kutyákkal nyugtatgatod a kis lelkedet de az ilyen pókos válaszokat nagy ívben elkerülöd.
Farkasból lett kutyákkal nyugtatgatod a kis lelkedet de az ilyen pókos válaszokat nagy ívben elkerülöd.
" ha neked hihike az a sugallat jött hogy a ufó építette"
Mondd te csak a betûket ismered, az abból írt szavak értelme számodra mint felhõbe burkolódzott hegycsúcs???
Mondd te csak a betûket ismered, az abból írt szavak értelme számodra mint felhõbe burkolódzott hegycsúcs???
teremtõ ---tervezõ
Tisztában vagy te azzal, hogy míg eszedbe jutottak a roggyant gondolatok, majd bekapcsoltad a gépet, elkezdted bepötyögni a szavakat, hány milliárd atomnak, sejtnek stb, stb kellett, hogy együtt mûködjön??
Ez egy kurvára leegyszerûsitett vázlat, mert közben még az össze testi, lelki funkciódnak mûködnie kell. Nos ezt az evo nem hozhatta létre, lehetetlenség. Te meg lettél tervezve!!!
Sõt, hogy még tovább menjek, maga az egész világegyetem annyira, de annyira bonyolult(ebben benne vagy te is), hogy ezt csak egy teremtõ hozhatta létre.
Egely is egy tervezett szarevõ, csak bizony már maga a gondolat is selejtes volt, hogy õt megtevezzék.
Ez egy kurvára leegyszerûsitett vázlat, mert közben még az össze testi, lelki funkciódnak mûködnie kell. Nos ezt az evo nem hozhatta létre, lehetetlenség. Te meg lettél tervezve!!!
Sõt, hogy még tovább menjek, maga az egész világegyetem annyira, de annyira bonyolult(ebben benne vagy te is), hogy ezt csak egy teremtõ hozhatta létre.
Egely is egy tervezett szarevõ, csak bizony már maga a gondolat is selejtes volt, hogy õt megtevezzék.
<#eljen>#eljen>
ami még a témához hozzátartozik :
http://www.youtube.com/watch?v=aw1e1jFhQXI
ezt pedig Egely úrnak külön is küldeném :
http://www.youtube.com/watch?v=W9Ckt5hWoh4
😊
http://www.youtube.com/watch?v=aw1e1jFhQXI
ezt pedig Egely úrnak külön is küldeném :
http://www.youtube.com/watch?v=W9Ckt5hWoh4
😊
egyetértek. fenntartom a korábbi álláspontjaimat azzal kapcsolatosan, hogy mindig kell egy picit kételkedni akármilyen megalapzottnak túnõ és széleskörúen elfogadott tudományos állásponttal szemben is, ezzel kapcsolatosan azt hiszem kellõen sok anyagot linkeltem be
ettõl függetlenül az olyan tisztán hazudozó csalókat, akik a hülyeségen kívül nem nagyon tudnak mást prezentálni, tényleg nem kellene nagyközönség elé engedni, mert a témában járatlan, hiszékeny embereket totálisan férevezetik a misztikus baromságaikkal anyagi haszonért természetesen
ettõl függetlenül az olyan tisztán hazudozó csalókat, akik a hülyeségen kívül nem nagyon tudnak mást prezentálni, tényleg nem kellene nagyközönség elé engedni, mert a témában járatlan, hiszékeny embereket totálisan férevezetik a misztikus baromságaikkal anyagi haszonért természetesen
Drágaságom! Már leírtam neked, hogy ne húzz rá másokra viselkedésmintázatokat! Ha én nem "magyarázok" meg neked valamit, az nem jelenti azt, hogy csak kikerülöm a válaszadást! Lehet, hogy csupán belefáradtam az évek alatt abba, hogy magyarázkodjak az olyanoknak mint te, akik szintén nem magyaráznak semmit, csupán videót linkelgetnek és várják a megváltást, de ezektõl függetlenül se neked, se nekem nincs szaktudásunk! Ez itt egy filozófiai vitakör, ha nem vetted volna észre! Te véded a saját eszméidet, én az enyémet, de én legalább megpróbálok saját kútfõböl is meríteni, amíg te csak linkelgetsz neked tetszõ dolgokat!
