Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hm.................................
Walk the Talk.
A #2581-et kéne jól megérteni.
Walk the Talk.
Persze, de nem is nevezik szar embernek azokat, akik felülvizsgálják az elméleteiket.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Walk the Talk.
Ki az a mi??
Ti ketten, hárman, ötmillárdnyian. Ez már megint gumibugyi.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
És, ha máshonnan kerültek ide, oda hogy kerültek, és tovább a végtelenségig.
Megkérdeztem a papám:- mondd, honnan tudod, hogy van Isten?
- mert hiszek benne.
Walk the Talk.
A Te hozzászólásodból viszont az derül ki, hogy Te sem tudsz magyarul. Érdekes, hogy az evolúció minden ellenzõje alapvetõ kihívásokkal küzd szellemi téren...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
"Az a baj, hogy Te az evo-t csak úgy tudod elképzelni, és persze az marhaság, hogy egyszercsak egy lónak minden "cél" nélkül hátul is nõne feje."
Hogy Te is megértsd.
Köszi!!
Walk the Talk.
2. Ha az X bolygón kifejlõdött az élet, nincs okunk feltételezni, hogy itt nem fejlõdhetett ki. Innentõl kezdve dolgozik Occam borotvája, és maradunk az eredeti evolúciós elméletnél.
3. tudtommal sehol nem fedeztünk fel egy fél, oda nem illõ földrészt a geológiai kutatások során. A történet többi része meglehetõsen zavaros, nem értem, kit és ki akar megmenteni ezzel az egéssel. Az idõutazás lehetõsége jelenleg nem bizonyított. Soha nem találkoztunk még semmibõl elõtûnõ fajokkal sem.
4. ez egy "nesze semmi, fogd meg jól" elmélet, már ha lehetne annak nevezni. Ráadásul semmi köze az evolúció tényéhez.
5. szintén nincs köze az evolúció tényéhez. Ha számunkra a szimulációs környezet a valóság, akkor a szimulált evolúció is lehet valóságos. Ráadásul ez is egy Occam féle nyeséssel eliminálható, tekintve, hogy a tudomány nem foglalkozik olyasmivel, amit elvileg is lehetetlenség megismernünk.
"hogy harmadszorra valóban felfogod-e ezeknek a soroknak az értelmét"
Akkor várd a visszapasszolt lasztit.
Walk the Talk.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Hogy a "semmibbõl"-t talán úgy is lehetne értelmezni, hogy az anyagi világ a bumm tejes egészében szuper tömörségû rezgésbõl állt. Sõt biztos tudod Te is, hogy a ma az általunk egyáltalán észlelhetõ anyag, a világegyetem kb 3-5%-át teszi ki. A többi sötét anyag, mely szintén lehet, hogy valamely rezgés, mely nem tudott "anyagiasulni".
Walk the Talk.
Ez egy olyan dolog,ami hétköznapi emberi ésszel felfoghatatlan
Az ember szûk agykapacítással rendelkezik ahhoz, hogy a maga összetettségében, a maga valóságában szemlélõdjön a világ dolgaiban. Ezért rek mindig rendet. Azután próbálja megérteni. A rendrakás egyfelõl a teljes halmaz részhalmazokra való leválogatásával kezdõdik, másfelõl az õket egymáshoz kapcsoló algoritmusok megalkotásával, és persze bizonyos részletek elnagyolásával végzõdik. Ezután már mód van a megértésre. Ha így sem érthetõ, elõlrõl kell(ene) kezdeni a folymataot. Láthatod, ennek rabszolgái vagyunk a nagybumm és a darwinizmus esetében is. Sose szégyeld, hogy nem látod átt a maga teljességében a világot. Ember vagy. Ezért nem lehetsz rá képes. Ha mégis sikerülne, szólj, mert akkor felvágunk és tanulmányozunk, hogyan lehetsz rá képes. :-)))
Mindebbõl azt derül ki, hogy Guardian Hero szerint, ha valaki cáfolja az evolúciós elméletet az "szar ember".
Gratulálok, te aztán tárgyilagosan, logikusan és legfõképpen tudományos alapossággal felvértezve véded a valósággal köszönõviszonyban sem álló dogmagyûjteményedet.
Kérvényezni fogom topic-moderátor státuszod visszavételét....
