Az evolúció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Elnézést kérek amiért provokációnak vetted írásomat, nem annak szántam."

Nem? Akkor én kérek elnézést.

"De még mindig nincsenek információnk arról, amit állítasz"

Nem állítok semmit. Ez a fórum az evo-elméletrõl szól, de az evo-elméletre 150 év alatt nem volt bizonyíték. Ezekután nem számít "állításnak" az, ha azt mondom, evolúció a valóságban sohasem létezett. Arról kellene társalogni egy ilyen fórumban, hogy mi volt helyette. Nem kell foglalkozni a vallásos megközelítéssel. Nem kell foglalkozni Danikennel. Nem kell foglalkozni a szélsõségesekkel. Foglalkozni kellene magával a ténnyel. Vagyunk és nem fejlõdéssel lettünk. Hanem akkor hogyan? Ezzel kellene foglalkozni. Szerintem. De le lettem szavazva. Ki lettem röhögve. Nem vagyok sértõdékeny, de tudományos vita helyett a kiröhögés mégiscsak kevés.

http://szabadforum.com

Elnézést kérek amiért provokációnak vetted írásomat, nem annak szántam.
Másrészt szövegkörnyezetbõl kiemelt szónak megint más értelme van, Tarzan ezt nem szeretni.
De még mindig nincsenek információnk arról, amit állítasz, így tudományosan nem is fogunk tudni levezetni errõl egy értelmes vitát. Sajnos nekem az nem elég, hogy XY írt egy könyvet. Erik Von Daniken jut rólad eszemben
Ufók csinálták ezt is ezt is meg ezt is. Stb + a kormány cigarettás embere minden idegen tárgyat eldug. Bizonyítékként meg falfirkákat mutat, idegen technikáról, csak bennem van a hiba mert én nem látom. Igaz én a sztereogrammákat se tudom kivenni.
sz4bolcs
Én azt is körberöhögöm, aki szerint a kölni dómot meg lehet építeni.
Bizonyítsa be...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Az úgynevezett evo-hívõk tényekre építenek. S az ellentábor ezeket a tényeket támadják, mert van rajtuk támadható felület. Szerencséjük van. Mit tud ezzel szemben tenni az evo-tábor. Semmit! Nem tudnak olyan dologba "belekötni" ami nincs.
Mégegyszer kérlek exy1 tényekkel manipulálj, amik támadhatóak. Szerintem sokan vannak a topic-ban olyanok, akik magas fokon ûzik a "szakmát". Õk bizonyára a Te tényeiddel szemben az õ érveiket hozzák fel.
NE légy gyáva. Harc nélkül nincs gyõzelem. Félre a semmitmondó általánosságokkal!!
Az evo vonal sem volt diadalmenet. Elismerték, ha tévedtek.

Walk the Talk.

dronkZero
Piramisok...
Az tény, hogy adott volt egy korlátlan hatalmú személy, rengeteg alattvaló, és akarat. Szerintem ennyi elég.

Van egy olyan elképzelés is, hogy kvázi "betonozták" a belsõ köveket. Ez egész jól magyarázna pár anomáliát, hogy pl hogyan lettek teljesen vízszintesek a szintek.
Csak az egyiptomi hatóságok nem hagyják megfúrkálni õket, hogy a mintákból ezt egyértelmûsíthessük. Azért nagyjából érthetõ ez, nehogymá' bárki szétfúrkálja az utolsó megmaradt ókori világcsodát, másrészt ha titokzatos, akkor nagyobb idegenforgalmat is generál.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

egy kissé off: blackhole

Walk the Talk.

dronkZero
Ehheheh, basszus... 😛

Most hogy így mondod, egyszer félreklikkeltem, amikor a linkeket akartam beszúrni...
Gonsolom azért érthetõ, hogy nem neked szólt...