Ha nem emlékeznél, még a pártodat is fogtam abban a kérdéskörben, hogy csupán anyagi szinten nem lehet tudatunk, ennél valószínüleg komplexebb a dolog! De ha tervezettségrõl beszélsz, kizárva az evolúciót, akkor csak magadnak mondasz ellen! Nem az evo szüli az általad emlegetett "biorobotot", hanem pont a tervezettség ideája! Ez a bajom az egész ID-s dologgal! A saját filozófiájuk ellen beszélnek! Materialistának állítják be az evolúciót, miközben annak a háttér mûködési elve még mindig tisztázatlan, ellenben spirituálisnak állítják be magukat, miközben tervezettségrõl beszélnek, ami egy kicsit sem hangzik lélekemelõnek! Nem beszélve arról, hogy miért ne lehetne tervezett is az élet az evolúció mellett? A kettõ sosem zárta ki egymást, de nektek muszáj a másik torkának ugrani!
"Én a Fradinak drukkolok, tehát a lila szín csúnya!"
SEMMI közük egymáshoz!
Ha nem emlékeznél, még a pártodat is fogtam abban a kérdéskörben, hogy csupán anyagi szinten nem lehet tudatunk, ennél valószínüleg komplexebb a dolog! De ha tervezettségrõl beszélsz, kizárva az evolúciót, akkor csak magadnak mondasz ellen! Nem az evo szüli az általad emlegetett "biorobotot", hanem pont a tervezettség ideája! Ez a bajom az egész ID-s dologgal! A saját filozófiájuk ellen beszélnek! Materialistának állítják be az evolúciót, miközben annak a háttér mûködési elve még mindig tisztázatlan, ellenben spirituálisnak állítják be magukat, miközben tervezettségrõl beszélnek, ami egy kicsit sem hangzik lélekemelõnek! Nem beszélve arról, hogy miért ne lehetne tervezett is az élet az evolúció mellett? A kettõ sosem zárta ki egymást, de nektek muszáj a másik torkának ugrani!
"Én a Fradinak drukkolok, tehát a lila szín csúnya!"
SEMMI közük egymáshoz!
Az még a bajom ezzel az Egely Györgygyel, hogy állandóan kijelent! Kijelenti, hogy ez nem az, ez amaz, ez nem olyan! De ezeken felül meg semmit nem mond! Aztán páran megnézik ezeket a videókat és beszopják!
Én nem vagyok tudós, eléggé laikus vagyok a legtöbb témában (mint itt mindagyian, valljuk be!), de amikor olyat állít vánusz légycsapójáról, hogy a "mechanikus zárása egyedülálló a növényvilágban és sehol máshol nincs, tehát TERVEZETTSÉG!", akkor azért fogom a fejem rendesen! Mivel eleve nem igaz! Elég csak a mimózára gondolni! Tehát miért jelent ki dolgokat úgy, hogy egyéb ismeretek hiányában van??? Ha én most ránézek egy kutyára, akkor révüldözhetek azon, hogy "Né! Négy lába van! Ha kevesebb lenne, felborulna, ez nem lehet véletlen!!!"
Én nem vagyok tudós, eléggé laikus vagyok a legtöbb témában (mint itt mindagyian, valljuk be!), de amikor olyat állít vánusz légycsapójáról, hogy a "mechanikus zárása egyedülálló a növényvilágban és sehol máshol nincs, tehát TERVEZETTSÉG!", akkor azért fogom a fejem rendesen! Mivel eleve nem igaz! Elég csak a mimózára gondolni! Tehát miért jelent ki dolgokat úgy, hogy egyéb ismeretek hiányában van??? Ha én most ránézek egy kutyára, akkor révüldözhetek azon, hogy "Né! Négy lába van! Ha kevesebb lenne, felborulna, ez nem lehet véletlen!!!"
Nem értem mi a nevetséges de azt látom hogy igen erõsen küzdetek olyan állítások ellen amik el se hangoztak ,ha neked hihike az a sugallat jött hogy a ufó építette tehát hogy egy csészealj piramisokat épít az legyen a te szegénységi bizonyítványod ,csak azt mondta amit minden értelmes ember elsõre megért ,hogy ember nem építhette tudod miért ?
Fogadjunk nem te nagy tanult ember.
Hát azért mert az iskolában azt tanítják hogy akkoriban még csak a bronzot ismerték sõt "nincsenek szerszám vagy technológiai maradványok" csak kb egy vésõ meg egy kalapács , de rézkalapáccsal fizikai képtelenség tükörsímára munkálni 10 t s bonyolult formájú gránitokat hogy a pengét nem tudod ma a kettõ közé szúrni ...ami belül van és errõl beszélt Egely.
" tehát elkerülhetetlen a tervezettség ténye részükrõl! Ez az igen primitív elképzelés, nemcsak a természet alapvetõ mûködését figyelmen kívûl hagyva, de azt semmibe véve akarja meggyõzni az embereket."