Nézd én még csak hinni tudok. Az én tudásom százalékban kifejezve olyan 0,5% körül mozoghat(sacc, vagy annyi se). Erre nekem nincs képem alapozni.
"Nincs mit vitatkozni rajta. A Gén nem 'mûködik'. csak egy információbázis. Egy adattár. "
Van benne valami, mások is így gondolják. Az tisztán látszik, hogy mûködik. Ezt tényleg lehetne fejtegetni, érdekes téma.
"Csak jobban örülnék neki, ha nem cikkeket veséznénk ki, hanem a saját ötleteidet tolnád a képembe. "
Ha van is saját ötletem, az csak a mese kategóriába férne bele, mert nulla munka van mögötte. Nincs mire alapoznom jelenleg, csak más munkájára.
Tudok errõl a hibámról. Kérlek nézd el nekem. nem egyszerû dolog az ilyesmit levetkõzni. Pláne ha meg sem próbálom. :-)
Én képes voltam felfogni (remélem) amit állítasz, csak valamilyen verzióhoz csak közel érzed magad,ahelyett, hogy nem tudom. Ezért próbáltam kitalálni különféle dolgokat, hogy ne egysémára legyen és egyiket se szerettem volna kiemelni. Nálad pedig akkor egy kiinduló pont sincs, hogy semmiból vagy valamibõl. Jó.
Jó. Segítek. Adok neked epár fantasztikus irodalonból kölcsönzött kerettörténetet. Lássuk mire mész a kifejtésükkel:
1 A szilicium alapu (gpi) élet keletkezése valóban lehetséges, ellentétben a szén alapuéval. A (gépi) életformák kísérleteznek a szén alapú élettel. Iskolafeldatok vagyunk csak a biológiaórájukon.
2 Kifejlõdött az élet az X-bolygón. Elõdeink a V-emberek (V=valódi) esztelen háborúba kezdtek és kipusztúlt minden életforma a bolygón. A magukar maradt gépek (mesterséges intelligenciák) céltalan létezésükre kerestek és találtak gyógyírt. Az adattárolóikat felhasználva egy hasonló bolygón (Föld) legyártottak kindent amit csak találtak. Sajnos az adattárolók nem voltak teljesek. A pusztításra tervezett gépeknek nem volt mindenre szükségük. Így a legyártott új élõlényekbõl hiányzik a valódi fejlõdést eredetileg lehetõvé tevõ mechanizmus.
3 Téridõkísérletek miatt egy fél földrésznyi anyag sértetlenül landolt egy idegen és élettelen bolygón a Földön. A visszatérésre nem volt megfelelõ mennyiségû energia. Az életfeltételek alkalmatlanok voltak a túlélésre. hasznosan tölteve a hátralévõ idõt, a túlélõ tudósok kapkodó kísérletben kezdtek, hogy visszafejthetõ legyen a sorsuk, és megmenthetõek legyenek. Az idõ nem számított többé, csak a kiszámítható fejlõdési pálya. Legyártásba kezdtek és a maradék energiával szérszórták az idõben a legyártott élõlényeket, bízva azok fennmeradásában. Aztán kifogytak minden energiából és Atlantisz emgsemmisült...
4 Rabszolgaák vagyunk. Lelkünk tisztulásig fogjok vagyunk egy mesterséges környzeteben, ahol minden életforma és a mi porhüvejünk is mesterséges.
5 Szimulációs programban létezünk. A programozó és a kezelõszemélyzet számunkra felfogahatatlan módon a mi terünkön és idõnkön kívül létezik. Mi pedig egyáltalán nem létezünk, csak a szimuláció idejére hisszük, hogy élünk-létezünk. Játékfigurák vagyunk csupán amikor azt mondjuk: "Az élet egy szar játék, de nagyon szép a grafikája."
Nos anneiy talán elég lesz. Lássuk mire mész velük.
Másrészt az evolúció elméletére azt mondani, hogy nincs benne újítás, újdonság... röhej. Látszik, hogy mennyire nem vagy képben. A 20. század összes fontos tudományterülete és tudományos újítása újabb- és újabb bizonyítékokkal szolgált az evolúció elméletére, és az evolúció elméletét újabb és újabb tudományterületeken használják fel elõrelépésre. Közben egyre több részletet ismerünk meg, és egyre több következtetést fogunk levonni, és a te kis szánalmas életed is kényelmesebb ezen eredmények miatt. Te meg itt fikázol kisujjból, minden alap nélkül... gratulálok, tökéletesen leírtad magad, szar ember vagy.
