Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te teljesen félre magyarázod a hozzászólásomat. A sorskerék amit emlegettem arról szól, hogy az élõlények megfogannak -> gyerekeskednek -> felnõtek lesznek -> párzanak = szaporodnak -> megöregszenek -> majd meghalnak, ez a sor folytatódik körbe-körbe a végtelenségig, ez a sorskerék.
A túlélés esetében akkor lenne mindegyik élõlénynek örök élete ha nem lenne szaporodás, de mivel van szaporodás ezért van a halál is, mert miután szaporodott az élõlény azután már nem kell kialakulnia az örökéletnel, mert a szaporodás az örök élet nélkül is jól megy tovább. Elképzelhetõ, hogy valamikor a génsebészet elõáll majd az örök élet megoldásával, de ez még a jövõ zenéje.
<#vigyor2>#vigyor2>
A túlélés esetében akkor lenne mindegyik élõlénynek örök élete ha nem lenne szaporodás, de mivel van szaporodás ezért van a halál is, mert miután szaporodott az élõlény azután már nem kell kialakulnia az örökéletnel, mert a szaporodás az örök élet nélkül is jól megy tovább. Elképzelhetõ, hogy valamikor a génsebészet elõáll majd az örök élet megoldásával, de ez még a jövõ zenéje.
<#vigyor2>#vigyor2>
Gondolkodtam rajta és megállapjtottam, hogy a helyesírási hibáim és az értelmezési hibáim a figyelmetlenségembõl fakadnak. Nem tehetek róla, ez sajnos jelemzõ rám.
<#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>
Mi történt májkival?
Zenty bogaram te annyira gyáva vagy, hogy a topicodban( magyar õstörténelem) még az általam beírt "s" betût is törölted, mivel nem tudsz helyesen írni.
http://sg.hu/listazas.php3?id=1246959372
Innen töröld!!
http://sg.hu/listazas.php3?id=1246959372
Innen töröld!!
RIP-ROP
Nem várom el tõled, hogy tényleg beismerd, hogy hülye voltál. A 1984-gyel kapcsolatos beégésedkor is csak hisztiztél. 😊
Persze, ideologizáld meg magadnak. Gondolom azt úgysem fogod elhinni nekem, hogy én szórakozni járok ide.
Meg mit nem vallok be? Az emberek döntõ többsége hülye, de a leghülyébbek mindig a leghangosabbak is, veletek sincs ez másképp. De te tényleg erre vagy büszke? Hogy sikerült egy senkit nem érdeklõ, isten háta mögötti fórumot elárasztanod hülyeséggel? Gratulálok, komolyan. Ez legyen életed teljesítménye! 😄DD
Meg az ugye megvan, hogy minél több körülöttem a hülye, annál értékesebb, hogy én nem vagyok az? A "munkád" végeredményében nekem kedvez.
Egyébként szerintem jó úton jársz afelé, hogy még azt a házigazdaságot is elvegyék tõled, ami van. Lassan összegyûjtök egy csokornyit a hozzászólásaidból, amikben a moderálási elveidet ecseteled, és elküldöm a modiknak. Szerintem sok mindent hozzáfûzni sem kell majd, aztán repülsz is a picsába.
Csak túl jelentéktelen vagy, hogy ezzel fárasszam magam.
Meg mit nem vallok be? Az emberek döntõ többsége hülye, de a leghülyébbek mindig a leghangosabbak is, veletek sincs ez másképp. De te tényleg erre vagy büszke? Hogy sikerült egy senkit nem érdeklõ, isten háta mögötti fórumot elárasztanod hülyeséggel? Gratulálok, komolyan. Ez legyen életed teljesítménye! 😄DD
Meg az ugye megvan, hogy minél több körülöttem a hülye, annál értékesebb, hogy én nem vagyok az? A "munkád" végeredményében nekem kedvez.
Egyébként szerintem jó úton jársz afelé, hogy még azt a házigazdaságot is elvegyék tõled, ami van. Lassan összegyûjtök egy csokornyit a hozzászólásaidból, amikben a moderálási elveidet ecseteled, és elküldöm a modiknak. Szerintem sok mindent hozzáfûzni sem kell majd, aztán repülsz is a picsába.
Csak túl jelentéktelen vagy, hogy ezzel fárasszam magam.
Most is kepzelõdsz de sebaj igy is meguntalak 😊
Jujj túl képzeled...
A Mi kellene az SG-nek? topikban két moderátor is gúnyolódott rajtad. Az NWO topikban még azzal keménykedtél, hogy kijátszod a modult. A hiba javítva lett, nem a Jedi-erõvel játszottad ki. Én pedig sose tapasztaltam ezt a problémát, az Erõd nélkül is tudtam írni. 😉
Te nevezted igy el és nem a moderátorok és én sem 😊 motor hiba volt valszeg de a teremtõ erõ azt is kijavította, amitõl te is tudtál irni, szal inkabb légy hálás nekem 😉
Köszi mindig is birtalak 😉)
Nemrég még a moderátorok is kiröhögték, amikor "leleplezte" az anti-kényes-téma modult. <#hehe>#hehe>
Nárcisztikus személyiségzavar tünetei:
Önmagát nagyzolásos módon fontosnak hangoztatja az illetõ, sikerrõl, korlátlan hatalomról fantáziál, önmagát különlegesnek véli, másoktól elvárja, hogy csodálják és ennek megfelelõ bánásmódot vár el, éppen ezért csak kihasznál másokat és empátiát nem mutat irányukban, öntelt és másokra irígy.
