Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Valaki linkelte mint lehetséges bizonyíték. Többre nem emlékszem 😞
-Az idegenek miért velünk vették fel a kapcsolatod, (kékbálnának sokkal fejlettebb kommunikációja van mint nekünk, logikus lett volna velük beszélni.)
Erre azt tippelem, hogy INKÁBB hasonlítanak ránk, mint a kékbálnára.
Ha már idegenek, akkor az meglepetés lehetett nekik, hogy találtak egy olyan humanoidfajt, akik igen sok alfajból (rasszból) állnak , és nem ismerik a saját eredetüket, ill. valami nem stimmel a fejlõdésük idõrendiségével/sebességével, mert egyszerûen egy 1.0-ás változatnak néz ki az egész, ahol egy csomó beépített feature rosszul mûködik, vagy egyáltalán nem mûködik. Az alap maga jó, de ez egy bug-os verzió, elég ránézni egy híradóra. (a beépített szolgáltatások egyes alfajoknál teljesen hiányoznak, fõleg azoknál, akiknek NINCS több ezer éves civilizációs múlt a hátuk mögött.)
Ez sem egyértelmû:
Férfi agy késõbb fejlõdik ki, mint a nõi és bal agyféltek késõbb, mint a jobb. A tesztoszteron elfojtja a bal agyféltek fejlõdését, így a jobb agyféltek erõteljesebben lesz fejlett.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Többet nyom a latba a szaporodáskor a pénz vagy az iskolázottság, (nem az iq -ra értem), szeriném két féle ember van az eggyik nagyon rendszerezni tudó a másik inkább a "csiszolt elme".
OMG
GAZDASÁGI-DEMOGRÁFIAI PARADOXON
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Emellett elég hülye párválasztási szokásai vannak az embernek, lehet, hogy egy csinos pofi nagyobb evolúciós elõny, mint a +30%-kal hosszabb élettartam.
De szerencsére mi már nem fogjuk látni, amikor az eugenika lesz az emberiség fõ vezérelve. Én nem szeretnék olyan világban élni(ajánlott film: GATTACA). Cserébe persze nem is élek 300 évig...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Walk the Talk.
Máskülönben érdekes, hogy nem biztos, egy viziélõlénytõl származunk. Biológusok bebizonyították, hogy történt már olyan egy fajnak megváltoztak az élõhely körûlményei és pl. szárazföldi élõlénybõl vizivé majd újra szárazföldivé vált.
Amíg meg nem találják azt az átmeneti fajt ami félig ember már addig csak a sötétben tapogatózunk.
Amire viszont szerintem soha nem találjuk meg a választ, hogy az élet hogyan alakúl ki.
"Úgy gondolom nagyon le vagyunk ragadva a mi valós világunk értelmezésével."
Persze inkább a saját világunkkal vagyunk elfoglalva, ebbõl származik hasznunk.
S, ha tudnánk a nagyságát, mely változó, lehetségessé válhatna az idõutazás, annélkül, hogy az események folyamatába bele tudnánk avatkozni. Mert ehhez tudni kellene az akkori tér rezonanciáját is, ami szerintem qrvára komplex lehet.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Az idõ relativitását az álom során nagyon világosan átéljük. Hiába érezzük úgy, hogy órákig tartott, amit álmodtunk, valójában az egész csak néhány percet, sõt, másodpercet vett igénybe.
Walk the Talk.
Ez valójában egy adag optimizmus. Bár legyen igazad. De, ha belegondolsz, hogy õk, vagyis mi, olyan fejlettek, hogy visszajönnek az idõben, hogy õk, vagyis mi, ne haljanak ki.....................hu!!!!
Walk the Talk.
-Az idegenek miért velünk vették fel a kapcsolatod, (kékbálnának sokkal fejlettebb kommunikációja van mint nekünk, logikus lett volna velük beszélni.)
- Miért nem hamarabb léptek velünk kapcsolatban."
Nem valószínû érdekeljük õket az agyunk töredékét használjuk ki és érzelmi inteligenciában is a delfinek a jobbak, talán egyszer születik valaki aki érdekes lesz. (de jártak már itt véletlenûl, és hasonló az írásuk mint nekünk valamilyen ékírás) Én nem vagyok fanatikus, sem kételkedõ egyszerûen elfogadom, hogy léteznek, Jézus Krisztus is az lehetett.
"Ha sokkal fejlettebb civilizációnak nincsen jobb dolga mint a mi történelmünkbe beleavatkozni sajnálatos dolog, valószínûbb viszont hogy inkább õk is a saját virtuális világukba nyomnák a WOW-ot."