LSSAHPAUL
thx hogy nekem címezted!
De ha már így történt Neked mi a véleményed a piramisokról? Az biztos hogy kb 1900ig nem tudtuk volna megépíteni szerintem és mérnök fater szerint is.. ( jöhet privátban, ne offoljam már szét a topikot 😊 )

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

sz4bolcs
8))) hehe, humoros.

sz4bolcs
wahahaha xDD ez mekkora...

dronkZero
Na jó, ezen én már csak röhögni tudok...

Zero és Garga, miért provokáltok értelmes beszélgetés helyett? Kinek írtok egyáltalán? Jóformán csak ti vagytok itt. Sajnos.

Azthiszem nincs itt mit keresnem. Nincs egyetlen értelmes ember sem akivel érdemben lehetne beszélgetni.

Majd még azér benézek néhanapján, de egyenlõre ezt itt folytatni értelmetlenség lenne.

"Gondolkoztál, már azon miért nem hiszik el neked?"

Miért provokálsz?

Mérgezed a légkört, akár a többiek. Szerintem nem erre való egy tudományos fórum.

Most még röhögsz, mert nem állt össze a kép.

Na figyelj:
- az evolúciót belsõ infók birtokában elveti
- hitetlenségünkértt bûnhõdést ígért #4175
- Charlton Heston hírdeti ki álláspontját #4296
- írt két könyvet #4298

Ha most még nem is vágod, ki Õ, miután közli majd, hogy van egy fia, akit hozzánk hasonló türelmetlen zsidók megfeszítetek, és akit maga mellé vett a vezetõségbe, csak rájössz majd!
És egy netes fórumon jelenik meg nekem! Sose gondoltam volna....

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

dronkZero
"Pedig lehetne értelmesen beszélgetni."

Akkor talán járj elöl jó példával! Eddig itt a fórumon rajtam kívül mindenki sokkal jóindulatúbban viszonyult hozzád, mint milyen hozzáállással _te_ idejöttél. Én meg azt az elvet vallom, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten: ha érvek nélkül lehülyézel mindenkit, hát te sem érdemelsz többet.
Úgyhogy ha érteles vitát akarsz folytatni, akkor kezdd úgy, hogy elmondod a te véleményed a témáról, aztán sorold fel az érveket, amikkel ezt alátámasztod.
Ha meg más véleményébe vagy érvébe kötsz bele, akkor azt is támasztd alá, az nem elég, hogy "azért mert te hülye vagy és nem látod, majd ha egyszer eljutsz idáig, meglátod te is".

" Én ere biztatlak titeket, de más fórumokban sem sikerült."

Nem, te eddig mondanivaló nélkül vagdalkoztál. Olvasd vissza csak nyugodtan.

"Nem kell tõlem félni, ha nem akarjátok, nem jövök ide többet. Csak tisztázzátok le, hogy miért."

Nos, most már mondtál is valamit végre, amivel lehet kezdeni valamit.
Tudod, eddig a világon semmi mondanivalód nem volt. Véleményed igen, azt hangoztattad jó hangosan, de mondanivalód pontosan semmi nem volt.
Olyan emberrel, aki nem mond semmit, nem lehet beszélgetni.
Most végre ez megváltozni látszik. Egy lépés az emberi viselkedés felé. Gratulálok. Megelõlegezem neked a bizalmat, hogy érdemes vagy arra, hogy a továbbiakban esetleg kommunikálni tudunk.

"Hol van a szabad gondolkozás? Hol van a saját józan ész? Hol van az igazságra törekvés?"

Én teljesen szabadon jutottam arra a következtetésre, hogy a vallási fanatizmus az egyik legveszélyesebb dolog a világon, és egyelõre az evolúciós elmélettel csak az megy szembe. A többi tudományág, legyen az elméleti vagy alkalmazott, nem tudta megcáfolni eddig, rengeteg felhasználja az evolúciós elmélet eredményeit, és egyesek teljesen azon alapulnak. Már ott tartunk, hogy magunk idézzük elõ a "mutációkat", effektíve a gyakorlatban _alkalmazzuk_ az evolúciós elméletet, mégis, hogy a fenébe "szabadgondolkoztad" ki, hogy ez igazából csalás? Ennyi erõvel azt is állíthatnád, hogy az elektromosság is hazugság, és a számítógép is csak azért mûködik, mert a gyárban sok kis kínai munkás eszetlenül pörgeti mellette az imamalmot...
És ha szerinted az evolúció hazugság, akkor a genetika, génsebészet is?

