Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért írsz halálbiztosan sorozatosan olyan dolgokat, amik nem igazak? ..vajon a többi is ilyen?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Maradnék én ha nem hozna fel mindig valaki olyat témát,ami kapcsolatos a bibliával és burkoltan vagy a nélkül kezdi el szidni,az ilyenekere válaszolok, de úgy tûnik ha nem válaszolnék le is állna a topik...
maradj a magad fazekánál és senki sem bánt, aki meg igen az ignoranciából és intoleranciából teszi!
Egyébként meg abszolút nem voltak fejlettebbek, absztrakt fogalmakat sok esetben csak kínkeservvel tudtak kifejezni.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Akkor egy kicsit komolyabb kérdés :
Ugyebár az evolúció felfelé halad, tehát azt állítjátok hogy a beszéd is egyre fejlettebb, pedig ez nem igaz. Ha az õsember úgy kezdte, hogy elég volt neki mutogatni is hogy jön a mamut, vagy nagyon egyszerû pár kifejezéssel elmondta, akkor hogy lehet hogy pl a régi héber nyelv marhára bonyolult, míg a mai angol vagy német nyelv pedig ezekhez képest végtelenül egyszerû. Valaki ezt magyarázza el nekem.
Itt járunk most. És milesz a jövõben hogy a túlnépesedett földön az emberek már nem félnek gonoszságot tenni mert tudják hogy nincs mitõl tartaniuk? Megmondom milesz, vegyi,-atomháború és kezdõdik minden elõrõl. ( jó esetben csak az õsember szintjérõl, rosszesetben papucsállatkából 😄 )
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
\"You are fucking crazy people!\"
Ha jól tudom benne van a Bibliában, hogy "Ne ölj". Nincs is azóta gyilkosság a Földön.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Amúgy "mindig", "addig" rövid i.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
1. nem Júdás írta
2. nem evangélium
😊