Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kitt erre így válaszol: beteszed a CD-t vagy kiveszed? Majd megtörli azt.
\"You are fucking crazy people!\"
Mivel nem fizikai dolog, elég annyit tudni,h benned van 😊 VAN LELKED EMBER!
Akárhoyan is gyürkõzöm, én nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet valami mögött lenni, ami nem egy fal, egy szekrény.. hacsak nem teljesen metaforikus értelemben használjuk a mögött szót, pl. a homszexuálisok éves felvonulása mögött állok, azaz támogatom. De te enm ebben az értelemben használod a mögött szót, kérlek írd le úgy, hogy megértsem.
1. nincs olyan barom aki Uri Gellert istennek hívná.
2. Az egy dolog,hogy mit tartassz léleknek, én is állítottam butaságokat az evolúciórol.
3. Mégegyszer elmondom, az állatoknak nincs lelkük, szellemük van. Lelke CSAK az embernek van.
Pl most is alakulhatna egy vallás, Uri Geller lehetne az isten!
Léleknek meg a fejlett agyi EGYEDek agy mûködését nevezném.. tehát ha egy faj egyedei egyedi személyiségi vonásokkal rendelkeznek pl van olyan maci amelyik rendes és nem támadja meg a vadört, de van olyan maci amelyik csak úgy tesz majd egy pillanatban lecsap, és van vad maci akkor a maciknak van "lelkük".
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
2. Nem beszélhetünk két különbözõ dologról,mivel a mennyország létezik, Isten megteremtette az angyalokkal együtt,csakúgy mint ezt a földet.
Én ezt a mondatot még a legjobban úgy tudom értelmezni, hogy isten országa egy másik világ. De hol van az a másik világ, a ti tudatotokban? Nekem rengeteg másik világ a tudatomban. Hogyan ismerem fel, hogy a te istened világa a te tudatodban uaz a világ, mint ami Gezukam tudatában van isten világáról? Ti honnan tudjátok, hogy ugyanarról a világról beszéltek? Miért gondoljátok, hogya tudatotokban lévõ egy világ a rengeteg közül a tudati létezésen felül valamifajta más létezéssel is bír? Ha ezzel is megvolnátok milyen típusú létezés ez a más létezés? Fizikai? De akkor érzékelnünk kéne nekünk is, tehát ezt elvethetjük. Tudati, akkor megint nem tudom, mi alapján van kitüntetve az ezernyi más tudati világ között...
Adott egy kör. Határozzuk meg mi a valószín ½ usége annak, hogy a
kör egy véletlenszer ½uen kiválasztott húrja hosszabb, mint a körbe
írt szabályos háromszög oldala.
Int1:Rögzítsük az els½o pontot Aban.
A második pont a kör három egyforma
hosszúságú ívére eshet, melyb½ol
kett½o olyan, hogy az oda befutó húr
hossza rövidebb, mint a háromszög oldala
valószínûség:1/3
Int2:A húrt egyértelm ½uen meghatározza
középpontjának helye a kör belsejében.
Akkor hosszabb, mint a beírt
szabályos háromszög oldala, ha a középpontja
a kisebbik kör belsejében van
valószínûség 1/4
Miket tud meg az ember...
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Egy másik könyvben meg az van, hogy akit megölsz, az a szolgád lesz a túlvilágon.
Milyen vallást ismersz te, a sajátodon kívül? Gyanítom többre már nem volt kapacitásod. Honnan tudod, hogy azokban a könyvekben nem ugyanilyen "ésszerû" és "meggyõzõ" sztorik vannak? Honnan tudod, hogy ami abban van, az hazugság, képzelõdés?
Miért pont a Biblia az aduász?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
púúúúú
Ismerjük már annyira az embert, hogy ezt kijelenthessük?
Meg az evés is ilyen, meg a szarás is ilyen, meg minden biológia. De bonyolultabb annál, hogy lenézd a folyamatokat egy kisebb szintre. Ugyanúgy csodálatos az egész, ahogy van.
púúúúú
De az abakusz azért tetszett! 😄
púúúúú
Kit értesz "mi" alatt?
Ki tudja, mi vár ránk? Ahányan vagytok (ti, ilyen-olyan vallásosak) annyiféleben vagytok halálbiztosak, néhányan annyira, hogy bombát kötnek magukra. Na azok a srácok _tényleg_ úgy gondoljok, hogy a mennyország várja õket.
Ha aszerint kéne istent választanom, hogy melyik vallás hívei tûnnek a legbiztosabbnak a dolgukban, hát biztos nem a kereszténység lenne a nyerõ.
Az öngyilkos merénylõk nekem úgy meggyõzõbbnek tûnnek, lehet, hogy tudnak valamit. Mi van, ha mégis nekik van igazuk, és rossz parancsolatok alapján élted le az életed?