"a törpék, kardnyelõ pókhasak, a jaguárember, az ördögfarkú és társai"

Ha másra nem is válaszolsz az egész kisregényembõl, nagyon kérlek, erre az egyre válaszolj!!
Szerinted mi az oka a cirkuszi mutatványosok "keletkezésének"? Hogyan lehet jaguárember? Hogyan lesz valakinek 26 ujja(linkekhez erõs gyomor ajánlott)? Hogyan lehet sellõlány?
Ha kis változást hoz egy mutáció, az a baj, ha nagyot, az a baj? Mi van, ha a delfinek farokúszója pont ilyen mutáció után maradt meg? Az új szerv, hajlandó lennél elfogadni?

" Nem volt vonal, csak egyetlen egyed. De besorolják, mert a kor tudományos irányzata ezt követeli."

Belegondoltál már, hogy milyen korú leleteket kérsz számon a világon? Hány _millió_ évet mondtál, 60-at? Szerinted a te tüdõd a halálod után hány évig lesz vizsgálható? 3 talán? Vagy 5? Esetleg egy teljes évtizedig?
Van fogalmad róla, hogy mik a feltételei annak, hogy egy fosszília millió évek távlatából megmaradjon? _Hegyláncok_ emelkednek ki annyi idõ alatt, te meg némi hús megmaradását várod? Nyilván kevés a fosszília, de amik vannak, azok szépen beilleszthetõek az elképzeléseink közé. És most figyelj: amik _nem_ illeszthetõek be az eddigi elképzeléseink közé, azok _megváltoztatják_ azt. Hellóka, errõl szól a tudomány! Hogy az ismereteinket egy logikus egységbe foglaljuk, vagy legalább megpróbáljuk. Viszont annyi a kritérium, hogy az az ismeret _valós_ legyen.
Ezt emésztd egy picit.

"Tessék elolvasni a tiltott régészetet és megnézni, hogy a hivatalos leleteken kívül mik voltak még."

Mi az, hogy "hivatalos" lelet?
És mik voltak még? Mert én tudok néhány esetrõl, amirõl évek, évtizedek mûltán egyértelmûen kiderült, hogy _csalás_ volt, meg néhány másikról is, ahol az vitte tévútra a tudósokat, hogy két nagyon hiányos csontváz volt összekeveredve. Ezeket taglalja a könyv?

"Példa annyi van mint az égen a csillag."

Akkor csak néhányat mondj! Ha ilyen sok van, biztosan találsz pár olyat, amit linkkel alá tudsz támasztani! Sokkal elõrébb lennénk.

LSSAHPAUL
off.
Exy! Érdekes egy fazon vagy, most lehet még mindenki kiröhög de lehet
20 év mulva meg neked lesz igazad! szóval lenne egy kérdésem hozzád! Szerinted a piramisokat kik és hogyan építették? légyszi privátban vagy itt fejtsd ki a véleményedet!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

sz4bolcs
exike még mindig búcsúzkodik? 😄

Gondolkoztál, már azon miért nem hiszik el neked?
- Lehet mindenki hülye
- Média elbutított
- Iskola elbutított
Vagy
- próbáljuk értelmezni azokat a dolgokat amik halunk pro és kontra módon és valamilyen érthetetlen módon az evo került ki gyõztesen.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy ez a jó, hanem ameddig nincs több elfogadhatóbb bizonyíték addig ez van, de ez egybõl megváltozik, ha mondjuk a nagy repülõ spagetti szörny lejön és közli velük (és bizonyítja) ö teremtet minket onnantól kezdve benne hiszek.
Ez a szkepticizmus alapja és én sajna, vagy szerencsére nagyon az vagyok.

