Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kitt erre így válaszol: beteszed a CD-t vagy kiveszed? Majd megtörli azt.
Másodszor pedig, már lezártuk ezt a témát...minek gyõzködöd magad,hogy nem lehet igaz? 😄 Régebben volt még egy ateista újságcikk ami minden hónapban megjelent, azt hiszem valami olyasmi volt a címe,hogy felvilágosodás. Csak sötét témák voltak benne és minden számban elmondták párszor,hogy nem létezik Isten. Majd az emberek már nem értették hogy miért bizonygatják ezt sajátmaguknak. Majd a szerkesztõség felbomlott az egész társaság széthullot,az utolsó számukban még elmondták egyszer,hogy nincs Isten 😊 félve menekültek az elõl,amit nem tudtak letagadni. Mivel az ember két nagyon fontos részbõl áll. Test és lélek. Hiába próbáljuk letagadni a lélek létezését. Még a legelvetemültebb bûnözõ is tudja valahol a lelke mélyén,hogy rossz amit csinál. Az ember lelke arra szolgál,hogy tud sajátmagáról és tud Istenrõl. Ezért nincs a majomnak vallása és ezért nem tud erre a materialista mit mondani, mert ha azt mondja hogy ez egy anyagi világ és nincs lélek, akkor nincs értelem se. Vagy mi van a lelki betegségekkel,amikor az ember teste,agya is teljesen egészséges mégsincs jól az illetõ és nem segít rajta semmi gyógyszer, csak mondjuk egy jó pszihológus 😊
Teljesen bizonyos hogy az élet a legapróbb kis egysejtüekbõl fejlõdött ki az evolúció utján. Ez tagadhatatlan és nincs mirõl beszélni.
Talán ha lenne egy olyan vallás ami azt hírdeti hogy van egy isten aki az elsõ egysejtût teremtette és KÉSZ mást nem csinált akkor abban még lehetne hinni..
( pár évvel ezelõtt ugyanezt elmondtam egy hittérítõnek.. tudjátok, csengetnek és megkérdezik hogy bejöhetnek e egy kis beszélgetésre, én meg pont ráértem.. kb 1 percig hagytam szóhoz jutni utána én gyõzködtem, és szegény már menni akart, de nem engedtem mig elnem mondtam a teljes véleményemet.. utána megkérdeztem hisz e még istenben és azt mondta szomorú hangon hogy természetesen igen - de már nem volt olyan hiperaktiv mint amikor bejött )
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Figyu nem magyarázok többet, eléggé belefáradtam ebbe. Nem az a karmikus küldetésem,hogy megtérítsem a világot 😄(csak vicceltem,mielõtt valaki belekötne)
Ha elhiszed,elhiszed. Ha nem,nem. Pont. Ha komolyan érdekelne a dolog. Keress fel privátban és megebszélhetjük,de ezen a fórumon többet nem beszélek errõl. Úgyhogy bonthatjátok a pezsgõket 😄
u dont have to listen anybody else but me
mondjuk hogy okés elhiszem hogy az élõ isten szava.
és a korán? meg még sorolhatnám?
vagy akkor most több isten van? melyik teremtette akkor ezt az egész bonyodalmat ide körénk?
a sok zsidó mint tévedve és egy senkiben (nem létezõ istenben) hinnének?
hoppácska. ferdeség van.
egyszóval, magyarázd már meg hogyha a kereszténység által nevezett isten a legnagyobb, akkor mi van a többivel?
összültek az istenek és hoppácska, sztem legyen ilyen egy ember, okés, enyém a növényzet. stb?!
vagy ha késõbb alakult egy vallás akkor az kettõ isten gyermeke? 😄
röhejes az egész lásd már be. beléd van nevelve az a baj, és soha nem fogsz felébredni belõle, ez a baj a vallással.
a magyarázatodat persze várom!
u dont have to listen anybody else but me
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
"-Igen, nyilván a pilóták is imádkoztak. -😉" - igen ez valószínü. Csak õk egy nemlétezõ istent kértek arra hogy a következõ borzalmas tettük jussa legyen örök élet...biztos vagyok benne,hogy a pokolra jutottak
-Igen, nyilván a pilóták is imádkoztak. -😉
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Tehát akkor ha valaki egyébként makulátlan életet él, de nem hívõ akkor örök idõkre a pokolba jut? Ez nem hangzik valami szeretetteljesen.
Egyébként. Már többször le lett írva, mindenki azt hisz amit akar. Ha te azt hiszed, hogy a Biblia betûrõl betûre igaz, akkor az a te dolgod, szabad országban élünk. Mivel tudományos megfigyelésekkel, kísérletekkel, TÉNYEKKEL nem tudod alátámasztani ezt a hitet, ezért nem használható fel egy tudományos elmélet tagadására/cáfolására vagy a róla való vitatkozásra. Márpedig itt elvileg ez lenne a cél.
