13357
Miért pont így és erre...
-
BladeW #11093 http://www.newscientist.com/article/dn24588-perfection-is-a-myth-show-50000-bacterial-generations.html?cmpid=RSS|NSNS|2012-GLOBAL|online-news#.U3G6vSgk65J
Változatlan környezetben 50000 generációs baktériumkísérlet. A lényeg itt a változatlan környezet, a kísérlet szerint nincs tökéletes "evolúciós" állapot. Ahhoz, hogy új faj jöhessen létre a környezetet is változtatni kell (valahogyan szimulálni a földi bioszférában bekövetkezett változásokat), de ha túl gyorsan változtatunk, akkor képtelenek alkalmazkodni. Szerinted milyen kísérlet lenne az, ami szimulálni tudja több ezer, vagy több millió év alatt bekövetkezett változásokat? -
Ezt hívják vágyvezérelt butaságnak! :DD -
:0
és akkor aki nem változott az miért van életben? -
Richard Donkies #11090 ""Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra." - Charles Darwin"
Mikor mondta ezt Darwin?
Dátum, könyv, oldalszám, stb... -
Richard Donkies #11089 Jó érvek kellenek?
Írtam érveket: #11028
Nem raboltatok rá és szedtétek darabokra. Ezek szerint elég jó érvek.
-
Richard Donkies #11088 2. Értéktelen válasz.
4. Semmit nem bizonyít egy önmagát értékelő tudós híre.
Mint rámutattam, a fénysebességnél is találtak nagyobb sebességet és el is dicsekedett vele egy tudóscsoport(!). Hónapokig lázban éget a világ emiatt.
Majd kiderült, hogy csak a vágyaikat mérték és a becsvágy miatt, nehogy megelőzzék őket, idő előtt publikálták az eredményeiket.
Biztos vagyok benne, hogy a muslicafajotokat nyugodtan szabadon lehet engedni, mert hipp-hopp kipusztul a természetes szelekció hatására. -
pet0330 #11087 Sterpsils, te se lettél okosabb...
1. Jól látod, ezzel mi a probléma? ( Nem tudom, mit értesz teremtés alatt, de a semmiből tényleg nem csinál valamit....)
2. Törekedik az anyag? Azzal csak az történik, amit a természet törvényei meghatároznak, ha ezek alapján komplexebb lesz, akkor ez van, ha nem akkor nem. Mi ezzel is a probléma?
3. Váó, kijelentés minden érv nélkül... Gratula!
4. Ne használj már olyan szavakat aminek így alapvetően nincs is jelentése.... Mit takar az anyag komplexitása? Mindig növekszik, példákat mondj...
5. Lásd a 3. pontnál.
6. Itt már minden szempontból nagyon el vagy tévedve, ismét ajánlom a középiskolát! -
Koppixer #11086 Érdekes, amiket írsz, erről az jut eszembe, hogy amikor lemegyünk mikroszkopikus szintre, akkor egy ponton túl az élőt az élettelentől úgy tűnik, hogy csupán egy dolog választja el: a változás. Ami él az változik (pl. mozog), ami élettelen, az nem.
Ehhez jön egy idézet, nem is akárkitől:
"Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra." - Charles Darwin -
Koppixer #11085 Azon törekvéseddel egyetértek, hogy megpróbálod cáfolni az evo-t, keresed benne a hibát, de ahhoz, hogy meg is döntsd az egész elméletet, nagyon jó érvek kellenek. De eddig úgy látszik, híján vagy ezeknek. -
Katalizátor #11084 Szóval:
1, Kérsz valamit!
2, Adunk rá választ!
3, Linket kérsz!
4, Adunk neked linket!
5, Ezek után kijelented, hogy ez nem igaz, a tudósok csak becsapják saját magukat!