Ja linkelj már légyszi olyan oldalakat ahonnan információt szerzel .
Ja tudom Google barát de én azt szeretném hogy a te szemszögedbõl lássam a dolgokat. Hátha megtérek.
ne röhögtess már!-😊))))
"Kár vele egyáltalán szóbaállni, túlságosan buta faszfej ahhoz, hogy bármit is lehessen vele kommunikálni."

Sokat elbír ez a fórum. Kár, mert lehetne helyette esetleg tudományos igényességgel is beszélgetni.

"Az a baj, hogy Te igazából a tagadásból építkezel. Ami sajnos nagyon omlékony. Legalább egy konkrét példát említs, amit mások tagadhatnak."

Az a baj, hogy Te igazából evo-hitbõl építkezel. Ami sajnos nagyon omlékony. Legalább egy konkrét példát említs, amit mások tagadhatnak.

Ugye-ugye? megfordítva is ugyanaz. Nekem nem kell semmit említenem. 150 éve nincsen bizonyíték az evo-elméletre, de máig hülyítik vele a diákokat. És a felnõtt diák utána ész nélkül lehülyéz bárkit aki megkérdõjelezi az õ általa tanultakat. Ez van ebben a fórumban is. Hol van a szabad gondolkozás? Hol van a saját józan ész? Hol van az igazságra törekvés? Megmondom: sehol. Csak acsarogni tudtok. Ez megy más fórumokon is. Pedig lehetne értelmesen beszélgetni.

Mondok egy példát: beleborul egy cirkuszi kocsi a mocsárba, ahol megkövesednek a törpék, kardnyelõ pókhasak, a jaguárember, az ördögfarkú és társai. Kétszáz évvel késõbb a leleteket megpróbálják rendszerbe sorolni. Pedig csak torzszülöttek voltak, ahogyan sok más lelet is az volt. Nem szaporodott tovább. Nem volt vonal, csak egyetlen egyed. De besorolják, mert a kor tudományos irányzata ezt követeli.

Tessék elolvasni a tiltott régészetet és megnézni, hogy a hivatalos leleteken kívül mik voltak még. Tessék azon elgondolkodni, hogy akkor hogyan is volt ez. Miként történt. Nem befolyásolok én senkit példákkal. Példa annyi van mint az égen a csillag. Elérhetõ, csak nem akarjátok meglelni. Nem akartok gondolkodni rajta. Miért? Mitõl féltek? Ez már megtörtént. Nem kell félni tõle. Jobb lenne tudni az igazat, mint amit maszlagot benyeltetek helyette, azt memorizálni egy életre. Tessék elfelejteni! Tessék újat építeni helyette! Én ere biztatlak titeket, de más fórumokban sem sikerült. A válasz minden esetben durvaság, szitkozódás, süketelés.

"Ó, mit foglalkoztok még ezzel a véglénnyel?" Írja zero fórumtárs. Miért óv titeket tõlem? Ez csak egy fórum. Az én véleményem csak egy a sok közül. Akkor miért? Tessék ezen elgondolkodni.

Nem kell tõlem félni, ha nem akarjátok, nem jövök ide többet. Csak tisztázzátok le, hogy miért.

dronkZero
Ó, mit foglalkoztok még ezzel a véglénnyel?

Teljesen egyértelmû, miért van itt. Kizárólag provokálni.
Biztosan van egy fórum, blog, akármi, ahol kifejti a nézeteit. (Egyébként Bibliát szó szerint értelmezõ fanatikus ID hívõ) Oda néha betévednek olyanok, mint mi, és elkezdek neki osztani, hogy mi, hol, miért
hibás, milyen következtetés miért nem állja meg a helyét, mi nem igaz.
Ezen õ tehetetlenségében egekig kúrja az agyát.
És ez most a "bosszú", bár igen kicsinyes, és célt tévesztett.