-Ez engem is érdekelne.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A hit nálam nem játszik szerepet, csak a tudás.
és felhozza érvnek, hogy ez a gén így meg úgy mûködik és ezért lehetséges --> akkor jönne az ellenérv, hogy az a gén márpedig nem így mûködik, mert az így mûködik
Nincs mit vitatkozni rajta. A Gén nem 'mûködik'. csak egy információbázis. Egy adattár. Nekünk itt ebben a topikban arról lenne célszerû beszélgetni, hogy ez az adattár Hogyan és mitõl változik. Meg még arról is, hogy enélkül az adattár nélkül hogyan keletkezhetett az élet. De a legfontosabb, hogy emellett az adattár mellett mi lehetett 'eredetileg', ami most nincs sehol. Érted? Arról, hogy ezekbe hamiskásan mit lehet belemagyarázni annak érdekében, hogy az evo-elmélet még egy darabig fenntartható legyen, abba én nem kívánnék részt venni. Egyébként egyetértek a céllal. fenn kell tartani még sokáig. Amíg nem tudunk helyette megfelelõ 'leváltó' elmélettel elõállni. Addig. De ez egyre messzebb kerül. jelenleg nem látjuk az alagút végén a fényt. nekem viszont ebben nem kell résztvennem. vannak megvezetett emberek akik ezt automatikusan megteszik. A szorgalmas-jótanuló diákokból lesznek ezek a tudósok. Tõlük megfelelõ absztraháló képesség híjján nem várható el újdonság. Viszont az állapotfenntartást kérés, 'összeesküvés' nélkül is megvalósítják. Érted.
Én megpróbáltam értelmes ellenérveket keresni (pl kiszorítás ügyében), sajna tõlem egyelõre erre telik.
Jó-hogy ellenkezni próbálsz eszes módon. Köszönöm neked. Csak jobban örülnék neki, ha nem cikkeket veséznénk ki, hanem a saját ötleteidet tolnád a képembe. Ugyanis a megvezetett emberek cikkei a könyökömön jönnek ki. Korábban magam is ilyesmire kényszerültem. Ma-már nem. és ennek én nagyon örülök (ha érted mire gondolok). Szóval számomra ezek a cikkek értéktelenek. A tanulatlan, ezáltal megvezetetlen emberek eszes ellenkezése viszont eredeti ötletek hozhat. És ez felbecsülhetetlen értéket képvisel(het). Én, és még sokan mások erre vadászunk. A legtöbbünk csak olvas. Én írok is. Szerintem kikényszeríthetõ a jó ötlet. lehet, hogy tévedek. majd meglátjuk. Amíg meg nem únom és amíg idõm engedi, csinálom...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"A kuatatásokból csak az világos, hogy idõben folymataosan kerültek ide az élõlények"
Ambro ezeket Te írtad. Van amikor az egyik gondolatoddal agyoncsapod a másikat. Nem vagy következetes.
Most Te akkor tudsz, vagy sejtesz valamit, avagy csak divatból tagadsz??
Légyszíves magyarázd el részletesen, indoklással ellátva, hogy mi a problémád, mert nem értem.
Mikikét azért tisztelem, mert vállalja önmagát.
Semmi köze nem volt a visszakozáshoz. Eszetlen, magyarázat nélküli törléseket láttam. Így nincs értelme vitázni. Azóta sem tudom, hogy nem pont egy számomra értékes választ törölt-e ki a topikggazda, pusztán csak azért, hogy csipetnyi hatalmát fitogtathassa. Nézd végig a sorszámokat. Rendeteg törlés volt. lehet, hogy az enyémek közül is. Nem tudom. Bosszantó. Ha megint ezt tapasztalom, valósznínûleg végleg kiszállok. Érted?
Na mondjuk ez már egy vitatéma lehet.XDD
Sajnos nem. Elmagyaráztam, hogy miért. Olvasd el kérlek a magyarázatomat. Ha nem értesz egyet vele és van valami valóban izgalmas ellenérved, szívesen vitázom róla veled. De ha nincs ellenérved, akkor nincs mirõl beszélgetni ezzel kapcsolatban. Sajnos.