Igen 😊
Attól függ honnan nézzük, ha õk régebbi civilizáció akkor az õ történelmûkbe avatkozunk mi be nem? De az is lehet, hogy õk valojában mi vagyunk a jövõben. A másik üzenete pedig az emberiség nem feltétlenûl van kihalásra ítélve.
Walk the Talk.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ég áldja !
Az lehet, hogy nem ismerjük teljes mértékben minden részletét, mint ahogy sokmindent nem ismerünk még a világban; ezáltal nem zárható ki teljesen a külsõ beavatkozás lehetõsége, de erre utaló bizonyítékról egyelõre nem tudok; másrészt az evolúció elméletét ez semmiképp sem cáfolná meg.
Azt kéne még felfognotok, hogy nagyon más dolog egy alátámasztott tudományos elméletet elfogadni (annak tudatában, hogy a tudomány sosem a végsõ igazságot állítja, hanem az aktuális tudásunk szerinti legjobbat), mint hinni valamiben (ami általában egy végsõ igazság, amit nem támaszt alá semmi -> ezért beszélünk puszta hitrõl).
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Azok a dolgok amiket felhoztatok a bizonyításra, egyáltalán nem valódi bizonyítékok, csak rájuk van sütve hogy bizonyítékok.
Így aztán nem lehet határozottan biztosan megállapítani hogy az elmélet telj-esen helyt-álló vagy csak látszólag ?!
Amíg nincs bebizonyítva egy-értelmûen, két-ség-et kizáróan, nem lehet el-vetni hogy mesterséges beavatkozással vagy bármi más módon játszódott le pont így és pont erre a Földön az evolúció !
Így aztán ki ebben, ki abban fog HINNI, de biztosan TUD-ni nem lehet...
Ha nem erre van a legtöbb bizonyíték, akkor mire?
Ha nem erre van a legtöbb bizonyíték, akkor miért ez a legésszerûbb elképzelés?
Egyszerûen csak ez a leg-ész-szerûbb el-kép-zelés az élet sokféle mai megnyilvánulásának lehetõséget adó folyamatról.
Gondolom Te sem hiszed, hogy egy mai elefánt sem úgy "keletkezett", hogy hopp.........
De, ha mégis, akkor légyszi fejtsd ki.
Mert lehet, hogy az evo tévút, de egyenlõre erre van a legtöbb ésszerû bizonyíték.
Minden más csak hit.
Walk the Talk.
Esetleg le is tudnád vezetni, hogyan s miért jött létre ez a nemes szerv?
Semmi köze az írásnak az evolúcióhoz inkább azt tárgyalja, hogy a mai tudomány hamis.
Egyébként itt megjegyzem amit tanítanak az iskolában nem azért tanítják mert úgy van, hanem azért mert a jelenleg nincsen jobb amivel helyettesítenék. Ha lesz jobb, akkor majd azt fogjuk tanulni.
Az a baj hogy az olyanok akik azt állítják nyissam ki az agyam és meglátom az igazságot ezt nem veszik figyelembe és áltudományokba feledkezve próbálják igazolni az igazukat.
De legalább megértettem mit akart exy mondani.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
- Miért nem hamarabb léptek velünk kapcsolatban.
- Mért nem azt írták le konkrétan a bibliába „idegen lények érkeztek egy másik galaxisból xy koordináta stb.
- Ha sokkal fejlettebb civilizációnak nincsen jobb dolga mint a mi történelmünkbe beleavatkozni sajnálatos dolog, valószínûbb viszont hogy inkább õk is a saját virtuális világukba nyomnák a WOW-ot.
-10 csapás logikus megmagyarázása.: 1. vérré változtak a folyóvizek- alga ilyen már volt a természetbe elszaporodtak a vörös algák kevesebb oxigén hal kampec
2. békák lepték el Egyiptomot nincs hal nincs ki megegye a békapetéket naná hogy szaporodnak.
3.legyek. kipusztulnak a Brekik mert nuku kaja csomó légy van mindenhól, hisz döglöt béka mindig jó.
4. marhavész – mit terjeszt az a rovar ami dögöt eszik, minden betegséget sokk van belõle több betegség.
5.sáskák- nincs béka van sáska
6.) 3 napos sötétség – vulkánkitörés a térségben kitört egy vulkán nem kell közvetlen közel hisz a szél messzire elviheti a vulkáni hamut.