Nyilván õ érvekbõl annyit fog fel, hogy valaki odamegy, és beugat. Hát õ is idejön, és beugat.
A különbség az, hogy ID-fórumra/blogra azért járnak "beszólni", mert az ID _minden_ tapasztalatunknak ellentmond, és lehet ellene millió és egy _valódi_ érvet találni, õ meg csak trollkodni tud, érv nincs csak tagadás. Nyilván, mert fingja nincs az egészrõl, neki csak megmondták(vagy "rájött" magától), hogy az evolúció az ellenség, õ jön és üti. Emellett egy ritka nagy köcsögduda, élõben már kapott volna két büdösnagy pofont ezzel a stílussal.

Kár vele egyáltalán szóbaállni, túlságosan buta faszfej ahhoz, hogy bármit is lehessen vele kommunikálni.

Az a baj, hogy Te igazából a tagadásból építkezel. Ami sajnos nagyon omlékony. Legalább egy konkrét példát említs, amit mások tagadhatnak. De Te csak általánosságokban beszélsz. S miért nem vállalod fel a munkád, haz az? Netán szégyelled?? Mert azt is mondhattad volna, hogy NEM a Tied. Nagyon hasonlítasz arra, aki azt mondta: -nézd a csillagokat. Rendezettek?
Tökéletesen- válaszoltam.
Erre õ: -hát el tudod képzelni, hogy ez egy felsõbbrendû tudat nélkül létrejöhetett volna?
Hát ezzel nehéz vitába szállni.😞(((

Walk the Talk.

"Prekoncepció mentes gondolkodás, széleskörû informáltság, kellõ mértékû absztrahálás és logikus okfejtés."

Most ezeket tartod fontosnak.
Korábban a logikát tartottad kerülendõnek, az absztrakciót pedig egyszerû feltételezésnek nevezted az "evo-hívõk" részérõl, a széleskörû informáltságot meg sem említetted (tán alapból kizártad?).

Meg se fordult a fejedben, hogy a lehívõzöttek életük során esetleg megrágtak pár elméletet, és így is az evolúció maradt az egyetlen logikus, letisztult magyarázat?

Semmi baj, írj tovább következetlenül, neked ez áll jól.
Hogy ezek után mennyire lehet tudományos, azzal ne is törõdj, neked ez áll jól.

Legyen neked a te igéd szerint.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Csak mert olvastam, megéri könyvtárba járni, de ha valamit tagadunk akkor biztos mi csináltuk. 😊
A helyes válasz erre szerintem ez lett volna
”Ezt se nem állítani, se nem tagadni nem tudom”.
Kár pedig kérdeztem volna néhány dolgot belõle, bár már régen olvastam. Ja és új nézõ pontot, hozott nekem.
Válasz megtagadva.

Nem hat meg.

Mindenkinek saját épülésére érdemes beszélgetnie. Én nem vagyok sértõdékeny. Nem kell megkövetned. Az információt pedig magad csipegesd össze. Rendelkzésre áll. Az internet korában még le sem kell érte hajolni. Segítek: Hajrá!

"Miért venne komolyan bárki?"

Nem kértelek rá. Írj továbra is indulatosan és ostobán. De ne aggódj, neked az ilyesmi jól áll.

"Már megbocsáss, de akkor hogy tudhatnánk meg az igazat?"

Sehogy.

Az igazság tõlem, a könyveimtõl független dolog. Mindenkinek magának kell meglelnie. Prekoncepció mentes gondolkodás, széleskörû informáltság, kellõ mértékû absztrahálás és logikus okfejtés. Nektek itt ezek helyett marad az indulat és a végletesen bigott, már-már hívõi magatartás az evo kérdésében. Így sehogyan sem találjátok meg az igazságot.

Természet IQ-ja
Véletlenül nem ezt írtad?
Inkább nem várok addig.

Exy1,
ezennel elnézésedet kérem amiatt, hogy nem megfelelõ kifejezésekkel adtam jelét elméleteddel (akármi is legyen az) való egyet nem értésemnek.

Sajnos az az álláspontod, mely szerint egy alapjaitól kezdve logikusan alátámasztott tudományos magyarázat elfogadása hit volna a szó vallásos értelmében, valamint az, hogy csakis személyesen megtapasztalható folyamat lehet bizonyíték egy általad kellõképpen markánsnak elismert, a természetben általában néhány száz generáció idõtartamot igénybe vevõ változásra, gátolja az érdemi vita létrejöttét.
Elbeszélünk egymás mellett.