Önmagát nagyzolásos módon fontosnak hangoztatja az illetõ, sikerrõl, korlátlan hatalomról fantáziál, önmagát különlegesnek véli, másoktól elvárja, hogy csodálják és ennek megfelelõ bánásmódot vár el, éppen ezért csak kihasznál másokat és empátiát nem mutat irányukban, öntelt és másokra irígy.
Ugyan már zeró ne kamuz 😊 ha nem érdekelne és jelentéktelen lenne akkor nem csinálnátok görcsöcssen a trollkodast. A primitív és tehetségtelen megnyilvanulásaitokról ne is beszeljünk... De a lényeg ha tetszik neked ha nem "konteo dominancia" van és te alkalmazkodsz a helyzethez mégha nem is vallod be 😊 további szép napot és ha lesz idõm és kedvem az Evo topicra is lehet figyelni fogok 😊)
LOL!!! 😄DD
Az meg ugye nem zavar, hogy az SG többi része meg vadul rajtad és a kis belterjes bandádon röhög a humiari topikban? Pont tegnap voltatok téma. 😄
Az átlag netezõ simán, fél oldalból levágja, hogy ti elmebetegek vagytok. Te meg közben tényleg azt hiszed magadról, hogy bárkit is érdekelsz?
Muhaha, köszi, ez feldobta a napomat.
Az meg ugye nem zavar, hogy az SG többi része meg vadul rajtad és a kis belterjes bandádon röhög a humiari topikban? Pont tegnap voltatok téma. 😄
Az átlag netezõ simán, fél oldalból levágja, hogy ti elmebetegek vagytok. Te meg közben tényleg azt hiszed magadról, hogy bárkit is érdekelsz?
Muhaha, köszi, ez feldobta a napomat.
Stratégiailag fontos topicokat a " konteosok uralják" így az emberek gondolkodását tömegesen nem tudjatok terelni. De máshol is kell a tudás és a szabadság, és igényt tart az Evo topic is. Nem hagyhatjuk az elnyomást és elhozzuk ide is a "demokráciát" ha kell 😊)
A mijére..?
Persze, hogy aztán eltüntesd az egész topicot 😄. Neked agyadra ment valami.
vakáCión?
Mivel össze vissza hadováltok itt is, és magatok is azt mondjátok mese így nincs mirõl beszélni. Viszont lehet nem ártana felszabadítani ezt a topicot is. A troll-cionok túlságosan hangosak itt.
Ez úgy tûnik nem a te napod, ez megint egy csúnya tévedés. 😛
Igen, pont olyan. Tényekkel alátámasztott mesék, ellentétben a te kedvenc témáiddal, amik viszont nem ilyen mesék.
Evo is olyan mese mint a finnugor?
<#eljen>#eljen>
Na azért, mert hasonlít az életmódja valami máshoz, az nem jelenti, hogy rokonoknak kellene lenniük. Egyszerûen nem értem itt a számodra oly feloldhatatlan ellentmondást amin fennakadtál. Felfedeztek egy új fajt, aminek a genetikai állománya hasonlít az elefántra, és megfigyelték a viselkedését?
Ezen mi olyan megérthetetlen?
Ezen mi olyan megérthetetlen?
5 nap alatt 37 komment?<#ijedt>#ijedt>
Ha már így pang a topik, egy kis kovászt bedobok:
Itt egy állat, ami a markomban elfér, genetikailag a legközelebbi rokona az elefánt, életritmusa leginkább egy antilopéra hasonlít, ragadozó technikája leginkább a hangyászsünével egyezik, külsõleg bárki cickánynak nézné, de azokhoz semmi köze.
És ti beveszitek, hogy ez (is) evolúció útján jött létre...<#hehe>#hehe>
Ha már így pang a topik, egy kis kovászt bedobok:
Itt egy állat, ami a markomban elfér, genetikailag a legközelebbi rokona az elefánt, életritmusa leginkább egy antilopéra hasonlít, ragadozó technikája leginkább a hangyászsünével egyezik, külsõleg bárki cickánynak nézné, de azokhoz semmi köze.
És ti beveszitek, hogy ez (is) evolúció útján jött létre...<#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majd késõbb elmagyarázom...<#papakacsint>#papakacsint>
Nagyzási hóbortban szenvedsz, de hát ezt már megállapítottam. 😊
Te tényleg azt hiszed, hogy elég valamire kinyilvánítanod, hogy "ostobaság" és akkor már az is lesz, minden kifejtés nélkül? 😊
Sok üres duma, szinte nulla tartalom az itteni ténykedésed. 😊
Te tényleg azt hiszed, hogy elég valamire kinyilvánítanod, hogy "ostobaság" és akkor már az is lesz, minden kifejtés nélkül? 😊
Sok üres duma, szinte nulla tartalom az itteni ténykedésed. 😊
NO, NO !!