Ahhoz képest hogy milyen szöveget nyomsz le soha nem hangzik el ez a valódi természet mûködése , a filmbéli konkrét pókica vonatkozásában meg sem mersz nyilatkozni ,helyette közismert evolúciós lépcsõbe illeszkedõ esetet nevesül a jeges medvét hozod példának ami nem is kapcsolódik az egyszerûsíthetetlenül összetett kategóriába. A szõr színe nem utal létfontosságú paraméterre ,a medve fokozatosan is áttérhetett arra a vidékre ,ellenben annak a póknak mid a testi mind a szellemi tudásainak (x paraméterének) jelen kellett lennie hisz életfeltétel, errõl beszélnek a filmben ,olyan ez mint az egérfogó ha az 5 részbõl egy hiányzik akkor életképtelen mûködésképtelen, nézd meg ha nem hiszed.
A kedvencem amit régen linkeltem a hal aminek a szájába bemegy a kishal és kitisztítja a nagy hal borotvaéles fogait anélkül hogy megenné miközben más halakat megeszi , de ezt se magyaráztátok meg hogy alakult ki evolúcióval bár az is lehet paktumot kötöttek.
Fogadjunk nem te nagy tanult ember.
Hát azért mert az iskolában azt tanítják hogy akkoriban még csak a bronzot ismerték sõt "nincsenek szerszám vagy technológiai maradványok" csak kb egy vésõ meg egy kalapács , de rézkalapáccsal fizikai képtelenség tükörsímára munkálni 10 t s bonyolult formájú gránitokat hogy a pengét nem tudod ma a kettõ közé szúrni ...ami belül van és errõl beszélt Egely.
" tehát elkerülhetetlen a tervezettség ténye részükrõl! Ez az igen primitív elképzelés, nemcsak a természet alapvetõ mûködését figyelmen kívûl hagyva, de azt semmibe véve akarja meggyõzni az embereket."
Ahhoz képest hogy milyen szöveget nyomsz le soha nem hangzik el ez a valódi természet mûködése , a filmbéli konkrét pókica vonatkozásában meg sem mersz nyilatkozni ,helyette közismert evolúciós lépcsõbe illeszkedõ esetet nevesül a jeges medvét hozod példának ami nem is kapcsolódik az egyszerûsíthetetlenül összetett kategóriába. A szõr színe nem utal létfontosságú paraméterre ,a medve fokozatosan is áttérhetett arra a vidékre ,ellenben annak a póknak mid a testi mind a szellemi tudásainak (x paraméterének) jelen kellett lennie hisz életfeltétel, errõl beszélnek a filmben ,olyan ez mint az egérfogó ha az 5 részbõl egy hiányzik akkor életképtelen mûködésképtelen, nézd meg ha nem hiszed.
A kedvencem amit régen linkeltem a hal aminek a szájába bemegy a kishal és kitisztítja a nagy hal borotvaéles fogait anélkül hogy megenné miközben más halakat megeszi , de ezt se magyaráztátok meg hogy alakult ki evolúcióval bár az is lehet paktumot kötöttek.
Azért fordítsd meg a dolgot, mert lehet, hogy a csajnak van igaza.
Miért?
Gondold el, hogy a tervezõ odabiggyesztette a fehér macit a barna tájra. Erre összecsapta a kezét: basszus én tök hülye vagyok!!, és behavazta a tájat.
Miért?
Gondold el, hogy a tervezõ odabiggyesztette a fehér macit a barna tájra. Erre összecsapta a kezét: basszus én tök hülye vagyok!!, és behavazta a tájat.
Mikor tervezed, hogy kijárod az óvodát??
Picinyem ez nem bántás!!😊))
Picinyem ez nem bántás!!😊))
Belátom igazad van.
Te nem az evo által vagy buggyant, hanem így lettél tervezve.
Na persze a pók sem az evo "terméke", hiszen fasza lett volna, ha a legelsõ<#nevetes1>#nevetes1> pók csak egy hálóval rendelkezett volna, és mint egy cowboy az egylábú lovon ülve laszózta volna be a legyeket. A pöcsöt babám. A pók, mint egy megtervezett izé, rögtön így szõtte a hálót, mert másképp éhen maradt volna a laszójával, mert még akkor nem tervezték meg a cowboyt, akitõl eltanulhatta volna.
A menstruálás. Honnan tudja a szervezeted, hogy mikor kell?? A titok nyitja a tervezés.
Te mikor tervezed, hogy gondolkodni fogsz egy kicsit??
