Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Kitt erre így válaszol: beteszed a CD-t vagy kiveszed? Majd megtörli azt.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Meg a tudással is, ami bizonyított.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
nylon-evõ baktérium
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ad2 Ezzel nincs bajom, bárki azt hisz amit akar, amíg nem árt vele másoknak, és nem néz le másokat azért, mert nem egy nézetet ismernek el.
De nem érted? A Biblia alapja a hit, hinned kell...ha Isten megmutatkozna neked és térderehullva megdöbbenve rájönnél mindenre, akkor se hinnél,mert akkor már tudnád...
"Ez a Biblia, akármelyik részét vizsgáljuk is, igaznak bizonyul."
Ezt nem én mondtam. Hanem régészek...valószínü jobban vágod a dolgot 😄 neharagúdj
Szilárd bizonyítékok hiányában nem is fogunk, már ne haragudj.
"Ez a Biblia, akármelyik részét vizsgáljuk is, igaznak bizonyul."
Ez csak egy rövid LOL-t érdemel.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
mr. garrison mindent elmagyaráz szép alaposan
1. Nem tudnám megtenni ismereteim hiányossága miatt.
2. A biblia nem tudományos könyv. Nem is történelem könyv. Ha nem tudtok hinni még a lélek vagy Isten létezésében sem, akkor a Bibliát se értitek meg soha...bár gondolom ez egyikõtöket se sújtja le nagyon 😊
Az pedig már csak mellékes,hogy "sok ezer régészeti lelethez vezetett el, és a régi kultúrákról szóló terjedelmes irodalom forrása. Ez a Biblia, akármelyik részét vizsgáljuk is, igaznak bizonyul."
Van azért milliárd fölötti buddhista is a világon, és számtalan törzsi vallás, és bizony vannak eltérések a teremtésmítoszaikban. Némelyik talán még logikusabb is a kereszténynél.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
#3905: én hiszek Istenbe de a bibliát hülyeségnek tartom. csak egy könyv a föld legnagyobb bestsellere, arra még jó h megismerjük az akkor élt emberek életmódját.
\"You are fucking crazy people!\"
Tényen nem változtat <#idiota>#idiota>.
Nem tudatlan valaki azért, mert nem hisz egy olyan dologban, amiben te igen.
\"You are fucking crazy people!\"
No én csak erre válaszoltm😊))))
Most ismerted el😊))))
kijelented 100%-ra, hogy az evolúció csak egy elmélet. ezzel kijelented, hogy nem igaz. erre most hadd ne mondjak semmit. itt most tudtommal tudományos és nem vallási vita folyik, és megnézném, hogy hogy tudnád tudományosan bebizonyítani ezt az állításodat. ugyanúgy a második pontban kijelentesz egy vallási dolgot, amit sokan hisznek, de szintén semmilyen tudományos bizonyítása nincsen.
Ez magánvélemény, és igen önzõn hangzik az "akár hisszük akár nem" kifejezés.
kevesek vagyunk még ehhez hogy megmondjuk hogyan és miért. De a léle-test kapcsolata az nem vitatott
Armin & Ayu fan