Nem mérgesíts már engem! Elmagyaráztam részletesen. Miért nem érted már meg a lényeget? A lõtéri döglött kutyát nem érdekli, hogy mi válik elõnyére minek. Az evo-elmélet egy magyarázat arra nézve, hogyan lett a minket körülvevõ élõvilág. Azt a vélaszt adja, hogy 'kifejlõdött'. Mi meg már tudjuk, hogy nem. Kifejlõdéssel nem jöhetett létre. Érted?
Namármost az apa teljesen tudományos módon, logikus következtetést von le az esetbõl; ám azt kell mondanunk, hogy ez, teljesen ellentétes a valósággal. Ha figyelembe venne minden rendelkezésére álló információt akkor fel kéne adni az elméletét és még a gyerek is jól járna. Ha feladná az elméletét attól persze még nem tudná hogy hogyan lehetséges 6 zsömlét kapni meg hogy miért alakult ki ez a szokás. További kutatással talán kiderítheti.
Így vannak ezzel az evósok is. Teljesen logikus és tudományos az elmélet, sõt "bizonyítékok" is vannak, ám ha tényeg mindent figyelembe vennének(ööö..pl...ellenérvek), akkor nemcsak el kéne vetni az elméletet, de kiderülne, hogy a "bizonyítékok" valami egészen mást bizonyítanak.(pl: soha nem lesz egyik fajból másik)
Az átértelmezés bizony az egyik legnehezebb feladat és valóban szemmel láthatóan frusztrációt okoz még a legtárgyilagosabb tudósunk esetében is. Lásd: "loálbazmeg-ciklus".
Én bármit el tudok képzelni. Nem, az én képzelõerõmmel nincs semmi baj. Az ellenkezõjével van baj. Azzal. hogy eddig minden elkélpzelt dolog elvérzett a valóság oltárán. mert csak az számít, hogy megteláljuk-e a valóság igaz magyarázatát vagy sem.
"A fantázia fontosabb, mint a tudás, mert a tudás véges, behatárolt, de a fantázia felöleli az egész világmindenséget." /Albert Einstein/
Türelmes ember vagyok. Leírtam, és megint leírom neked, de kérlek valóban olvasd el a válaszomat és kérlek valóban próbáld megérteni azt. Kérlek -ha tudod- építsd be a gondolkodásmódoba a következõket:
A mai értelemben vett tudomány kb 200 éves múltra tekint visszza. Még szûkebben értve az írott -és megkövetelt- tudományos módszerek által gyakorolt tudomány kb 20 éves. A tudományos módszerekrõl viszonylag kielégítõ módon itt kaphatsz tájékozatatást.
Még valami: A tudományos módszerek alkalmazása nem követeli meg, hogy az alkalmazó maga tudós legyen. Sõt, bármiféle elõképzettség nélkül, bárkinek módjában áll(na) azok alkalmazása. A lényeg tehát a tudományos módszer betartásán van, nem pedig azon, hogy kihez, milyen szervezethez tartozik annak alkalmazója.
Még egyszer: Kérlek légyszíves próbáld meg beépíteni a gondolkodásodba ezeket. Csak akkor leszel valóban vitaképes, ha egy-egy fogalom lexikális meghatározásán te is pontosan azt érted amit kell, amit a vitapartnereid is értenek. Köszönöm, hogy figyelsz rám, de mostmár én is fogom figyelni, hogy harmadszorra valóban felfogod-e ezeknek a soroknak az értelmét.
A haszontalan elem is fennmaradhat, ha meglehetõsen nagy hátránnyal nem jár, de ezt csak halkan jegyeztem meg.
