13357
Miért pont így és erre...
  • Richard Donkies
    Bla-bla...

Konkrétumok felmutatása nélkül igyekeztek mindig érvelni.

Most is miről beszélsz? Gyakorlatilag semmit nem tudok kezdeni vele, hacsak meg nem próbálom kitalálni mire gondolsz és válaszolok arra, amit feltételezek, hogy te gondoltad. Értelmetlen kísérletezés lenne.

Az meg, hogy nem válaszoltam egy ki tudja milyen kommentedre, amikor 3-4 emberrel vitatkozok egyszerre, hát...

Ez van.
    Kérdezd meg újra, ha akkora nagy okosságnak tartod.

• uwu420
    Ez nem következtetés hanem megfigyelés. Lehet hogy tudat alatt csinálod.

Nem linkelek semmit, nem érzem feladatomnak hogy mosdassalak.

Egyébként majdnem minden hsz-edben találni olyan szót amit helytelenül használsz, és szemmel láthatóan nem tudod a jelentését. Ezen így már nehéz segíteni, mert szerintem már te se tudod mi az amit tényleg ismersz és mi az amiről csak hiszed hogy tudod mit jelent. De én a helyedben azért sokat szótáraznék, hátha nem veszett még el minden.
  • Richard Donkies
    Megint téves következtetésre jutottál.

Linkeld be az ominózus hozzászólásodat, válaszolok rá.
  • uwu420
    Ennek semmi köze a logikához, csak azt figyeltem meg, ha valahol nem tudsz labdába rúgni, válasz nélkül hagyod.
    Persze ez is egy fajta elismerés, de kulturáltabb, ha azt mondod: jó igazad van, lépjünk tovább.
  • Richard Donkies
  • Richard Donkies
    Csak azért kérdeztem, mert ez írtad:

"Egyébként amiket ma reggel írtam komment nélkül hagytad, ezek szerint azokat meg elfogadhatónak találod? "

Más magyarázat?
    Ha van több, akkor ez nem ilyen logikus.
    Mondhatnám úgy is, hogy túl messzemenő következtetéseket vonsz le egy apródágból.
  • uwu420
    Erre nehéz válaszolni, nem vagyok szakember, de használom a logikát a matematika részeként nap mint nap. Filozófiai és kultúrtörténeti szempontból csak általános műveltségi szinten rendelkezek ismeretekkel.
  • Zero 7th
    Azt elhiszem, hogy ha folyamatosan az orrod alá dörgölgetik a hülyeségeidet, meg a durva jellemhibáidat, az untat, de ez ugye rajtad kívül senkit nem érdekel.

Te akarsz a figyelem központja lenni ebben a topikban, élvezd hát!
  • Richard Donkies
    Untatsz.
  • Richard Donkies
    "Mire gondolsz ezzel kapcsolatban?"

Saját magad leírtad: " Tudom, hogy arra gondolsz, hogy de hát egy felsőbb hatalom ugyanígy ugyanilyen genetikai adottságokkal újra is teremthette."
  • Zero 7th
    Tudod, ennél, amit művelsz kevésbé van aljadék gusztustalanabb emberi viselkedés, úgyhogy nem vagy olyan pozícióban, hogy bárkit kritizálj.
  • Richard Donkies
    Vagy nem olvastam...

Logikában te milyen erősnek tartod magad?
  • Richard Donkies
    Mi ez? Magadat győzködöd, hogy milyen okos vagy?

Mondtam már: szánalom az egész lényed.
  • Pluskast
    "Az a baj ezzel a ténnyel (DNS hasonlóság), hogy ez az én érvelésemben is ugyanúgy tényként felhasználható."

Mire gondolsz ezzel kapcsolatban?

Nem gondolom, hogy feltételezés lenne. De kérdezhetném úgy is, hogy ha 2 dns molekula egyezést mutat az szerinted mit jelent? Nem azt, hogy a biológiai felépítésük hasonló? Ha két faj azonos markereket, jellegzetességeket mutat akkor az nem azt jelenti, hogy van közük genetikailag egymáshoz? Ez egy bizonyított tény. Tudsz nekem olyan cikket mutatni (nem filozófiait) ami azt bizonyítja, hogy több száz millió évvel ezelőtt teljesen kipusztult az élet és a Föld élővilágát újra teremtették?
  • uwu420
    Most tényleg ezt fogod itt játszani?
    Minden érvre ami bizonyító erejű azt mondod hogyszerinted meg cáfoltat mert csak.
    Attól hogy homokba dugod a fejed nem változnak a tények.

Egyébként amiket ma reggel írtam komment nélkül hagytad, ezek szerint azokat meg elfogadhatónak találod?
  • Richard Donkies
    Na most, ha jössz a DNS-sel..., ez egy külön érv az evolúció ellen.
  • Zero 7th
    Nem szakterületem, mint ahogy neked sem, de még mindig jobban tisztában vagyok a dologgal, mint te. Én legalább értem. Te még azt sem.