Persze, haljunk meg hülyén, félrevezetve, pedig itt vagy te és a lehetõség a megvilágosodásra. Hogy fogsz ezzel elszámolni?

Itt, ezen a fórumon gyakorlatilag egy mondat elõleget nem adtál a könyveidbõl, csak kapásból elpöckölted az érveket. Miért venne komolyan bárki?

A hülyézésért abban a pillanatban bocsánatod kérem, mikor te az evo-hívõért, butáért, tökfejért.

"És ne kérdezd a könyveimet. Nem fogom megadni."
Már megbocsáss, de akkor hogy tudhatnánk meg az igazat?

Walk the Talk.

"Barátom, te vagy hülye, vagy gyüliszökevény lehetsz"

Barátod a hóhér, vagy esetleg a moderátor. Különben nem trágárkodnál. Más fórumokban ezért kitiltás járna, itt meg bátran használod. Tudod, egy tudományos fórum nem pont erre való. De ne is törõdj vele. Mindenki úgy csinál magából majmot ahogy akar.

"Erõsen gyanítom, hogy névvel-arccal nem mernél ekkora baromságokat nagy nyilvánosság elõtt kiengedni a fejedbõl."

Két könyvem jelent meg eddig. Most a harmadikon dolgozom. Én mindig vállaltam azt amit állítottam. Te csak nyugodtan hülyézz, az olvasás helyett. Neked ez áll jól. És ne kérdezd a könyveimet. Nem fogom megadni. Ti itt nem vagytok hozzá felnõve. Jobb, ha el sem olvassátok. Úgysem jutna el a hivatalos propagandával megmérgezett, blokkolt tudatotokig.

Görcsösen igazolni vagy tagadni itt leginkább te akarsz.

Persze, a Nagy Gonosz Evolucionista Összeesküvés és világuralmi törekvésük. És a komoly érdek, ami mögötte van.

Barátom, te vagy hülye, vagy gyüliszökevény lehetsz, esetleg fogadásból vagy bölcsészkari házifeladat miatt provokálsz értelmetlen vitát, akarom mondani "De nem, de nem!"-áradatot.
Hogy pontosan melyik vagy, azt ügyesen leplezed, ehhez gratulálok, a további "vita" tényleg fölösleges.

Erõsen gyanítom, hogy névvel-arccal nem mernél ekkora baromságokat nagy nyilvánosság elõtt kiengedni a fejedbõl.

Nem csak az van a világban amit az iskolában tanultatok. Tessék végignézni õket!

http://www.youtube.com/watch?v=opX5s57MKIk

"de bizony van! akkor tehát tanulj."

Röhejes dolgokat írsz, miközben ugyanolyan jól tudod mint én, hogy nincsenek új szervek. Az élõlények elõzmények nélkül, kész, kifejlett formájukban jelentek meg a bolygón egy bizonyos idõpontban és éltek változatlan formában egy bizonyos idõpontig, amíg ki nem haltak, illetve ma is élnek. El sem tudom képzelni miért nem ezt írod. Miért? Véded a mundér becsületéét, hogy sok éven át félrevezetted diákjaidat? Látod én már túlléptem ezen. Az igazság utat tör magának úgyis. Ha te nem teszel érte, lesz és van más, aki meg igen. Kár pedig, kitelne a tudásodból.

Emlõsök akkor is léteztek. (Egyesek szerint az ember is létezett.) Az, hogy ennyi idõ elteltével milyen fosszíliák találhatók meg, vagy hogy prédaállat miviltukban megemésztésre kerültek, az teljességgel illuzórikus.