Elmondtam neked, hogy nem találunk köztes állapotokat sem ma, és a fosszíliákban sem. Elmondtam, hogy az új szerv csak akkor húz hasznot, ha mûködik. Elmondtam, hogy nem-mûködõ köztes állapot nem lehet hasznos, csak káros, vagy semleges. Elmondtam, hogy nem tudunk tumományos igényességû példát mondani a részleges és hasznos mûködésre. Ezeket mind-mind elmondtam. Te meg itt erõlködsz a kicsitérzékeliagfénytésazmárdejó dologgal. Az ilyesmi dolgok erõszakolása messze esik a valódi tudományosságtól. Hihetõ és logikus dolgokat ki lehet éppen találni százával, de azok mélyebb vizsgálata eddig minden esetben kizárta azt, hogy lehetne valami köze a valósághoz. Érted? Nem lehet kicsit repülni. Nem lehet kicsit látni. Csak tájékozódva, biztonsággal lehet repülni és csak az információt feldolgozni képes megfelelõ bonyolultságú aggyal lehet látni. Más szavakkal ezek a szervek nem egy pittyre és nem önmagukban léteznek. Rendszert alkotva, egymást segítve mûködnek csak megfelelõen. és ha a rendszer egy létfontosságú eleme kiesik, akkor az egész rendszer leáll, az egész rendszer mûködésképtelenné válik. Emiatt új szervek az evolúciós-elmélet magyarázatával nem fejlõdhettek ki. Értsd meg, maga a kifejlõdés az ami nem létezik. Hiszen ez a bajunk! Nem tudjuk, hogy akkor mi van helyette. Fogalmunk sincs. Érted a problémát? Mert örülnék ha végre megértenéd, és ezen túllépve hasznos dolgokról is eshetne végre szó.
*dalol* ...in the age before a hundred years before the age began... *dalol*
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Egyébként mindannyian csillagporból vagyunk! 😊
Hogy ne hagyjam ki a Nagy Bummot se:
Ez egy olyan dolog,ami hétköznapi emberi ésszel felfoghatatlan (nekem is, pl végtelen világegyetem milliárd csillag, bolygó...stb) és sokan ezért is próbálnak egy ennél sokkal felfoghatóbb teremtõképet festeni maguk elé. Ez természetes.
Megint hazudsz.
Ó dehogynem. A lényeg az, hogy ahogy néha te értelmezed a dolgokat úgy teljesen igazad van, hogy nem hiszed el, mert úgy én sem hinném el és szerintem nem is errõl szól. Azonban ezt már megemlítettem.
"Érdekes egy ember vagy te. Azt mondod vitatkozni szeretnél a részletekrõl. Amikor megteszem, akkor meg azt állítod, hogy belemagyarázok dolgokat. Hát mit szeretnél tulajdonképpen? Ha rádhagynám? Beidézel egy cikket és én némán bólogatnék rá? Ezt szeretnéd? Hogy ne legyen ellentmondás, ne legyen semmiféle vita?"
Tudod, hogy nem. Az nagyon is jó lenne, ha így kivesézne mindenki egy cikket sokszor mondatról-mondatra. Nekem a részletekbe menõ vita, mondjuk arról szólna, hogy egy cikk megállapít valami és felhozza érvnek, hogy ez a gén így meg úgy mûködik és ezért lehetséges --> akkor jönne az ellenérv, hogy az a gén márpedig nem így mûködik, mert az így mûködik. Egyszerûbben nem tudom kifejezni magam. A lényeg, hogy a legjobb az lenne, ha nem általánosan filozofálgatva érvelnénk, tagadnánk, hanem beleszõnénk valami konkrét kézzelfogható dolgot.
UI: mondjuk jórészt a cikk eleje az csak bevezetõ dolog akart lenni, és a lényeg bizony a végében volt. És mint tudjuk te szépen kielemezted az elsõ 3 mondatot. Én megpróbáltam értelmes ellenérveket keresni (pl kiszorítás ügyében), sajna tõlem egyelõre erre telik. No majd mára is keresek valami elcsámcsogni valót 😊
Azért egy felnõtt embernek olyan halovány elképzelései lehetnek, hogy:
- a semmibõl lett egyszercsak
- az biztos, hogy nem a semmibõl lett valami már volt elõtte
- bármi lehetett csak az nem, hogy egy másikból változott át (direkt használtam ezeket a szavakat)
- más bolygóról jött
- idõutazás seggítségével a téridõkoontíínuumban ugrálnak az élõlények ide-oda
Megint részletesen kifejtsem? És megint csak kritikát kapok érte? OK, megteszem, de szeretnék rá normális reakciót kapni.