A stílus meg látod, milyen hasznos? Téged is kibuktatott, mint egy kis arcoskodó szarrágó köcsögöt, aki nem vitatkozni akar, csak trollkodni. Menekülőutat hagytam neked, hogy megsértődhess a stíluson, és erre hivatkozva elmenekülhess az érvek elől, és lám, mi történt! A stílusra hivatkozva elmenekülsz az érvek elől.

Totál sablonos a viselkedésed, és iszonyatosan megvezethető vagy. Amikor így tökéletesen kiszámítom a reakciódat nagyon-nagyon sokkal előre, akkor egy kicsit nem roggyan meg a saját felsőbbrendű intelligenciádba vetett hited?
  • Richard Donkies
    "Tudjuk itt mindenki hülye és csak te vagy helikopter."

Nagyon tudsz...

Hány bites kommentrobot vagy?

Kellett ehhez a tudáshoz iskolába járni?
  • Richard Donkies
    "amit én állítok az igazolt tény. Amit viszont te állítasz az egy feltételezés"

Az a baj ezzel a ténnyel (DNS hasonlóság), hogy ez az én érvelésemben is ugyanúgy tényként felhasználható.

"Amit viszont te állítasz az egy feltételezés amire nincs konkrét bizonyítékod."

A te állításod is ugyanúgy feltételezés. Nem gondolod?

"Úgyhogy én inkább az első variációnak hiszek mert ez tűnik a valószínűbbnek és elfogadhatóbbnak. "

Holott semmivel sincs rá több kézzelfogható bizonyíték, mint az én feltételezésemre.
  • Lokker
    Mert te aztán nagy szakértő vagy a témában. :D Maximum szagértő lehetsz.
    Tudjuk itt mindenki hülye és csak te vagy helikopter.
  • Pluskast
    De igen. Lásd dns. Ha a dinoszaurusz dns-nek egyes "részei" egyezik az enyémmel akkor joggal állíthatom, hogy a lánc nem szakadt meg végleg. Ha a 300 millió évvel ezelőtt élt óriás cápa és óriás krokodil leszármazottja ma is él, akkor nem mondhatom azt, hogy a Földön volt egy olyan pont amikor szó szerint nem volt élet. Ha ez így lenne a genetikai és fizikális hasonlóság az egyes fajoknál ma nem létezne. Tudom, hogy arra gondolsz, hogy de hát egy felsőbb hatalom ugyanígy ugyanilyen genetikai adottságokkal újra is teremthette. Ezzel az a bajom, hogy amit én állítok az igazolt tény. Amit viszont te állítasz az egy feltételezés amire nincs konkrét bizonyítékod. Úgyhogy én inkább az első variációnak hiszek mert ez tűnik a valószínűbbnek és elfogadhatóbbnak.
  • Richard Donkies
    Most mit erőlködsz?

Saját magad vallottad be, hogy nem értesz az evolúció elmélethez: #11986 #11990

Időpocsékolás a kommentjeidet olvasni.
    Ráadásul az a büdösbunkóparaszt stílus amit képviselsz... #11620

Egyszerűen: szánalom.
  • Richard Donkies
    "Maga az élet jelen maradt mindvégig"

Nem tudhatod.
  • Richard Donkies
    Újabb logikai hiba a részedről.

Ez csak 1 pont ami alapján akár hihetnék az evó elméletben is, de van száz másik ami alapján meg egyértelmű ostobaság az evó elmélet.
  • BladeW
    Egyébként még csak annyit (minden rossz szándék nélkül), hogy ha sikerül kimozdítani a komfortzónádból, előjönnek a minden alapot nélkülöző dogmatikus kijelentéseid, mint pl: hogy egy bolygó élővilágát bármikor újra lehet alkotni.

Azért csak el lehet jutni odáig, hogy nem kis lyukak tátonganak a kreós elméleten (vagy legalábbis az általad interpretált változatán).
  • Pluskast
    Ok, így már világos mire gondoltál (számítógépes példa). A nyolc milliós példád jó kérdés (és elgondolkodtató). Én biztos nem tudom rá a választ, lehet, hogy egy olyasvalaki aki ezzel foglalkozik egész életében tudna rá értelmes választ adni. A bolygó élővilágának újra alkotásával nem értek egyet. A nagy kihalások sem pusztították ki teljesen az életet. Maga az élet jelen maradt mindvégig, és mivel a folyamatok nem években vagy évtizedekben folytak le, így a lassú önszerveződés újra indulhatott.
  • Zero 7th
    Tudod, az a helyzet, hogy én érvelek, te meg lesöpröd az asztalról, mert tudod, hogy igazam van és nem tudsz rá mit válaszolni.

Ki is a vitaképtelen akkor? Hogy hívjuk az ilyen viselkedést?