Azért van különbség. Strepsils még abban sem biztos, hogy puncija van-e, vagy pöcse.
Bár lehet, hogy most megy rajta végig az evo.
De lehet, hogy félresikerül az evoja, és mind a kettõ megmarad neki, de úgy legalább lukon vághatja sajátmagát. AZ IDIÓTA!!
Azért van különbség. Strepsils még abban sem biztos, hogy puncija van-e, vagy pöcse.
Bár lehet, hogy most megy rajta végig az evo.
De lehet, hogy félresikerül az evoja, és mind a kettõ megmarad neki, de úgy legalább lukon vághatja sajátmagát. AZ IDIÓTA!!
No akkor két érdekes cikk végre a témával kapcsolatban:
Ujjvesztes patások - Critical Biomass
Gondolatok a nagy hatótávú kommunikációs csatornák és az emlõsök evolúciójának kapcsolatáról - Magyar Tudomány (Bujtor László)
"A nagy hatótávolságú kommunikációs csatornák alkalmazása számos gerinces csoportnál megfigyelhetõ jelenség, és plauzibilis magyarázatot ad korábban rejtélyesnek tartott vagy érthetetlen evolúciós méretnövekedésre. Annak ellenére, hogy számos állatcsoport fajai bocsátanak ki és érzékelnek infrahangot tájékozódás, kommunikáció, navigálás vagy udvarlás céljából, kizárólag azon fajok esetében figyelhetõ meg evolúciós méretnövekedés, amelyek az infrahangot valamely vízi vagy légköri nagy hatótávolságú kommunikációs csatornát felhasználva alkalmazzák. Ezen esetekben a nagy hatótávolságú kommunikációs csatorna megsokszorozza a faj lehetõségeit, miáltal az maximálisan képes a rendelkezésre álló erõforrások kiaknázására a többi, nagy hatótávolságú kommunikációs csatornát nem alkalmazó fajjal szemben. Ezzel olyan evolúciós elõnyre tesz szert, amely elindítja az evolúciós méretnövekedést."
Athene's Theory of Everything - Athene Mindenség Elmélete (magyar felirattal)
EZ nem teljesen evolúció, de nagyon érdekes.
Ujjvesztes patások - Critical Biomass
Gondolatok a nagy hatótávú kommunikációs csatornák és az emlõsök evolúciójának kapcsolatáról - Magyar Tudomány (Bujtor László)
"A nagy hatótávolságú kommunikációs csatornák alkalmazása számos gerinces csoportnál megfigyelhetõ jelenség, és plauzibilis magyarázatot ad korábban rejtélyesnek tartott vagy érthetetlen evolúciós méretnövekedésre. Annak ellenére, hogy számos állatcsoport fajai bocsátanak ki és érzékelnek infrahangot tájékozódás, kommunikáció, navigálás vagy udvarlás céljából, kizárólag azon fajok esetében figyelhetõ meg evolúciós méretnövekedés, amelyek az infrahangot valamely vízi vagy légköri nagy hatótávolságú kommunikációs csatornát felhasználva alkalmazzák. Ezen esetekben a nagy hatótávolságú kommunikációs csatorna megsokszorozza a faj lehetõségeit, miáltal az maximálisan képes a rendelkezésre álló erõforrások kiaknázására a többi, nagy hatótávolságú kommunikációs csatornát nem alkalmazó fajjal szemben. Ezzel olyan evolúciós elõnyre tesz szert, amely elindítja az evolúciós méretnövekedést."
Athene's Theory of Everything - Athene Mindenség Elmélete (magyar felirattal)
EZ nem teljesen evolúció, de nagyon érdekes.
És amikor ilyen sorskerekekben hiszel evolúciós témában, akkor nincs egy kicsit olyan érzésed, hogy pont annyira hülyeségeket beszélsz, mint Strepsils, csak pepitában?
Most pont ugyanolyan fasz hívõként viselkedsz, ragaszkodsz a hülyeséghez a tények ellenében, és mindenféle hülyeséggel próbálod megideologizálni.
Egyébként meg onnan látni, hogy nem a túlélés a lényeg, hogy ha az lenne, akkor nem létezne természetes halál, minden élõlény örökké élne, kivéve gyilkosság vagy baleset.
Most pont ugyanolyan fasz hívõként viselkedsz, ragaszkodsz a hülyeséghez a tények ellenében, és mindenféle hülyeséggel próbálod megideologizálni.
Egyébként meg onnan látni, hogy nem a túlélés a lényeg, hogy ha az lenne, akkor nem létezne természetes halál, minden élõlény örökké élne, kivéve gyilkosság vagy baleset.