-
lordbalu #11083 Nekem nem elég az, hogy te mondott. Linkelj olyat ahol bebizonyítják, hogy nem sikerült a kísérlet. Lehetőleg valamilyen tudományos szakoldalt s ne olyat mint wikit meg origó. -
hihy #11082 Baszod nem értelek. Az evo általában az idő hosszab szakaszában megy végre, és az is lehet, hogy a szemed előtt játszódik le, de olyan lassan, hogy a megfigyelésére sem időd, sem képességed nincs.
A nagy temetű dinók ősei macska anagyságúak voltak. A tudósok szerint.
Ha te akkor, és abban a "mai" pillanatban éltél volna, mindig arra a következtetésre jutottál volna, hisz ezek semmit nem változnak. És bizonyos értelemben igazad is van, mert te mindig a "mában" élsz. Hogy a múltat valaki megmutassa neked, ahhoz egy hozzáértő személy kell, aki jártasabb benne, mint te.
Tőled, aki gondolom nem vagy tudós(?!) elég pőre dolog olyanban kételkedni, melyet mások bizonyos mértékig bizonyítottak.
De rendben, elfogadom, nincs evo, akkor MI VAN, VOLT helyette??
Mert erre még nem válaszoltál, hiába is nyomatsz olyan szöveget, hogy olvassak vissza, mert zero, te is tudod.
Ha pedig hiszel a Teremtőben, akkor jelentsd ki. -
hihy #11081 "Bebizonyosult"---ki által??? -
Richard Donkies #11080 Nincs új muslicafaj, megnyugodhatsz.
Csak becsvágyó "tudósok" akik megcsalják önmagukat is. -
??
-
Katalizátor #11078 Ajjaj...
Srácok, ajánlom, hogy tekintsétek meg a Cosmos reboot második epizódját. Olyan szépen elmondanak mindent! -
"Isten mint láthatatlan teremtő hozta létre azt, amit látunk, vagy nálunk fejlettebb lények géntechnológiával "teremtettek", esetleg egy harmadik verzió?"
Harmadik negyedik ötödik de nem látod az ellentmondásokat .
-Az evolúció nem teremt ,nem értelmes,nem lát előre ,nincs akarata.
-Az anyagban látunk valamiért komplexitásra való törekedést.
-Az evolúciós létra nem létezik ez egy tévhit.
-Az anyag komplexitása növekszik de nem tudjuk miért csak levonhatjuk a következtetést.
-A létra elv nem létezik, a legősibb egysejtűben benne volt a ma élő és kihalt élőlények összes információja vagy egy láthatatlan információs csatornán szedte fel és formálta ki ,ez a komplexedés.
-Ha a többlet információ csak a környezetből származik akkor az anyag magát képzi ,az anyag alkot ,teremt ,létrehoz ,másképp nem lenne többlet ,komplexedés .
Bebizonyosult hogy az anyag maga Isten ,és János Evangéliuma sem téved. -
hihy #11076 hülye -
lordbalu #11075 Kikerestem nektek a muslincákat, mert erről volt szó.A többi utánajárás a tiétek. Linkelj olyan oldalt ahol cáfolják az új muslincákat. -
Richard Donkies #11074 Hát..., egy IQ teszten nehezebb kérdések vannak.
-
Richard Donkies #11073 Olvass vissza:
#11063 -
Mivan zéró letiltották a régi nickedet ?
-
Katalizátor #11071 Lehet dobták a kukába a meló javát. Biztos nem tetszett a rendezőnek. -
BladeW #11070 Igen. Amikor én iskolába jártam a kreó-t még nem magoltatták állami intézetekben. -
??????? -
Richard Donkies #11068 Egy árva szó terelés nincs benne.
Zárójelben megjegyeztem valamit. Ti meg mondvacsinált dolgokba próbáltok belekapaszkodni, hogy engem fikázhassatok.
Vitában gyengék vagytok, mocskolódásban erősek. -
Katalizátor #11067 Tipikus ricsi-terelés...
"Úgysem értenétek srácok! Ezt csak én tudhatom!"