Semmibõl valami kérdése: Ez az érvelés nem ismeretlen a tudományban. 150-200 éves tudományos elképzeléseken nyugszik. Az idealizmus, a vallás köntösét lecserélve materialista nézetekre, elhagyásra került az isten, a teremtés, és lett helyette az elõzmény nélküli kezdet és a véletlen. Konkréten a Nagy bumm elmlete a kezdet elõtti állapotról azt mondja, hogy annakelötte az 'elötte' fogalma nem értelmezhetõ, nem létezõ fogalom. Az élet keletkezésénél pedig a nyilvánvalóan létezõ okságról jelenti ki, hogy az puszta véletlen. Tehát az elõzmény nélküliség már régen tudományos rangra emelkedett butaság. Ne tõlem várd a magyarázatát. Én ugyanis nem fogadom el, de tudomásul veszem. Egy kis magyarázatot olvashatsz róla például
itt.
bármi lehetett csak az nem, hogy egy másikból változott át
Hátomszor leírtam már neked, abból egyszer be is fekektítettem a lényeget. Mégsem veszed tudomásul. Türelmes ember vagyok. megteszem újra és újra:
Az evolúció lehetetlen, mert a meglévõhöz képest más, attól alapvetõen eltérõ testfelépítés-életmûködés programozásában részt vevõ új gén átmeneti génállapotait létrehozó-felhalmozó-megõrzõ mechanizmus nem létezik!
más bolygóról jött
Ha az elöbbi megállapítás igaz, akkor jöhetett éppen más bolygóról ide kész állapotban, de ezzel az örökítõ-mechanizmussal ott sem fejlõdhetett ki. Ergo, ez a feltételezés nem ér meg egy hagymát.
idõutazás seggítségével a téridõkoontíínuumban ugrálnak az élõlények ide-oda
Jelenlegi tudásunk szerint léteznek olyan zónák ahol más zónáktól eltérõen 'telik' az idõ, de azokban a zónákban sem lehet megfordítani az oksági kapcsolatot. A kauzalitás törvényét azokban is és az egymással kapcsolatos átutazások során is igaznak véljük. Ergó a téridõutazás abban a kontextusban ahogyan te hivatkozol rá, lehetetlen. Emaiatt egy ilyen ötletre Tudományos Elméletet alapozni ma nem lehetséges. És az én személyes véleményem is ezzel cseng egybe. Írhatom magyarbbul is: butaság.
Legalább egy kicsi fantázia legyen benned. Mondjál ötleteket is, még ha nincs is valóságalapja, csak úgy poénból. Azért az alapvetõ elképzelésed csak van.
Voltak ötleteim. Sok. Sorra elvéreztek a valóság oltárán. és igen, ma ott tartok (nem csak én), hogy nincs alapvetõ elképzelésem. Tõletek várom. De nem a lerágott csontokat, hanem valami újat, amibõl kidolgozva lehet valami igazán értékes. Ami leírhatná végre a valóságot. Azt a valóságot amirõl sajnos nekem, nekünk ma elképzelésünk sincsen...
Pénzfeldobással.
Mikike szerint úgysincs véletlen, így egy egyszerû pénzfeldobás, illetve pénzfeldobások sorozata elõre meg van tervezve.
Nem. Én rávilágítottam a cikk mondataiban rejlõ hazugságokra, és ellentmondásokra. Mert benne voltak. Ha nem lettek volna benne, nem tudtam volna ezt megtenni.
Érdekes egy ember vagy te. Azt mondod vitatkozni szeretnél a részletekrõl. Amikor megteszem, akkor meg azt állítod, hogy belemagyarázok dolgokat. Hát mit szeretnél tulajdonképpen? Ha rádhagynám? Beidézel egy cikket és én némán bólogatnék rá? Ezt szeretnéd? Hogy ne legyen ellentmondás, ne legyen semmiféle vita? Dehát ez egy vitafórum. Akkor miért vagyunk itt? Szóval nem értelek, nem tudom mit akarsz, de ami ennél még fontosabb, hogy szerintem te magad sem tudod. Nem ártana, ha letisztulna ez benned, mert én nem azért jöttem ide, hogy értelmes beszélgetés helyett a vádaskodásaidat olvassam hosszú oldalakon keresztül.
A cikkrõl pedig nem kívánok már többet vitatkozni veled. A véleményemet részletesen kifejtettem, megindokoltam, a tanulságokat leszûrtem, pontokba rendeztem. Értelmes ellenérveket a részedrõl nem olvastam. Nincs annyi idõm, hogy végtelenbe húzódó semmitmondó szócséplésekbe bocsátkozzam veled. Szóval remélem megérted, de ezt a vonalat én itt befejeztem. Pont.
Walk the Talk.
<#vigyor2>#vigyor2>
Walk the Talk.