"Egely nem azt mondta a piramist ufók építették hanem hogy kizárt hogy a mai emberbõl kiindulva mint "ember" építette"
Akkor szerinted mit suggalt? A szellemekre, manókra, óriásokra gondolt??
Te nem az evo által vagy buggyant, hanem így lettél tervezve.
Na persze a pók sem az evo "terméke", hiszen fasza lett volna, ha a legelsõ<#nevetes1>#nevetes1> pók csak egy hálóval rendelkezett volna, és mint egy cowboy az egylábú lovon ülve laszózta volna be a legyeket. A pöcsöt babám. A pók, mint egy megtervezett izé, rögtön így szõtte a hálót, mert másképp éhen maradt volna a laszójával, mert még akkor nem tervezték meg a cowboyt, akitõl eltanulhatta volna.
A menstruálás. Honnan tudja a szervezeted, hogy mikor kell?? A titok nyitja a tervezés.
Te mikor tervezed, hogy gondolkodni fogsz egy kicsit??
"Egely nem azt mondta a piramist ufók építették hanem hogy kizárt hogy a mai emberbõl kiindulva mint "ember" építette"
Akkor szerinted mit suggalt? A szellemekre, manókra, óriásokra gondolt??
Tudod azért nevetséges ez az "egyszerûsíthetetlen komlexitás"-néven kitalált agymenet, mert tökéletesen rávílágot arra, hogy ezen szó használói a legkevésbé sem állnak tudatában annak, hogy mi is az az evolúció!
Az élõlényeket kész termékként láttaja a maga tökéletességében, tehát elkerülhetetlen a tervezettség ténye részükrõl! Ez az igen primitív elképzelés, nemcsak a természet alapvetõ mûködését figyelmen kívûl hagyva, de azt semmibe véve akarja meggyõzni az embereket.
Ez kb annyi, hogy a jegesmedvéknek nem azért fehér a bundájuk, mert így igazodtak a környezetükhöz, hanem mivel havas tájon élnek, ezért ezt adta nekik a tervezõ. OMG!
Az élõlényeket kész termékként láttaja a maga tökéletességében, tehát elkerülhetetlen a tervezettség ténye részükrõl! Ez az igen primitív elképzelés, nemcsak a természet alapvetõ mûködését figyelmen kívûl hagyva, de azt semmibe véve akarja meggyõzni az embereket.
Ez kb annyi, hogy a jegesmedvéknek nem azért fehér a bundájuk, mert így igazodtak a környezetükhöz, hanem mivel havas tájon élnek, ezért ezt adta nekik a tervezõ. OMG!
Végignéztem és az alapmondandója az, hogy ez meg ez nem lehetséges. Ha tudós lenne nem arra koncentrálna, hogy mit nem lehet, hanem arra, hogy mégiscsak ott van valahogy, mégis hogyan? Azt kutatná, hogy akkor hogyan is lehet? Ilyet én tõle még nem hallottam sem ebben sem a többi videójában. Azt a hülye is fel tudja sorolni, hogy valamit hogyan nem lehet megcsinálni. Ahhoz ész nem kell. De persze szíved joga az õ videóit hallgatni, csak próbáltam felhívni a figyelmet arra, hogy a tudomány által elénktárt természet sokkal érdekesebb és sokszínûbb, mint ami ezeknek a "tudósoknak" az elõadásaiból lejön. De ha nem hát nem 😊 Nekem ugyan nem fáj 😊 Felõlem az asztrológiában is hihetsz vagy a tenyérjóslásban is. Jó éjt 😊
Megnyugtatlak Egely életrajzából jeles vagyok . Viszont észrevettem hogy te sem arra figyelsz ami a filmben történik hanem az elõadót fikázod, tõlem még nem kért pénzt ez az ember mert meghallgattam és nem is igaz hogy azt kutatná hogy nem mûködik csak jelezte hogy van egy két dolog ami nem is mûködhetne a tudományos teóriákkal ,ez csak egy elgondolkodtató elõadás ,senki nem állítja hogy a zufó a zufó csináta csak elolvasták a feliratot hogy azt mindjárt ment a fikázás.
Ügyes megoldás de nem életszerû , mi lehetett az a hatalmi nyomás amiért ilyen méretû és ilyen pofájú szobrokat véstek ,és így küszködtek dombokon keresztül közben vigyázva hogy fel ne boruljon mert az meg egy más kérdés hogy hogyan állították fel. Ezenkívül ennél sokkal nagyobb szobrok is vannak ,és nem mind fallosz formájú ,nem tudod így billegtetni, a talajnak is keménynek símának kell lenni . A 2000t ás panelház méretû kockákat nem is említem meg ,ahogy a piramis építõkockáit sem és a belsõ gránitokat amik indokolatlanul magas felületi símaságra lettek csiszolva amit meg rézvésõvel nem is lehet megmunkálni.