Nem sértegetlek, tényt közlök, amikor minősítelek.
  • BladeW
    Ennyi erővel akkor hihetnél az evo elméletben is, de a teremtés neked szimpatikusabb. Miért nem írtad ezt így le?
  • Richard Donkies
    Nem fogok lealacsonyodni a te szintedre, nyugi, bárhogy is provokálsz.
  • Richard Donkies
    A logikának nincsenek olyan korlátai, amilyenek a te fejedben léteznek.
  • Zero 7th
    Olcsó kifogás. Gerinctelen, gyáva szarrágó vagy.
  • Richard Donkies
    Aha, szóval szerinted kialakult, de kipusztult?

Miért nem írtad ezt így le?
  • BladeW
    Bármikor újra lehet alkotni egy bolygó élővilágát. vs logika.

Ja bocs.
  • Richard Donkies
  • Richard Donkies
    "Számítógépes játékok képzelt világát meg szerintem hanyagoljuk"

Azt hittem, te értelmesebb vagy, mint az itteni ősevósok..., de hogy lehet ennyire félreértelmezni azt amit mondtam?
    A példa az egyensúly megtervezésének nehézségére vonatkozott, nem a képzelt világ szereplőinek tulajdonságaira.
    És nyilván, minél többszereplős egy "játék" annál nehezebb az egyensúly kialakítása.

Mi van a szétrajzással?
    Hogy lett egy fajból 8 millió?

Állandóan jöttök ezekkel a kihalásokkal...
    Hol ütköznek a teremtett világképbe a beavatkozás?
    Bármikor újra lehet alkotni egy bolygó élővilágát.
    Ennyire nem megy a logika?

Komolyan, mintha az oviban lennék...
    De itt mindegyik ovis felnőttek önfejűségével rendelkezik.
  • BladeW
    #12210, 3. pont
  • Zero 7th
    1. Hülyeség, minden ma élő faj alkalmazkodva VAN. Gyors változáshoz meg leginkább semmi nem tud alkalmazkodni, ha az ember változtatja a környezetet, azt nyilván nem fogja semmi természetes módon követni. De ezt egyébként pont jósolja az elmélet is.

2. Ez egy baromság már megint, az evolúció a biológiáról tesz állításokat, nem népekről, kultúráról, vagy nyelvekről. Szezont a faszommal tipikus esete.

3. Tényleg azt várod el az oroszlántól, hogy egye meg a legyeket IS, és irtsa ki a konkurrenciát, a pókokat? Esetleg a cápákat is? Totál agyfasz idióta elvárásaidnak persze, hogy nem fog megfelelni a valóság.

"Miért nem az van, hogy van egy kezemen megszámolható fafaj az erdőben, fűféle, madár, hal, stb, stb. ?"

Azért, mert nem ismersz többet. Egy bükkös egy olyan biológiai társulás, ami fajok százait foglalja magába, az meg ne a tudomány hibája legyen már, hogy te nem ismered őket. Továbbá a világ nem csak abból áll, amit az intézet rácsos ablakaiból látni. Erdőből is van rengeteg féle. És akkor a többi biomról még nem beszéltünk.

"Ha az evolúció működne ezt kellene tapasztalnunk."

Nem, ezek a te elbaszott ostoba elvárásaid, amik abból adódnak, hogy NEM ÉRTED az evolúciós elméletet. Olyan dolgot próbálsz kritizálni, amit fel sem tudtál fogni. Az ilyen balfasz elképzeléseid az egyértelmű bizonyíték erre.

"Ehelyett mindenhol egyensúly van több millió különböző faj között, amit sokkal nehezebb fenntartani."

Megint egy alaptalan hülyeség, egyrészt faszság, hogy egyensúly lenne, a látszólagos egyensúlyod túlszaporodások és tömeges pusztulások végtelen sorozata. Beszélgess a vadászokkal, hogy mi lenne, ha nem szabályoznák a vadállományt...

"Látod a Starcraft azért egy kiemelkedően kedvelt RTS, mert ott sikerült 3 (csak 3!) fajt egyensúlyba hozni. "

Jézus fasza, tehát az, hogy egy csapat programozónak nehezére esett egy játékot élvezhetően játszhatóra hozni, az neked bizonyíték BÁRMIRE?
    És amikor ilyen éktelen faszságok járnak a fejedben, egy pillanatra sem jut eszedbe az, hogy nem kéne leírni és elküldeni?
    Ezek után szerinted bárki is komolyan fog téged venni? (Nem mintha ez a veszély egyébként fenyegetne)
    Ennyire istentelenül hülyének azért nem kéne lenni...
  • Richard Donkies
    Mire magyarázat?
  • Katalizátor
    Na, hát az igen!
  • Pluskast
    Ja, és a 3. részre válaszolva (kimaradt). Miért kellett volna, hogy kialakuljon? Ha így történt volna az pont a bizonyítéka lenne annak amit mondasz, nevezetesen, hogy sosem volt evolúció, mert homogén az élet. De nem így van.