Szóval ha lehet fejezzük már be az offtopik társalgást (ha jól tudom van külön Biblia értelmezése topik) és próbáljunk meg az eredeti témánál maradni.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Sajnálom,hogy nektek nem tettszik,amit mondok. A biblia nem egy álomvilág, ami arról szól,hogy mindenkié az örök boldogság. Egy nagyon komoly hiteles könyv és bizony szó esik arról is,hogy mi van azzal, aki ezt nem fogadja el, lehet hogy kényes téma és biztos senki se hallja azt szívesen,hogy sötétségben él és ha ez így is marad akkor késõbb még nagyobb bajok lesznek ebbõl...
Isten létezõ,de hogy lenne már az evolúció terméke? Én azt se fogadom el hogy Isten teremtette az evolúciót, mert a biblia mást mond az élõlények kialakulásáról,de ebbe ne menjünk bele megint, de aki íúgy látja hogy Isten forgatja az evolúció kerekét még az is tudja,hogy Isten az evolúció felett áll.
miért tagadná? Isten mindenható, tehát lehetõségében állt megteremteni a világot evolúcióstul-mindenestül.
egyébként meg elgondolkozhatnál azon, hogy amit itt levágsz, az mennyire visz közelebb a mennyekhez, mert hogy nem túlzottan alázatos meg szeretetteljes, az biztos. (más kérdés, hogy ha Krisztus megváltotta a világot a bûnöktõl, akkor miért kell pokolba kerüléssel fenyegetõzni, fõleg annak, aki a szeretet Istenében hisz. majd pont a szeretet Istene fogja lassú tûzön sütögetni az embereket, mert hittek abban, hogy van evolúció, aha, persze... szóval ez az egész, jajj-majd-jól-ráfáztok szöveg egy hülyeség, túl kéne lépni rajta. ne azért kerülje az ember a bûnt, mert pokolra kerül, hanem mert megbántja Istent, ami elég gáz, még akkor is ha mindig megbocsájt. szerintem például buta állat, aki visszaél a szülei szeretetével, és ez valahol hasonló.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az a különbség,hogy Petõfi és a szorzótábla között semmi összefüggés nincs, közük sincs egymáshoz. Az evolúció,mint olyan, pedig tagadja, hogy az élõ Isten teremtett mindent. Ilyet úgyse fog egyikõtök se belátni,hogy Isten teremtette mindent az utolsó fûszálig. Minden benne volt a tervében. Még az is hogy ma itt errõl beszélgetünk. És tudjátok nagyon kevés keresztény süllyed le ilyen fórum szintjére. A nagy része úgy gondolkodik,hogy " mi megpróbáltuk" (mint most én) és ha nem akartok hinni,akkor ne higyjetek, nem fogom senkire se ráerõltetni, aztán hogy a mennybe juttok e? Áhh...nyugodjatok meg, így biztos nem juttok oda,ezen nem kell törni a fejeteket,hogy mi van ha...? Nem
Vannak értelmes hívõk is, akik össze tudják egyeztetni a hitüket a való világgal, õ nem ilyen. Inkább a valóságot tagadja, csak nehogy baj legyen a lelkében.
A legveszélyesebb fajta.
Ha arab világba születik, már önként jelentkezett volna öngyilkos merénylõnek.
Nem azt ismerte el, hogy nem igaz, hanem hogy õ nem tudja bizonyítani...
Attól még az színigaz, minden egyes betûje (és félrefordítása)!
hát nem ezt magyaráztam? csak akkor tudnám minek jöttél ide vitázni, hogy a Biblia miatt nem lehet igaz az evolúció. körülbelül olyan ez, mintha Petõfi költészete miatt akarnád megváltoztatni a szorzótáblát. (pedig én szeretem Petõfi verseit.)
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Frank Schätzing - Híradás egy ismeretlen univerzumból
olvasta vki?
\"SLICE of LIFE\"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Az evolúciós elv lényege pedig az, hogy van egy reprodukcióra képes egységekbõl alló szórás, ill. egy hatás, ami egyfajta nyomástként hat erre a szórásra. Emiatt a nyomás miatt pedig a szórásban egy válogatás megy végbe. A véletlenszerû tulajdonságokkal rendelkezõ egységek, így rendezõdni kezdenek, azaz hasonlóvá válnak egymáshoz, és végül bonyolult rendszereket hoznak létre.
Tulajdonképpen ez egy árnyaltabb változata a véletszerûség magyarázatnak, ami még a görögöktõl ered, hiszen így már egészen bonoyolult rendszerek létrejötte is megmagyarázható. (a puszta véletlen elv szerint ugyanis igen kicsi az esélye annak, hogy az egységek olyan formán álljanak elõ, ami egy rendkívül bonyolult rendszert alkot, persze nem 0 a valószínûsége, csak beláthatatlanul alacsony, az evolúciós maygarázat viszont tökéletesen képes lemodellezni ezeket a bonyolodási folyamatokat)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"