És tudod mit? Igazad van! Soha nem értenénk meg azt, ahogyan TE gondolod a dolgokat. Szerencsénkre nem is akarjuk! -
Nulla7 #11066 "Erre a kérdésre nem kell tudnom válaszolni ahhoz, hogy belássam a Földi élővilág nem evolúció útján, véletlenek sorozataként alakult ki."
De, sajnos kell. A tudomány már sajnos azon az elven működik, hogy vagy mondasz jobbat, vagy kussolsz. A partvonalról beugatást a tudomány sem szereti. -
Richard Donkies #11065 Én mit gondoljak át?
Ez a link engem igazol.
(Sőt mást is, de azt még nem mondom el nektek, mert úgysem értenétek.) -
Szerintem ezt a fajok száma kérdést gondold át újra.
A 10 millió nagyságrendileg helytálló érték lehet.
LINK
És ebben nincsenek benne a baktériumok. -
Richard Donkies #11063 Csak jelezni akartam, hogy aki evolúciós vitába akar bonyolódni, annak nem árt, ha tisztában van a Földön élő fajok számával. Tudod a harcos evolúcióhívő fórumozókra jellemző, hogy alap dolgokat sem tudnak, de annál nagyobb elánnal hülyézik a másik állásponton lévőket.
Szerintem 10 millió alatt van a fajok száma.
" Isten mint láthatatlan teremtő hozta létre azt, amit látunk, vagy nálunk fejlettebb lények géntechnológiával "teremtettek", esetleg egy harmadik verzió?"
Erre a kérdésre nem kell tudnom válaszolni ahhoz, hogy belássam a Földi élővilág nem evolúció útján, véletlenek sorozataként alakult ki.
Egyetértesz?
-
Richard Donkies #11062 Arról van szó, ha állítasz valamit támaszd is alá valamiféle bizonyítékkal, legalább egy linkkel.
Nem kell ezen ekkora műfelháborodást csapni.
-
Richard Donkies #11061 Ezt most komolyan kérded?
-
Richard Donkies #11060 Amikor tudósok saját eredményeiket ellenőrzik és messzemenő következtetésekre jutnak.
Hányan igazolták azóta, hogy új muslicafaj született?
-
Katalizátor #11059 Jah ezt olvastam. Tényleg nagyon érdekes, hogy maga a csoport szakadt szét. Láttam már videókat csimpi-háborúkról, elég félelmetesek. Úgy mozognak, mint a kommandósok. -
Egy kis érdekesség. -
Lokker #11057 és istent ki teremtette? vagy Ő csak úgy van? -
Koppixer #11056 Nem kérdeztél semmit... :)
Ami a fajok számát illeti, több millió biztosan van, de lehetséges a több tízmillió is. Látom eltérő véleményen vagy, szerinted mennyi van?
És igen, hiszek az evo-ban, amíg nem lesz egy jobb elmélet, de ezzel így vannak a biológusok is.
A te elméleted mi, ami helyettesíti az evo-t? Isten mint láthatatlan teremtő hozta létre azt, amit látunk, vagy nálunk fejlettebb lények géntechnológiával "teremtettek", esetleg egy harmadik verzió? -
Katalizátor #11055 Újabb kis furcsaságot találtak -
Katalizátor #11054 "Ugye nem azt akarod, hogy én guglizzam ki helyetted, ami neked csak rémlik?"
Atyaisten, hogy megfordítod a dolgokat!!! Mi az, hogy helyettem? Én talán valami csicskád vagyok neked öreg??? Ha érdekel a muslica fajszétválása, akkor keress rá, ne én adjam a szádba banyek, mint egy igazi dedós úgy viselkedsz! Plusz kitalálod, hogy csak képzelődöm, meg álmodtam! Látod, ha találnál is valamit a neten, ami a kis hited ellen van, akkor jössz a baromságaiddal, ahelyett, hogy tényleg utánanéznél!
Mintha cumit adnék egy gyerek szájába komolyan! Tessék a csaj oldala!
Kigugliztam NEKED!!!