Az emberiség történelmében az egyik legjövedelmezõbb szakterület a tájékozatlan emberek befolyásolása téveszmékkel, babonákkal való telítése, majd az ebbõl lehúzott sáp. Kezdve a törzsi sámánoktól az egyházakon át a boszorkányokon, jósokon, javasasszonyokon keresztül a mai áltudósokig. Égely ezt a szakmát ûzi. Ennyi. Az pedig, hogy még nem derült fény néháyn dologra, hogy pontosan hogyan épült fel a piramis vagy az ostoros hogy alakult ki, annyit jelent, hogy nem tudunk még mindent. És akkor mi van? Ezért kutatják. Égely és társai csak azt hangoztatják, hogy ez meg ez így nem lehetett. Csak halkan szólnék: Ha tudós lenne, nem azt kutatná, hogy valamit !hogyan nem lehet! megcsinálni, haenm azt kutatná, !hogy hogyan lehet! megcsinálni. Ez választja el a tudományt, az ilyen svindlerektõl. Persze gyanítom ezt neked nem lehet úgysem megmagyarázni, de mégis azt javasolnám, hogy hallgass normális elõadásokat, ásd bele magad kicsit a szakirodalmakba, mert sokkal csodálatosabb világot tárnak eléd néhány óra alatt, mint ezek az áltudósok egy élet alatt.
Ó szegénykém miért beszélsz ufókról akik piramist építettek ,Egely nem azt mondta a piramist ufók építették hanem hogy kizárt hogy a mai emberbõl kiindulva mint "ember" építette ,a többit jól látod fingod sincs hogy kell piramist építeni tehát ebben sem tévedtem te hazudtad hogy mintha tudnál valamit közbe csak megint elböfögted a még nem ismerjük formulát amit persze minden ilyenre ráhúztok 😄
A vénusz légycsapója után látom elvesztetted az eszed ,kár volt elolvasnom azt a sok hülyeséget amit odahánytál de már megint semmi köze a vénusz légycsapójának evolúciós feloldásához . De a legviccesebb hogy görbe tükröt akartál tartani a lovas hasonlatoddal de igazából te is csak azt állítottad amit én is hogy a ló is tervezett mint ahogy minden ,igaz én soha nem állítanám azt hogy a ló arra lett tervezve hogy az ember ráüljön hisz már maga a ló mûködése is csoda bár nem az egyszerûsíthetetlenül összetett kategóriába tartozik ,de senki nem is állította .
Amikre viszont azt állítja Egely a filmben azokról mélyen hallgatsz mivel azok már az egyszerûsíthetetlen kategóriákba esnek , még mielõtt csúsztatnál nem azt állítjuk hogy a pók elõtt nem lehetett egy máshogy kinézõ pók mint evolúciós lépcsõ hanem hogy a pók tudásának minden paramétere jelen kell legyen hogy életben maradhasson tehát a pók már a kezdetek kezdetén fel kellett legyen ruházva azzal a 15 kulcsfunkcióval amit a filmben látsz ha vennéd a fáradságot ahelyett hogy itt menstruálsz.
A vénusz légycsapója után látom elvesztetted az eszed ,kár volt elolvasnom azt a sok hülyeséget amit odahánytál de már megint semmi köze a vénusz légycsapójának evolúciós feloldásához . De a legviccesebb hogy görbe tükröt akartál tartani a lovas hasonlatoddal de igazából te is csak azt állítottad amit én is hogy a ló is tervezett mint ahogy minden ,igaz én soha nem állítanám azt hogy a ló arra lett tervezve hogy az ember ráüljön hisz már maga a ló mûködése is csoda bár nem az egyszerûsíthetetlenül összetett kategóriába tartozik ,de senki nem is állította .
Amikre viszont azt állítja Egely a filmben azokról mélyen hallgatsz mivel azok már az egyszerûsíthetetlen kategóriákba esnek , még mielõtt csúsztatnál nem azt állítjuk hogy a pók elõtt nem lehetett egy máshogy kinézõ pók mint evolúciós lépcsõ hanem hogy a pók tudásának minden paramétere jelen kell legyen hogy életben maradhasson tehát a pók már a kezdetek kezdetén fel kellett legyen ruházva azzal a 15 kulcsfunkcióval amit a filmben látsz ha vennéd a fáradságot ahelyett hogy itt menstruálsz.