Többit mindenki nézzen utána NG készítet róla filmet. +cikk
Na majd tovább olvasom ha erõm engedi. De nekem ez már fáj. Legjobb rész azért ez eddig szerintem 😄
A landolt jármûvekbõl kommandósok bukkantak elõ, kezükben fegyvereikkel.
ja és hogy csk ne legyen off bár tudom hiába linkelem be ugyis az lesz a válasz ez nem bizonyíték, miért provokélsz stb.
szem vándorlás 😄
pszichózis...
Hát, akkor elõször is bocsánatot kell hogy kérjek, valóban csak beleolvastam, nem gondoltam hogy ilyen hosszan tárgyalja a dolgokat. Igazad van, tényleg felszínes információkból vontam le, lehetséges hogy hibás következtetéseket.
Bár ettõl függetlenül még mindig nem értek egyet ezzel kapcsolatos állításaiddal, ez nem tartozik ebbe a topikba, így tényleg ez volt az utolsó off, bocsi mindenkitõl.
„Sajnos a szabad gondolkodás sem megy semmire, ha nincs kellõ mennyiségû valós információ.”
„Olyannyira ismerem, hogy tanítottam és kutattam is.”
„Csak azt látom, hogy akik erõlködnek a fórumokon, azok nem "tudják", nem értik. Felszínes kis google-tudásukkal szívóskodnak a valódi beszélgetni vágyókkal.”
„Nem értem, minek vagytok itt, ha nem akartok értelmes módon beszélgetni?”
„Elõre megmondom, nagy árat fogtok fizetni a lelkiismeretetek oltárán, emiatt az ostoba, tudós emberhez méltatlan magatartás maiatt. Hamarosan.”
„Nincs nekem itt helyem köztetek. Sajnálom, de fanatikus hívõkkel nekem nincs mit kezdenem.”
„Megint bebizonyosodott, hogy nincs itt mit és kivel beszélgetnem. Csupa megrögzött, gondolkodni képtelen fajankó van itt.”
„A hívõk, mint te is, hagyjanak a fenébe. Azokra kár a drága idõt vesztegetni!”
„de ez mindegy is, úgysem értesz hozzá.”
„Erre nekem nincs idõm.”
„Erre nekem nincs idõm, de ha lenne, akkoris idõpocsékolásnak tartanám az eszetlenségeitekre válaszolgatni. Ide is csupa tökfej jár.”
„Erre nekem nincs idõm. Majd késõbb visszanézek, hátha betéved valaki akivel értelmesen is lehetne beszélgetni.”
„Butaság és butaság. Hát nincs itt egy értelmes ember sem?”
„Mindenki úgy csinál magából majmot ahogy akar.”
„Két könyvem jelent meg eddig. Most a harmadikon dolgozom.”
„És ne kérdezd a könyveimet. Nem fogom megadni. Ti itt nem vagytok hozzá felnõve. Jobb, ha el sem olvassátok. Úgysem jutna el a hivatalos propagandával megmérgezett, blokkolt tudatotokig.”
„Logikával nem lehet eldönteni, hogy mi a valóság és mi nem az.”
„Prekoncepció mentes gondolkodás, széleskörû informáltság, kellõ mértékû absztrahálás és logikus okfejtés.”
„Jobb lenne tudni az igazat, mint amit maszlagot benyeltetek helyette, azt memorizálni egy életre.”
„Kár, mert lehetne helyette esetleg tudományos igényességgel is beszélgetni.”
„Mérgezed a légkört, akár a többiek. Szerintem nem erre való egy tudományos fórum.”
„Ne haragudj, de erre én már régen nem szánok idõt. Volt idõ, amikor magam is kerestem bizonyítékot. Persze nem iylen szánalmas módon, de mindegy volt.”
„Ne haragudj, de nekem ezek csupa-csupa lerágott csont. Nincs idõm ilyesmire.”
„Neked lehet van idõd ezekre a szamárságokra, de nekem nincs.”
„Látom, hogy féltek. Emiatt el akartok hallgattatni.”
„Nehogy valaki holmi igazsággal megzavarja köreiteket.”
„Exy vagyok, és mindig igazat szólok.”
„Kész élõlények jelentek meg az idõ porondján, amik változatlanul éltek egymás mellett és után.”
„Sem kreacionista, sem vallásos nem vagyok.”
„Vegyél be valami nyugtatót, ha ennyire kiborít a tudományos érvelés.”
„Igen, én errõl szeretnék beszélgetni igazán! De meg kell kérdeznem: Valóban ezt akarod?”
„Szószátyárkodásra meg nem szánok idõt. Értelmetlen.”
Hát öreg, kitettél magadért.