Megint az evó-elméletet akarjátok görcsösen igazolni, holott nem ez lenne a lényeg. Ki kellene deríteni, hogyan és mi történt. Annyira bennetek él az amit tanultatok, hogy képtelenek vagytok túllépni rajta. Sajnos.

de bizony van! akkor tehát tanulj. Rudabányán ugyebár két kihalt emberszabású majom élt. 8 millió éve. ma már nem élnek hasonló típusok. Velük azonos rétegbõl egy sor olyan más emlõs és madárcsont is elõkerült, amelyeknek megfelelõk szintén nem élnek ma. Tehát, hogy is állunk az érveiddel?
Az általad felsorolt szervek nem 60, hanem 300 millió éve léteznek (belkeértve a tüdõt is, mert a többiek már jóval régebben), ezzel a logikával 4-nél több végtagot is reklamálhatnál a gerinceseknél.
Mellesleg az emlõsök tejmirigyei? a sziv alakulása egy üregesrõl 4 üregesig? az agy alakulása az állkapocsnélküliktõl az emberéig? (egyáltalán megjelenése a gerinceseknél)? a pro-, mezo-metanefros evolúciója? stb, stb, stb.
"A legbõszebb evó-hívõ is különbséget tud tenni mikro és makroevolúció között."

Ja, csak kár hogy kurvára nem az a különbség alapja, amire amire te gondolsz:

http://en.wikipedia.org/wiki/Microevolution#Misuse

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

"Mutass nekem egy új szervet ami azóta fejlõdött ki. Mutsd, had lássam a saját szememmel."

60 millió éve garantáltan nem volt cici, ma van, fizikailag tapasztalható.
Fárasztó egy seggfej vagy.

Butaság és butaság. Hát nincs itt egy értelmes ember sem?

NG

Comodoi gyíkok életével foglalkozott. Egy bizonyos szigeten kipusztultak a nagyobb testû zsákmányállatok. Levadászták õket. Mit "tett" erre a sárkánygyík. Mivel csak kis termetû táplálék maradt, az õ testtömegük 15 év alatt a negyedével csökkent. Azt hiszem ez is az alkalmazkodás egy formája. Persze ez nem akaratlagos, csupán sikeres.

Walk the Talk.

Vajon százalékot kap az SG hirdetõitõl? 😊

Cuchulainn
Mellesleg hihetetlen, hogy nem veszed észre, hogy mennyire röhejes amit írsz.
Kiszabtál egy idõkorlátot (önkényesen), leírtál néhány akkor már meglévõ szervet (szintén önkényesen), és utána azt kijelented, hogy csak az lenne evolúció, ha ugyanezek az akkor már meglévõ szervek újra kifejlõdnének az általad megadott idõkorláton belül.
Ebbõl nem csak azt lehet leszûrni, hogy mennyire tudománytalanul gondolkozol, de azt is, hogy fel sem fogod, hogy mi az az evolúciós elmélet. Bár az eddigi hozzászólásaid fényében ez nem annyira meglepõ.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

jó ez az © exy1
tudja, hogy kell életben tartani egy topicot

Walk the Talk.

Cuchulainn
Szerinted melyik szerv nem létfontosságú a felsoroltak közül? Ha az adott faj egy egyede ezek nélkül születik, akkor a természetben 100%, hogy elpusztul, de legalábbis nem lesz utódja.
Ismét kitaláltál magadnak egy marhaságot, aztán azt üvöltöd világgá...

Cuchulainn
Már megint arra sem vagy képes, hogy felfogd azt amit mások írnak.
A nylon ugye MÛ-anyag. Ergo nem létezett a Földön amíg az ember meg nem alkotta. Ergo nem valószínû, hogy néhány milliárd éven át, mindig megjelent néhány baktérium, ami le tudta bontani, csak megdöglöttek mert még nem találták fel...

Anyaméh, tejmirigyek. Gyíkoknál nincs, nem is volt, egérnél van, embernél van.
Nézd csak meg a lányokat, igen tanulságos az emlõsök osztályába tartozásuk egy pár ékes bizonyítéka.

Evo-hívõ, mi?

Erre nekem nincs idõm. Majd késõbb visszanézek, hátha betéved valaki akivel értelmesen is lehetne beszélgetni.